|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
28.11.2009 18:34:28   
soncekray
Zivjo punce,

tud mi smo noseci. Vceraj sem imela pregled. Srcek bije:-) PDP pa naj bi bil 18.7.

lp, Katja

(odgovor članu pamb)
Neposredna povezava do sporočila: 526
28.11.2009 19:24:37   
Martinčka
kiwa jaz sem ta čaj kupila v intersparu na oddelku s čaji... ga imajo pri nas v vsakem sparu...
drugače pa vem da se nosečnost računa drugače kot plod sam sem zastopila da je buškolinka toliko noseča ne pa da je plod tok star.. moja napakica... No ker v vseh knjigah ki jih imam jaz piše po tednih v nosečnostih, in prav piše da se ta teden šteje od prvega dne zadnje M in da naj temu sledimo pri razvoju otroka, ČE ni drugače navedeno.
Vem pa da v ameriških literaturah pa kar en teden odštejejo od našega štetja... zanimivo vsekakor.. sam ne vem zakaj tok kompliciranja pri teh štetjih... grrr..

A mate pušenjakov koledarček doma? si ga je katera kupila? to je bila pri meni stvar ki sem si jo kupla ker se mi full dopadeuser posted image ...

še malo pa je drugi pregled... juhej...

Katja-Soncekray dobrodošla med nami! user posted image

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 527
29.11.2009 9:10:43   
nagaja28
če katero slučajno zanima, kakšnega spola bo otrok (malo za hec) user posted image

http://www.babygenderpredictiontest.com/

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 528
29.11.2009 9:32:04   
Kiwa
Nagaja28 jaz bom imela fantka user posted image . (hm, tudi meni se tako zdi, bomo videli, kaj je res

Martinčka sem kupila čaj včeraj v Sparu, mi je kar dober, sicer nič posebnega, ampak ok.
Koledar od Pušenjaka imam, mi ga je prijateljica dala, samo nisem še nič izpolnjevala. Sem razmišljala, da bi si sama naredila eno knjigico. Si kar ne upam še...
Ja, pregled! Jaz ga imam v torek spet, da vidimo, če je vse ok (zaradi izcedkov). Komaj čakam, da vidim, kako srček bije in koliko je zrasla moja pikica.

Kaj boste počele na to nedeljo? Jaz grem likat, potem pa verjetno kar nazaj malo spat. Sem sama doma. Popoldan pa kosilo pri fantovih starših...

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 529
29.11.2009 9:34:00   
Kiwa
Pa dobrodošle vse nove! Pa čimveč čvekajte user posted image .
Če sem prav preštela, nas je že 53. Sigurno pa še kakšna več.

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 530
29.11.2009 9:58:19   
đanika
Živjo punce

Kako smo? Jaz sem ozdravela. Niky31 hvala za vse napisano sem poklicala zdravnico in ker nisem imela vročine je rekla, da bolje da ne hodim v ambulato, da kaj ne staknem. Pojdla sem veliko vitaminčkov in veliko počivala. Danes mi še samo malo iz nosa teče tako da grlo je pa ok.

Sem tudi sama izračunala spol in bomo po izračunu imeli punčko user posted image hvala nagaja28 smo se malo pozabavali pa da vidimo kaj bo.

Danes naša princeska praznuje 6 roj. dan tako da pečeva torto in pripravljava slastno kosilo za babice in dedije.user posted image

Pošiljamo sončka....
lp

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 531
29.11.2009 11:46:20   
ametist
Ojla punce,
jaz se vam žal v julijskih pričakovanjih ne bom pridružila, sem včeraj začela ful krvavet, šla na dežurno in pikice ni bilo več. user posted image
Mi je bilo čist grozno, prejokala sem cel dan, danes je eno malenkost bolje. Jutri imam pa spet pregled, da mi povedo, če bom morala še na čiščenje. Ali ima še katera izkušnjo s ss v začetku 5. tedna, ali je bilo čiščenje potrebno ali ne?

Želim vam lepo nosečnost še naprej.

