|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
3.11.2009 11:34:11   
Ulla80
spiuser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 576
3.11.2009 11:34:56   
nina166
pa kje se dobijo tak pridni otroci user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 577
3.11.2009 11:36:27   
Ulla80
user posted image

sam dons je res....spal do pol devetih, ob pol desetih pa spet mrknil in še kr spiuser posted image sem sicer dvomla, da mi ga bo ratalo odložit, ampak tud trznil ni...očitno ga je sneg zdelal user posted image user posted image

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 578
3.11.2009 11:42:14   
Ulla80
aja, da še to povem, da mi je ula nekam zapravla kalkulatoruser posted image ga je včeri vzela in neki pritiskala in pol rekla ta telefon ne dela, ga je treba dat filatuser posted image in očitno ga je dala filat, sam nimam pojma kamuser posted image user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 579
3.11.2009 11:43:11   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

aja, da še to povem, da mi je ula nekam zapravla kalkulatoruser posted image ga je včeri vzela in neki pritiskala in pol rekla ta telefon ne dela, ga je treba dat filatuser posted image in očitno ga je dala filat, sam nimam pojma kamuser posted image user posted image

a zdej moreš pa na pamet računat user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 580
3.11.2009 11:46:24   
mimi30
a zdej moreš pa na pamet računat user posted image

pri ponavljanju OŠ to ni glih nek problemuser posted image ....spadam pa jaz z ljubeznijo do matematike v kategorijo nine166

špela je danes cel dan priklopljenauser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 581
3.11.2009 11:48:06   
mimi30

ja kaj je s temi našimi fantki

boge njihove punce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

če jih bodo v rit našutiraluser posted image user posted image .....drgač pa očitno bodo živeli na veliki nogi in z njimi njihova dekletauser posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 582
3.11.2009 11:50:42   
Ulla80
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

boge njihove punce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

če jih bodo v rit našutiraluser posted image user posted image .....drgač pa očitno bodo živeli na veliki nogi in z njimi njihova dekletauser posted image

jaz sem mela bolj v mislih tist, k pregovorno velja za bigfooteuser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 583
3.11.2009 11:52:56   
nina166
naslednji teden bo pa petek 13.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 584
3.11.2009 11:56:32   
mimi30

user posted image

jaz sem mela bolj v mislih tist, k pregovorno velja za bigfooteuser posted image

vidiš, jaz sem pa mislila da je tist sam z velikimi nosovi povezano - pregovornouser posted image .....na tole sem pa čist pozablauser posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 585
3.11.2009 12:11:38   
uršika***
En lep snežinkast pozdrav !!!

Sem vas majčkeno zanemarjalauser posted image , ampak ne folgam vsega.

Moj dragi ima same probleme s križem(če se spomnite je imel operacijo),s  službo,... je non stop nekje- ali pri zdravniku, ali pri odvetniku, se v službi krega- kjer mu pa tudi pra....s.ci niso podaljšali delovnega razmerja, trenutno čaka še na invalidsko komisijo,... v glavnem sam šmoren, že 8 mesecev.

Da malo napišem kako je naš Alen:

splazil je kakšen mesec nazaj, se pravi okoli 8 meseca, ravnokar je dobil tretji zobek- spodaj ima dva, zgoraj je zdaj dobil dvojkico. postavlja se na noge ob opori, energije ima za izvoz. spi dvakrat na dan, dopoldne eno uro, popoldne dve uri. zize noče več, se je sam odstavil- no, rad jo ima še malo za igrat, da jo malo vleče na vse strani in jo malo poslini. drugače pa zjutraj zmaže kos kruha z namazom, dopoldansko malico ima muslije z jogurtom, kosilo ponavadi poje kar z nami, edino svinjino in kakšne take stvari, ki niso ravno primerne za njega mu ne dam, drugače je pa jedec in pol. popoldne mu naredim sadno kašico, zvečer pa poje skodelico Linota. nič več mleka noče- samega, hoče kar konkretne stvari.

danes bo jedel bolonske špagete z govejim mesom v paradižnikovi omaki, včeraj je pa prvič jedel ribico- morskega lista in kuhan krompir- zelo mu je bilo všeč.

