buškolinka -> RE: Julijke 2010 (24.11.2009 12:27:59)
|
no tako je to, če se preveč hvalim, da nimam tipičnih [sm=nosecka.gif] znakov - in potem včeraj ugotovim, da vse kaže na to da imam vnet mehur [sm=smiley13.gif] in seveda takoj preverim, če lahko pijem urološki čaj, ki sem ga navajena že več let - seveda ne smem - in potem še nekaj internetnega raziskovanja in ugotovim, da to pa le ni tako nedolžna zadeva v nosečnosti, kličem G in reče naj grem k splošni zdravnici in naj se pri njih oglasim kot dogovorjeno (v četrtek) No, v glavnem, glede na to, da se mi zadeva konstantno ponavlja, sem bla prepričana, da ni tako nevarna, in sem bla kr šokirana ob branju vseh zastrašujočih objav - sproži splav, predčasni porod, okuži plod, ... in sedaj seveda šibam na pregled (in verjetno kake preiskave) k spl.zdravnici in upam na najboljše [sm=zmeden.gif] edino kar sem ta trenutek spremenila je to, da sem do zdaj (v 6 urah) spila že 2 litra vode in da jemljem brusnični koncentrat, kaj drugega pa verjetno tud ne smem, ali pač?!?! ah, kaj bi zdaj dala, za TIPIČNE [sm=nosecka.gif]znake [sm=smiley36.gif] glede prvega pregleda pri G, pa se je moj možek ponudil, da gre zraven, če želim...in sem rekla,da lahko gre, pa magari če pred vrati počaka [sm=smiley36.gif] samo toliko, da ne bom sama z vsemi temi novimi občutki [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|