|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
29.4.2010 9:32:44   
Martinčka
Ojej jaz o teh obrazcih še sploh ne razmišljam:) me bo pa kr groza ko bom vidla znesek za porodniško.. mah kaj čmo.. važno da je vsaj nekaj in da je zdravstvo urejeno!

jaz pa danes nestrpno pričakujem moj gugalni stolček iz amerike, ker je pisalo da je bil v torek na carini... pa še dve oblekici bi tudi morali danes priti... hm... upam da pridejo pa da bom slišala poštarja, ker drugače ga nikoli ne slišim ker nimam zvonca v svojem nadstropju (ga nočem imet!).

zdajle pa spet nad lubenicouser posted image  

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
29.4.2010 9:35:23   
Martinčka
user posted image CELJANKE SREČANJEuser posted image

datum: 4.5.2010
ura:      11:00
kraj: Hotel Europa, Celje
user posted image
udeleženke:
martinčka
Joie
balem

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
29.4.2010 9:58:10   
micla
kiwa, tandJ.....POZOR pri plačah....če želite, da se vam bo štela majska plača, mora bit dejansko tudi izplačana najkasneje na dan 31. maj - seveda, če nesete papirje na CSD z junijem. V skladu z zakonsko določbo se v osnovo štejejo dohodki izplačani v zadnjih 12 mesecih pred mesecem vložitve vloge.

balem....super....si vidla, kako se ti je uredilo. Bravo za take delodajalce. Mene so se pa lepo rešli, sicer tri mesece prej, ma vseeno ni neč fajn, ko moraš iskat luknje v zakonu. Še dobro, da sem iz tega foha user posted image

Vas samo na hitro pozdravim.....imam ta teden princeso doma in je kot da je padla bomba. Danes sem jo peljal malo k mojmu tatu na počitnice. Je tko lepo vreme, da bo kar cel dan na vrtu z nonotom in bo imela prou piknik. Jst pa izkoristim in malo spravim štalco v red.

Uživajte v sončku....

micla

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
29.4.2010 10:11:46   
Joie
Martinčika - super, že delaš seznam! V Evropo pa ziher pridem! user posted image
Balem - super, da so ti podaljšali za tiste dni! user posted image

Glede papirjev in CSD - najbolje da kar tisto referentko tam vprašate, kaj se bolj splača. Mislim, da jih je potrebno oddat vsaj 30 dni pred PDPjem. Jaz sem prvič imela rok 7.7. in mi je svetovala, da počakam majsko plačo 5.6. in nato oddam papirje, pa je blo še vse pravočasno.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
29.4.2010 10:30:41   
đanika
Hojla punce

pri nas spet vse po starem en teden morja hitro mine. Danes sem že v službi in je prav mučno.

Jaz sem za Hotel Evropo imajo odlične tortice tako da pridem..user posted image zjutraj imam pregled tako, da upam da ne bom zamujala..ni v moji navadi tako da se bom probala držati ure.

Super sem vesela, da vas spoznam.

lp

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
29.4.2010 10:37:01   
DanijelaNeli
Pozdravljene...
Kako ste kaj....v tako lepem vremenu?

Mi smo se zbudile nekaj po 8.uri...user posted image  še spi,ker je prišel s službe kar pozno...

Jst grem jutri nekaj na občino pa bom skočila še na CSD,samo da vzamem kar imam od papirjev...
Glede očetovstva pa je najbolše,da se gre pred porodom...,ker pol se je teko težko odpravit ko je user posted image  enkrat pri hiši.

Tiste,katere ste na bolniški več kot tri mesece...a ste se pozanimale pri svojem delodajalcu  za SOLIDARNOSTNO POMOČ?
Noben nas ne bo opomnila na touser posted image ...ker gredo € z njihovega žepka... Ampak zakaj bi pustili... v nekaterih podjetjih je lahko ta znesek enak seštevku treh bruto plač.

Odvisno od Vaših delodajalcev.

Lahko tudi za nazaj zaprosite za tovrstno obliko pomoči... Po parih letih pa ta propade.

Martinčka..pol pa takoj fotkice... ležalnik mora bit ful lep....

Balem....super glede porodniške!Vidiš,lahko imaš srečo,ker imaš tako OK delodajalce....

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 29.4.2010 10:39:30 >

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
29.4.2010 10:50:56   
soncekray
Heey..

Moje hlace so prispele. Sicer v Slo, tak da moram pocakat, da mi jih nasi posljejo. Se pa fotr ze norca dela, ces kaksno vreco sem si to narocilauser posted image

Komaj cakam, da jih dobim.

