|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
15.6.2010 14:54:17   
chihuahua
Hej hej

Evo mene...dolgo časa se nisem oglasila, ampak...mi smo domaaaa!!!

Ful priden, skoraj nič ne joka, je fulll pravi požeruhec hihi...
aja sem dodala tri slikice v album..sicer so še iz porodnišnice, nisem še imela časa prenesti tanajnovejše..obljubim kmalu...

Danes smo začeli 38 teden /ja, še vedno se takole šteje/ in ima 49cm in 2300gr...uglavnem ne kupovati premajhnih cunjic..Črt že od 45ih cm nosi 50tko...punce res je lepo imeti štručko doma....vsak dan sem bolj zaljubljena..

papa

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
15.6.2010 14:58:59   
naja7
Ravno iz pregleda in sn jezna, da najraj sploh neb šla več...
Mela sem celo predavanje o kilah, ko mi moja prejšna g ni niti a rekla, tale pa celo paniko in evforijo nagnal, da nisem normalna da se življensko ogrožam in svašta a js sn se zredila za 16 kil. Vsi mo govorijo, da je to normalno, on pa nagnal cirkus in vpitje, da se ga je menda iz ordinacije v čakalnico slišalo. Je rekel, da bolši zame, da se soli izogibam na 2 km in da moram pov kile do 2 kili shujšat?????? Halo človek noseča sem, ne grem na izbor za misico. In potem še za zatekanje, da to ni normalno, A RES?????? kolkr vem je odvisno od človeka, moja babi ni noseča pa ji sedaj ko je vroče zatekajo noge!!!!! Jezna sem ko ris........... In nasleden teden me hoče videt z kilco manj?????
In imam samo pregled vode,tlaka in seveda TEŽE ker je bistvenega pomena.....  Bom se zj v nosečnosti z sadnimi dnevi ukvarjala ja, še prej se nisem kdaj....

Neposredna povezava do sporočila: 4602
15.6.2010 15:14:14   
sončnica2010
Pozdravljene mamice, kako ste? Sem rekla da še jaz končno kaj napišem, največkrat samo preberem na hitro kaj ste napisale, saj pravim, nisem se še navadila intenzivno spremljat foruma, morda bo v 2. nosečnosti drugače user posted image
Tudi meni malo zatekajo noge, v gležnjih, ampak meni bolj kot zatekajo, me pečejo in bolijo sprednji deli podplata, tako da zvečer sedim v banji in noge namakam v ledeni vodi, ampak sem včeraj opazila da se naša žabica user posted image potem krega, očitno ima mami v premrzli vodi noge user posted image user posted image

Zanimivo je prebrati glede gela, slišala sem zanj, vendar ne veliko. Kako pa porodničarji na to gledajo oziroma babice? Ali jim je samo odveč, ker je dodatno delo ali je dejansko to neka moda? Ali katera ve kako poteka porod z uporabo gela?
Glede četrtkovega srečanja sporočam, da me žal ne bo, imam pregled, bomo končno videli kako napreduje naša žaba user posted image , sicer je do roka še en mesec, a vseeno komaj čakam.

Vprašala vas bi, ali je katera imela v nosečnosti, oziroma da ima sedaj probleme z izcedkom?
Namreč sama ga imam toliko vsak dan da moram uporabljati dnevne vložke, prav neprijetno je user posted image user posted image user posted image
Pa še vnetje se mi že nekaj časa vleče pa je ginekologinja na dopustu, tako da komaj čakam četrtek da reče da je vse ok.
Ali se lahko otrok okuži takole na koncu, če ima mamica vnetje?

