šipek
|
Martinčka mislim, da si ti spraševala glede teh košev za plenice!? Jaz se sicer ne spoznam na to ali so ti koši o.k., sem si ga pa kupila od Tommee Tippee. Ampak ne tistega, ki ga sedaj reklamirajo temveč Sangenic nursery essentials. Zadnjič sem nakupovala v Mullerju, pa sem zagledala te koše in meni se zdi, da je bil koš 10 evrov, potem se pa dokupujejo še kasete, ki so v MU tudi po 10 evrov. Se mi zdi, da so drugje kar precej dražje. Sem namreč tisti dan šla tudi v Leclerca in Pikapolonico in povsod je bilo vsaj za 10 evrov dražje vse. Pa še nekaj. Danes sem gledala na internetni strani od Angelcare te njihove varuške - jaz jo bom sigurno kupila, ker bom bolj mirno spala, če jo bo naš mali imel, pa zelo jo pohvalijo. No in sedaj imajo na njihovi strani neko akcijo, če kupiš najnovejšo njihovo varuško (ki pa spremlja tudi otrokovo dihanje), potem dobiš "zraven" še koš za pleničke, ki naj bi drugače stal 25 evrov v tem paketu pa daš 160 z varuško vred. Čeprav sem pa videla potem še na eni drugi strani (www.mojedom.si), da imajo to varuško za ceno 155 evrov, brez koša. Če katero pač zanima, tako kot mene. Drugače pa ne delam reklame, ker osebno tega ne poznam, samo kar sem dobrih mnenj prebrala po raznih forumih. A je še katera ful hitro zadihana? Jaz se tako hitro zmatram tudi če nič posebnega ne delam. Sem moram kar vsake toliko malo ulešt... Pa včasih me naš fant tako brcne nekam spodaj, da se me tako zaboli po nožnici, kot bi me kdo s šivanko. Pa ponoči se potim kot en pujs Saj se mi je to že včasih dogajalo občasno, zato ne delam panike, samo ne vem ali se to še kateri dogaja? Sem razmišljala, da mogoče so pa to živci - se mi zdi, da me že kar skrbi, ko je porod skoraj pred vrati oz., ko sploh ne veš kdaj se bo zgodilo, kako bo... Pa potem ta moj streptokok. Vidim, da ste kar srečnice glede tega in da ga ostale nimate! Blagor vam! Lep in prijeten vikend vsem!
|