|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
29.1.2010 10:16:27   
anajrim
Jaz pa dobim sedaj super masažo! Refleksno stopal in masažo hrbta! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se vidimo kasneje ko bom kot prerojenA!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
29.1.2010 10:37:12   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

Jaz pa dobim sedaj super masažo! Refleksno stopal in masažo hrbta! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se vidimo kasneje ko bom kot prerojenA!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolk je enim luštno user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
29.1.2010 10:39:50   
pupika
Mrtinčka jaz pa sem manj kosmata, tokrat imam depilacijo nog na daljši rok, prej obvezno na 3 tedne, s kožo tudi tokrat nimam problemov, tak, da tudi tokrat mislim,d a bo fant, ker mi ni nič lepote odvzelo, razen en herpes skoraj na ustnici, ki v prvem tega nisem imela. Ne vem, bomo videli, če se bo videlo, čez mesec dni, kaj bo. Saj samo da bo zdravo.

micla faca si, ti si si pa kar dopust vzela za srajčke zlikat. Pridna si, da se ti da, jaz sem tolk lena da se mi nič ne da, sploh pa peglanje sovražim, in hvala bogu, da imamo sušilni stroj, ker imamo manj likanja, prej sem mogla vsako cunjo zlikat, sedaj pa samo tiste katere so res zmačkane.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
29.1.2010 10:49:03   
nagaja28
Ker vidim, da vas je kar nekaj za to, da se dobimo, se bom kar opogumila in 'sklicala' srečanje julijk 2010. Predlagam četrtek 4. 2. 2010 v slaščičarni Zvezda v btc-ju, ker to najbrš vse poznate, pa še za parkirat ni problem user posted image . Za tiste, ki pa ne veste kje v btc-ju je Zvezda, naj dodam, da je nasproti Merkurja. Uro pa lahko še predlagate. Ob 18-ih, 19-ih? Upam, da se nas vsaj nekaj tam dobi. user posted image .

Drugače sem tudi jaz že slišala, da otroci mamici poberejo barvo iz ustnic, kar je čisto logično, če imamo manj železauser posted image .

Še pohvalit moram malo bibo user posted image user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
29.1.2010 11:53:10   
petrca2507
Mene kar napišite na seznam srečanj user posted image . Izberemo eno vmesno uro: 18.30 user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
29.1.2010 12:53:48   
nicolina
Ojla,

jaz sem pa ful prehlajena, iz nosu mi teče, kašljam...ma sej bo...čajček in med, pa vikend je, bom mal prelažala, pa bo. user posted image

Sem dobila danes izvide od DHT, rezultat je 1 : 6934, tako da je to super glede namojo starost. user posted image user posted image user posted image

Imam pa na bradi taka dva mozolja user posted image user posted image , tako če že pravite, da pupe jemljejo mamam lepoto, pol bo najbrž pupa. Ker v 1.user posted image  sem imela tako lepo kožo, pa je bil fantek. Sicer ni nič rečeno, bomo vidli na morfologiji. user posted image

Men tud že 3. dan ni skoraj nič slabo, tako da upam, da se bo zdej umirilo. user posted image

user posted image user posted image user posted image  za srečanje, jaz bi se vam z veseljem pridružila, pa sem mal predaleč, pa kdaj drugič....

Lep vikend....

< Sporočilo je popravil nicolina -- 29.1.2010 12:54:55 >

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
29.1.2010 13:21:03   
spelchy
Ojla,

ja superca, jaz sem tudi za srečanje, me kar štejte zraven. Če res kaj hudega ne pride vmes. Do 5ih delam, pol pa trola do BTCja, kar zna kr trajat, ampak ni hudič, pridem :D

Dopust za likanje ... zakaj pa ne, mislm saj, dopusta imamo na pretek se mi zdi, do junija moramo porabiti lanskega pa še celega letošnjega, naslednje leto ko pa pridemo nazaj delat, pa pset cel dopust do konca leta ... jaz si tudi zdaj kar vzamem na 14 dni ene dva ali pa tri dni prosto, zdaj večino sicer za učenje, kasnej bo pa za sobico opremlat, pa za shopinge :D