Punce lepo bodite, držite se sence in osvežilne pijače, jaz pa sedaj šibam skuhat kosilo.

papa

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
15.6.2010 15:20:15   
Bina 83
chihuahua user posted image user posted image user posted image  !!! Kako je lepo prebrat tak post! Ja super da vse poteka bp in da naš prvi "julijček" lepo napreduje! 
Kar tako naprej, pa obilo veselja v novi vlogiuser posted image !

naja7 z vso pravico si jezna! user posted image Ja kaj pa misli da je tale tvoj g? Bog?
Noro, kaj tazga si pa res ne bi smel privoščit. Jaz sem tudi na +16, pa mi moja G sploh ne omenja več teže. Na začetku me je še opaozarjala naj pazim, ker bo šlo težko dol, ampak je očitno vidla da nima smisla, pa je zdaj kar tiho!user posted image

Kolk vam zavidam ko imate že vse pripravljeno, oprano, zlikano, posoltiranouser posted image ! In samo še čakate...

Midva pa še vseljena nisva v stanovanje, trenutno se beli in v kopalnici se polaga keramika, naslednji teden upam da bo prišel položit parket!
Stvari za user posted image  se pa kar nalagajo v moji bivši sobi pri mojih starših! Jih je že tolk da komi vrata odprem.

Ampak mojuser posted image  mi zagotavlja da se bova še pravi čas vselila!

Edina dobra stvar tega je, da nima časa razmišljati o porodu in me ni (še) nič strahuser posted image !

Berem da se kar nekaj vaših user posted image  še ni obrnilo, tako kot mojauser posted image  ne!

Jutri imam pregled, upam da me presenetijo dobre novice. Drugače pa tudi mene grozi CR, tega me je pa res strah, zunanji obrat pa mi nikakor ne diši!

Upam na najboljše!

Lep dan souser posted image !

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
15.6.2010 15:39:38   
Bina 83
Za pol ure krajši porod

Ljubljana
29.05.2010, 12:22
Sanja Čakarun  
Gel dianatal, pripomoček za lajšanje poroda, je zdaj na voljo tudi pri nas.

user posted image
Nosečnost in porod bosta z novim gelom prijetnejša. (Foto: Shutterstock)Gel dianatal, ki zmanjša trenje ob potovanju otroka skozi porodni kanal ter s tem skrajša naravni porod in bistveno zmanjša možnost obporodnih poškodb, je od zdaj na voljo tudi pri nas. Gre za novost, ki jo je ta teden predstavilo podjetje GlaxoSmithKline.
26 minut je z uporabo dianatala v povprečju krajša druga porodna faza.Brez prereza presredka
Po podatkih Inštituta za varovanje zdravja RS kar tretjina žensk pri vaginalnem porodu utrpi poškodbe porodne poti. Gel dianatal začneta babica ali porodničar nanašati v nožnico ob začetku poroda in v fazi iztisa. Raztrganine in druge poškodbe presredka (ki posledično zahtevajo epiziotomijo oziroma prerez presredka), so prav v tej fazi poroda najpogostejše.

Glede na preiskave je dianatal dobrodošla novost, ki jo bomo sami preizkusili v prihodnje.
Tanja Premru Sršen, predstojnica oddelka za perinatologijo v porodnišnici LjubljanaNi zdravilo, le lubrikant
Prednost novega gela je tudi v tem, da ne deluje na podlagi zdravilnih učinkovin, temveč le fizikalno kot lubrikant, ki med otrokom in materjo ustvari tanek in gladek zaščitni filter. Je hipoalergenski, sterilen, brez lateksa in konzervansov. Po besedah izumitelja Andreasa F. Schauba se je tako "s pomočjo dianatala rodilo že deset tisoč otrok, in to brez kakršnihkoli stranskih učinkov".

V lekarni za 100 evrov
Gel dianatal je zaenkrat v porodnišnicah na voljo le samoplačniško, lahko pa ga pred porodom kupite v lekarni v prosti prodaji in ga na dan poroda prinesete s seboj v porodnišnico.

