|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
14.6.2010 13:26:34   
soncekray
Hey. Jaz sem imela danes se zadnjic ctg pri starem ginekologu. Popadkov nimam, je pa babiki srce prehitro bilo. Baje zato ker nisem nic pila. Sem cist pozabila na vodo zjutraj preden sem sla.
Malo me je zaskrbelo da je kaj drugega, pa je zdravnik rekel, da ne ne, da se jasno vidi da primanjkuje tekocine v telesu. Ceprav mi ni cist jasno kak to vpliva na bitje srca. Sej mi je razlagal, ma si nisem zapomnila.

Mislim da grem zdaj spatuser posted image

Jaz sem taaaaak vesela, da pri nas ni vrocine. Po mojem bi ful tezko prenesla.

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
14.6.2010 13:31:53   
kenya
IZVIRNO SPOROČILO: Kiwa

Tinca10, super novičke glede gela! Ga boš kupila? Je res, da stane 100€? Mene počasi začenja biti strah poroda. Ful razmišljam o tem... Imela bi epiduralno ali ultivo, tako da držim pesti, da rodim enkrat dopoldan, ko so na voljo anesteziologi, da nekaj o tega tudi dobim. Bo katera rodila z epiduralno ali ultivo?

Jaz sem slišala, da tudi če gela ne prineseš s seboj, da prosiš zanj že v sprejemni ambulanti in ti ga dajo, jasno da ga potem pač doplačaš. Govorim za lj. A katera kaj ve mogoče?
Jaz bi imela ultivo, če bi bila možnost, ker je baje v lj spet na voljo. Bomo pa vidli, kako bo vse skupaj šlo. Do sedaj 2x pri porodu nisem imela nič, razen nekaj kar ti dajo med posameznimi popadki, da te mal 'zadane'- meni osebno čisto brezveze in bi sedaj tretjič pa res rada kaj imela proti bolečinam, čeprav mi g. stalno govori da pa res ne potrebujem tega user posted image

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
14.6.2010 13:36:28   
pilotina
Kiwa...bolijo ja, ampak ne vem, če od zatekanja, saj zatekam komaj kak teden, boleče noge pa imam že kar nekaj časa...tko mi je smešno, ko na nartu plapola tista voda in so gležnji res kot krof user posted image ...zato danes ne upam ven, ker ko stopim na sonce so v sekundi kot balon user posted image

a ja, glede epiduralne in ultive...ne jaz ne bom nič od tega imela

že komaj čakam, da vidim najinega bejbija, po drugi strani mi je pa tko lep moj buši in to premikanje v njem, da ga bom po mojem pogrešala

ti imaš rok 04.07., če se ne motim, en dan pred mano?

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
14.6.2010 14:12:15   
BAMI
Dan

Šibamo proti koncu, tudi jaz imam 4.7.10 rok ampak tudi mislim, da bo kaj prej, ker sem prvič rodila 7 dni prej. Lahko pa da ne. Vročina je res huda ampak še kar gre, zatekam hvalabogu nič.

Kar se tiče anestezije in dianatal- gela. Jaz bom uporabila kar oboje, če bo seveda na voljo. Gel si bom kupila še ta teden, papirje za epiduralno pa že imam. Prvič sem rodila z Ultivo ampak je v Murski trenutno ne nudijo, zato vzamem epiduralno. Pa po vsej verjetnosti tudi če bi bile obe na voljo, bi se odločila zdaj za epiduralno - moram še to sprobat user posted image

Lepo bodite, tiste ki greste še na morje - UŽIVAJTE

ČAO BAO

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
14.6.2010 14:16:28   
Kiwa
Kenya, ultiva je spet na voljo ja. Samo je skoraj tako kot za epiduralno (v lj.). Dobiš, če je na voljo anesteziolog, pred tem ni potreben noben posvet z njim. Sem prejšnji teden klicala v MŠ in so mi tako povedali. Grem pa 17.6. na predavanje anesteziologa, če slučajno rodim dopoldan, da imam možnost epiduralne. Nekaj bi res rada imela! V bistvu me je G malo napsihirala. Je rekla, da če me je čisto malo strah (a katere niuser posted image ), naj grem v Postojno, kjer 100% lahko dobim epiduralno. Ma ne vem...