Se vidimo v četrtek potem :)

Lp,

Simon 11.07.2010

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
29.1.2010 13:27:55   
anajrim
Jaz sem kot prerojena po odlični masaži!!! Res je bilo super!

kar pa se tiče srečanja pa sem jaz takoj za predlagam pa da okoli 19 ali 20h???

papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
29.1.2010 13:50:13   
šipek
Eno vprašanje - mogoče se bo katera smejala, pa nič hudega... Ali se sedaj normalno depilirate z električnim depilatorjem ali je bolje britvica sedaj v nosečnosti? user posted image user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
29.1.2010 14:13:44   
pilotina
pupika...meni se dozdeva, da čutim brcike tu pa tam, sam je to tko na hitro in ene dvakrat trikrat, da pol ko čakam še, ni nič in ne vem ali je bil najin bejbi al samo moja domišljija user posted image

niti jaz ne pridem na srečanje...ostale, ki boste, pa se lepo spoznajte in mejte se fajn še za vse, ki nas ne bo user posted image

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
29.1.2010 14:32:42   
DanijelaNeli
Malo sem z Vami,julikami malo z Avgustovkami...ne dohajam vseh...

Zdaj se morem odpravit na firmo,podpisat pogodbo,ki so mi jo podaljšali.Včeraj sem pa nesla bolniški list.
Ampak ne zdržim doma..mislim da mi je pasal en teden fraj.Zdaj pa bi šla kar delat.
Bomo videli kako in kaj bo.

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
29.1.2010 15:36:57   
Srecka010
mala biba super seznam user posted image
Glede srečanja, tudi jaz pridem, če bom imela čas - še sporočim.

Imam pa eno vprašanje za tiste, ki še niste prebolele toksoplazmoze. Ali zelo pazite na to, kaj jeste? Jeste solato v gostilni, ker ne veste, če je bila dobro oprana?

Drugače se pa zelo dobro počutim, razen danes. Sem imela stresen dan in me zdaj nekaj špika v trebuhu. Grem počivat in upam, da to ne vpliva preveč na malo pikico.

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
29.1.2010 16:01:05   
kenya
čao punce,

Super za srečanje user posted image  . Jaz se tudi prijavim. Mi ustreza ura okrog 18.ih, da pride možek iz službe in grem lahko sama. Upam,da ne pride kaj vmes.

Pilotina, tudi meni se isto dogaja. Ko začutim ene čudno dogajanje v trebuščku user posted image . To bo naše 3. dete, pa pravijo da bi morala prej začutit, samo jaz še vedno nimam pojma user posted image . Tudi v prvih dveh sem pozno začutila oz. nisem bila tako pozorna.

Šipek, pomoje je vseeno. Jaz drugače hodim na depilacijo v kozmetični salon. Edino se mi zdi, da sem sedaj malo bolj občutljiva na vse skupaj.

Meni tudi v prejšnjih dveh nosečnostih ni vzelo 'nič lepote'...sej ne da bi je kaj veliko bilo user posted image   user posted image . Sem imela lepo kožo in lepe lase, pa je bila obakrat punca. Tudi sedaj nimam problemov, tako da ne vem, če je to kaj povezano. Sicer bomo pa 100% čez 3 tedne, ko pridejo rezultati biopsije. Pupa bo....user posted image   user posted image

Micla, pridna za likanje. Jaz sem vesela, ker mojemu ni treba velikokrat nosit srajc. Pa še vešč je likanja. Tako, da likava izmenično, včasih jaz, včasih on. Imam včasih kar slabo vest, ker sem sedaj zvečer tako utrujena, da padem dol, on pa privleče likalno desko in lika. Ampak, saj ga noben ne sili user posted image  

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu Srecka010)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
29.1.2010 16:14:14   
nagaja28
Se pravi za enkrat:

SREČANJE JULIJK 2010 (4.2. 2010 v slaščičarni Zvezda-BTC)

petrca2507
spelchy
anajrim
Srecka010
nagaja28

sem mislila še kakšno tortico prilepit, pa copy - paste varianta pri meni ne deluje user posted image . če se kateri da, lahko doda kakšno slikco user posted image

(odgovor članu Srecka010)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
29.1.2010 17:28:37   
kenya
Še jaz se vam pridružim na srečanju v četrtek.

