|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
1.12.2009 14:25:50   
leaaa
IZVIRNO SPOROČILO: rozinca33

Mislim, to je pa že višek neumnosti!user posted image
V treh minutah sem 5x odprla hladilnik in vsakokrat nekaj drugega ven vzela, ko sem se pa k mizi vsedla, da bi jedla, mi ni pa nič več dišalo.
Tak zdej sem pa pred računalnikom z luknjo v želodcu. Jedla bi pa js tut čufte, al pa filano papriko. Katera se javi, da jih skuha? user posted image user posted image user posted image
Pa mimogrede, glede na to, da vam je slabo, kako pa kuhate? js sem včeraj delala kislo zelje, pa so mi rekli, da je blo dobro, sam men se je pa zdelo čist pokvarjeno. Sem pol jedla kuhane skutne štruklje. Samo mlečni izdelki mi pašejo.
A ja, pa v prvi nosečnosti paradižnika videt nisem mogla, zdaj bi pa kruh, pa rezina paradižnika gor, pa sir čez... to mi paše.
Martinčka ... Glede napihnjenosti... a maš redno prebavo? Pardon temi, ampak js sem včeraj prvič po dveh mesecih šla normalno na wc, po tem ko sem cel dan samo mandarine jedla user posted image

Jutri pa pregled JUHUHU!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak veste kaj, fajn je bit noseč user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse lepo vsem novim in starim user posted image

čufti in filana paprika so ZAKON!!!! moja mami že obupuje, ker smo prejšni teden jedli dvakrat papriko filano in enkrat čufte, ta teden pa se vse zopet ponavlja!!!!

(odgovor članu rozinca33)
Neposredna povezava do sporočila: 576
1.12.2009 14:30:29   
zvesta
rozinca33, čestitke.... sem te opazila tukaj, pa sem resnično morala vskočit, ker si enkratna punca...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 577
1.12.2009 15:24:32   
Martinčka
rozinca moja prebava je ok.. sicer nikoli ni bila ravno UAU ampak je takšna kot je bila prej.. mi je pa danes ginekologinja rekla da je to zaradi hormončkov..

no da povem, vidli smo srčka in dela kot more:) imamo eno slikico ki prikazuje eno pikico in mehurček:) haha... ampak vsaj nekaj je:)
naslednji pregled imam 21.12. tako da že tudi kar hitro... bo že tretji pregled.. sem prav srečna da jih imam tako pogostouser posted image ...

joj čufti pa filana paprika... mmmm... njami:) morem taščo danes malo nahecat ker se mi jih tok lušta da me bo pobralo...

glede kuhanja pa.. hm.. jaz že en teden bolj slabo funkcioniram v kuhinji ker mi vse silno smrdi.. danes morem sicer rižeka nardit pa mislim da ne bo prehudo... možeka prosim da naj v službi kaj poje, včasih tudi tašča kaj skuha, včasih si pa za večerjo kr sam kaj vzame s hladilnika pa malo prigrizne... sej tudi če kakšno kilco zaradi tega zgubi ko ne bo hudegauser posted image .. ampak je tako ne bo ker se kar znajde... meni pač zdaj vse od A-Ž smrdi in si ne morem kaj... tudi goveja juha po novem.. v nedeljo sem skoraj mami obtožila da je dala svinjino noter ker mi je tako smrdela da joj... skratka katastrofa sem!

mah sej še malo pa bo vse boljše... potem bo pa luštno k bomo z bušiji laufale sem in tja in bomo v cvetju.. no do julija k bomo spet vse jamrale kok nas že vse boli in kdaj bo že mimuser posted image ...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 578
1.12.2009 16:56:12   
extra
pa&ga evo jaz sem iz gorenjske....
glede teže še ni take sile, mogoče kakšne pol kilce, čeprav tako ko se pogledam bi rekla da sem se več zredila. Hm donat mi pa ne gre po grlu, ti ga spiješ pol litra na dan? Uf dobra si. Meni je zanič.
Sedaj sem staknila še prehlad, zgleda včerej ko sem šla na pregled. Tako bi kašljala, pa ne upam, da se mi ne bo kaj ulilo, na ves ta moj izcedek user posted image .
Jaz sem na bolniški že od začetka. Tako, da je včasih res kar dolgčas, vendar za bejbiko vse.
Na srečo mi kuha tast, večino časa, tako, da imam kosilo pripravljeno. SUper kaj ne???
Danes sem se hotela prijavit na nuhalno, pa je rekla naj pokličem jutri. NO prov, pa jutri.
Vse skupaj vas lepo pozdravljam in uživajte v nosečnosti!!!!!!!