Martincka, slikaj oblekice.. Sem radovedna. Oni page melijoe.com je the best. Zaenkrat se ze zadrzujem in ne narocam, sam ne vem kak dolgo bom se zdrzala. Predvsem Catimini me zelo mika.. Vsakic ko grem mimo trgovine, moram obvezno not, ker mi imajo taaaaaak lepe cotike. Tak da komaj cakam na razprodaje.user posted image

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
29.4.2010 10:59:41   
tinca10
pozdavljene!
kratko malo poročilce s pregleda: teža pri dopolnjenih 31. tednih je +4,5kg in sem bla končno pohvaljena. kri se mi je malo poslabšala (111 je hemoglobina), naša žabica je pa neki pohitela z rastjo. Jo je ginekologinja malo premerila in ponovno prestavila PDP na 28.6., oziroma je rekla naj se držim prvega izračunanega po ZM 1.7.

Mi2 sva na socialni že podpisala papir o očetovstvu, je baje bolje to prej za uredit, ostale papirje pa nesem 2 dni pred porodniško.

zdaj pa ven na ležanik... malo izkoristit tale sonček

lep dan vsem

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
29.4.2010 11:27:44   
candy24
Ojla punce,

kakšno lepo vreme! user posted image Potem se grem definitivno martinčkat in na eno kavo. Tudi trebuh bi najraje posončila, ker je bel kot jogurt... user posted image

Midva z dragim bova tudi vse, kar se pač da, uredila pred rojstvom. Npr. zapisnik o očetovstvu (nisva poročena). Po mojem je te stvari kar fajn uredit pred porodom, da potem nimaš laufanja in skrbi s tem. Greva pa na CSD naslednji teden, ker ima moj dopust, pa še točno 60 dni do poroda se začne zame odštevat v naslednjem tednu... Zdaj ko sem to napisala, me je prvič pograbila rahla "panika". user posted image user posted image user posted image

hlače - fullll so dobre, ampak jih ne upam naročit. Me je strah, da mi ne bodo pasale. Imam namreč čudne noge... user posted image

anajrim - vi pa tako uživate tam na drugem koncu Slovenije. user posted image V nedeljo smo si bili verjetno zelo blizu (vsaj glede zračne razdalje), ker sem se vozila po tistih krajih. user posted image Moji starši in od dragega starši ter midva smo se dobili na kosilu v bližini Moravskih toplic (v gostilni nad "slavno" Rotundo), ker so bili od dragega starši na počitnicah v Moravskih toplicah, pa smo jih šli malo obiskat...

Srečanje user posted image v Ljubljani

ura: ?
datum: po prvomajskih praznikih

pridemo:
- candy24
- nagaja28
- anajrim

Jaz sem si vaju dve kar dovolila zapisati, ker sta že nekaj namigovali, da sta za. Upam da ne zamerita. user posted image

Fajn bodite!

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
29.4.2010 11:52:47   
nagaja28
jaz sem seveda za srečanje user posted image , tudi za datum mi je načeloma vseeno, samo malo bodite pozorne na starševsko šolo, da se ne bo prekrivalo. saj najbrš ni vsak dan.

upam, da se da tudi zrihtat, da se majska plača ne šteje (oz. v mojem primeru nadomestilo). moram se it malo pozanimat. sicer sem vse to že dala enkrat čez, pa sem seveda vse pozabila user posted image

vidim, da vas kar veliko ni poročenih. kako se boste pa potem za otrokov priimek odločile (če nisem preveč firbčna)?

jaz pa nič ne grem svoj trebuh sončit, čeprav po moje sonca ni videl že 2 leti (2 leti nazaj sem bila noseča, lani smo imeli pa 8 mesečnika na morju, tako, da smo bili v senci) user posted image . se mi zdi, da sem 2 leti nazaj dobila veliko rjavih pikic (kot neka znamenja), ravno ko sem se v nosečnosti malo soncu nastavila. tudi zdaj opažam po obrazu, da se mi naredijo kar nekakšne pege ali lise, tako, da se že mažem s faktorjem. jah, moja koža je čist občutljiva user posted image . sicer je pa bela polt baje moderna user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
29.4.2010 12:03:48   
candy24
IZVIRNO SPOROČILO: nagaja28

vidim, da vas kar veliko ni poročenih. kako se boste pa potem za otrokov priimek odločile (če nisem preveč firbčna)?

