|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Julijke 2010
30.11.2009 16:22:46   
extra
Kje ste vse?
Ste čist pozabile na forum??
Jaz sem včerej zopet dobila izcedek kljub Dabrostonu, ki ga jemljem...cela panika. Danes sem šla na pregled in je na srečo zaenkrat vse ok. Kako sem bila vesela. Jutri pokličem za nuhalno. Upam, da se bo pikica borila še naprej. sedaj je velika že 2,55 cm. Rastemo user posted image
Slabosti se še pojavljajo, prsa me ne bolijo več??!!! Kako pa se ve kaj počutite? Trebuh pa imam na čase že tako napihnjen, da zgleda kot bi bila že v 4 mesecu.
NČ čuvajte sebe in vaše pikice in malo življenja na forumu!!!!
Papa***

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 551
   RE: Julijke 2010
30.11.2009 16:46:49   
pa&ga
Živjo!

Kako ste kaj? Meni je ful slabo pa še križ me je začel boleti.
Drugače pa grem po 10 dneh v službo. (viroza) Upam, da ne bom celo izmeno na blagajni (Mercator).

Noro, skoraj vse ste že imele prvi pregled. Jaz bom pa še kar nekaj časa čakala na to.

Kaj vam kaj paše jesti?

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 552
   julijke 2010
30.11.2009 16:59:05   
extra
Meni vse paše hehe.
Oz. kakor kakšen dan....mam pa prov res tiste prebliske dons bi pa to...o kako bi pa to zdej jedla...take fore.
Križ me zaenkrat še nič ne boli. Sicer od česa pa bi me, saj sem itak večino časa v ležečem položaju...bolniška pa to.
Ja jaz sem imela do zadaj že tri preglede, ampak zato, ker sem imela do sedaj že dve neuspeli nosečnosti.

(odgovor članu pa&ga)
Neposredna povezava do sporočila: 553
30.11.2009 17:03:22   
Kiwa
Hoj!
Da malo odgovorim na vprašanja.. Za spol bova vprašala, jaz že komaj čakam! Pa niti ne zaradi praktičnosti, ampak bolj iz firbca, pa ker se mi zdi, da se tako lažje nekako navežem. Ne vem no.
Tudi meni je ves čas slabo, samo, ko jem ne. Ampak ne morem ves čas jest user posted image . Paše mi pa hrana, ki mi prej ni preveč. Meso recimo. Prej sem ga zelo redko jedla, še to samo piščanca, sedaj bi ga pa kar vsak dan. Paše mi tudi kislo, do sladkarij, ki bi jih pred nosečnostjo non stop jedla, mi pa ni. Kar je super!
Samo je tako čudno. Bi nekaj full jedla, potem se pa spravim k hrani, mi je pa fuj. Sicer ni vedno tako, velikokrat pa. Zanimivo. Pa kava mi ne paše kaj preveč, sej je prej spila 3, celo 4 (ampak zelo blage), sedaj pa eno belo kavo zjutraj, pa še to ponavadi pol pustim. Spijem pa veliko čaja, brez sladkorja, včasih si stisnem limono. Prej mi je bil tak čaj fuj :)
Jaz sem vedno mislila, da je to "kar nekaj", da si nosečnice malo izmišljujejo user posted image , ampak vidim, da se res full spremeni okus. Res zanimivo. Aja, najblolj od vsega me pa moti ta čuden okus v ustih in res upam, da to mine!

Jutri pa pregled. Vedno me je takoooo strah par dni pred pregledom :S. Ampak, saj bo vse ok. Tudi rjavih izcedkov ni več. Upam, da mi bo delala tudi UZ, da vidim, koliko je zrasla moja pikica.

(odgovor članu pa&ga)
Neposredna povezava do sporočila: 554
30.11.2009 17:19:26   
pilotina

user posted image  

user posted image
DEČEK & DEKLICA

user posted image (22.6 - 22.7.)