Pilotina, ja, jaz imam rok 4.7. Bo kar hitro kaj user posted image

< Sporočilo je popravil Kiwa -- 14.6.2010 14:17:01 >

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
14.6.2010 14:18:21   
Kiwa
BAMI, kako pa si bila zadovoljna z ultivo?

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
14.6.2010 15:17:10   
BAMI
Ufff, težko in dolgo sem jo čakala. Namreč pri meni je bil ta štos, da sem se ful počasi odpirala. Imela pa sem svoje hude popadke, nakar sem po nekaj urah dobila še umetne. In po eni uri umetnih sem končno bila zadosti odprta za priklop ultive. Do takrat sem bila seveda že čisto adijo. Čeprav se pogostost in jakost popadkov vedno bolj stopnjujeta, mi je takrat ultiva bila božanska. Res mi je ful odvzela bolečin. Tak da sem bila zelo zadovoljna. Čeprav so na koncu popadki tako pogosti, da si lahko olajšaš samo vsakega drugega oz. tretjega, (dozo ultive si daš vsake 2 minuti in fajn je, če je partner zraven, da ti na ctg-ju gleda, kdaj prihaja popadek, da pol pravočasno sprožiš ultivo) je razlika vseeno bistvena. 10 sekund traja, da začutiš olajšanje, tak da moraš biti res pravočasna, ker drugače zamudiš vse skupaj.
Malenkost sem bila omotična ampak nič ni bilo  v glavnem narobe.

Skratka, zadovoljna.

Malo sem zdaj obudila spomine.... user posted image  

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
14.6.2010 15:44:03   
šipek
Punce, tudi mene noro bolijo noge, da ne rečem kakšne bolj sočne besede... user posted image  Jaz imam najbolj zatečena stopala, zvečer so že skoraj vijolične barve in čisto zabuhla, da prav težko še sploh hodim okoli. Tudi mene so najprej noge samo bolele, sedaj kakšen dober teden pa še ful zatekajo. Mi je prav smešno, ko jih pogledam in se mi zdi, da to ne morejo biti moje noge, ker si niso nič podobne! Tako da tudi jaz prosim vsak dan za ohladitev -bo že moralo biti nekaj iz tega, ko nas je že toliko za! user posted image

A katera ve kako je z uporabo Dianatal gela, če imaš streptokok b? Se ga sme uporabit?

(odgovor članu BAMI)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
14.6.2010 20:01:09   
Martinčka
no jaz sem tudi slišala da je ta gel Dianatal full ok... ga je ena babica full prehvalila in bomo poskusili!
jaz pa še kaj dosti ne zatekam... vsaj ne tako kot nekatere od vas, ker opazim sam kdaj razliko na kakšnih sandalčih pa še to se mi zdi da je bolj od zaostajanja vode... tako da ni panike!
a pa ve kaj telovadite? ker jaz vsak dan malo noge dvigujem tako 5 minutk da malo prekrvavim nogice in naredim en dober sprehodek za 20 minutk če se le da... se mi zdi da mi to kar pomaga da sem bolj sveža:) pa vsako popoldne eno urco malo zadremat pa je vse superuser posted image

naša pupa bo pa moje full zamujala ker mam toliko plodovnice... a ima katera izkušnje s tem da je imela ogromno plodovnice!? ker naša pupa je bojde po teži/velikosti na zgornji meji in ima vseeno še notri full prostora (tako je rekla ginekologinja) in se zato še tudi bojde veselo obrača ker je tako kamot... po logiki bo potem verjetno zamujala če ji ni tako tesno noter!??? kaj ve menite?

jaz sem začela poočasi priprtavljati torbo za v P... še modrček operem pa bo:)

(odgovor članu šipek)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
14.6.2010 21:02:24   
anajrim
Ojla ...

meni se danes ne da pisat...
vas kar lepo pozdravljam...

papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
14.6.2010 21:13:35   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

no jaz sem tudi slišala da je ta gel Dianatal full ok... ga je ena babica full prehvalila in bomo poskusili!

a odgovore od pušenjaka o tem gelu ste prebrale?

http://med.over.net/forum5/read.php?19,6249557

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 4586
14.6.2010 21:31:39   
Kiwa
Sem brala odgovore Pušenjaka. Vem, da so farmacevtske firme zelo prodorne in znajo naredit dobro reklamo. Vseeno pa sem mnenja, da mogoče pa pomaga.
Če pa je vse le en larifari, je pa kar drag. 107€.
Še vedno upam na epiduralno ali ultivo user posted image !