smo bili pa tudi prvič v gozdu, smo šli po mah za jaslice in mu je bilo zelo všeč- samo meni ne najbolj, ko sem v breg rinila voziček(hb imamo velika kolesa in pridem kamor mi srce poželi- samo če bi bil samohoden bi bilo pa še boljše)

ponoči se še kar zbuja- ampak se ne pritožujem več, sem že čisto navajena.

koliko zraste otrok čez zimo?? Ali bomo morale kupit dve številki?? mi imamo 80, pa ne vem, če bo treba še 86 tudi zimsko garderobo???
rada bi si mal na zalogo kupila, ker je s temi številkami res problem- ko rabiš ne dobiš.
Vidim pa, da nekatri malčki že obvladajo besede- no, saj naš se skoz pogovarja, ampak največkrat s tapametnim- sam s sabo. mu pa včasih uspe povedat kako dela ovčka, pa mama, ati, pa bejš stran je zadnjič izjavu ampak ni resno misluuser posted image .

no, lp, upam, da najdem še kaj časa za vas- vas pa vse občudujem, ko  lahko sledite pogovoru vsak dan. jaz ne moremuser posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 586
3.11.2009 12:28:45   
Zvezdica
jancci, mimi ...žal opraciaj en pride v poštev...ker ima tako okvaro oči, - nagubano roženico.

Ujej, moja kolegica ma neki podobnega :(.

zvezdica midva imava zelo podoben okus za hrano -men ej vse na žlico super duper..mineštre pa itak

jap, sem opazila. Pol pa kar na kosilo pridiuser posted image

sam res, kolk vse pozabiš, sam ajd, k v vsakdanjemu življenju glih ne uporabljaš tega, jst zračunam sam porodniška + dokladi user posted image user posted image user posted image

kake ti streljaš

jst pa piščanca pečem na soli ( no, ga bom), pa riž bo najbrž zravn in rdeča pesa....

imaš sol? user posted image user posted image user posted image

ma mi smo spali katastrofalno, jaz sploh ne vem več kaj je to. Počutim se kot duda na dveh nogah, če ga pa ne priklopim se pa tako dere, da je joj. Potem sva ob 6-ih kr vstala, ker res nisem več mogla.
Pa skoz si tišči prstek v usta, pa gledam kje je kakšen zobek, nikjer ni nič videti.

joj niia, verjamem, da se tko počutiš user posted image . Mi2 sva pa že od štirih .... no on je spal, jast sem mu pa dudo pa vodo ponujala.

joj ti ti packa. user posted image user posted image

Kaj mi je danes rekel, ga peljem v vrtec, pa stojiva pred prehodom pa gredo tri ženske čez, pa prav men tamal, če bi bile te tete noseče, bi to blo krat 2, uh bemti, naenkrat 6 ljudi. Sem se režala do vrtca. Če rabiš koga za množit ulla, tamalga mojga pokliči. user posted image

Oj uršika, sem se že spraševala kam si mrknila.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 587
3.11.2009 12:40:37   
Ulla80
mam sol user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 588
3.11.2009 12:47:18   
kiara24
pa ženske kaj je z vami a ne greste nič ven sam za RRjem visite in čvekeate, groza kolk časa bom spet brala te vaše kolobocije.

Midve sva bili zunaj pol urce pa je takoj zaspala v vozičku, zdej sem jo pa kar notri prinesla.

Nimam pojma kaj ji bom ksuhal ker ima malo driske.user posted image

Ulla- to je ful dobr da maš tolk bliz vrtec. Je pa res če ti večina spi je brez veze da ga budiš.

Krtekxx- a pri P v KR sta tudi že bile. Je pa super, da je H rekel, da ni nič hujšega....user posted image

Niia- upam, da čimprej uredite vse tole in da ne boš več duda na dveh nogahuser posted image user posted image user posted image . A imate drugače v uporabi dudo ali ne? Mene je samo to rešilo drugače bibilo isto ker naša se ful crklja z dudiko.