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
15.6.2010 16:45:43   
sončnica2010
Bina 83, hvala za tako obširen prikaz kako deluje in kaj je gel dianatal, sedaj mi je vse jasno.
Sicer podatek, da za 26 minut skrajša porod ni tako pomemben, kot podatek da se z njim izognemo prerezu presredka, tega se namreč bojim (v smislu, da bi bila ful rezana ali celo raztrgana...) ampak bodimo optimistični, kajne user posted image user posted image
Sem prebrala, da si napisala da bo morda potreben zunanji obrat pri tebi in posledično CR, kaj pa ti meniš glede obrata?
Ali je za plod nevaren? Brala sem, da lahko otroka spodbudimo k temu da se obrne na glavico, če se postavimo na vse 4 in imamo zadnjico dvignjeno, se pravi s komolci in koleni na tla, ter zadnji del (se pravi našo rit, prej je bila ritka user posted image user posted image ) dvignemo. Izgled kok nekakšen tobogan, ampak baje s tem otroka pripraviš do tega da se obrne.Možno je, ni pa 100%.

Tudi mene čaka v četrtek veliko podatkov o naši user posted image , upam da je obrnjen in da se razvija tako kot je treba.

Lepo bodite,...

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
15.6.2010 17:30:49   
Bina 83
sončnica2010 v primeru da bi imela zunanji obrat in bi bil uspešen, ne bi potem šla na CR!
Ampak ta obrat mi nekako ne diši, saj v mnogih primerih ni uspešen pa še podplutbe dobiš!user posted image

Seveda ni tako pri vseh user posted image , nakaterim tudi uspe bp, ampak mene vse skupaj ni prepričalo!

Me pa zanima kaj si o vsem tem misli moja G! Bom jutri poročala!

(odgovor članu sončnica2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
15.6.2010 18:17:08   
TandJ
zivijo punce

sejavlam po dolgem čau... smo se v 14 dneh zdaj preselili in smo končno dobili internet... zdajle sem vas pa 4 ure brala, da sem vse prebralauser posted image

moja situacija je pa takale... tudi moj dojenček je obrnjen še vedno na ritko in grem čez 2 dni na zunanji obrat (zato me ne bo v zZvezdo)...
zdaj me pa zanima če ve katera še za kakšen nasvet kako bi lahko sami obrnili dojenčka...imam še en dan in sem pripravljena res narediti vse da bi se obrnil.
na netu pa ne najdem ravno dosti zapisano o tem...
sončnica 2010 kje si brala ti o tej taktiki? koliko časa bi morala biti o tem položaju?

za vse informacije se vam že vnaprej zahvaljujem!
drugače pa se javim v četrtek, da po vem kako to izgleda (če se ne bo slučajno sprožil porod)user posted image

uživajte na torticah

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
15.6.2010 18:20:59   
Martinčka
hello... jaz tudi nisem za zunanji obrat ker je vseeno tudi nekaj riskantnega za dojenčka... ampak kot je rekla danijelaneli je to samo moje mnenje in nimam namena na koga vplivat...

boni25 jaz imam pdp 16.7. po svojih izračunih (21.7. pa po ginekologinjino) in grem jutri na morje na krkuser posted image ... bolj te je strah pa bolj kot kompliciraš slabše je... tako jaz pravimuser posted image

chihuahua user posted image  da ste doma in da je vse super!!!!

jaz počakam do torka na pregled da vidim kaj bo rekla ginekologinja glede naše lege, in če bo prav obrnjena si bom naročila Dianatal gel 100% ker še nisem slišala nič slabega o njem.. same pohvale!

na forumu mi je gin.Irena odgovorila, da večja količina plodovnice vpliva ravno obratno in da je kvečjemu lahko porod prej kot običajno in ne kasneje kot sem jaz mislila, ker večja količina plodovnice še bolj raztegne maternico in sproži porod kot pri dvojčkih... no ja... se res ne bi pritoževala če bi bil kakšen teden prej naš dojenček zunajuser posted image ...

no pri nas je malo začelo deževat.. pa ravno sem imela namen it na sprehodekuser posted image ....

