pupika
|
ojla punce jaz sem se pozdravla in sem zopet na delovnem mestu. Počutje je tudi pri meni slabost, ampak ni take sile, se spomnim, da je bilo v prvo isto, sem skozi morala nekaj jest, ampak bruhala pa nisem niti enkrat. Kaj mi paše jesti, jogurti, pizze, pa suhe salame bi jedla, pa jih ne smem, pa včeraj sem tako lepo zmazala segadin, paradajz mi smrdi, pa ribe, pa makarone, riž, se mi pa vseeno zdi, da je bilo v prvo boljše, in so mi samo ribe smrdele, tokrat pa ogromno hrane, upam, da bo hitro minilo,baje do 12 tedna, potem pa mine ta slabost. Kave spoh videt ne morem, pa voda mije zanič, prej sem jo lahko spila ogromno tudi po 3 litre dnevno, sedaj pa zelo malo pijem.In to ni dobro. Anonimna kako je kaj s teboj in kaj pomeni to, da imaš 2 maternici, si že kaj izvedela. Biba77 vauu, vse čestitke, sploh nisem mogla verjet, da si ti tud med nami, mogoče se bova pa tokrat srečali v porodnišnici. Lepo se imejte in čuvajte na pokice. Komaj čakam na prvi pregled , da vidim če je vse v redu.
|