pikipu -> RE: Julijke 2010 (28.11.2009 11:06:25)
|
Punce, naj se vam pridružim pod julijkami 2010! Pred dvema dnevoma sem ugledala magični [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image], PDP bom pa imela verjetno 31.7. (datum zadnje M je 23.10.) Kar dolgo sem čakala, da sem naredila test, ker sem imela rjav izcedek, kot vedno pred M, in se nisem nič slabo počutla. No, ko je po 35. dnevu le ni bilo, sem se pa le opogumila. Naj vam povem, da imam doma že enega sončka, ki je rojen 29.7., in bi bil cel smeh, če bi dobil družbo ravno na svoj rojstni dan! Tako da zdaj kar podoživljam vse tisto kar sem doživljala pred petimi leti. Datum pregleda bo menda 15.12., ker je to datum, ki imam že 3 mesece določenega zaradi pogovora o umetni oploditvi, no pa se bom raje pogovarjala o pikcu. Imam sicer še rahli rjavi izcedek in občasno me zbada v trebuhu, slabo pa mi je, če sem lačna, ko pa kaj pojem, pa mi je slabo še bolj. Da o vrtoglavicah in bolečih prsih ne govorim. Je pa čisto drugače kot prvič. Lepo se imejte in čuvajte svoje pikice!
|
|
|
|