|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
28.5.2010 9:56:04   
soncekray
Jaz sem tuuser posted image Pri nas dezuje ze 3 dniuser posted image

Posljite mi malo soncka pliiiz user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
28.5.2010 10:09:07   
gaber
ja predviden rok imam na tvoj roj. dan,.... ampak lahko moje dete zamudi en dan in ga imava na isti danuser posted image

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
28.5.2010 10:11:18   
gaber
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   evo nekaj levčkov za naše prihajajoče user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gaber)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
28.5.2010 10:12:05   
gaber
maš enega sončaka v trebuščku, tko da ti ta sije vsak danuser posted image

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
28.5.2010 10:18:20   
gaber
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

Punce...kje ste vse...prava tišina je tu!  ja saj vem lepi dnevi so in se nobeni ne da viset za računalnikom...user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa že pridno posesala in pomila posodo... sedaj pa šibam v trgovine...user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan vsem!!!

blagor teb k najdeš čas, meni ga kronično primanjkuje.....in kaj si prinesla domov....kaj lepega..
lep dan

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
28.5.2010 11:07:40   
Martinčka
glede akcij.. tudi Kanz ima akcijo plačaš 2, dobiš 3 tako da so očitno zdaj napadli s tem! ampak jaz nič več ne kupim tako da ne grem niti blizu tem trgovincam!

pri nas je tako vroče ali pa je samo meni tako vroče... uf.. upam da bo dež ko bom v P, ker bom kr skup padla če bo grozen zrak...

drugače pa vsak dan občutim čudne krče.. se mi zdi da so vsak dan drugačni... včeraj me je tako bolelo da joj.. ampak to pride in gre... sem potem še šla kuhat in na sprehodek ven in je bilo vse ok... tako da me naša pupa samo malo nekaj heca!

včeraj sem zložila tri paketke pleničk v previjalno... sta mi šla dva mini in en velik paketek v en predal pa še je bolj na komot tako da bom imela res dovolj pleničk v enem predalu! sem čist navdušena nad previjalno ker je tako ogromna, čeprav so mi do zdaj vsi ki so jo vidli rekli da je absolutno prevelikauser posted image  meni je prav super!

danes pa še zadnjo košaro umazanih oblačil operem pri tašči potem pa juhej v najinem novem stroju... komaj čakam da mi več ne bo treba nosit stvari v kletuser posted image

Nagaja28, ja sej so rekli kjer so obleko delali da tako dolge vlečke še niso nardili, sam ker sva imela samo civilni obred in vse na enem mestu sem lahko dala duška svojim otroškim sanjamuser posted image

(odgovor članu gaber)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
28.5.2010 11:52:56   
DanijelaNeli
EEI...

Jst bom imela kmalu fertik kosilo...
Zame in ta malo kr testenine-carbonara,ter eno veliko skledo solatnega mix-a...
user posted image  pa bo imel drugi meni...,ker itak dela cel dan in mu bom kasneje skuhala...

Martinčka...ni še čas za it rodit,naj te pupa le heca...
...danes,še točno dva meseca...to velja zame...

Morem še naše albume pogledat...in kaj dodat...

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
28.5.2010 12:37:01   
nagaja28
živjo

jaz sem si pa privoščila aparat za sladoled in sem že naredila svoj 1. sladoled. user posted image  user posted image  user posted image . sem si zaželela karamelinega in se že veselo sladkam user posted image .

soncekray upam, da tudi k vam pride kaj sončka. pri nas je namreč že nekaj dni kar vroče.

jaz sem tudi šla danes izkoristit akcijo, vzameš3, plačaš2. sicer ne za prihajajočega člana, ampak sem šla kupit kratke rokave za našega ta starejšega. sedaj pa še kakšne sandale in kratke hlače, pa gremo lahko na morje user posted image . komaj čakam. ne vem pa kaj naj mu kupim za v vodo. fredovega obroča noče več imet (ga sploh ne pusti gor dat). najverjetneje bomo kupili kar rokavčke. kaj ste pa ve imele za skoraj 2 leti stare otroke? fredov obroč je sicer super, samo kaj ko cvili, že ko ga vidi user posted image .