(odgovor članu leaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 579
1.12.2009 17:08:19   
pa&ga
Živjo!

No končno ena iz Gorenjske. Jaz sem že od prejšnjega ponedeljka na bolniški zaradi prehlada. V četrtek grem pa spet delat. Upam, da mi ne bo preveč slabo. Iz blagajne bom težko kar šla na stranišče, še posebej če bo gužva.

Glede Donata sem pa res pridna. Zvečer si ga nalijem v kozarec in ga zjutraj popijem na tešče.

Kam pa se boš prijavila na nuhalno? Jaz imam prvi pregled šele 15.01.

Lpuser posted image

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 580
1.12.2009 17:16:23   
extra
Prijavila se bom k Dr. Strahovi, ker jo vsi res ful hvalijo. Ja mene čaka tam nekje sredi decembra. KOmaj čakam, da bo mimo in da bo vse ok,  ker imam slabe izkušnje od prej in me je zelo strah.
Glede donata tudi ne smeš pretiravat, ker pravijo, da poleni prebavo...razen če ga boš skoz pila. To se pa še spomnim, da so mi v bolnici rekli, ko sm bila operirana na slepiču.
V katreem tednu si ti sedaj?

(odgovor članu pa&ga)
Neposredna povezava do sporočila: 581
1.12.2009 17:21:42   
pa&ga
Oj

Sem v 6. tednu. (zadnja M 21.10.) . Tudi jaz se bom prijavila za nuhalno k Strahovi. Baje je ful v redu.

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 582
1.12.2009 17:48:57   
Srčekgirll

user posted image  

user posted image
DEČEK & DEKLICA

user posted image (22.6 - 22.7.)

01.7.
Ninchy
Keri (PDP 29.06 ali 01.07.10)

ANDREA2010
tinca10
anariya

02.7.
mala biba
azarmitra, 2 , 1
veky  
šipek
polhec

03.7.
Srčekgirll
extra

04.7.
Kiwa

05.7.
vika1
pilotina
Nančka
Kat09

06.7.
07.7.
samy30

08.7.
anajrim
balem

09.7. 
10.7.
kammy
čebela29

11.7.
NMJ
Hančika

12.7.
mojcii
čarodejka
Pikica5
cebelica_
MEGi20
pamb

13.7. 
skratek46

14.7.

niky31
rozinca33

15.7.
krota
o.k.

16.7.

Fenderca

17.7.
18.7.
pupika
oton
anonimna4
soncekray

19.7.
buškolinka

20.7.
21.7.
tix
đanika
petrca2507

22.7.
anonimna 13
thunder

user posted image (23.7. - 23.8.)
23.7.
Martinčka

24.7.
nagaja28

25.7.
kajčy
Joie

26.7.
27.7.
september1

28.7.
pa&ga

29.7.
30.7.
31.7.
pikipu

1.PREGLEDI

30.11.2009 veky
30.11.2009 Pikica5
30.11.2009 Joie
01.12.2009 šipek
01.12.2009 Kiwa
02.12.2009 tix
02.12.2009 oton
02.12.2009 rozinca33
02.12.2009 Martinčka
03.12.2009 anajrim
03.12.2009 anonimna4
04.12.2009 čarodejka
07.12.2009 niky31
07.12.2009 extra
07.12.2009 september1
08.12.2009 anariya
09.12.2009 o.k.
09.12.2009 đanika
11.12.2009 thunder
15.12.2009 čebela29
15.12.2009 pikipu
17.12.2009 pupika
21.12.2009 kajčy
21.12.2009 polhec
21.12.2009 pilotina
22.12.2009 Nagaja28
22.12.2009 Keri
22.12.2009 petrca2507
23.12.2009 Srčekgirll
23.12.2009 pamb
29.12.2009 mala biba
07.01.2010 ametist
12.01.2010 Hančika
12.01.2010 pa&ga
19.01.2010 balem
19.01.2010 buškolinka

NS
3.12.2009 tinca10
16.12.2009 Srčekgirll
17.12.2009 polhec

18.12.2009 anariya
21.12.2009 kajčy
22.12.2009 pilotina
23.12.2009 Kat09
27.12.2009 balem
28.12.2009 mala biba
04.01.2010 Hančika
06.01.2010 buškolinka
07.01.2010 nagaja28

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA     SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.       VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

[/quote]

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 583
1.12.2009 17:50:25   
Srčekgirll
Holja!

Jst sm ok, počutje tud ok. Pregeld NS imam 16.12. in sem se že dala na seznam.