Uršika- upam, da boste rešili probleme s službo in s križem. user posted image Upam, da ti bo uspelo da se boš večkrat javila.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 589
3.11.2009 12:58:04   
Zvezdica
o šitko. Poglejte ta video. Faik loterijski listek . tip je krut.

www.funnyordie.com/videos/313e6ec82c/

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 590
3.11.2009 13:37:36   
ronja
nina, repo komot daš, zakaj pa ne, saj ni nič takega not, da ne bi smela - normalna zelenjava.

operacijo oči je mel lubi in je tudi zelo zadovoljen, jaz pa takrat nisem šla, da ne bi šla oba naenkrat, ptoem sem pa zanosila, pa dojila, pa spet zanosila, pa spet dojim... tak da zaenkrat ni glih priporočljivo. Mogoče pa bom kdaj šla. Trenutno itak ni glih dinčkov zato...

khurde, sem te že parkrat hotla vprašat, če tvoj dragi še vedno za vsak drek pošlja mamici smse?

vrtec: Ronja je danes spet šla v vrtec po 11ih dneh premora (4 dni šla, 11 dni doma (vključno z vikendom)), danes spet šla... in... NOBENIH PROBLEMOV, JUHUHU!!! Upam, da tako ostane! Če bo tako z Lejlo, sem takoj za! Joj, kaj bi dala, da jima ne bi bilo hudo!!! Ma, jaz sem tako srečna,d a zaenkrat ni nobenih problemov! Saj vem, da lahko še pridejo... Ampak že to, da ji je ok, da je danes hotela kar spat tam,.... ma, meni je to super!

ulla, eno vprašanje zate: kaj si ti Ulo vozila v racmankah v vrtec? So te kaj grdo gledale zato? Meni se zdi neumno plenice samo zato kupovat, da jih bo mela na riti do vrtca... Naj ji jih dajo gor, ni blema, vem, da je ne bojo pri 1 letu dajali na kahlo... Pa ji magari dam tudi sama že doma gor te bombažne, doma narejene...
jaz mam tudi rada matematiko, še inštruirala sem jo, tak da mi je bil to vir dohodkov, hehe.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 591
3.11.2009 13:42:59   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Jest imam ABAnet odkar obstaja, vse možne trajnike, ker se mi niti slučajno ne da hodit položnic plačevat v kakšno vrsto. Zaenkrat vse bp. Moj ima LINK, pa Meto imava tut že tam, da lahko babice nakazujejo evrčke namesto igrač!! user posted image user posted image

Kaj pa je to?

Bli zunej, mraz, veter, sneg samo od daleč, zdej pa sladko spančka, jst pa šibam cunje rihtat...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 592
3.11.2009 13:43:54   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

www.funnyordie.com/videos/313e6ec82c/

sej ne moreš verjet user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 593
3.11.2009 14:08:02   
sonček33
saj res, kje pa je naša khurde? Se uči?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 594
3.11.2009 15:10:41   
Zvezdica
včeraj ste nekaj pisale o tem. žalostno je toleuser posted image user posted image user posted image

http://24ur.com/novice/slovenija/tragicen-petek-v-porodnisnici.html

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 595
3.11.2009 15:20:25   
VRTNICA84

Hitro vas malo pozdravim in vam sporočam, da je naša Ana danes stara 9 mesecev!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ana vse najboljše in rada te imam neskončno. Ne znam si predstavljat, da te ne bi imela ob sebi.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 596
3.11.2009 15:44:42   
mimi30
midve sva bili malo zunaj....špela je lepo zadekana spala v vozičku in ji je bilo prav fajn....skočla sem še do trgovine, ker nam je včeraj zmanjkalo moke, za las je šlo da je je bilo dovolj za palačinke, danes sem pa vse cunje lepo v stroj dala pol pa ugotovila, da nimam s čim pratuser posted image ....to je pa to, ko jaz ne maram kopičenja stvari oz. zalog....sva pa mogli pohitet domov, ker je začelo spet pršiti, no pa saj je bilo tudi čisto dovolj

Ronja user posted image , super ste zrihtale babnice tole z vrtcem.
jaz mam tudi rada matematiko, še inštruirala sem jo, tak da mi je bil to vir dohodkov, hehe.

enako

...in potem se pokaže pravi obraz....šit no

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 597
3.11.2009 15:46:24   
mimi30
naša Ana danes stara 9 mesecev!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za mali r.d.

Neposredna povezava do sporočila: 598
3.11.2009 16:00:31   
Zvezdica

naša Ana danes stara 9 mesecev!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za mali r.d.

se podpišem pod tole. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 599
3.11.2009 16:13:29   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: VRTNICA84

Hitro vas malo pozdravim in vam sporočam, da je naša Ana danes stara 9 mesecev!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ana vse najboljše in rada te imam neskončno. Ne znam si predstavljat, da te ne bi imela ob sebi.

Ana user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?