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
15.6.2010 18:28:59   
nagaja28
živjo, jaz vas samo na hitro pozdravim iz portoroža. imamo se fino in nam kar paše, da ni preveč vročeuser posted image . vsaj ni treba pazit, da je mali ves čas v senci.
drugače mo imeli pa čisto smolo s crocsi, v lj jih niso imeli v 5 trgovinah, v kopru smo pogledali pa v 3 trgovine in tudi nič. še tukaj v portorožu nimajo fake crocsov št. 23, kaj šele ta prave. no, mali več ali manj zdaj okrog leta kar bosuser posted image

jaz sem tudi malo skeptična glede gela, ne zaradi drugega, ampak zaradi tega, ker sem že 1. kar hitro rodila in če gel toliko skrajša porod, se lahko zdaj prehitro odpiram in rodim in se strgam zaradi tegauser posted image . kaj pa vem, bom še malo premislila. 1. nisem bila rezana in upam, da tudi sedaj ne bom, ker upam, da mali tudi ne bo kakšen 4 kilski.
no, dosti za danes, me moje2 že čakata, da gremo na večerjo.

ena je še spraševala, kateri hoteli so ok. mi smo v hotelu lucija in je ok, še igralnico imajo za otroke in je prenovljen. drugače je pa tudi ok v strunjanu v salineri, samo tam bi jaz pogrešala večerni živžav, ker nimaš kam jit na sprehod in sladoleduser posted image . tam smo bili že 2x ampak marca in novembra.

(odgovor članu chihuahua)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
15.6.2010 18:34:10   
Kat09
Oj souser posted image !

Mala biba nikakor nisi pozabljena...navijamo za škratka, saj bo vse ok boš videla.

Jaz sem si crockse nabavila pred kakšnim mesecem in sedaj samo še to nosim. :)
Trenutno se ubadam s tem, da je treba kak avto zame kuoit, rabljen seveda, pa kar ne vem kako in kaj. Sem kar na mojega malega starega navezana ajej.

Mene so začeli zjutraj dajati krči (tako kot pri menstruaciji), včeraj pa so me že celo noč in sem še sedaj vsa utrujena. Telo se očitno pripravlja, samo a nas je res poterbno že vnaprej utruditi?? No, vsekakor moram sedaj res pripraviti torbo za v P. 37i teden je tu.
Aja, a ti krči še katero dajejo?

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
15.6.2010 19:04:07   
soncekray
Chihuahua.. cestitamuser posted image Grem takoj gledat slike. Uzivajteuser posted image

Punce v homeopatiji se uporablja pulsatilla za obrat. Jaz sem vzela eno tableto v 33 tednu in sem prav cutila zvecer kako se je obrnila.

Lahko malo pogooglate breach position (pulsatilla)

Jaz bi po mojem nosecnost dosti slabse prenasala brez homeopatije. Dva dni sem brez "zdravila" za kislino in me takoooo priziga da mi gre na bruhanje.

pozdravcek

(odgovor članu Kat09)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
15.6.2010 20:00:01   
Bina 83
IZVIRNO SPOROČILO: TandJ

moja situacija je pa takale... tudi moj dojenček je obrnjen še vedno na ritko in grem čez 2 dni na zunanji obrat (zato me ne bo v zZvezdo)...
zdaj me pa zanima če ve katera še za kakšen nasvet kako bi lahko sami obrnili dojenčka...imam še en dan in sem pripravljena res narediti vse da bi se obrnil.
na netu pa ne najdem ravno dosti zapisano o tem...
sončnica 2010 kje si brala ti o tej taktiki? koliko časa bi morala biti o tem položaju?

za vse informacije se vam že vnaprej zahvaljujem!
drugače pa se javim v četrtek, da po vem kako to izgleda (če se ne bo slučajno sprožil porod)user posted image

uživajte na torticah

Znanka, ki dela v Lj porodnišnici mi je svetovala tole:
Pit, pit, pit in še 1x pit! Po možnosti čaj (zakaj je čaj boljši kot voda ne vemuser posted image ?  Potem pa s polnim mehurjem ležat na hrbet in pod rito dat kakšno blazino, da je zadnjica mal dvignjena.

V reviji Mama pa sem prebrala da pomaga, da greš na vse štiri (kot kuža) in da se malo ziblješ. V takem položaju vztrajaš cca 15min!

