|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
20.1.2010 11:27:52   
đanika

evo punce malo za šalo, če katero zanima kakšni bodo naši sončki user posted image

http://www.zurnal24.si/otroski-horoskop/rak

http://www.zurnal24.si/otroski-horoskop/lev

lp

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
20.1.2010 11:46:43   
.tojeto.
Pozdrvaljene julijke 2010.

Malo pozno, ampak tudi jaz bi se vam pridružila -
- starost: 30
- 1. nosečnost
- planirana porodnišnica - LJU
- PDP: 14.07.2010.

Ko ravno debatirate o tednih - nekje sem zasledila, da smo noseče 9 mesecev oz. 40 tednov. Ker vsak mesec ima 4 tedne in še nekaj dni (28 + 2 ali 3 dni).
Če prav razumem sem torej v 15. tednu, to pa je kakšen teden več kot tri mesece in sem torej v četrtem mesecu.
Po mojem je za mesece najlažje računati, če greš v obratni smeri - odštevaš od PDP.
Uf, sem se pa razpisala, user posted image upam, da je moje razmišljanje pravilno. Naj me katera popravi, če ima kakšne bolj točne podatke.

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
20.1.2010 12:00:07   
TandJ
tukaj si lahko pogledate v katerem mesecu naj bi bile:
http://otrocarije.net/meniji/nosecnost/Nosecnost%20po%20mesecih%20in%20tednih.html

lp

(odgovor članu .tojeto.)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
20.1.2010 12:00:09   
kenya
Pozdravljena tojeto. Kar se tiče trajanja nosečnosti, je rečeno, da traja 40 tednov oziroma 10 luninih mesecev. Ne pa me spraševat kako grejo ti lunini meseci, ker nimam pojma.

Đanika, sem prebrala tole napoved. Imam doma rakico in levinjo (pa še sama sem rak), tako, da večino stvari tam kar drži. Edino, kar se tiče nakupovalnih centrov, naša mlajša (1,5 let), komaj čaka da uide izpred oči. Pri starejši pa tisti povzetek drži kot pribito. Ima tako domišljijo,da se včasih vprašaš od kod otrokom to.
Glede na moj PDP in dejstvo, da ponavadi vedno rojevam čez rok, bomo tokrat spet imeli levinjo/leva.

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu .tojeto.)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
20.1.2010 12:08:45   
.tojeto.
TandJ super povezavauser posted image . Hvala. Mislim, da nam bo kar koristila.
Mi je ful smešno, ko vsakega zanima v katerem mesecu sem, ampak jaz vsakemu povem v katerem tednu sem in potem vsi preračunavajo in se seveda potem nič ne ujema z PDP-jem. user posted image . Sem se odločila, da jim bom samo odgovarjala kdaj imam PDP, potem naj si pa sami izračunavajo user posted image .

(odgovor članu TandJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
20.1.2010 12:28:41   
mala biba
Dekleta....smo pri temi....nosečnost po dnevih, tednih, mesecih......velikosti naših sončkov....

Evo sem našla nekaj....mogoče je že katera gledala......tule se govori tudi o lunarnih mesecih.....kot je napisala Kenya

Poglejte si že vas zanima.....imajo res zanimive debate.....je pa viseo posnetek.....govori DR. STRAHOVA

http://tvslo.si/#ava2.56873275;;

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu .tojeto.)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
20.1.2010 12:32:35   
Mareli
po seznamu sodeč smo 3 iz Celja...no vidve malo ven, jst pa direkt iz Hudinje...

sem pa zgoraj prebrala, da ste omenjale ščitnico ... no jst mam že par let povečano, vendar nič hujšega (nobenih zdravil), sam mi je ginekolog priporočil obisk pri našem Pustovrhu, tako da imam pregled 9.2.2009 ... nekje sem prebrala da nosečnice, ki imajo problem z ščitnico imajo probleme pri rojstvu - z nogami naprej ali pa carski rez...tako da upam da ne bo nič kaj hujšega ...

veselju ni konca

Neposredna povezava do sporočila: 1332
20.1.2010 12:57:06   
Joie
UUU ste pridne s pisanjem in seznamom! user posted image

Še moji podatki:
PDP 25.7
starost: 31
2. user posted image : doma že imam leto in pol staro user posted image , zdaj bo bo user posted image
kraj rojstva: Celje
naslednji pregled: 1.2.