01.7.
Ninchy
Keri (PDP 29.06 ali 01.07.10)

ANDREA2010
tinca10
anariya

02.7.
mala biba
azarmitra, 2 , 1
veky  
šipek
polhec

03.7.
Srčekgirll
extra

04.7.
Kiwa

05.7.
vika1
pilotina
Nančka
Kat09

06.7.
07.7.
samy30

08.7.
anajrim
balem

09.7. 
10.7.
kammy
čebela29

11.7.
NMJ
Hančika

12.7.
mojcii
čarodejka
Pikica5
cebelica_
MEGi20
pamb

13.7. 
skratek46

14.7.

niky31
rozinca33

15.7.
krota
o.k.

16.7.

Fenderca

17.7.
18.7.
pupika
oton
anonimna4
soncekray

19.7.
buškolinka

20.7.
21.7.
tix
đanika
petrca2507

22.7.
anonimna 13
thunder

user posted image (23.7. - 23.8.)
23.7.
Martinčka

24.7.
nagaja28

25.7.
kajčy
Joie

26.7.
27.7.
september1

28.7.
pa&ga

29.7.
30.7.
31.7.
pikipu

1.PREGLEDI

30.11.2009 veky
30.11.2009 Pikica5
30.11.2009 Joie
01.12.2009 šipek
01.12.2009 Kiwa
02.12.2009 tix
02.12.2009 oton
02.12.2009 rozinca33
02.12.2009 Martinčka
03.12.2009 anajrim
03.12.2009 anonimna4
04.12.2009 čarodejka
07.12.2009 niky31
07.12.2009 extra
07.12.2009 september1
08.12.2009 anariya
09.12.2009 o.k.
09.12.2009 đanika
11.12.2009 thunder
15.12.2009 čebela29
15.12.2009 pikipu
17.12.2009 pupika
21.12.2009 kajčy
21.12.2009 polhec
21.12.2009 pilotina
22.12.2009 Nagaja28
22.12.2009 Keri
22.12.2009 petrca2507
23.12.2009 Srčekgirll
23.12.2009 pamb
29.12.2009 mala biba
07.01.2010 ametist
12.01.2010 Hančika
12.01.2010 pa&ga
19.01.2010 balem
19.01.2010 buškolinka

NS
3.12.2009 tinca10
17.12.2009 polhec
18.12.2009 anariya
21.12.2009 kajčy
22.12.2009 pilotina
23.12.2009 Kat09
27.12.2009 balem
28.12.2009 mala biba
04.01.2010 Hančika
06.01.2010 buškolinka
07.01.2010 nagaja28

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA     SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.       VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 555
30.11.2009 17:58:04   
Pikica5
Hey hey,

jaz sem bila danes na pregledu in naša pikica je velika celih 1,8cm. Rok mam 23.7. še vedno, sicer bo prej ker morem in na CR. Naslednji pregled mam 16.12. Kri morem it dat za vse preiskave... Še vedno me mučijo slabosti, če preveč jem pa če premalo jem.

Kako ste kaj?

Želim vam lep večer

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 556
30.11.2009 18:17:09   
tix
kako je lepo videt, ko nas je toliko.

Mene na vsake toliko časa malo zaskrbi kako je kaj z mojim dojenčkom, ker očitno nimam nobenih znakov (na srečo). ampak sem ful pozitivna in komaj čakam še dva dni do pregleda.

Imam pa danes znake prehlada ali gripeuser posted image , ampak se kar lepo borim, počivam cel dan, pojem kakšen vitaminček, kakšen lekadol proti vročini in ful čajauser posted image

srečno vsem

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 557
30.11.2009 18:21:12   
Martinčka
Ninchy midva greva drug teden na smučanje ampask vsekakor zame smučanje odpade... čeprav znam biti jaz previdna pa drugi okoli mene niso tako da raje ne reskiram ker vsako leto pristanem najmnj pri zdravniku zaradi izpaha ali v bolnici zaradi zloma... zdravnikom in bolnicam se pa zdaj zaradi teh viroz in grip izogibam na veliko... tudi slikat te ne smejo če si noseč... tako da jaz bom raje to leto dala smučanje na stran!

hrana pri meni? vsakršna hrana mi je odveč.. popolnoma... če se mi pa kaj zalušta se mi pa skoraj kaj nemogočega.. kot so se mi danes čufti!?

jutri pa pregled juhej... poročam kako je bilo!

pozdravček vsem in naj vam bo čim lepšeuser posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 558
30.11.2009 18:55:12   
TandJ
Pozdravljene!