Jaz sem s polnim mehurjem na hrbtu ležala samo 1x par minut, potem me je pa začel križ bolet in sem odnehala.
Na vseh štirih sem bila pa ene trikrat po par minut. Občutka nisem imela da bi se obrnila, ampak poskusla pa vseeno semuser posted image !

(odgovor članu TandJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
15.6.2010 20:30:56   
sončnica2010
Draga TandJ glede položaja o katerem me sprašuješ, se pravi na vseh 4, da se otrok obrne sem brala v knjigi Nega matere in otroka (Mladinska knjiga Založba) na 32. strani.Piše "če boste počivali tako, da bo glava nižje od bokov, boste morda otroka v medenični legi spodbudili da se bo obrnil. Pri tem si poskušajte predstavljati, kako se otrok obrača"

Upam, da sem ti pomagala in predvsem da bo učinkovalo. Je pa tudi Bina83 lepo napisala kaj pomaga.

Povejte mi, ali boste jemale dodatne brisače in kopalni plašč v porodnišnico Lj?
Kaj pa spodnje hlačke, zadnjič sem zasledila da je ena rekla da jih je zmanjkalo in da je bila ves dan v enih mrežastih hlačkah?

Pridne bodite punce.user posted image user posted image

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
15.6.2010 20:49:39   
anajrim
Chihuahua - super ... sam da je vse ok s Črtom...lepe prihodnje dneve želim...

Naja 7 - ja eni G so totalno čudni, bolj ko so sami debeli bolj ostalim težijo...upam da se ne ssekirašš preveč..ker zaradi enega butastega G pa res ni vredno!!! Drži se...

Jaz sem pa imela danes CTG prvič...sem ležala tam eno uro in sem mislila da bom zaspalauser posted image ...je trajalo tako dolgo ker se je vmes utrip zgubil, ker se je mali malo pramaknil in potem je šlo vse od začetka...Ctg naj bi bil posnet 5 minut neprekinjeno na hrbtu, desnem in levem boku...vsaj moja G to zagteva...pol pa je iz petnajst minut nastala 1h... no ja Ctg je bil na koncu super...braz kakih vidnih popoadkov, srček pa tudi super bije...le urin je malo slab... user posted image

Vse ki imate težave s tem da otročki še niso obrnjeni pravilno...upam da vse poštimate...

Ja mene očitno v četrtek ne bo na srečanje ker greva z mojim res v Avstrijo še zadnje kupit...bi se vam pa z veseljem pridružila a drugače žal ne moreva iti...imejte se kar se da lepo...bom mislila na vas user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu chihuahua)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
15.6.2010 21:17:45   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica2010
Povejte mi, ali boste jemale dodatne brisače in kopalni plašč v porodnišnico Lj?
Kaj pa spodnje hlačke, zadnjič sem zasledila da je ena rekla da jih je zmanjkalo in da je bila ves dan v enih mrežastih hlačkah?

Se mi zdi, da večina punc že prej kupi mrežaste hlačke, ker se jim zdijo najbolj udobne. Sploh če si šivana. Pa še za enkratno uporabo so in jih lahko vržeš stran. Nekatere so te hlačke tudi prerezale in jih imele namesto modrca, bradavice pa so si prekrile z blazinicam.
Jst imam te hlačke že na spisku "opreme", ki jo moram še kupit. user posted image

crocsi...moji prvi so bili kupljeni v pasaži Maximarketa. Potem mi je pa lani celo zalogo croscev prinesel brat od mojega dragega, ki je šel v Ameriko. Men so super za poleti in prehodna obdobja. V kratkem imam namen kupiti njihove japonke: http://www.crocs-socks.si/main.php

www.petrca.net

(odgovor članu sončnica2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
16.6.2010 8:07:28   
Bina 83
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

crocsi...moji prvi so bili kupljeni v pasaži Maximarketa. Potem mi je pa lani celo zalogo croscev prinesel brat od mojega dragega, ki je šel v Ameriko. Men so super za poleti in prehodna obdobja. V kratkem imam namen kupiti njihove japonke: http://www.crocs-socks.si/main.php

Jaz sem si kupila njihove japonke in so res fantastičneuser posted image ! Udobne in pa še lepe povrhu!  V massu sem probala sedem parov japonk. Pa večinoma jih gor nisem dobila (zaradi otekanja), al so bli pa totalno neudobniuser posted image .