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 532
29.11.2009 11:57:20   
Fenderca
Pozdravljena amtist en velikuser posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image . Jaz sem imela splav nekje v 5T. Blage krvavitve so se začele ko sem bila noseča 5T in 3 dni. Na koncu 5T sem pa začela krvaveti in pikica je šla sama ven. Na čiščenje mi hvala bogu ni bilo treba je bilo že to dovolj. Imela sem pa res malo bolj močno in bolečo M. Želim ti da čimprej zagledaš user posted image user posted image . Sedaj sem v 8 tednu..upam da tako tudi ostane ...zelo me je strah in na momente kar paničarimuser posted image

Lep dan vsem

(odgovor članu ametist)
Neposredna povezava do sporočila: 533
29.11.2009 12:28:51   
ametist
Hvala
Fenderca
, upam da se tudi meni samo ščisti in mi bo prihranjeno vsaj tole čisščenje, ki baje ni prav fletno, pa še vsaj 3 mesece moraš potem čakat. Koliko časa pa so ti rekli, da moraš počakat z naslednjo zanositvijo?
Nikoli prej si nisem mislila, da me bo tako pretresel splav v 5 tednu, se mi je zdelo, da če je tako zgodaj, ni panike. Sedaj ša čist grozno. Ampak bo že.

(odgovor članu Fenderca)
Neposredna povezava do sporočila: 534
29.11.2009 13:38:04   
buškolinka
ametist user posted image in user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ametist)
Neposredna povezava do sporočila: 535
29.11.2009 13:46:44   
Fenderca
Ginekologinja mi je rekla 1 ciklus ...vprašala sem še Pušenjaka, ki je rekel da pri tako nizki nosečnisti ni potrebno čakati. Prej je trajalo skoraj eno leto da je ratalo...sedaj sem pa kar takoj zanosilauser posted image G pa tudi pravi da misli da bo vse ok..me ni nič oštela ker sem kar takoj noseča. 

(odgovor članu ametist)
Neposredna povezava do sporočila: 536
29.11.2009 15:03:05   
Martinčka
ametistuser posted image user posted image user posted image ... drži se!!!! tudi mene je tega najbolj strah ker sem že prav navezana na mojo pikico... vsak dan ji kaj povem in jo božam kjer mislim da je... zagotovo mora biti hudo zato ti res pošiljam ogromno velikih objemčkov in pozitivne energije!!!!

glede spola pa imam jaz na računalniku že dve leti kalkultaor ki sem si ga takrat kupila bolj za šalo kot za res za 10 dolarjev... ampak moj mi zračuna da imam zdaj možnost obojega 50-50%... pred pol leta bi bil pa po izračunih fantekuser posted image hihi.... po moji strani sicer kr vsi sanjajo da bo punčka... meni je pa res vseeno in ne želim vedet do poroda...naj bo presenečenje.. se mi zdi zdaj že takšna redkost da kdo ne vpraša za spol... čeprav vsi vprašajo bojde zaradi praktičnosti, ampak kaj pač bo tistih par bodijev za prvi mesec v bež barvi in rjavi ali zeleni, rdeči... potem pa bom že kupila rozaste ali modre cunjice... tako da jaz bom kar lepo počakala do poroda da bomo presenečeni... a ve boste vse vprašale za spol???

(odgovor članu Fenderca)
Neposredna povezava do sporočila: 537
29.11.2009 15:08:06   
Martinčka
no sem šla probat še ta testek in mi pride 72% fantek.. haha...