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
29.1.2010 18:10:53   
nagaja28
oprosti kenya, sem te zgrešila

petrca2507
spelchy
anajrim
Srecka010
nagaja28
kenya

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
29.1.2010 19:19:04   
arruba
Hej živjo vsem,

se spet malo javljam tudi jaz. Super ste se tole zmenile za srečanje, jaz bom z veseljem prišla, da se spoznamo še v živo, če bom le uspela pravočasno zaključit v službi, pa še lokacija je odlična, ker ima Zvezda pa res njamsi namsi tortice user posted image

Samo zdaj ne vem več, katera ura velja - ob 19h?

Midva sva pa zdaj končno vsem objavila novico in se nama je že pri dvojih prijateljih zgodilo, da ko sva povedala, da pričakujeva otročka, so se samo začeli smejat in povedali, da oni tudi, in to vsi približno takrat kot midva.. tako da sem zaenkrat v krogu mojih prijateljic in sodelavk za letos v roku 3-4 mesecev naštela 9 nosečk - bravo punce, bomo zapolnile cel oddelek v vrtcu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako bo fajn, ko bomo kofetkale za Liubljanco hi hiiiiiii

Jaz pa sem bila prejšnji teden v BC in se čist zaljubila v en voziček od Joolz-a, tak živo rdeč je pa ful ful ful lep, tako da ga bova najbrž kar kupila, saj se mi drugih sploh ne da več gledat, ker vse s tem primerjam.. cena je sicer kar ohohoooooooo (ogrodje + košarca + športni del + zimska vreča pride vse skup mal čez jurja user posted image ) ampak ker bom večino druge opreme dobila od prijateljic, sem se odločila, da bova investirala malo več v voziček.

Drugače pa se jaz super počutim, razen še vedno ogrooomno mozoljčkov, ki pa jih že nekako krotim, pa na pilates hodim in mi zelo paše, zdaj pa že komaj čakam, da najin sonček prvič pomiga 

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
29.1.2010 20:16:40   
anajrim
Punce dajmo še uro dorečt - jaz sem za okoli 19 - 20 da tudi moj malček zaspi, drugače pa ve predlagajte!!!
IZVIRNO SPOROČILO: nagaja28

Se pravi za enkrat:

petrca2507
spelchy
anajrim
Srecka010
nagaja28

sem mislila še kakšno tortico prilepit, pa copy - paste varianta pri meni ne deluje user posted image . če se kateri da, lahko doda kakšno slikco user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
29.1.2010 21:35:33   
DanijelaNeli
Srečka 010..jaz nisem imela Toxe...zato pazim pri sadju,zelenjavi,da jo kar skrbno operem.Po gostilnah pa bolj malo jem...

Arruba...voziček pa je res lep...super.Dobra odločitev!user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
29.1.2010 22:17:19   
nagaja28
začetek srečanja ob 19-ih.
tako ali tako najverjetneje ne bomo vse hkrati prišle user posted image .

pri nas bo pa kar mož poskrbel za večerno rutino našega malčka.

p.s. kako se bomo pa spoznale? bo treba kaj na obleke pripet ali pa v lase dat, da ne bomo katere pomotoma obtožile, da ima nosečniški trebušček, hehe.

Neposredna povezava do sporočila: 1545
30.1.2010 9:06:55   
mala biba

user posted image .user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image

(4.2.2010)

SLAŠČIČARNA ZVEZDA (BTC)
                                 ob 19 h

user posted image petrca2507
user posted image spelchy
user posted image anajrim
user posted image Srecka010
user posted image nagaja28
user posted image kenya

Kot je predlagala nagaja 28 imejte v eni roki šal v drugi roki pa rokavice.
       Seveda so dobrodošli tudi drugi predlogiuser posted image

< Sporočilo je popravil mala biba -- 30.1.2010 9:17:35 >

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
30.1.2010 9:21:40   
mala biba
Punce dober dan.....