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
28.5.2010 12:42:16   
anajrim

IZVIRNO SPOROČILO: soncekray

Ti pošiljam sončen pozdrav iz Ljubljane...samo glej da nam ti ne pošlješ dežja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4234
28.5.2010 12:46:04   
anajrim
Nagaja - naš pri letu in pol tudi ni več hotel videti fresdovga obroča...tako da smo in še vedno imamo rokavčke...super stvar...star je pa 2.5 let...

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
28.5.2010 13:25:05   
pupika
Nagaja tudi pri nas so rokavčki v uporabi že dve leti, prej pa tisti obroči, naš tudi nikoli ni bil za fredov obroč Rokavčki so super stvar, sicer je naš vedno v bolj nizki vodi, v visoko sploh ne upa. Aja star pa bo oletos 4 leta, se pravi nekje pri 2 letih smo kupili najmanjše rokavčke.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
28.5.2010 13:26:47   
soncekray
Hvala hvala. Evo ze sije. Cist zaresuser posted image

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
28.5.2010 14:30:27   
Špelka
Ojoj!

Pa smo dopolnili 33. teden! user posted image  V ponedeljek sem imela pregled - mali-a še vedno n ritki, posteljica do mat.vratu, tako d bomo vidli, kako bomo rodili. Je pa bil user posted image  težek že 2 kilci! user posted image  Je rekla gin. da vsaj še 2 tedna ne smem rodit, da so zdej njbolj zoprni tedni glede razvoja pljučk.

Moja viroza ali barkerije še kr trajajo, ta ubijalski kašelj pa z njim. Sicer je morda malenkot boljše, ampak po 10 dneh že mora bit!!! Če ne, me bo ta kašelj ubil. Martinčka - zakaj si pa takrat kašljala - a si mela pljučnico? Se samo nekaj bežno spomnim... user posted image  No, jest upam, da se pocajtam do poroda... MOj dragi, ki mi je to ra___prinesel, kašlja že 1 mesec. user posted image

MAla biba - upam, da ti antibiotiki čim prej primejo in se zrihtaš do poroda! user posted image

MArtinčka - a pol si zaključla z nakupovanjem? user posted image user posted image  Fajn, vsaj zdej ne boš mela več sranja letat naokoli....Panaj se ti krči čim prej umirijo.....

Meni manjkajo še drobarije - lanolin, mandljevo olje, fiziološka, goba za previjalno, itd. pa banjico morm zvečt iz kleti in pomit.... Nič takega torej, tko da bo!

DA še komentiram srečanje julijk - vse ste prou fejst - nasmejne in fletne! user posted image  Ampak ene pa mate že trebuhe - že skor za rodit! user posted image

< Sporočilo je popravil Špelka -- 28.5.2010 14:32:09 >

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4238
28.5.2010 14:30:47   
balem
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

drugače pa vsak dan občutim čudne krče.. se mi zdi da so vsak dan drugačni... včeraj me je tako bolelo da joj.. ampak to pride in gre... sem potem še šla kuhat in na sprehodek ven in je bilo vse ok... tako da me naša pupa samo malo nekaj heca!

Sem se misnala, da sem edina, že 2 dni me vse zateguje pa krče mam kr naprej, ampak ne boli tak hudo, sam če hodim me kr oblije, da se morem usedit, pa vedno bolj dol mi pritiska. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4239
28.5.2010 14:36:12   
Joie
ojla čvekice! Da se mal pohvalim, sem bla ful pridna - presesala in pomila sem celo bajto, pa še prah sem pobrisala. Tak da mamo za vikend mir s pucanjem. user posted image

Nagaja
- mi imamo iste probleme s frodovim obročem - je bil super, dokler ni shodila. Zdaj ni variante, da ji ga daš gor. Bomo tud kr z rokavčki poskusli in upam, da ji bodo všeč. Ker nazadnje, ko smo se kopali je hotla sama plavat, je moj skor živčnega dobu v tavelkem bazenu. user posted image

Kdaj in kam imate plane it na morje? Moj ma dopust od 19. do 27.6, mam pa v planu it najdlje do Poreča, da se lahko grem v Izolo pokazat, če bo kaj sumljivega.

Martinčika - nič drugih ne poslušaj, ful je fajn, da je previjalka velika! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4240
28.5.2010 15:23:40   
tix
napovedi za letošnje poletje - če smo za vrjet user posted image Zdele, ko je pri nas oblačno in toplo je krasnouser posted image

Morje - mislim, da do avgusta morja ne bom vidlauser posted image no pa potem toliko več user posted image
Špelka - pozdravi se

Danes ali pa jutri greva z možekom v Lj, da nakupim še banico in prevleko za previjalno + še ostale malenkosti.