Neposredna povezava do sporočila: 538
29.11.2009 17:20:59   
oton
večer user posted image
joj ametist hudo mi je za tebe, pošiljam ti en velik kup user posted image user posted image user posted image user posted image .
saj bo boljše, boš vidla. čas celi rane.
moja prva nosečnost se je končala v 8t in se sem sama ščistila, ni bila potrebna abrazija. Upam da bo pri tebi tudi tako. Glede druge zanositve pa je po moje čisto dost da počakaš ciklus, dva...pol pa v akcijo. jaz sem po drugem ciklusu nenačrtovano zanosila. Želim ti vse dobro user posted image user posted image user posted image  
Martinčka ja kako si pa to izračunala, mene tudi zanima...
drugače sem pa OK, razen spala bi pa neprestano user posted image  pa mi glih ne uspeva, naši navihanki povrh vsega še trojke rastejo, tako da je tudi ponoči kdaj pa kdaj veselica. Upam da bo čimprej mimo...
lep adventni večer

Neposredna povezava do sporočila: 539
29.11.2009 20:26:19   
niky31
Ametist, zelo mi je žal user posted image , ko sem prebrala nisem mogla verjet. Želim ti da bi čimprej prebolela in želim ti da bi kmalu bila zopet med nami ter da bi bilo vse v redu do konca. user posted image user posted image .

Še eno vprašanje:
Jaz imam tudi eno manjšo težavico namreč že dva dni imam 37,2 - 37,5 vročine? Je to normalno ali je možno da je kaj narobe?

Drugače mi je slabo po vsaki hrani in skoraj skozi celi dan, vse mi smrdi, večji del dneva sem ta vikend preležala user posted image user posted image user posted image   jutri delam in ne vem če bi bilo bolje da pokličem v gin zaradi vročine.

Ne vem kaj bi ker me je slabost danes spravila do joka.user posted image . Nisem sposobna čisto nič, ker ko ustanem čutim enkrat mraz enkrat toplo in slabost.

Kaj menite?

Niky31

24.06.2010 se nama je rodil naš mali sonček KRIS

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 540
30.11.2009 7:54:54   
september1
jutro

atemist
 user posted image user posted image user posted image

midva bova verjetno vprašala za spol sam povedla pa verjetn ne bova.

oton naj tvoji navihanki čmprej trojke zrastejo da ne bo preveč hdo zanjo in zate

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 541
30.11.2009 9:36:21   
Joie
ametist - user posted image   user posted image

September - mi2 sva prvič vprašala, pa nisva nobenmu povedala - je blo ful fajn, so tak stave zgublal... user posted image  Verjetno boma zdaj naredila isto....

Oton - ja tile zobki user posted image , nam so glih štirke ven prilezle - upam, da bo zdaj mal mira!  

Niky31 - za vročino pa res ne vem - a te pomoče kaka viroza lovi?

No jz bi se od petka vpisala v kljub slabosti.... user posted image .... sicer bruham ne, mi je pa skor skozi slabo, še ponoči! Upam, da čimprej mine, ker ne vem, kako bom zdržala v službi....

Danes pa pregled - komaj čakam!!!!! Aja po tistem linku je pa prišla 86% verjetnost, da bo user posted image  - bomo vidli julija!!!!

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 542
30.11.2009 10:13:36   
anajrim
Ojla Punce!

Tudi jaz vas po dolgem času malo pozdravljam, smo z družino preživeli zelo lep vikend, ki se je prehitro končal...

res je prelepo vidite da nas je toliko ki pričakujemo Julija 2010.

Lep pozdrav vsem

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 543
30.11.2009 10:19:11   
Martinčka
joie poročaj kako bo...

niky mislim da še ni takšna vročina da bi te moralo biti kaj strah... sicer pa tudi mene včasih zebe da se tresem, včasih pa si okno na veliko odprem ker se mi zdi da je topk vroče da sploh nimam zraka... glede slabosti pa enako... bruham ne ravno... samo tu in tam kdaj če je res sila, sicer mi pa zdaj vse smrdi... kar mi je še dišalo prejšnji teden je ta vikend že prstopilo prag nevščečnosti...

no pa nekaj smešnega sem opazilauser posted image  da me motijo zvoki ki so konstantni... se pravi kakšna techno glasba, kakšno pipkanje k si pasu ne privezeš v avtu.. cmokanje od lubčkanja... vse kar se ponavlja zvok me moti da me kr streseuser posted image  haha...

zdaj pa delatuser posted image ... bom umrla od slabosti ampak kaj čmo... jutri pa pregled!!!!! jeeej...

