Kiwa
|
Hoj! Da malo odgovorim na vprašanja.. Za spol bova vprašala, jaz že komaj čakam! Pa niti ne zaradi praktičnosti, ampak bolj iz firbca, pa ker se mi zdi, da se tako lažje nekako navežem. Ne vem no. Tudi meni je ves čas slabo, samo, ko jem ne. Ampak ne morem ves čas jest . Paše mi pa hrana, ki mi prej ni preveč. Meso recimo. Prej sem ga zelo redko jedla, še to samo piščanca, sedaj bi ga pa kar vsak dan. Paše mi tudi kislo, do sladkarij, ki bi jih pred nosečnostjo non stop jedla, mi pa ni. Kar je super! Samo je tako čudno. Bi nekaj full jedla, potem se pa spravim k hrani, mi je pa fuj. Sicer ni vedno tako, velikokrat pa. Zanimivo. Pa kava mi ne paše kaj preveč, sej je prej spila 3, celo 4 (ampak zelo blage), sedaj pa eno belo kavo zjutraj, pa še to ponavadi pol pustim. Spijem pa veliko čaja, brez sladkorja, včasih si stisnem limono. Prej mi je bil tak čaj fuj :) Jaz sem vedno mislila, da je to "kar nekaj", da si nosečnice malo izmišljujejo , ampak vidim, da se res full spremeni okus. Res zanimivo. Aja, najblolj od vsega me pa moti ta čuden okus v ustih in res upam, da to mine! Jutri pa pregled. Vedno me je takoooo strah par dni pred pregledom :S. Ampak, saj bo vse ok. Tudi rjavih izcedkov ni več. Upam, da mi bo delala tudi UZ, da vidim, koliko je zrasla moja pikica.
|