Mareli - jz sem tud iz okolice Celja. Zanima me, ali bo katera obiskovala telovadbo v ZD? V prvi user posted image  sem hodila nekaj časa, bila pa je ob pon ob 16.30 uri (morem preverit, če je še tako). Vodila jo je sestra Pavlina, malo smo migale, malo vadile dihanje, malo debatirale...

(odgovor članu Mareli)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
20.1.2010 13:08:00   
đanika

ja kenya tudi jaz ne vem pri čem sem prvo sem rodila 7 dni čez rok tako, da sedaj imam 22.7 rok in mislim da bo ravno za moj rojsni dan 28.7.user posted image .
ja sem tudi prebrala za mojo princesko, ki je strelec pa tudi kr dosti svari drži user posted image .

lep pozdrav

(odgovor članu .tojeto.)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
20.1.2010 13:14:50   
Mareli
Joie z veseljem bi hodla na telovadbo...prvič sploh slišim da je v ZD ... pa tako bi se še vidle in spoznale... a se boš pozanimala in mi prosim javila kako in kaj? hvala ti

no pa nas bo vedn več...čeprav se mi zdi da so same LJ

veselju ni konca

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
20.1.2010 13:47:46   
pupika
đanika ti imaš pa na isti dan rojstnin dan kot jaz. Tudi jaz sem premišljevala, če bom čez rok lahko rodim na svoj rojstni dan. Pa sem v prvo 4 dni pred rokom rodila. Toda vseeno me lahko preseneti in bom 10 dni čez rok na svoj rojstni dan povila drugega otroka.

Tole glede horoskopa, pa lahko rečem, da za našega malega ki je devica drži, glede čistoče, včasih pa se mi zdi, da je čisto mim, ker z umazanimi rokami po kavču. Pozornost pa itak skozi rabinaš mali, to pa je čist mim. Bomo vidli kaj bomo dobli rak-a ali pa lev-a.

(odgovor članu Mareli)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
20.1.2010 15:04:22   
pilotina
mala biba...hvala, ker si se lotila seznama...nisem utegnila...in lepo si ga uredila user posted image

pa še moji podatki
starost: 30 let
nosečnost: 3., otrok 0
porodnišnica: Izola
kraj bivanja: okolica Portoroža

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
20.1.2010 16:38:19   
eelyy
evo en lep pozdrav še iz moje strani....se vam končno kaj javim!

Včeraj sem imela nuhalno svetlino v Domžalah pri Strahovi,tako da je vse vredu  razmerje 1:10815,tudi krvavi izcedek je ponehal..slabosti nimam skoraj nič občasno le zjutraj!

lp

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
20.1.2010 18:48:59   
Keri
twoo sweet in pupika, ter morda še katera. Jaz sem nekoliko dlje v Lenartu, Sicer sem prej bila doma v MB. Če ste za bi se morale dobiti na kavici ali čajeku.
Kar zadeva nosečniška oblačila sem si jih jaz kupila v H&M v MB, kjer je še največja izbira. V MB imate v Koloseju trgovino LA VI, le delovni čas je nekoliko neroden, ker pričnejo delat šele ob 13.00 uri. Izbira je zelo majhna, glede na pretekla leta. Nato pa je še ena trgovina pri gostilni Klamfer, če se ne motim spada pod Brezje. Preden obiščete te manjše trgovine poglejte na spletu delovni čas.
Hlače v H&M cene se gibljejo od 30 - 50€.
Upam, da sem kateri pomagala z informacijami, pa lep večer.

Neposredna povezava do sporočila: 1339
20.1.2010 19:03:44   
gasilka
Hvala vsem za čestitke ,saj sva se z mojim zelo namatrala da sva prišla do najinega zakladkauser posted image
Zelo sem vesela da nas je veliko ,ki bomo mamice prvič user posted image
Za spol tudi jaz še nevem pa sej sploh ni važen samo da bosta zdrava user posted image

(odgovor članu Keri)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
20.1.2010 20:13:13   
samy1
sem nova na tem forumu pdp imam :21.7
starost : 35
nosečnost: 1
To se pravi da sem v 14 tednu. Nuhalno sem že imela v Dravljah, ki je bla ok ns:1.00.
In kako se počutite, se vam kaj dogaja v trbuščku , mene včasih kaj špikne ,pa malo tišči ,pa je menda to vse zaradi raztezanja maternice.
Na ns je bolj kazalo na punčko 90%.