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
14.6.2010 21:34:57   
arruba
Pilotina ma meni je hecno že samo ko pogledam svoje noge in se mi zdi, ko da so od nekoga drugega, k takih bajsik nisem nikoli imela..kaj pol tud Crocsi niso več rešitev al kaj user posted image  Hja, bom pa bosa! Sam mi je kar mal hudo ko odprem omaro od čevljev not pa en kup salonarčkov pa sandalčkov na visoko peto, ki jih še lep čaqs ne bom uspela obut..že ne bojo več moderni, preden mi bojo spet prav, ha haaa... o, saj to pa je odličen izgovor za šoping (postporodni sevedauser posted image )

Martinčka saj otekanje je od zaostajanja vode..

Jaz se trudim čim bolj počivat z nogami v luft pa fuuul pit in vsak dan vsaj pol ure hodit, pa počasi že nič več ne pomaga. Ma saj samo še mal zdržimo!! Pa zdaj bo itak boljše, ko se bo spet mal ohladilo.

Anajrim si uspela prepričat svojega, da gresta v Ikeo v petek?

Kiwa jaz definitivno grem na EA v Postojno.. v petek grem na predavanje in podpisat soglasje. Ne vem, zakaj bi se mučila, če se mi ni treba, tistih 180 EUR pa tudi ni bogve kaj, sploh če je zato porod lažji. Za Dianatal se pa še nisem odločila, bom še mal počakala na kakšne odzive v naslednjem mesecu.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
14.6.2010 23:00:16   
DanijelaNeli
Čer...
Sem na hitrco prebrala Vaše poste...danes sem kar štrajkala z RR.

Zdaj pa sem peglala brez se ustavit...mi je kar zapasalo,ker je prijetno hladno...in sem rekla,da raje danes kot jutri...Čeprav bo jutri še kaj cunj...
Samo,da sem rešila cunje za user posted image ... tokrat sem v 2.brzini,takrat za Nelico sem v 6.user posted image ---čisto drugačni feeling...
Zložila sem v komodo in mi je kr fejst,da imam po predalih,le še ločit si morem žabice,majčke,...oziroma sem rekla,da si bom po številkah,itak so samo 56 in 62...pa kakšna 68.Ma zdaj ne kupim ničesar več,dokler se ne menja kolekcija na jesen...oziroma bomo videli po rojstvu kaj mi bo še manjkalo...ma mislim za avgust in september imam vsega...še preveč...

Je pa res,da mi je čisto kontra z Nelinimi cunjami,ker imam št.62 v v skoraj poletnem načinu...

Aja,še tiste košarice za nogavičke (ala Martinčka) si morem it v Merkur iskat...

Odtekanje...moram potrkat,ker nimam prav nič odtečenih nog.

Ampak se že bojim kaj bo zadnji mesec,ker bo bo višek poletja in vročine takrat znajo odtekat....

Dianatal...se nisem odločila zanj...mogoče se še premislim...
Mogoče me čaka enak porod kot prvič,mogoče čisto kontra...Ampak si ne delam nekih utvar...kar si želim je le,da ne bi bila šivana(ali pa vsaj ne toliko),ter da bi bila lega user posted image  pravilna.

Martinčka...vprašaj Dr.Pušenjaka kaj on meni glede plodovnice in lege...

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 14.6.2010 23:02:32 >

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
15.6.2010 8:14:28   
anajrim
Hejla...

jaz pa letim na ctg...danes prvič...bomo videli kako kaže...

lep dan

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
15.6.2010 9:24:30   
Martinčka
jutro:)

evo jaz se že sladkam... sem zadnjič kupila v lidlu dve škatli keksov "Creation Patisserie" in so mi taaaako dobri... sicer sem jih kupila če nas porod kaj prehiti da imamo doma kaj sladkega za dat na mizo, ampak zdaj bodo kar romali v moj trebuščekuser posted image  3/4 sem jih pojedla, nad ostalo 1/4 pa nisem tako navdušena in bo ostalauser posted image .. sej so tako super pakirani (vsaka vrsta v svojem zavojčku) da kamot ostane čeprav je škatla odprtauser posted image ...
no tako da sem svojo dozo cukra že dobila...