Tašča mi je prinesla češnje in se že veselo bašemuser posted image

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
28.5.2010 18:40:00   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: Špelka

Ojoj!

Martinčka - zakaj si pa takrat kašljala - a si mela pljučnico? Se samo nekaj bežno spomnim... user posted image  No, jest upam, da se pocajtam do poroda... MOj dragi, ki mi je to ra___prinesel, kašlja že 1 mesec. user posted image

MArtinčka - a pol si zaključla z nakupovanjem? user posted image user posted image  Fajn, vsaj zdej ne boš mela več sranja letat naokoli....Panaj se ti krči čim prej umirijo.....

Meni manjkajo še drobarije - lanolin, mandljevo olje, fiziološka, goba za previjalno, itd. pa banjico morm zvečt iz kleti in pomit.... Nič takega torej, tko da bo!

špelka jaz takrat nisem hodla k zdravniku tako da pojma nimam zakaj sme takrat kašljala... vročina je bila vedno nekje na meji, ampak kašelj in nos mi pa nista dala miru in sem res obupaala zraven... še sreča da je bilo bolj hladno da sem se nalivala s čajem in domačim medom ter limonco, ampak je vseeno trajalo dva tedna da sem bila bolje!

jooj špelka nisem zaključila z nakupovanjem... danes je spet šla mala plača bi jaz temu reklauser posted image ...
sem šla naročit previjalno podlogo po meri ker sme zračunala da še vedno pride ugodno kot pa da jo sama delam in vlečem šivalni stroj na planuser posted image ...
kupila sem košek za plenice sangenic ter vatke in pumpico za nosek, raztopino za nosek, palčke, glavniček, mrežaste spodnjice in modrček za dojit za bolnico... in seveda sem spet vidla dva pajacka v čisti beli barvi in sem ju mogla kupiti in sem potem še en pajacek dobila gratis čeprav sem steška našla še tretjega ki bi bil gratis ker imam res vsega preveč in sem na koncu vzela še enega iz bambusa...

danes smo priključili pralni in sušilni stroj in imam zdaj testno pranje posteljnine:) tako da je šlo še en kup denarja danes za praške in mehčalce... grrr...
no sem si pa vsaj v mestu privoščila čokoladni sladoled ter sveže jagode oblite z mlečno in belo čokoladouser posted image

v Lisci, kjer sem kupila modrček sem si naročila še pižamo ki ima pri oprsju tak fajn izrez narejen da bo super za dojit in naročila sem še nekje drugje Triuphove spodnje hlačke ki držijo trebuh skupaj (da gre lažje po porodu nazaj skupaj)... so drage k pes!!!

tako zdaj mislim da imam v večini vse... od osnovnih stvari rabim samo še te kremice in olja in pleničke za široko povijanje in klasične bele slinčke ki jih nikjer ne najdem (razen na spletu!)... črpalka za prsi in grelnik stekleničk se bo kupil kasneje ker sme ziher da bova ob rojstvu dobila kakšen darilni bon od BC ker tudi jaz vsakemu pošljem kar ta bon zraven čestitke v porodnišnico... tako da bom mojega zaposlila ko bom v P da bo šel to kupit!

na spletu pa samo še naročim dekico in še eno posteljnino in  varuško... ter sebi dva lepa modrčka za dojenje! pa smo zaključili z vsem! no tako da na koncu ko vse tole prebereš špelka vidiš da bom še laufala kaj okoliuser posted image .... joj pa kupit moram še tisto brisačko s kapuco za po kopanju!!! in vsekakor moram nakupiti šampone in kozmetiko zase za prvi mesec po porodu ker ziher takrat ne bo toliko časa da bom še to hodila iskat po trgovinah... poleti pa gre veliko šampona za lase pri meni...

