buškolinka -> RE: Julijke 2010 (27.11.2009 9:21:48)
|
evo mene - kako lepo da tudi zame skrbite [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] včeraj smo imeli prvi pregled, je šel možek zraven, ampak je rajši počakal v čakalnici [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] vidla sem najino pikico malo - dobrih 6mm je velika - in tudi njeno bitje [sm=smiley27.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] baje sem šele v 6t/4d (danes 5d[sm=smiley36.gif]) in imam nov okvirni PDP (18.7.10), katerga pa naj bi mi po vsej verjetnost prestavili na NS, ko bo bolj viden razvoj [sm=duda.gif] kaj naj rečem, sem povedala G, da zaradi uroinfekta jemljem Hiconsil antibiotike (mi jih je predpisala spl.zdravnica), in ni bila prav nič zadovoljna[sm=smiley13.gif] rekla je, da če ni nujno, da naj ne bi jemala teh tablet...ampak potem ni rekla, naj jih neham jemat [sm=smiley13.gif]...upam, da ne bo nič škodlo...2.12.imam kontrolo pri spl.zdravnici, kjer bom spet dala vodo in bomo vidl kako in kaj drugače pa sem se tudi na NS naročila - 6.1.2010 - to sem nestrpna, novo leto bo minilo v znamenju pričakovanja nove slikce [sm=smiley36.gif]. Mi je G dala eno mob številko, na katero se lahko naročim. Gre pa za neko raziskavo BUM v okviru LJ porodnišnice, kjer ti naredijo NS (za 60 EUR) in potem brezplačno še dvojni hormonski test (ki še z večjo verjetnostjo potrdi/zavrže rezultate NS), 2xUZ in nek test pretoka krvi po žilah (?!)...ne vem sicer, kakšni so pogoji za sodelovanje v tej raziskavi, ampak gospa, na drugi strani telefona, me je samo vprašala po starosti (29) in ni imela nobenih pripomb k temu, da bi sodelovala [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] - če je katera zainteresirana, da bi se tudi prijavila, naj mi sporoči, vam bom dala številko. Naslednji pregled pri G pa imam 19.1.10. vsem novim članicam skupine [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] in [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]
|
|
|
|