DanijelaNeli ma ne bom Pušenjaku pisala... mam drug teden pregled pa bom vidla kaj bo ginek spet kaj rekla... pa če bo treba mu bom potem kaj pisala... ampak po moji logiki je možno samo dvoje: ali bo zaradi plodovnice toliko bolj kamot da bo fajn zamujala, ali pa se bo tako sukala da ne bo na glavici ker ima toliko prostora da bom imela CR... tako da pustimo se presenetituser posted image

jutri pa na moorje.. jeej.. sem čist happy... čeprav ne bo tako zelo vroče ker so neke ohladitve, ampak še boljše, bom lahko cele dneve zunaj pa v vodici ker me ne bo skrbelo zaradi vročine... drugače so nam v MŠ rekli da ne smemo biti predolgo na vročini in sončku s trebuščki da se naši user posted image  ne pregrejejo... tak da se prvič v življenju izogibam sončkuuser posted image

če mi uspe si grem danes  vse zrihtat za porodniško.. čne pa jutri pred odhodom na morje!

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
15.6.2010 9:34:41   
DanijelaNeli
Jutro...

Tudi jaz sem na piškotih...s user posted image ...

Martinčka...če imaš drugi teden na pregled,boste pa drugi teden videli kako in kaj je...
Meni so povedali zadnjično vstavo pri Neli ko sem bila noseča en teden po roku.

Zunanjega obrata pa si ne bi pustila delat.Takrat pa je bilo že itak prepozno.CR pa mi niso niti omenili...
v Postojni so pač mal šparali s tem.Po eni strani sem vesela,da ga nisem imela.

Neposredna povezava do sporočila: 4592
15.6.2010 9:47:26   
Martinčka
Dani sem zdajle kar napisala na tem forumu gospe Ireni vse kar me zanima pa bom vidla kaj bo napisala.. ker odgovarja danes in jutri na vsa naša vprašanja.. tako da če katero kaj zanima naj vpraša v temi nosečnost in porod....

jaz tudi ne bom dovolila zunanjega obrata! nikakor ne... no pri nas če ni v normalni legi si direkt na CR! sploh ni dvoma o tem! ampak jaz vseeno mislim da bo na koncu naša pupa spet na bučki lepo kot je trebauser posted image
drugače pa če ni v pravi legi dva tedna pred pdp greš in se dogovoriš za CR... Ne čakaš predolgo...

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
15.6.2010 9:58:04   
petrca2507
Po dolgem času se spet mal tukaj javljam...

Pri meni je vse OK. 4.6. sem imela pregled. Z otročkom je vse OK, trenutno je obrnjen na glavico, plodovnice je dovolj, MV še lepo zaprt. Tako da sem takrat dobila dovoljenje za odhod na morje. Z mojim user posted image  sva v torek spakirala, v sredo pa se pozno dopoldan odpravila h kolegom na Rab ter se vrnila včeraj zjutraj. Men je blo dol tako fajn, da bi še kar mal podaljšala. Ampak brez mojega user posted image  ne grem nikamor, ker me je vseeno mal strah. Pa še zoprno bi mi bilo, da bi me kolega stregla z vseh strani.

Sem pa imela pri zadnjem odvzemu krvi spet nizko vrednost železa. In zdej poleg sirupa zjutraj vzamem še tabletko. Naslednji pregled imam šele 13.7., ko bomo delal CTG.

Ste že vse zrihtale papirje na CDS-ju? Jst sm oddala 4.6., odločbo sm dobila priporočeno 8.6., zdej pa samo čakam, kdaj bodo eurčke nakazal, da grem lahko še zadnje stvari za otročka nabavit. Večinoma imam že vse, razen plenic, vatk, ... in ostalih malenkosti.