Lepo se mejte še naprej in se še kaj javim.user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 584
1.12.2009 18:24:00   
buškolinka
živjo dekleta, vidim, da ste se full načvekale, sem vas prav z veseljem prebirala
in zdej ko je Srčekgirll posodobla seznam naših dogodkov, sem ugotovila, da imam skoraj zadnja NS (razen nagaja28) in zadnja pregled pri G (ki bo zame šele drugi)...joj, kolk se bom še načakala user posted image ene pa boste do takrat že četrtič gledale/poslušale svojo pikico

no, če katero zanima, se je tud mene lotila slabost zadnja dva dneva, ampak je danes že bolje...se trudim skos nekaj grickat, predvsem pa mi pomagata prepečenec ali pa tisti polnozrnati čokoladni piškotki Mulino bianco

glede kilc pa sem danes ugotovila, da sem celo izgubila 1kg, pa čeprav nisem kej dost bruhala in jem čisto normalno (mogoče še celo bolj zdravo kot pred user posted image ), večkrat na dan po malo.

in ta vikend sva že razglasila širnemu svetu, da pričakujeva novega člana družine...seveda so bili vsi veseli in čestitke so kar kapljale od vsepovsod...

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 585
1.12.2009 20:35:16   
niky31
Šipek, Kiwa danes sta imele pregled, kako je bilo?

tix,
oton, rozinca33, Martinčka - jutri pregled super kako lepo  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako komaj čakam na prvi pregled. Moj user posted image že tudi komaj čaka da vidi svojega pikca. Včeraj mi je dal prvi poljubček na trebušček.user posted image user posted image

Moja slabost malo bolje: sicer vsako stvar predem dam v usta preštudiram če mi bo slabo po njej in seveda preverim vonj če slučajno smdri  user posted image , ma slabosti niso tako močne več, čeprav se ne smem hvalit da ne bom jutri jokala.user posted image

Vročina je verjetno res samo nosečniška ker je vedno nekje 37, vsaj upam, ker nisem nikamor poklicala- Drugače redno delam in bom prvič od kar sem noseča na dopustu ko grem na pregled.user posted image user posted image user posted image .

Mi bomo vprašali kaj bo, ker bi se radi propravili in bi raje vedeli v naprej mislim da se bolje pripraviš in imaš več možnosti, lahko več kupiš ker veš kaj bo. Programček pa nam je napovedal user posted image 70%.

Kako kaj že zbirate imena ali je že vse določeno, ali še ne razmišljate?

A vi drugače zelo pazite da ne jeste: (PAŠTETA, PRŠUTA, SUROVIH SALAM, SVINSKEGA MESA) OZIROMA KAJ VSE SE NE SME JESTI RAZEN KAR SEM NAPISALA?

Drugače moj trebušček je tako napet in velik da me heca svakinja da ga napihujem sama ker ne verjamejo da je tako napihnjen user posted image . Mene pa malo skrbi kaj šele bo.user posted image

Niky31

24.06.2010 se nama je rodil naš mali sonček KRIS

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 586
1.12.2009 20:50:24   
Anonimen
Tudi mi smo julijčki. PDP 19.7. Prva nosečnost.
Prvi pregled smo imeli včeraj in moram reči, da sem bla popolnoma razočarana. Pregled je trajal celih 5 minut. Sem bla v 6t 5d user posted image . Gin mi je samo potrdila user posted image in povedala da imam 2 maternici?!? Razložila mi ni nič, niti povedala da srček bije (sem sama vprašala na koncu in baje bijeuser posted image ), kaj šele ga dala poslušati. Niti mi ni dala materinske knjižice, al vprašala če jem folno.... res nič.... Samo prestrašila me je z dejstvom da imam 2 maternici, in povedala da je večja možnost za splav (ko sem jo vprašala).

Sem bila čisto razočarana in razmišljam o menjavi gin..
Ali katera ve kaj več o 2 maternicah?

(odgovor članu niky31)
  Neposredna povezava do sporočila: 587
1.12.2009 21:19:59   
anajrim
Anonimna - Čestitke zauser posted image . user posted image user posted image user posted image Glej pozitivno na vse skupaj, imaš pa vso pravico zamenjati G, le pozanimaj se katera je dobra G, da ne padeš h še slabši. Ko sem bila jaz prvič noseča tudi nisem mogla verjet da bom na pregled čakala celi mesec, ko pa sem hotela takoj videti srček in bitjece. Glede folne si jo kupi in jo jemlji do konca 3 m nosečnosti, ni panike če je nisi prej jemala.
Za 2 maternici pa ne vem kaj pomeni!!!