No pa se vam pridruzujem se jaz...
26.11. sem imela prvi pregled in moj "fizolcek" je bil velik le 1,2 cm, ceprav naj bi bila ze 8 tednov noseca... sej to ni nic verjetno narobe, a ne? ker tudi to kako izracunajo koliko casa je nekdo nosec mi je ful cudno...jaz sem namrec 1.10. imela zadnjo menstruacijo, 10.10. sem naredila test nosecnosti in je bil negativen, 25.10. pa je bil pozitiven. stejejo mi pa, da je bil spocet okoli 7.10., ceprav dvomim o tem ker pac to ni bilo mogoce (brezmadezno pac ne ger:)), sem pa imela plodne dneve 13. in 14.10., tako da jaz mislim, da je bilo takrat.
kako ste si ve izracunale PDP? ker tole na internetu ravno zaradi zgoraj napisanegane ne vem ce bo delovalo, ginekologinja pa mi je rekla, da bo povedala ob naslednjem pregledu...
na slikci mi pa pise nek datum 11.7.09. julija bo sigurn, no :)
drugace se pa ok pocutim, sicer me je ta vikend zacel bolet kriz, prsi me bolijo ze od zacetka Novembra, drugo je pa ok.
morm rect da sem pa manj lacna kot sem bila vcasih in manj pojem, ceprav sem sla ze za 3 kile gor in sploh ne vem kako je to mogoce? ginekologinja mi je namrec rekla, da ne bi smela it se nic gor?
a ste se ve kaj zredile?
a priporocate NS? v katerem tednu naj bi se jo opravilo?

lepo nosecnost...:)

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 559
30.11.2009 19:09:58   
niky31
Hvala vsmem za tolažbo in vse informacije Joie, Martinčka, Rozinca33.user posted image user posted image user posted image

Vidim, da nas je kar nekaj ki se borimo s slabostjo in zbujanjem ponoči pa vsemi. user posted image Želim vam da bi čimprej minile da bi lahko uživale v nosečnosti kot se le da.

Edino za zbujanje sem dobila eno rešitev zame, vstanem grem na WC popijem en kozarec vode in grem v postlo ter se stisnem k mojemu dragemu. Na srečo še kar hitro zaspim nazaj. Upam da bo še kateri pomagalo.

Za slabost zjutraj pa sem danes mogoče tudi našla rešitev vsaj danes je delovalo: zjutraj banana in nič drugega potem ko sem začutila lakoto piškote in čaj, kosilo lahko kuhano hrano in večerja banano.  UPAM DA SEM DOBILA PRAVI RECEPT.

Za smučanje jaz letos raje ne bom tvegala. Raje grem kam na kakšen sprehod na kakšno masažo za nosečnice.user posted image

Še en teden do prvega pregleda. Pa se bomo načakali celi mesec od kar sem videla plusek.

Lahko nočka

Niky31

24.06.2010 se nama je rodil naš mali sonček KRIS

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 560
30.11.2009 19:31:52   
kammy
Pozdravljene!