balem ja meni so tile krčki kar zoprni.. sploh če me kaj zagrabi sredi trgovine... mene tudi kar vročica obliva in potem me še kdo vpraša če nisem premalo oblečena ker sem mela gor kratke rokave in kiklico brez nogavicuser posted image ... sam včasih se mi zdi kot da so ti krči podobni kot bi me naša pupa uščipnila čisto spodajuser posted image  tako da potem njej rečem da kar naj neha nagajatuser posted image  čudežno delujeuser posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
28.5.2010 19:12:53   
Špelka
uh, Martinčka, maš ti tole vse naštudirano! ja, pri prvem je veliko več šopinga, kot potem pri ta drugem. Jaz sem si kar seznamček napisala, kaj še potrebujem in moram it še v 4 trgovine: v lekarno (mandljevo olje, mustella kozmetika, laonolin, fiziološka, sterilne gazice...), DM (vir vložki, blazinice za dojenje, ....), DM (2 kapici, previjalna podloga) in v sanolbor (mrežaste hlačke) in bom fertik. POl pa še spokat v torbo, pa bom pripravljena. user posted image

Tix -hvala za dobre želje! Se trudim! user posted image

MArtinčka - a tud pr teb je tolk časa trajal?! JAo, tale kašelj je res ubitačen!

Zdej grem delat dihalne vaje.

aha - kako je kej z vašimi trebuščki - a vam že kej na želodček in pljučka pritiska? JAz sploh ne morem več toliko jest kot prej, ker me vse tišči. KAj šele bo, ko se bo teža user posted image  skoraj podvojila! JAo!!!! user posted image  Ampak tale dober mesec ni vrag da bomo zdržale, a ne ...

Nč lepo se mejte!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4243
28.5.2010 20:04:43   
DanijelaNeli

aha - kako je kej z vašimi trebuščki - a vam že kej na želodček in pljučka pritiska? JAz sploh ne morem več toliko jest kot prej, ker me vse tišči. KAj šele bo, ko se bo teža user posted image  skoraj podvojila! JAo!!!! user posted image  Ampak tale dober mesec ni vrag da bomo zdržale, a ne ...

Seveda,...da bomo zdžale.

Glede trebuha pa mi je kot je sedaj...SUPER.
Ker nosim nizko nimam teh težav,z želodcem in pljučmi...Sem pa obenem vesela,ker tudi če nosim nizko in bolj noter mi nekako ustreza ta lega,ker me ne pritiska na medenico...in me nič ne ovira.user posted image Upam,da bo šlo tako naprej...

Martinčka...sej je prav,da imaš veliko previjalno.Ti pride prav,to sigurno.Pri sebi vem,da ko sem imela previjalno blizu okna... sem veliko stvari odlagala na bližnjo okensko polico.
Super,da si obnovila kaj še potrebuješ za user posted image ...sem si nekaj še sama našla...

Jaz grem drugi teden po koš...Pol pa počasi začnemo prat in zlagat cotke...ja in še zadnji šoping... sem mogla še za Nelico dodat kar nekaj stvari na seznam,glede kratkih oblačil za poleti...
Voziček naročim v ponedeljek.

Takole...za danes mi je prav dovolj vsega...s ta malo smo se napohajale...pol je bla pri moji mami en čas oziroma so šle z žogo športat na košarkaško-nogometno-rokometno igrišče...Pravijo,da so se imele super...user posted image

Grem eno solato naredit...ker mi je zapasala...

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
28.5.2010 20:41:51   
tix

Mene dete pogosto brca tja gor in včas se mi prov čudn naštima ravno nekje pod želodec, rebri in res ni najbolj fino, sicer pa jap, čutim na vodi de bomo zdržale :-)

Špelka a boš šla ti na Jesenice rodit?

Zdej grem pa za možka večerjico pripravit ni dvakrat za rečt, da bom kaj zraven prigriznilauser posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
28.5.2010 20:47:38   
tix
včas se mi prov čudn naštima ravno nekje pod želodec, rebri in res ni najbolj fino,

K de bi vedel, da ga mamica opravljauser posted image , ravno zdele se je tako naštimal in moram vstati ker takole težko sedimuser posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
28.5.2010 21:23:27   
rozinca33
No, pa da se še jaz malo pofočkam.
Včeraj smo imeli zadnji UZ, in naša pupika se je obrnila na glavo. Pred tremi tedni, ko sem bila na pregledu, je bila še na ritki - tak da mi je malce skrbi povzročila - res malce - kaj če se ne obrne.  Pa se je :).
Težka je 1.900g in primerno velika za polnih 33 tednov.
Naslednji pregled - imamo CTG - pa je 17.6.
Čestitke
Sončekray - za poroko - veliko srečnih dni, polnih ljubezni z zvrhano mero pogovora in medsebojnega razumevanja
Chihuahua - čestitam za Črta - predvsem zdravja vam želim vsem skupaj, ter srečnih trenutkov ob cartanju vašega junaka.
Mišu - držim pesti zate - mimogrede, moja prijateljica, ki je imela preeklampsijo, je rodila 2 dni po PDP zdravo punčko. Tak da verjamem, da bo tvoja kepica tudi tebe in bodočega atija osrečila ob najboljšem možnem trenutku.
Vse dobro tudi vsem ostali souser posted image  v teh dneh.
In upam, da ne zatekate preveč ;)