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 4594
15.6.2010 10:06:26   
oton
dan user posted image

kako nas je fanj slišat  user posted image  vse po vrsti imamo težave....ja, ja, to je pa že nizek štart pred porodom user posted image

no pa začnimo user posted image : moje noge so tudi katastrofalne, ko jih pogledam, si rečem: ma to pa že niso moje noge...imam kar konkretno zatečene,obujem tudi samo še japonke. Bolijo me pa tudi in ne glede na to ali kaj počivam ali pa sem v pokretu cel dan...tako da  več ne vem kaj je dobro in kaj ne.

ledveni del hrbta je pa zgodba zase: to me pa ubija user posted image  me zvečer tako boli, peče...

in na srečo je danes pri nas vreme odlično, prijetno brez sončka in znosno. Naj tako ostane vsak dan do mojega poroda in še kak mesec pol user posted image  

včeraj imela pregled, vse je OK, in čez 14 dni začnem s CTGji.

porod: mene ga ni nič strah, ravno obratno: ga komaj čakam, in brez kakršnih koli olajšav, gelov ali epiduralnih...

jaz pa še nimam vseh stvari poštimanih: opranih cunj in še pikica kozmetike mi manjka...se vidi da je drugi otrok user posted image  pri ta prvi sem imela dva meseca prej vse v nulo poštimano, zdaj se mi pa nikamor ne mudi...

grem. me soseda kliče, v lokalno gostilno, na lokalni trač user posted image
lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 4595
15.6.2010 10:26:11   
petrca2507
Men tud noge otekajo. Kosti v gležnjih se že cca. 14 dni ne vidi več. user posted image   Na morju je bilo mal bolš, ker sem bila bolj z nogami v zraku, sedaj je prišlo pa spet vse nazaj.

Ostalih težav (razen občasnih bolečin pri obračanju otročka v trebuhu) nimam in upam, da tako ostane. Ko otroček spi oz. je pri miru, kar pozabim na trebušček, nosečnost, ... user posted image   Ko se pa zbudi, se začne pretegovat in obračat, me pa med rebri tako boli, da bi ga najraje takoj ven spravla. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
15.6.2010 10:50:10   
boni25
Ojla punce
Joj kako ste pridne za pisat,jaz vas pa samo berem redno vsak dan pisem pa nič,ker ste ze tako utečene pa tko dobr ze veste ena o drugi da se nočem stulit zravn.
Ampak mam pa par vprasanj za vas ko smo ze ravno vse v pričakovanju julija.
Zakaj nebi dovolile zunanjega obrata,ker jaz se bojim da me ravno to čaka,ker je bil mali nazadne na ritki in če drug teden ko imam pregled v 34 tednu ne bo obrnjen me bo menda poslala na zunanji obrat.Me je kr strah,ker pa res nebi sla rada rodit z ritko naprej če sklepam po prvem otroku,ki je imel 4kg.
Do kdaj se bi pa ve se kej upale it na morje,mi smo mislni da bi sli konc mesca ampak mene kr mal panika daje ,sem bol ziheras pa raj doma čakam da se začne.Rok imam konc julija.
Se pa strinjam z eno predhodnico sem tudi jaz imela za prvega vse pristimano zdej pa kr neki zabusavam in čakam.Je tok letanja za prvim da včasih če ne bi mela trebuha sploh pozabim da sm noseča.Se pa čudim da mi noge se nč ne zatekajo,ker pri prvem so mi ze dva mesca prej in to ful,sam sm pol ugotovila da če nism jedla nč slanega da je blo ok.Pa zdej dost več pijem kot pri prvem.

Ja nč punce lepo uzivajte se naprej,se malo pa se bo začel dogajat.user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
15.6.2010 11:34:34   
kenya
Živjo!

Za mano je še ena katastrofalna noč. Ta mlajša user posted image  se je kar naprej zbujala, pa je hotela pit, pa it na stranišče, pa spet pit. Ko se je končno ulegla nazaj se je zbudila pa še ta starejša, pa je bila spet ista ceremonija. Med tem časom sem se pa jaz tolk zbrihtala, da nisem mogla več zaspat nazaj, tako da sem pokonci že od 4.30 user posted image . Za počivanje pa zdajle ni časa.

Sicer nam je pa uspelo ta mlajšo spravit iz plenic čez dan user posted image . Jih ima samo še ponoči, ampak to bomo probali pa ukinit z začetkom julija, ko bosta obe doma en mesec, pa bo lažje se zavzet. Tako,da bo spet samo eno dete v plenicah.