Pridno vas berem, napisala pa nisem še nič. Še dobre da ste druge bolj pridne, da lahko beremo vaše izkušnje. No, naj opišem še jaz svojo, morda bo kateri prišlo prav. Ravno sem vstopila v 9. teden. Prejšnji teden sem imela svoj prvi pregled, bilo je 7 t 6d. Ker je to moja 1. nosečnost sem bila seveda vsa zmedena in polna pričakovanj kako bo vse skupaj izgledalo. No, najprej sprejem pri sestri, kateri poveš vse znane podatke, me je stehtala, izmerila pritisk in začela pripravljato materinsko knjižico. Ginekologinja mi je najprej vzela bris, ker je že 1 leto od zadnjega, nato pa mi je na ultrazvoku pokazala malega fižolčka in utrip njegovega kot pikica majhnega srčka. No, moj fižolček je bil velik komaj 1 cm, pa vendar je na slikici, ki sem jo dobila za spomin, lepo vidna glavica in trupek. Po zadnji M naj bi bil moj datum PDP 10.7., po ultrazvoku pa nekoliko kasneje - okoli 15.7. Zaenkrat pa datuma še nismo spreminjale, saj G pravi, da bomo to natančneje določile na naslednjem pregledu. Nato so me napotili v laboratorij, kjer sem dala precej krvi (za različne teste) ter urin. Hitre teste je G pogledala in so o.k. S sestro sva še dopolnili materinsko knjižico, ki sem jo dobila ter kup literature v branje. Naslednji pregled imam 29.12., na NS pa se moram še naročiti.

Midva zaenkrat tudi ne bova vprašala za spol, naj bo sladko pričakovanje...

Moji znaki? Kot bi brala tebe Kiwa. Meni so se začele slabosti 7. in 8. teden, zdaj je že malo bolje. Prej zagrizena kofetarca, zdaj na kavo niti pomisliti ne smem. Ne paše nič sladkega. Ful bi kaj pojedla, a ko se vsedem za mizo, s hrano pred sabo...fuj. Ne paše mi da sem lačna, ne paše mi da sem sita. Utrujena pa za umret! Baje so tedni od 7. do 12. najhujši kar se tega tiče. No, še malo pa sem zmagala!

Čaka me zdaj naloga novico razglasiti naokoli user posted image .

Lepo vas je brati in si deliti izkušnje. Uživajte!

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 561
30.11.2009 19:51:04   
Ninchy
Ojla

Ja Martinčka se čist strinjam s tabo da ni vse odvisno od nas, da so pač na smučišču tud drugi k pa največkrat ne mislijo na posledice. No pa sej bom vidla če mi bo sploh kaj prav user posted image sploh hlače.

Aja drugače pa sem vam pozabila povedati da mi je ginekologinja dala BDP 28.6. ampak bom vseeno ostala kar pri vas, mogoče bo pa še kaj spremenilauser posted image

Kaj jeste ko vam je slabo? Meni vse smrdi, še goveja juha mi je včeraj user posted image No glede na to da sem že dober kilogram pridelala se ne sekiram preveč če mi kaj smrdiuser posted image . Mi pa noro pašejo sladkarije ampak kaj hočemo tko je.

A katera ve koliko časa se čaka v Domžalah na pregled, glede na to da sem sedaj cca v 10 tednu po mnenju ginekologinje mislim da  bi bilo fino da bi mela NS še letos? Al kaj mislite?

Lep  pozdrav do naslednjič

(odgovor članu kammy)
Neposredna povezava do sporočila: 562
30.11.2009 20:36:02   
anajrim
Ojla Punce!

pozdfravljene vse nove user posted image . več nas bo bolj luštno bo!!! user posted image

Jaz zagotovo ne bom smučala, tudi v prvi nisem, ker tako kot ste napiosale vedno več je tistih ki divjajo!!!

Za spol bova vprašala ne vem pa če bova tokrat povedala! Pri prvi nosečnosti sva vsem povedala...

Moje počutje je kar pestro, občasne slabosti ni važno ali sem sita ali lačna. Mi pa ful stvari ne paše..., prsi me še vedno boljijo, čedalje bolj pa tudi križ. No ja ni tako hudo kot je videti. Drugače sem kar aktivna predvsem b službi in non stop letam naokoli... grrrrrrrrrrrr...