Jaz vsekakor priporočam crocsove japonke, vzela jih bom tudi v porodnišnico!

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
16.6.2010 9:30:22   
anajrim
Evo mene...sem že zlikakla kar je bilo zta polikat...sedaj se grem pa uležt in brat razne revije mama...moj malček...pa noge v luft...mi pa prav paše da je danes oblačno in hladneje...lahko vsaj normalno diham...

ajde se pišemo kaj

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
16.6.2010 9:30:27   
anajrim
Evo mene...sem že zlikakla kar je bilo zta polikat...sedaj se grem pa uležt in brat razne revije mama...moj malček...pa noge v luft...mi pa prav paše da je danes oblačno in hladneje...lahko vsaj normalno diham...

ajde se pišemo kaj

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
16.6.2010 9:51:28   
Martinčka
sončnica2010 jaz imam celo nosčenost manjši izcedek ki bi naj bil normalen... zdaj zadnji mesec se mi je pa malo povečal in sem dobila vaginalne globule, ampak je rekla ginekologinja da tudi če si to zdaj uerdim se bo pred porodom spet pojavilo ker se pač tako moje telo odziva na nosečnost in spremembe... tako da ni nič hudega če imaš izcedek... je pa fajn če je res preobilen da dobiš kakšne globule da se stvar zmanjša...

glede mrežastih hlačk za v porodnišnico se strinjam: najboljše so te za nosit... pa sploh mi je škoda svojih hlačk ker bi se tako umazale da joj... jaz sem si nakupila 15 mrežastih hlačk da jih imam zraven v P če jih tam kaj zmanjka in da jih imam prve tri dni še doma...

kat09 jaz imam te krče že tri tedne... nič hudega, pripravlja se telo na porod... včasih so ti krči tako boleči da je prav hudo ampak v večini se pa da zdržat in ni hudega... kakšen dan jih pa sploh nimam...  

nič jaz grem zdaj malo zlikat, potem morem še malo pospravit in it v mesto še porodniško zrihtat.. popoldan pa na moorjeuser posted image ... jeeej...

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
16.6.2010 10:25:00   
DanijelaNeli
Jutro...

Danes malo hladneje ampak paše...

Do sedaj sem vrtec odpravila,kavo spila,zdaj pa kaj naprej delat...

Včeraj sem dobila koš(ek)...modre barve...še nekaj po 22.uri sem gledala nogomet in ga sestavljala...Še oprat morem vse kar spada zraven...

A vse likate danes?user posted image  Se Vam bo še ena pridružila...

Mrežaste gatke...so res fejst,zaradi same čišče,pa tistih smotanih vložkov.In je res škoda imet svoje v porodnišnici...

Glede Crocsov...mislim,da so najbolj primerni za v porodnišnico.Zaradi wc-kopalnic,ker pridejo tla mokra in zna bit nevarno za zdrse...

Včeraj sem končno našla sandalčke za Nelico.In kot je blo pozimi,da ji Geox sploh ne odgovarjajo za njene nogice...tako je bilo tudi sedaj pri sandalih.
Pa take lepe sem našla...in ji ni pasek pravilno na nartu.
Tako,da sem vzela od Nerro Giardini...ki je tudi high classa za otroške čevlje.

Joj,kako rasejo teli otroci..ali naj si bo konfekcija ali obutevuser posted image ...samo kupuj in kupuj...
Zato res ne bom za user posted image  kupila nič več....kot je rekla Chihuahua ...vse prehitro prerasejo...