Malo sem se poigrala z seznamom za srečanje......naprej ga bo pa obdelovala Nagaja28, ker se je prva opogumla in izbrala datum ter termin....

Kar se tiče mene bi se ga rada udeležila ampak še ne vem.....vam sporočim.....lp

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
30.1.2010 9:48:00   
nagaja28
mala biba, hvala. sem že prej mislila malo 'okrancljati' seznam, pa meni nič ne prime(razne slikice). me boš morala naučit user posted image . take črke tud ne vem, kje dobiš. mogoče imam pa jaz kakšno zelo okrnjeno verzijo foruma, haha.

no, bomo videli, kako mi bo šlo z dopolnjevanjem user posted image

user posted image .user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image

(4.2.2010)

SLAŠČIČARNA ZVEZDA (BTC)
                                 ob 19 h

user posted image petrca2507
user posted image spelchy
user posted image anajrim
user posted image Srecka010
user posted image nagaja28
user posted image kenya
user posted image arruba

uf težko. če mož ne bi bil programer, bi pogorelauser posted image . sigurno obstaja lažji način kot kopirat programerske vrstice: image http://www.ringaraja.net/forum/smileys...in podobno

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
30.1.2010 10:38:40   
Mareli
Oblačen pozdravček vsem JULIJKAM...

ste pa res pridne oz. jst malo majn...
pregled smo dali čez, vendar na žalost mi ni delal UZ, sem pa zato slišala srčeka biti.
Naslednji pregled imam 3.3.2010 - ta bo z ultrazvokom, komi čakam

Ker je to moja prva nosečnost, mi tele vaše debate okrog košar še kako pridejo prav. Kulkr berem po forumih in se menim z mamicami, nekatere pravijo, da košare pri poletnem otroku ne potrebuješ...no to se meni zdi mal za lase privlečeno. Moj mali srček bo lepo na ravnem spal. Sej res da lahko kupim tak voziček ko se športni del čist položi, sam zaenkrat mi noben tak ni všeč - ala Hartan. Bolj se nagibam na Jane slalom pro, Cam pa na internetni strani otroski-vozicki.si sem našla en zlo fini voziček Coletto Austin 3 - cena normalna pa tudi ima vse v paketu, je pa poljski voziček. Zvedla sem celo, da si ga lahko pred nakupom grem pogledati v MB user posted image . Par uporabnic tega vozička je zelo zadovoljna z njim, vendar ga še ne morejo preizkusiti na terenu.

Za spanje bomo pa nabavili zibelko, katero mi bo posodla prjatlca. Njen mali srček bo do takrat že velik in je ne bojo več potrebovali. Seveda pa ne izključujem obiska v Gradz user posted image

Mala Biba in Nicolina --- v ponedeljek se vama pridružim pri telovadbi. Zadnje dni me tako križ boli, da po moje rabim telovadbo, lubi ali ne lubi... lepo vaju bo spoznati user posted image

lp

veselju ni konca

Neposredna povezava do sporočila: 1549
30.1.2010 10:40:36   
Špelka
Čao, punce!

Enkrat sem se že javila tukaj, pa so se takrat moji podatki izgubili in niso prišli v seznam,. user posted image  Skratka javljam še enkrat: Špelka, 2. nosečnost rok 17.07.2010. Sem emla pa zadnja dva tedna kar nekaj težav - krvvitev konec 14. tedna, pa ugotovitev placente previe, to sredo p so mi nrdili še cerklažo. Zej upm, da bo. Moram pa počivat, kar mi ni jasno, kako bona tako dolgi rok zgledlo ob 2-letni nagajivki.user posted image

Posebne pozdravčke Nicolini, s katero v pri novemberkah 2007 skupaj čakali rojstvo najinih prvorojencev. Nicolina - upam da se me spomniš, lepo da je ena od "ta strih" tudi tukaj!
No, jaz upam, da pridemo čim dlje v nosečnosti in da se posteljica čim prej dvigne.

Drugim pa želim še naprej aktivno, lepo nosečnost!Se beremo!

Bye! P.S.: Pa uživajte na srečanju!!!!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?