Tako malo za info, komaj čakam pregled ki je v četrtek, pa peko piškotov za miklavža, pa miklavža... jeeeeeeeeeeeeee

Je še katera navdušena nad advetntim časom v katerega smo vstopili??? Komaj čakam...

lp papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Ninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 563
30.11.2009 20:41:28   
nagaja28
živjo

kar se hrane tiče, meni najbolj pašejo kosila. sploh mi ni več do kruha, hrskov ali kaj podobnega. tole s hrano je res čudno. v 1. nosečnosti mi je ful dišala tunina pašteta pa sendvič s šunko in majonezo, čeprav majoneze in šunke nisem smela jest pa tud pred nosečnostjo je nisem nikoli kupila. ampak zdej sem našla majonezo brez jajc, če se mi slučajno zahoče user posted image .

za spol bova pa midva vprašala, ker sem jaz tak firbec user posted image . pri prvemu sva samo midva vedela, zdaj pa ne vem, ali bova zadržala zase ali bova tudi to povedala. po testu pa mi pride 74% punčka. bi bili zelo veseli, glede na to, da je 1. fantek.

od smučanja bom šla jaz letos samo tečt na smučeh (če bo kaj snega), da vsaj malo potelovadim, drugače se bom pa vpisala na telovadbo. mi je bila v 1. nosečnosti ful všeč, pa še s prijateljico sva skupaj hodile.

jaz tudi upam, da tale slabost hitro mine, ker imam kar naprej grozen okus v ustih. pri 1. nosečnosti mi je bilo slabo od 3. do 4. meseca, tako, da ni nujno, da slabost mine po 12. tednu. meni je najbolj zoprno popoldne, zjutraj še nekako gre.

lep večer

(odgovor članu Ninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 564
1.12.2009 8:02:44   
petrca2507
Dobro jutro user posted image

Pri meni je tudi tako, da bi zelo rada nekaj jedla, pa ne vem kaj je to user posted image  . Na koncu pa na makaronih s sirom pristanem ali makaronovi solati user posted image . Od mesa imam trenutno najraje kuhanega piščanca (moj me kar postrani gleda, kako lahko to jem), za prlilogo si naredim slan krompirček. Čokolade, piškoti in ostale sladkarije že dlje časa samevajo v omari. Vedno bolj pa posegam nad hruškovim in breskvinim sokom.

Mogoče katera pije Teekanne-jev Pregnancy Tea? Jaz ga malo mešam z navadnim sadnim čajem. Ker je pri nas v službi vedno več prehlajenih (nekateri so bili že po 2x na blniški), si dnevno naredim 3-4 čaje in upam, da se česa ne nalezem. Res ne bi rada česa staknila sedaj. Lani sem zimo prebrodila brez bolezni in bolniške in upam, da bo letos enako.

Smučanju se bom letos odpovedala. Se bom raje sprehajala user posted image

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 565
1.12.2009 9:16:24   
Joie
Kiwa - se čisto podpišem pod tvoj post!!! Popolnoma enako počutje!
A je mogoče katera razmišljala o tistem obližu proti slabosti? Mi je gin rekla, da ga zelo hvalijo! Bom danes letela v lekarno ponj....
Drugače pa je 1. pregled za mano!!!! user posted image  Vse oky! Naredila mi je tudi UZ - plodek je velik pol cm, kar ustreza 6t in 2dnem. Tudi srček se je že slišal!!!!  Naslednji pregled imam 4.1. 
Na NS se pa še nisem naročila. Bom poklicala v naslednjem tednu - bova pa šla kar v Velenje k Levak - Hozjanovi, a gre še katera k njej? Pri njej sva že bila na 3D in sva bla zelo zadovoljna! Na NS sma pa prvič šla v ambulanto dr. Strahove, sam naju je imela ena druga gin, ki pa je tud bla oky!
Sem pa včeraj na pregledu končn padla mal v filing, da sem pa res user posted image !!!!!