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
20.1.2010 20:29:02   
too sweet
Keri:
Za user posted image  sem jaz vedno, zdaj v nosecnosti sicer brezkofeinskouser posted image . Moremo se zmenit.

V La Vie - bila; za moje pojme vse prsiroko, krila za moje pojme full draga, obleke pa tak.
v Brezju - Mamita - dvojne hlace so O.K.; kaj vec pa ze tezko najdes (sem bila tam vceraj in take srece kot sem jaz seveda v tor. in cet. ne delajo tako, da sem danes sla ponovno).
Kot sem ze napisala so mi dvojne hlace vsec, ampak jih se nisem kupila, grem se v sob. v avstrijo, pol bom pa vidla kak bo kaj ponudba in kaj si bom kupila.

Pa se kar pridno nabiramo "me julijke", ne?

Bi vas nekaj drugega se vprasala:
Se vam tudi zdi, da ko hodite po mestu, da je fuuuuullll nosecih zensk oz. da jih je fuuuullll z vozicki? Meni se zdi, da kam pogledam vidim  user posted image  ali pa vsaj z vozickom. Pa sem jim kr malo faususer posted image - onim z vozicki in onim s trebuscki (meni se se nic skoraj ne vidiuser posted image ). user posted image user posted image

LP

(odgovor članu samy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
20.1.2010 20:37:42   
DanijelaNeli
ČER!

Danes smo odpravili NS v Domžalah in je res super rezultat: NS 1.6mm,Trysomija:15093
Datum ostaja 28.7.
Sem bila pa ful zadovoljna,res.Zdravnica je 1.A.
Too sweet....tak občutek sem imela že v prvi user posted image .In to je se mi zdi,da je zato,ker smo same srečke nosečke in dajemo bolj povdarek na to.Pa tudi vozičke bolj gledamo...kaj je kaj novega,kakšni so,itd. Ampak se mi zdi vse skupaj zabavno,ko misliš,da prevladujemo me,user posted image .

Nosečniške stvari...hlače še nimam,razen enih žametnih iz 1.user posted image ,drugače pa se doma lepo počutim v trenerkah.Za ven pa imam obične hlače in kavbojke,...nisem se še zredila full,imam 63kg.
Do H&M-a si bom šla po kakšne hlače in rada bi si kupila kakšno bolj fino trenerko,tako za it do vrtca ali na sprehod.

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 20.1.2010 20:41:06 >

(odgovor članu too sweet)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
20.1.2010 20:40:00   
anajrim

Jaz sem iz Ljubljane, doma pa je že en sin.

lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1344
21.1.2010 6:08:55   
nicolina
Dobro jutro, za vse user posted image , tudi za zaspanke... user posted image

Včeraj vas nisem več nič brala, ker sem bila še popoldan v službi in zvečer, ko sem prišla domov, sem se igrala še malo s sinkotom, pravljica in spat. Za našega horoskop čist velja, tipičen strelec...user posted image

Dobrodošle nove user posted image user posted image user posted image

Joj s temi tedni in mesci je res mal smešno....tako da jaz tud povem v katerem tednu sem, pa naj si računajo...user posted image
Men je tud še vedno slabo najbolj ob večerih, ampak še malo, pa bo...

Moja G. mi je rekla, da mi bo naslednjič na pregledu naredila ultrazvok, da bova pogledli, če se že kaj vidi spol...me prav zanima...moj je rekel, da bo user posted image , jaz pa sploh nimam občutka, ker prvič sem takoj vedela, da bo fantek.

Za seznam: sem iz Bele krajine (kraj Semič)

Želim vam lep dan....se tipkamo

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
21.1.2010 6:37:02   
oton
jutro še od mene user posted image

meni se pa danes  spi, sem smotana dolgo gledala Tv user posted image  
no še jutri in je kooončnooo spet petek
želim vam lep dan

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
21.1.2010 6:45:14   
pupika
nicolina ti si pa zgodnja. Dobro jutro.