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 544
30.11.2009 11:46:51   
petrca2507
Pozdravljene.

Sem nova na tem forumu in se pridružujem ostalim julijkam user posted image . Trenutno sem 7. tednu in naj bi zibali 21.7.
Prvi pregled imam šele 22.12. in se mi neskončno vlečejo ti dnevi.

Za spol otroka s partnerjem ne bova spraševala, ker nama je popolnoma vseeno, kaj bo. Po "izračunih" s povezave, ki jo je pripela nagaja28, pa je 73% možnosti za punčko.

Slabost je pri meni zelo malo prisotna oz. v zelo blagi obliki. Zaenkrat jo lahko krotim s sokovi in piškoti user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 545
30.11.2009 12:20:00   
rozinca33
ametist user posted image in najboljše želje user posted image user posted image user posted image v upanju na čimprejšnjeuser posted image ali user posted image

Niky31 ... glede vročine... v prvi nosečnosti sem imela zelo dolgo vročino okoli 37 stopinj celzija, in sem prebrala, da je to precej normalen pojav. Res pa je, da smo v dobi prehladov in ostalih neumnosti, ki jih user posted image pač ne potrebujemo. Zato je boljše biti previden, a ne.

Zadnjič sem se prehitro pohvalila, da mi ni slabo user posted image . Sicer res ni tako hudo kot v prvi nosečnosti, ampak želodec pa ves čas čutim, da ga imam user posted image .

Imam pa še eno težavo. Zvečer padem v posteljo kot spodsekana, potem se pa okoli treh ali pa štirih zbudim in po dve uri gledam v zrak. Sem pa ugotovila, da če je v spalnici bolj hladno, potem grem manjkrat na stranišče, kot pa če je bolj toplo.
Tudi meni se dogaja, da mi je en trenutek vroče, takoj naslednji pa me trese od mraza. Pa vrtoglavice imam še vedno. Ve tudi?

Še ena stvar... je katera od vas Rh-?

Vse dobro user posted image in user posted image
Mateja

p.s.: user posted image user posted image user posted image komaj čakam sredo in UZ  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 546
30.11.2009 12:57:27   
balem
Jap, Rh-, zebe, vroče ampak to naj bi blo čist normalno, ker imaš povišano temperaturo zaradi nosečnosti. Vrtoglavice pa tud...user posted image
Pa zbujanje sredi noči... Sem pa ugotovila, da če grem za pol urce, urco gledat TV ali pa nekaj prebrat, potem z lahkoto zaspim nazaj.. Poskusi, meni pomaga!
Ametist, tudi meni je hudo zate in ti želim vse naj naj za v naprej!

(odgovor članu rozinca33)
Neposredna povezava do sporočila: 547
30.11.2009 13:21:36   
pilotina
ametist user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ametist)
Neposredna povezava do sporočila: 548
30.11.2009 14:00:01   
petrca2507
Jaz sem tudi Rh- user posted image  . Meni je bolj prijetno zaspati v hladni sobi. Najprej se pokrijem z odejo in deko, potem pa ponoči deko umaknem. Na WC grem pred spanjem in potem takoj ko vstanem (5.30). Med vikendom moram it pa ponoči vsaj enkrat na WC, da lahko zjutraj dlje spim user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 549
30.11.2009 15:27:18   
Ninchy
Ojla punce!

Po dolgem času se vam ponovno oglašam. Danes sem bila na prvem pregledu in je bilo res super. Dobila sem slikico in sem res v devetih nebesih user posted image
Na NS se še nisem vpisala, tko da ta datum vam sporočim drugič.

Še vedno mi je grozno slabo upam da tole kmal mine. Kako pa ste ostale?

A ste že kaj kupile za svoje sončke? Kakšno malenkost?

Ali boste letošnjo zimo kaj smučale? Glede tega sem brala že zelo različna mnjenja pa me zanimajo še vaša?

Lep pozdrav do prihodnjič

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?