Uživaj v nosečnosti in čim manj razmišlaj o slbih stvareh!!!

Papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 588
1.12.2009 21:21:52   
extra
prvič slišim...hm ta je pa dobra...saj bi ti vendarle morala to malo razložiti, slišala sem za srčasto obliko maternico za dve pa res ne.
Drugače ti srčka tako zgodej ne da še za poslušati, sam pove ti pa če je vse ok seveda. GLede folne se moraš tudi sama znajti, to ti ginekolog ne bo razlagal. V bistvu ti prvi pregled pove samo koliko je plodov, točno v katerem tednu si, če je plod v maternici in ali mu bije srček. Za materinsko knjižico je mogoče tudi še prezgodaj. Malo si na netu preberi če kaj piše o dveh maternicah.
Srečno!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 589
1.12.2009 21:22:08   
niky31
Anonimen, ne morem verjet da se lahko tako obnašajo nekateri G.

Kako lahko delajo taki ljudje v zdravstvu?

pO MOJEM SI ČIMPREJ POIŠČI DRUGEGA G. Pozanimaj se kareti so vredu, da boš mirneje doživljala nosečnost in vse kar ti bo nosečnost prinela zdravem upam samo lepe stvari user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Drži se in pozanimaj se še kje, v najslabšem primeru bi jaz šla na samoplačniški g.p. kjer delajo tudi NS. Ne vem če bi ostala pri takem G.
Nobenih pregledov krvi, urina,.... NIČ?????????user posted image user posted image Ne vem kaj bi rekla.

Vso srečo in vse najlepše ti želim.

Poskrbi zase in za tvojo pikico.

Niky31

24.06.2010 se nama je rodil naš mali sonček KRIS

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 590
1.12.2009 21:40:36   
anajrim
Niky31 glede imen imava za user posted image že znano, za user posted image pa verjetno tudi vsaj jaz.
Glede prehrane ja pa takole - pršuta in tatarskga bifteka ne smeš, ker povzročata anomalije na plodu oz. otoku, oba sta sveža. Drugače pa naj bi jedel vse kar ti paše le da se je priporočljivo izogibati pekočemu, suhim salamam...

No tako jaz gledam na te stvari.

papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu niky31)
Neposredna povezava do sporočila: 591
1.12.2009 21:57:44   
Anonimen
Hvala vsem za pozitivne odgovore user posted image sem srečna in seveda pozitivna, ker v meni raste majhno bitjece....vendar razočarana nad Guser posted image
Bom poskusla zamenjat - če ima katera, ki jo hvaljo še kaj prostorauser posted image

Drugače pa folno jem že 2 meseca, tako da to ni problem...vendar če nebi vedela...bi bil lahko problemuser posted image

Sem iskala in brala o dveh maternicah, vendar ni nič kaj obetajočega...vendar vem da je in bo z mojmu otročkom vse v najlepšem reduuser posted image
Sem pa mnenja da bi mi morala G to razložiti, saj sem le začudeno pogledala in vprašala kar mi je prišlo takrat na pamet-pa sem dobila le skope odgovore. to naj bi bil kar pogost pojav- čudno je le to da noben ne ve nič o tem, po internetu pa tudi ni nič kaj dosti informacij o temuser posted image

Bom uživala user posted image in uživala z user posted image v trebuščkuuser posted image

(odgovor članu anajrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 592
2.12.2009 8:40:47   
mala biba
Dan julijke.....

Čestitam vsem novim user posted image .....kak je lepo pogledati seznam.....naj nas bo čim več na seznau...imamo še dovolj prostorauser posted image

Anonimna.....tale tvoj pegled je še mene zmrzil.....da je lahko kdo tako rahločuten.....ojoj.......
Predlagam ti, če že nisi, da vprašaš dr. Pušenjaka na med.over.net....na forumu ginekologija in porodništvo......kaj pomeni "dve maternici".....in mislim, da ti bo vse razložil.....kar napiši mu....