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 566
1.12.2009 9:21:07   
Martinčka
petrca mislim da nas je kar nekaj ki pijemo ta čaj ja.. sam jaz ga ne redno... ko se mi zalušta čaja, kar je pa itak zelo redko ker se mi seveda trenutno nič ne lušta:) no danes se mi pa ne lušta čuftov ampak omake od čuftov pa pire krompirček.. njami:) user posted image ... ne vem še kaj bom danes jedla... včerej sem cel dan jedla kr banane in potem zvečer mandarine... in ker imam danes pregled pa da ne bi slučajno imela kakšno dekico manj sem šla še segedin jest ker nism čez dan nič pametnega pojedla...

drugače pa jaaa breskov ali marelični sok malo ohlajen meni tudi taaako paše... ampak tako po požirkih, ne da bi cel tetrapak v hipu spila.. no sej ga pa spijem v dveh urahuser posted image

punce jaz imam takšen trebušček da je groza.. me že zdej motiuser posted image ... prej nisem imela takega bušija, zdaj pa grem šele počasi v četrtek v 8 teden pa imam tak trebušček.. verjetno je še vedno od dapihnjenosti ampak vidi se pa kr precej ker prej sem bila ravna. ne vem kaj naj nardim da ne bi bila tako napihnjena... mi gre na živce ker ni realno da imam že tak bušček, a ne da ni? kolkr berem se zdajle še nič ne bi smelo videt... aja po kg se nisem nič zredila.. na začetku sem se za 1kg ampak je ta hiter šel nazaj, verjetno so bili hormončki malo krivi!?

tako grem zdaj na pregled... ni nobene med nami ki bi pričakovala user posted image user posted image ? nisem zasledila no... hihi zanimivo...
no če bo vse ok zdajle se pa potem naročim še na NS:)

pridne bodite in naj vam bo čim lažje tudi danes.. 

Neposredna povezava do sporočila: 567
1.12.2009 10:42:21   
rozinca33
Mislim, to je pa že višek neumnosti!user posted image
V treh minutah sem 5x odprla hladilnik in vsakokrat nekaj drugega ven vzela, ko sem se pa k mizi vsedla, da bi jedla, mi ni pa nič več dišalo.
Tak zdej sem pa pred računalnikom z luknjo v želodcu. Jedla bi pa js tut čufte, al pa filano papriko. Katera se javi, da jih skuha? user posted image user posted image user posted image
Pa mimogrede, glede na to, da vam je slabo, kako pa kuhate? js sem včeraj delala kislo zelje, pa so mi rekli, da je blo dobro, sam men se je pa zdelo čist pokvarjeno. Sem pol jedla kuhane skutne štruklje. Samo mlečni izdelki mi pašejo.
A ja, pa v prvi nosečnosti paradižnika videt nisem mogla, zdaj bi pa kruh, pa rezina paradižnika gor, pa sir čez... to mi paše.
Martinčka ... Glede napihnjenosti... a maš redno prebavo? Pardon temi, ampak js sem včeraj prvič po dveh mesecih šla normalno na wc, po tem ko sem cel dan samo mandarine jedla user posted image

Jutri pa pregled JUHUHU!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak veste kaj, fajn je bit noseč user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse lepo vsem novim in starim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 568
1.12.2009 10:45:22   
pa&ga
Živjo punce!

Berem, da nas kar nekaj punc daje slabost in boleč križ.

A je katera slišala, da proti napihnjenosti baje Donat pomaga? Jaz ga popijem vsak dan cca. 0,5 litra.

Koliko vas je na bolniški in kakšna je vaša trenutna teža, če ni skrivnost? Jaz sem zadnjič gledala v materinsko od sina in vidim teža pred porodom 65 kg, mater sedaj jih mam pa že 71 kg v šestem tednu. Kar fino sem se naredila a ne?

Jutri imam zadnji dan bolniške potem pa spet veselo čičat za blagajno.user posted image user posted image

A je katera iz Gorenjske?

Saj vem, da sem firbčna, ampak lepo se mi zdi , ko se takole tipkamo.

LPuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 569
1.12.2009 11:06:01   
petrca2507
Martinčka, jaz sem tud prej imela raven trebuh, sedaj se mi pa že pozna user posted image . Jutri grem v 8. teden in mi je moj dragi rekel, da je bral, da naj se še ne bi poznal. V službi še nisem povedala za nosečnost in jo uspešno skrivam z dolgimi puloverčki in pasovi. Sicer pa lahko rečem, da se bliža veseli december in v tem času jem več kot ponavadi user posted image .

Glede kuhanja jaz nimam problema, ker večinoma kuha moj dragi. Jaz v tem času sprehajam pse ali pospravljam. Potem se pa samo še za mizo vsedem.

Katere tablete folne kisline jemljete? Jaz sem že 3 mesece pred zanositvijo jemala Elevit in sedaj z njimi nadaljujem. Poleg tega moram pa zaradi težav s ščitnico jemati že Jodid tabletke user posted image .

Jaz sem si v DM-u kupila nosečniški planer, kamor vse zapisujem. Ko sem naredila test nosečnosti, sem imela 65kg, sedaj jih imam 65,5kg. Takrat sem se tudi zmerila čez trebuh in prsi. Tehtanje in merjenje bom zdej ponavljala vsak mesec (če prej ne pozabim).

(odgovor članu pa&ga)
Neposredna povezava do sporočila: 570
1.12.2009 11:28:00   
Anonimen
Pozdravljene !
Tudi jaz se pridrožujem julijkam user posted image , predviden datum poroda imam 1.7.user posted image , torej sem sedaj v desetem tednu, pa me zanima, če katera od vas prihaja iz koroške .
Drugače pa tudi meni se že pozna trebuščekuser posted image in me zeloooo muči slabost, ali pozna katera kakšen recept ki bi pomagal ?????

lp

Neposredna povezava do sporočila: 571
1.12.2009 12:36:49   
polhec
Pozdravljena Anonimna user posted image
smo kr skupaj, jst mam datum poroda 2.7. ampak nekako čutimo, da bo se prej. Uf tut men se trebušček že lepo pozna, predvsem proti večeru. Da ne omenim težavo zjutraj, kaj sploh oblečt, nobene hlače mi niso več prav, čeprav sm v osnovi kako kilco dol dala zaradi slabosti, tko da vem kako ti je.
Jest ne paše nič, kuhanje prava muka, pol pa nemogoče želje, kaj bi jedla. Kislega sploh ne morem, pa pravjo, da nosečnicam paše kislo, uf men že ne, kumarce bljek ;-(.
Za slabost men nekako pomaga, če skus nekaj jem, in ko me prime se nekak prisilim, da nekaj pojem, pol je še nekak za zdržat. Najin sonček kot kaže ve, kdaj je vikend, ker vikendi so pri meni bistveno huj kot čez teden.
No vsem želim čim manj nosečniskih tegob in veselo pričakovanje novega člana.
lp, polhec

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 572
1.12.2009 13:58:55   
leaaa
Lep pozdravček vsem skupaj! Evo, tudi jaz se vam pridružujem! RAvno danes prvič videla malo pikico na UZ, rok 8.7.2010!user posted image

(odgovor članu polhec)
Neposredna povezava do sporočila: 573
1.12.2009 14:18:55   
leaaa
Joj, ka

tudi jaz sem imela izcedek parkart, ampka ni to nič narobe in tudi jaz sem naredila celo paniko!!!

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 574
1.12.2009 14:22:53   
leaaa
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Pozdravček vsem julijkam,sama sem sicer aprilčica 2009,samo je pa moja prijateljica včeraj zagledala svoj prvi plusek user posted image user posted image user posted image  sem ful vesela zanjo,rok bo imela tam enkrat okol 8.7. sicer se vam bo pa sama javla,da bo čvekala z vami.

Želim vam lepo nosečnost.

No pa mi je končno uspelo priti do rr!!! danes sem videla svojo pikico malo! premaknil mi je nosečnost za en teden nazaj, zaradi 35 ciklusa, tako, da sem sedaj v 9 in ne v 10 tednu kot bi to moglo biti!!!

tako, da še par mesecev pa karolinca dobi prijatučka!!!!

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?