Chihuahua...user posted image user posted image lepo Vas je slišat in ,da lepo napredujete...user posted image

Mala Biba..veš,da nismo pozabili na Vas...jaz sem se velikokrat spomnila... Le pogumno in optimistično naprej...user posted image

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
16.6.2010 11:19:03   
šipek
Chihuahua: kako lepo je slišat tako lepe novice user posted image  Sem pogledala nove fotke od vašega Črta - mislim, da ti že kar malo zavidamo, da ga imaš ti že doma in da ga lahko stisneš k sebi! Pa porod je mimo in vse je o.k.! Joooj, jst bi tut! user posted image  

Mala biba: super, da si tudi ti dobro! Jaz vedno pomislim, če se katera dalj časa ne oglasi ali je že v P, je že rodila, kako je... Tako da je kar fino, če ste pridne in se vsaj občasno javljate, da vemo kaj se dogaja! user posted image  Pa to sem ti hotla reči, da se nikakor nesekiraj glede seznamov! Haloooo! Seveda, da ti nobena prav nič ne zameri, če nimaš časa, da ga urejaš! Najbolj važno je, da smo o.k., brez seznamčka bomo sigurno preživele. Sicer ga ima pa ena (mislim da anajrim v vsakem svojem postu - link) in sigurno bo katera tako pridna, da bo pisala tudi seznamček naših otročkov, ko se bodo rodili... Najbolj važno je, da imamo tukaj gor podporo, da lahko ena drugo kaj vprašamo ipd. Mala biba, nič se sedaj obremenjevat, samo na tvojega škratka misli. Tudi me smo s tabo in ti želimo res vse dobro! user posted image  Drži se!

Pa vse ostale tudi! user posted image  Jaz takooo uživam, ko ni tako vroče!

Neposredna povezava do sporočila: 4622
16.6.2010 11:41:01   
spelchy
Zdravo punce,

joj še malo ... mene je včeraj zadelo, ko mi je na pregledu rekla, da imam še čisto kratek MV in da sem 2 prsta odprta, rok imam pa 8.7., ampak je rekla, da kolikor je velik in živahen, da nas zna že konec meseca presenetit .... to je čez 14 dni user posted image  ... pa tok se mi je januarja in februarja vse vleklo ... zdaj smo čisto pred vrati zgleda :D

Uglavnem pri nas vse OK, mali brca konkretno, zdj dobivam tiste boleče brce v rebra ... no vsaj obrnjen je kot mora biti.

Včeraj sva šli s sestro še v zadnji shopping za malega pomoje, sem dodala par slikic v album.

Btw, bi si katera dala poslikat trebušček? Mene ful ima, da bi si ga dala mal porisat pa poslikat ... znajo tko cort to narest ... uglavnem če je še katera za, naj javi, sestra ima eno kolegico, ki to dela, pa sama glih nebi hodila.

Še malo, pa smo na cilju ...

Chihuahua čestitke.

Simon 11.07.2010

(odgovor članu šipek)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
16.6.2010 11:47:36   
Bina 83
Evo mene nazaj s pregleda!

Novice niso nič vzpodbudne, naša user posted image  je še vedno na ritki! G pa tudi dvomi da se bo do konca obrnila, ker je že  kar velika (2900g v 37.tednu)user posted image !

Tako da imam čez teden dni spet pregled + CTG!
In če se ne bo obrnila, se grem potem v porodnišnico dogovort za datum za CRuser posted image !
G je sicer rekla, da bi lahko počakala do vaginalnega poroda in se potem naredi CR če bo potrebno!
Ampak glede na to, da bo takrat naša pupa imela prbl. 4000 g, se ne bom odločila za to drugo možnost!

Po eni strani sem slabe volje ker ne bom rodila po naravni potiuser posted image , ampak če razmišljam da bo user posted image  kar velika ko se bo rodila, je pa mogoče vseeno boljši CR, se vsaj matrala ne bom (takrat)!user posted image

(odgovor članu šipek)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
16.6.2010 11:59:19   
mišu
Smo danes začeli 34.teden in vam morem povedat, da mi je grozno slabo,...... V spodnjem delu trebuha me fejst boli, 2x sem že kakala, sili na bruhanje, ..... pritisk je itak visok,..... otečena,.....

ne vem kaj naj,.....

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?