Moje noge drugače še vedni niso nič kaj zatečene, imam pa težave s tem, da so mi ful vene ven stopile in to po stegnih in mečih, pa res zgleda grdo.

Imam pa občutek da se je moja user posted image  spet obrnila malo naokrog oz. se še kar naprej nekaj obrača, ker jo čutim vsepovsod. Sicer pravijo, da se pri mnogorodkah obrne še lahko vse do poroda in na samem porodu. Itak imam pa do PDP-ja še kar nekaj časa. Ene ste pa že skoraj čisto na koncu.

Zunanji obrat...če bi meni predlagali, bi se sigurno odločila zanj. V bistvu naj nebi nič bolelo, samo malo neprijeten občutek je in baje hitro narejeno. Res je, da v nekaterih primerih ne uspe, ampak jaz imam dve kolegici, ki sta bili v lj p. na obratu, pa je bilo vse o.k. Vsekakor bi rajši zunanji obrat kot pa CR. To je pa edina stvar, ki je ne želim.

Jutri imam pa pregled. Bom spet naredila 'cel šiht' v leonišču user posted image . Ker itak nimam nobenih posebnih težav, bo čas za vprašanje g. o  Dianatal gel-u in  kako je z uporabo v lj. porodnišnici, ampak že kar nekako spet predvidevam njegovo mnenje. Da je to spet ena modna muha in tržna niša farmacevtov user posted image .

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
15.6.2010 11:55:52   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: boni25
Do kdaj se bi pa ve se kej upale it na morje,mi smo mislni da bi sli konc mesca ampak mene kr mal panika daje ,sem bol ziheras pa raj doma čakam da se začne.Rok imam konc julija.

Jaz imam PDP 25.7. in sem bila sedaj od 9.6. do 14.6. na Rabu. Malo pred odhodom na morje sem imela še pregled in sem svojo G vprašala za mnenje, ker smo le šli na Rab in ne v Istro. Prvi dan me je mal skrbel, kaj če se karkoli zgodi, ampak sem kasneje pozabila na vse in uživala. Sem si pa že prej rekla, da grem na morje le v prvi polovici junija, potem bom pa raje doma čakala.

www.petrca.net

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
15.6.2010 12:09:31   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: kenya

Za mano je še ena katastrofalna noč. Ta mlajša user posted image  se je kar naprej zbujala, pa je hotela pit, pa it na stranišče, pa spet pit. Ko se je končno ulegla nazaj se je zbudila pa še ta starejša, pa je bila spet ista ceremonija. Med tem časom sem se pa jaz tolk zbrihtala, da nisem mogla več zaspat nazaj, tako da sem pokonci že od 4.30 user posted image . Za počivanje pa zdajle ni časa.  Boga,Kenya...si kar ne morem predstavljat takšne situacije.Koliko so stari tvoji nagajivčki?
Saj se bodo vsi lepo ustalili in šli po normalnih tirnicah...user posted image

Sicer nam je pa uspelo ta mlajšo spravit iz plenic čez dan user posted image . Jih ima samo še ponoči, ampak to bomo probali pa ukinit z začetkom julija, ko bosta obe doma en mesec, pa bo lažje se zavzet. Tako,da bo spet samo eno dete v plenicah. Superca,da Vam je to uspelo.Vam bo veliko lažje...
Mi smo se jih tudi rešili,in spet gremo jovo na novo...mi je prav smešno...

Zunanji obrat...če bi meni predlagali, bi se sigurno odločila zanj. V bistvu naj nebi nič bolelo, samo malo neprijeten občutek je in baje hitro narejeno. Res je, da v nekaterih primerih ne uspe, ampak jaz imam dve kolegici, ki sta bili v lj p. na obratu, pa je bilo vse o.k. Vsekakor bi rajši zunanji obrat kot pa CR. To je pa edina stvar, ki je ne želim.

Jaz sem nekako proti temu obratu,pač iz samega lastnega prepričanja...
Ne bi pa nikakor katero drugo user posted image  prepričevala,naj se ga izogiba... isto kot CR.Če je priporočen in obvezen pač je... Glavno je,da so user posted image  zdravi...
Videla sem oba primera...obrat in CR... doživela pa "le" normalen porod z zadnjično vstavo. user posted image

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 15.6.2010 12:11:22 >

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?