kenya
|
Živjo! Za mano je še ena katastrofalna noč. Ta mlajša se je kar naprej zbujala, pa je hotela pit, pa it na stranišče, pa spet pit. Ko se je končno ulegla nazaj se je zbudila pa še ta starejša, pa je bila spet ista ceremonija. Med tem časom sem se pa jaz tolk zbrihtala, da nisem mogla več zaspat nazaj, tako da sem pokonci že od 4.30 . Za počivanje pa zdajle ni časa. Sicer nam je pa uspelo ta mlajšo spravit iz plenic čez dan . Jih ima samo še ponoči, ampak to bomo probali pa ukinit z začetkom julija, ko bosta obe doma en mesec, pa bo lažje se zavzet. Tako,da bo spet samo eno dete v plenicah. Moje noge drugače še vedni niso nič kaj zatečene, imam pa težave s tem, da so mi ful vene ven stopile in to po stegnih in mečih, pa res zgleda grdo. Imam pa občutek da se je moja spet obrnila malo naokrog oz. se še kar naprej nekaj obrača, ker jo čutim vsepovsod. Sicer pravijo, da se pri mnogorodkah obrne še lahko vse do poroda in na samem porodu. Itak imam pa do PDP-ja še kar nekaj časa. Ene ste pa že skoraj čisto na koncu. Zunanji obrat...če bi meni predlagali, bi se sigurno odločila zanj. V bistvu naj nebi nič bolelo, samo malo neprijeten občutek je in baje hitro narejeno. Res je, da v nekaterih primerih ne uspe, ampak jaz imam dve kolegici, ki sta bili v lj p. na obratu, pa je bilo vse o.k. Vsekakor bi rajši zunanji obrat kot pa CR. To je pa edina stvar, ki je ne želim. Jutri imam pa pregled. Bom spet naredila 'cel šiht' v leonišču . Ker itak nimam nobenih posebnih težav, bo čas za vprašanje g. o Dianatal gel-u in kako je z uporabo v lj. porodnišnici, ampak že kar nekako spet predvidevam njegovo mnenje. Da je to spet ena modna muha in tržna niša farmacevtov .