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
29.5.2010 11:40:52   
Martinčka
rozinca33 upam da se meni tudi obrne.. bomo vidli 8.6. kaj bodo rekli na UZju...

drugače pa sem ravno iz trga.. sem kupila domači kruh, jagode,solato, jabolčni toukec-sveži jabolčni sokuser posted image
in seveda sem šla še na čokoladni sladoled in sveže jagode oblite s čokoladouser posted image

zdaj pa kosilo delat.. čufte in pire krompir ter solatko... njami...

upam da ste dobile včeraj dohodnino nazaj oziroma da vam je ni bilo treba kaj plačatuser posted image ...

lep vikend!

(odgovor članu rozinca33)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
29.5.2010 12:21:50   
šipek
Martinčka mislim, da si ti spraševala glede teh košev za plenice!? Jaz se sicer ne spoznam na to ali so ti koši o.k., sem si ga pa kupila od Tommee Tippee. Ampak ne tistega, ki ga sedaj reklamirajo temveč Sangenic nursery essentials. Zadnjič sem nakupovala v Mullerju, pa sem zagledala te koše in meni se zdi, da je bil koš 10 evrov, potem se pa dokupujejo še kasete, ki so v MU tudi po 10 evrov. Se mi zdi, da so drugje kar precej dražje. Sem namreč tisti dan šla tudi v  Leclerca in Pikapolonico in povsod je bilo vsaj za 10 evrov dražje vse.
Pa še nekaj. Danes sem gledala na internetni strani od Angelcare te njihove varuške - jaz jo bom sigurno kupila, ker bom bolj mirno spala, če jo bo naš mali imel, pa zelo jo pohvalijo. No in sedaj imajo na njihovi strani neko akcijo, če kupiš najnovejšo njihovo varuško (ki pa spremlja tudi otrokovo dihanje), potem dobiš "zraven" še koš za pleničke, ki naj bi drugače stal 25 evrov v tem paketu pa daš 160 z varuško vred. Čeprav sem pa videla potem še na eni drugi strani (www.mojedom.si), da imajo to varuško za ceno 155 evrov, brez koša. Če katero pač zanima, tako kot mene. Drugače pa ne delam reklame, ker osebno tega ne poznam, samo kar sem dobrih mnenj prebrala po raznih forumih.

A je še katera ful hitro zadihana? Jaz se tako hitro zmatram tudi če nič posebnega ne delam. Sem moram kar vsake toliko malo ulešt...  Pa včasih me naš fant tako brcne nekam spodaj, da se me tako zaboli po nožnici, kot bi me kdo s šivanko. Pa ponoči se potim kot en pujs user posted image  Saj se mi je to že včasih dogajalo občasno, zato ne delam panike, samo ne vem ali se to še kateri dogaja? Sem razmišljala, da mogoče so pa to živci - se mi zdi, da me že kar skrbi, ko  je porod skoraj pred vrati oz., ko sploh ne veš kdaj se bo zgodilo, kako bo... Pa potem ta moj streptokok. Vidim, da ste kar srečnice glede tega in da ga ostale nimate! Blagor vam!

Lep in prijeten vikend vsem! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4249
29.5.2010 13:10:07   
balem
Zadihana, pa vroče vedno in povsod. Ponavad sem pokrita tudi čez poletje, pa obvezno nogavičke, zdej mi je pa vroče, ne morem spat, če sem pokrita, pa še mojga odganjam, ker še vedno spiva objetauser posted image
Se mi ponavad sred noči prištuli, pol pa se zbudim. user posted image
Ma sicer mi pa itaq nč več ne paše, sam odštevam še... Še 40 dniuser posted image

(odgovor članu šipek)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?