Nisi firbčna. user posted image Midva sva sklenila kompromis - priimek bo imel od obeh. Zakaj? Po poroki, ki se bo zgodila enkrat po rojstvu user posted image , ne jaz ne on ne misliva spreminjat priimka. In ker je user posted image od obeh (50% mami in 50% ati user posted image ), naj ima tudi priimek od obeh. user posted image user posted image

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
29.4.2010 12:05:27   
Martinčka
nagaja28 zdaj si me spolnala na eno mojo sošolko/dobro prijateljico ki je bila veedno čist bela.. sonce se je nikakor ni prijelo - mene pa takoj.. in potem je vedno govorila da ona je pač plemkinja jaz pa bolj suženjske vrsteuser posted image

zdajle sem pa gledala risanko Nemouser posted image user posted image user posted image ... je bila prav fiiinauser posted image .. haha prvič sem jo gledala...

danijelaneli kot kaže še ne bo danes gugalnega stolčka ker kot sem prebrala na internetu morem najprej na carino poslat račun o plačilu, da mi lahko potem še carino zaračunajo... ti šment!

no za srečanje celjank smo že štiriuser posted image ... martinčka, joie, balem, đanika... še katera mogoče??? da potem obnovim seznamčekuser posted image  no jaz drugače nisem iz celja, ampak vseeno mi je bližje kot na srečanje v ljubljano tako da če je še katera takšna kar pogumnouser posted image

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
29.4.2010 12:24:31   
TandJ
ja tudi midva nisva poročena. računava pa to kmalu tudi naredit, upma user posted image
zato bo imel priimek od obeh-ker je tako lažje zame, da si ne spreminjam vseh dokumentov, takoj ko se poročiva bo šel pa moj priimek papa...in vsi dokumenti zravn... user posted image
pa mogoče bomo takrat celo vedeli kakšno bo naše stalno prebivališče... user posted image

men je pa danes tok težek dan. Komaj sedim še v tej službi... pa še pol delavnika ni mimo...ojoj.
Za srečanje Ljubljančak sem pa tudi jaz, tako, da kar določite datum. Če bo po 15. Maju bom pa še bolj zadovoljna, ker takrat upam da neham delat...
papa

Neposredna povezava do sporočila: 3513
29.4.2010 12:31:54   
Martinčka
TandJ sam potem ko se bosta poročila boš pa potem tebi in otroku menjala priimek samo na možev? če je ziher da se bosta poročila, zakaj pa kar ne daš otroku že zdaj samo partnerjev priimek pa ti potem ne bo treba še tega urejat po poroki pa spet plačevat en kup stvari ko boš mogla vse dokumente menjat!? no kakor želita, sam predloguser posted image  hihi.. se že preveč vtikam v tuje stvariuser posted image ...

(odgovor članu TandJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
29.4.2010 12:40:10   
candy24
Srečanje user posted image v Ljubljani

ura: ?
datum: po prvomajskih praznikih

pridemo:
- candy24
- nagaja28
- anajrim

- TandJ

TandJ - zaradi mene lahko tudi po 15. maju. user posted image

To sem hotla že prej napisat - valda povejte tiste, ki še pridno hodite v službo, kaj vam bolj ustreza... Zato pa - dajmo se najprej napisat, katere bi prišle, pa se potem zmenimo za datum in uro. Ok? user posted image
Kako fajn, da se bomo spet videle! user posted image

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
29.4.2010 13:01:53   
Martinčka
punce a pozna katera knjigo "Stari starši in njihovo vzgojno poslanstvo" ???

bi jo rada naročila svojemu očetu ki ima ravno rojstni dan drugi teden!? ali če poznate katero drugo ki se jo da dobiti in da je super? bi rada nekaj takšnega kupila v smislu da bo dedek:)

zdaj pa grem zlikat teh nekaj srajc...

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
29.4.2010 14:05:56   
TandJ
Martinčka- z veseljem sprejemam predloge user posted image
ampak kot so meni rekli je bolj praktično, da ima otrok tudi tak priimek kot mati, ker večinoma itak mama hodi okoli z njim in potem če ni isti priimek pride do komplikacij...samo zato bo imel dva priimka. je pa vseeno potem lažje njegov en priimek dato stran, ker nima ravno toliko dokumentov kot jaz (od kartic, voznišk, itd.)
ne vem no...
drugače bi mu jaz veseljem dala samo en priimek.

za srečanje pa kr povejte.
lahko rečemo kakšen torek ali pa četrtek?
18.5. ali 20.5.?

Neposredna povezava do sporočila: 3517
29.4.2010 14:18:59   
micla
IZVIRNO SPOROČILO: TandJ

ampak kot so meni rekli je bolj praktično, da ima otrok tudi tak priimek kot mati, ker večinoma itak mama hodi okoli z njim in potem če ni isti priimek pride do komplikacij...samo zato bo imel dva priimka. je pa vseeno potem lažje njegov en priimek dato stran, ker nima ravno toliko dokumentov kot jaz (od kartic, voznišk, itd.)
ne vem no...