Kdaj te je G naročila na naslednji pregled?.....jaz ti resnično želim, da bi bil vse ok, da nam čimprej sporočiš,da je vse ok!user posted image user posted image

A prej ti nikoli ni delala vaginalnega UZ...pred nosečnostjo....verjetno se da že to tudi prej videti.....sej ne morš verjet...eni G so pa res malomarni......želim ti vso srečo.....user posted image user posted image

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 593
2.12.2009 8:43:53   
Kiwa
Dobro jutro drage julijke!
Kar nekaj novih, super bo vedno kaj za prebrat, ko pridem na rr.
Jaz sem imela včeraj pregled, vse ok, srček bije, mi je G pokazala, se je prav videlo, kako utripa :) Sem vesela in pomirjena, da so bili moji izcedki le hormonske narave.
Naslednji pregled imam 14.12., nuhalno pa 23.12. (saj to sem že napisala). Hvala pilotina, ker urejaš seznamček.
Me zanima, če ste bile ostale že v laboratoriju? Jaz moram it pred naslednjim pregledom. To bo že moj 4., ampak za to so krivi izcedki. Sem pa zelo vesela, da vsakič vidim mojo malo pikico. Imam res super ginekologinjo.
Anonimna toplo ti priporočam, da zamenjaš G, če je res taka kot pišeš. Lahko pa je imela samo slab dan, kdo bi vedel. Samo jaz vem, da bi bila totalno "napsihirana", če ne bi vedela, kaj se dogaja z mano in mojo pikico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 594
2.12.2009 8:44:39   
Kiwa
Mala biba, kje si se pa ti skrivala te dni?

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 595
2.12.2009 8:51:41   
mala biba
Kiwa....kje sem se skrivala...če ti po pravici povem pod kovtromuser posted image .....tak mi je slabo, da še komaj živim.....sploh moja pikica ve kdaj je vikend in pol mi je še bolj slabo....zdaj res pazim kaj jem in premišljujem kaj mi povzroča te slabosti.....grrrr.....upam, da ne bo tole trajalo več kot 3 mesece.....če gledmo to čist po učbeniškouser posted image .....drugače pa šibam zdle k zobozdravniku.....upam, da me ne bo preveč matrala.....me je že strah vseh tistih vonjev tam pr zobarju......da ji ne bom tam kje prek vrglauser posted image ......se še oglasimkej, ko pridem nazaj......papa

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 596
2.12.2009 8:59:36   
Kiwa
Se mi je zdelo, da je kaka slabost kriva ja. Saj pri meni ni nič boljše. Še nisem ugotovila, kaj je ok, da jem in kaj ni. Tudi sama upam, da bo to trajalo res samo še kak mesec, seveda lahko mine že prej, ne bom nič žalostna.
Uf, zobozdravnik! Jaz bi se tudi morala naročit. Bom danes poklicala, hvala za opomin user posted image .
Pa dobro opravi.

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 597
2.12.2009 9:08:44   
pupika
ojla punce jaz sem se pozdravla in sem zopet na delovnem mestu. Počutje je tudi pri meni slabost, ampak ni take sile, se spomnim, da je bilo v prvo isto, sem skozi morala nekaj jest, ampak bruhala pa nisem niti enkrat. Kaj mi paše jesti, jogurti, pizze, pa suhe salame bi jedla, pa jih ne smem, pa včeraj sem tako lepo zmazala segadin, paradajz mi smrdi, pa ribe, pa makarone, riž, se mi pa vseeno zdi, da je bilo v prvo boljše, in so mi samo ribe smrdele, tokrat pa ogromno hrane, upam, da bo hitro minilo,baje do 12 tedna, potem pa mine ta slabost. Kave spoh videt ne morem, pa voda mije zanič, prej sem jo lahko spila ogromno tudi po 3 litre dnevno, sedaj pa zelo malo pijem.In to ni dobro.

Anonimna kako je kaj s teboj in kaj pomeni to, da imaš 2 maternici, si že kaj izvedela.

Biba77 vauu, vse čestitke, sploh nisem mogla verjet, da si ti tud med nami, mogoče se bova pa tokrat srečali v porodnišnici.

Lepo se imejte in čuvajte na pokice.

Komaj čakam na prvi pregled , da vidim če je vse v redu.

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 598
2.12.2009 9:31:29   
tix
Me je kar želodec začel boleti, ko sem dojela, da imam čez par ur pregleduser posted image .... uuuu, sej komaj čakam, da vsaj vidim pri čem smo user posted image user posted image

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 599
2.12.2009 10:00:54   
extra
Dobro jutro!
Danes sem klicala za nuhalno svetlino...imam jo 17.12. Joj dolga bo do takrat, ampak kaj mormo.
Pol mam pa še 21-12-spet pregled pri svojem ginekologu. Vse na kupu, do takrat pa nič.
Tudi meni ne paše voda, tako da pijem cedevito, kakšen 100% juice z vodo ali pa čaje. Pa na čase si privoščim
napitek od aloe vere, njami.
Uživejte!!!!

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?