Noseč. hlače bo treba čim hitreje kupit, ker danes ko imam kavbojke, imam gumb odprt, pa potem se mi še zadrga odpenja, imam pa čez tuniko, tak, da se nič ne vidi, samo da se jaz in pikica počuti v redu. Upam, da se bo izbira hlač kaj povečala in da bom našla ene tudi sebi ulite, ker so res skoraj vse tako velike in široke v stegnih, da sem ko klovn, v hm mi niso všeč tiste ki so čisto oprijete, ostale pa so večinoma spodaj na korenček.Jaz sem si pred leti kupila ene v Avstriji in so bile kar lepe, jih moram samo še ven potegnit iz omare in oprat.

Keri lahko bi se kdaj zmenile za kaki čaj, samo moram malo skombinirat, ker imam še enega sina, ki ga hodim jaz po službi iskat v vrtec, potem pa itak kuhanje kosila in pospravlanje.

Kaj nosim pod srcem, se mi tokrat tudi čisto nič ne svita, v prvo sem čutila da bo fantek, sedaj pa sem najprej imela občutek da bo punčka, potem fantek, ampak če primerjam kožo iz prve nosečnosti bo tudi tokrat fantek, ker imam zelo lepo kožo, brez aken. Je ravno mali včeraj rekel, da bomo dobili fantka in da bo dobil bratca.

Želim vam lep dan in uživajte s pikicami

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
21.1.2010 7:58:41   
petrca2507
Če pa jaz pogledam mojo kožo, bi rekla, da bomo imeli punčko. Toliko aken, kot jih imam sedaj, nisem imela nikoli v življenju. Majhni mozoljčki se mi delajo tudi po dekolteju in med prsmi. Sem pa tja se kakšnem najde tudi na stegnu.
Moj dragi se je sicer odločil, da bomo imeli fantka, ampak bo treba do rojstva počakat in videt, kdo ima prav user posted image  . Trenutno imava doma same "babe": 2 psički in 1 mucko.

www.petrca.net

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
21.1.2010 8:12:21   
anajrim
Punce živjo!

Daneas je pa v Lj tako mrzlo kar -7 je zunaj! Brrrrrrrrrrrrrrr>!user posted image

Preživite lep dan!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
21.1.2010 8:42:12   
Mishan
Pozdravljene julijke!

Vidim, da nas je še kar nekaj, ki se na forum šele prijavljamo user posted image

Evo, najprej moji podatki:
PDP: 16.7.
Nosečnost: 1
Starost: kmalu 28
Kraj: gorenjska, okolica Radovljice
Kraj rojstva: Načrt Ljubljana, če ne bi zneslo Kranj. V zadnjem primeru pa Jesenice (vse so dokaj hitro dostopne user posted image )

NS sem imela 4.1. v Dravljah. Bila sem zelo zadovoljna.
Verjetno bom šla samoplačniško tudi na morfologijo in 3D.
Drugi pregled imam 3.2.

Nekih nosečniških tegob nimam. Ni mi bilo slabo, bila sem samo zello zaspana, bolj občutljiva. Koža je ok (že prej nisem bila ravno iz Vishy reklame user posted image ), hrana mi paše večinoma vsa - se tudi ne omejujem preveč,

Glede spola so nama že nekaj nakazali, vendar bova počakala na bolj sigurne rezultate. Si pa želiva vedeti.

To je zaenkrat to. Naj še povem, da sem prav vesela, da taki forumi obstajajao, saj tako vidiš, da je vse, kar se ti dogaja, popolnoma naravno.

Aja, zredila sem se verjetno za cca 2-3 kg, čeprav večinoma samo v trebuh. Nimam občutka, da se mi še kje drugje zelo pozna. Trebušček je pa že precej viden in ker v službi še nisem povedala sodelavkam (šefu že) samo čakam, kdaj me bodo same pogruntale user posted image

Nosečniške hlače sem iskala v H&M. Sicer so super, samo zame - ki v tem mrazu nosim še hlačne nogavice - so v noge preozke.
Tako da sem kar v eni trgovini kupila dvoje hlače, ki imajo v pasu elastiko - so mišljene kot pajkice, samo da zgledajo kot kavbojke in so super.

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

sindarin

Od koga prejme otrok največ igrač?

od matere (26%)

od očeta (2%)

od obeh staršev skupaj (41%)

dedka ali babice (16%)

znancev ali prijateljev (10%)

drugo (5%)

Število vseh glasov: 299

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!