nagaja28
|
tinca, vso srečo. imam občutek, da bo kmalu. tistim, ki se otroček še ni obrnil...zadnjič, ko je imela babica iz kranjske porodnišnice odprt forum, sem malo prebirala njene komentarje in mislim, da je celo ena od nas spraševala, kaj naredit, da bi se otrok sam obrnil in ji je babica predlagala nek indijanski most ali nekaj takega. poiščite forum, pa boste tam dobile odgovor. mislim, da je babica marjeta ali mateja. mišu, jaz bi poklicala in vprašala, kako in kaj. tudi meni je bilo zadnjič slabo, ampak mislim, da je bilo to zaradi hrane, ker je minilo potem ko sem se šla spraznit . drugače imam pa tudi jaz že nekaj časa krče, včasih se mi tako čudno zabija v tisto kost na boku. vaginalni pregled zna bit zelo boleč. sicer moja ginekologinja je zelo prijazna in nežna in mi ni nikoli neprijetno, ker mi vedno pove, kako naj se postavim, v porodnišnici me je pa pri prvem porodu zelo bolelo, ker tko rutinsko zarinejo tisto roko notri in potem še sproščen nisi, pa te še bolj boli. meni je gineologinja razložila, da moram priti čim bližje in rit že skoraj dol iz stola dat, da je hrbet malo privzdignjen. če se tako malo usločiš ne boli. jaz sem pa danes super, ker sem šla malo plavat. sicer v bazen, ampak je bil slan . zdaj pa šibam na večerjo, ker me moja dva fanta že vsa lačna priganjata
|