Kakšne komplikacije pa imaš v mislih? Jst mam 2,5 staro pupiko in imava različen priimek, ma do danes še nobene komplikacije nikjer.
Kar je meni jasno ime in priimek sploh nimata nobene veze z ničemer (povezava mama-tata). Otrok se lahko kliče tudi pinko palinko. user posted image   No ja, malo heca.

Res me zanima kaj se dogajajo za ene komplikacije, če se? Kot pravim, meni ni poznano, da bi kej bilo. Če veš kej konkretnega kar povej, da bomo v bodoče pozorni.

micla

(odgovor članu TandJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
29.4.2010 14:24:34   
DanijelaNeli
Martinčka...sej si tistega naročila,ne...
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2014&e=view-larger&pid=43985&image=1

Jaz ga nimam še...namreč,dobim ga za darilo...tako,da se mi ne nabira šara doma.

Pol grem k pediatrinji,ker ima moja ta mala malo otečene bezgavke in se ne prav počuti.
Zdaj je imela že drugi dan zapored klopa.Enega je imela pod vratom,enega pod ušesno mečico..

Sem edino vesela,ker mi veliko pije in vseeno papa.Zdaj pa lepo nina na kavču...Ji lepo paše,ker je prijetno toplo,in se je že senčka naredila od kostanja zunaj...

Danes mi ni šlo za jest...vseeno sem malo,ampak fino... zelenjavna mineštra in pol sem še malancane spohala.
Grem dve žlici Planice sladoleda pojest...pol pa tudi jaz na kavč...

(odgovor članu TandJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
29.4.2010 14:31:24   
bauhic
ejla...no malo o meni user posted image stara bom zdej v maju 24, doma mam eno trmico ki bo stara 3leta. drgač sem pa s primorske. aja rok mam 15.7. in to ravno na rojstni dan od mojegauser posted image user posted image . tko da bo pri nas julij kar pester-možek, tavelka, pa tamala, pa še moj tata ma v juliju rojstni dan

na bolovanju sem že od decembra, tko da kraljujem doma user posted image sem mela v začetku mal probemov pa je rekla naj bom kr do konca doma-meni pa tudi ugaja tkouser posted image rodila pa bom kr tle pr nas v bolnišnici Šempeter, sem že v prvo tlele in bom tudi zdej-mi je najbljižjea je še katera iz tega konca?

DanijelaNeli- za solidarnostno pomoč moram jst čakat 6mesecev, ker mamo tko v pogodbi user posted image pa mi pride 6mes ravno 1dan prej kot grem na porodniško user posted image

včer sem dubla une hlače-fišermanke, pa morm rečt da sem kr zadovoljna z njimi, sam barvo se mal kesam ker nisem kake roza vzela(sem vzela črno-sive) pa bi zdej za poletje verjetn bl svetle pasale.mah...lih tko bodo uredu

s kg- sem nekje na +5 in bi blo fino če bi se tle ustavla, ker mam že v štartu mal preveč kg in pol mi moja gin zlo teži če se kej zredim-tko da se kr zmeri mal bojim k mam za it na pregled user posted image in ravnokar se bašem s sladoledom user posted image

uživajte

Neposredna povezava do sporočila: 3520
29.4.2010 14:40:48   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: micla

IZVIRNO SPOROČILO: TandJ

ne vem no...

Kakšne komplikacije pa imaš v mislih? Jst mam 2,5 staro pupiko in imava različen priimek, ma do danes še nobene komplikacije nikjer.
Kar je meni jasno ime in priimek sploh nimata nobene veze z ničemer (povezava mama-tata). Otrok se lahko kliče tudi pinko palinko. user posted image   No ja, malo heca.

Res me zanima kaj se dogajajo za ene komplikacije, če se? Kot pravim, meni ni poznano, da bi kej bilo. Če veš kej konkretnega kar povej, da bomo v bodoče pozorni.

micla mogoče misli za čez mejo... sam jaz tudi še nisem slišala da bi komu težili zaradi tega...

DanijelaNeli jaaa tega sem naročilauser posted image ... zdaj pa komaj čakam da ga dobim da vidim če je bil vreden tega denarjauser posted image

midva pa greva jutri v portorož za eno nočkouser posted image user posted image user posted image ... komaj čakam... upam da bom vredu s počutjem da ne bova kar doma ostalauser posted image  upam da ne, ker si taaaako želim nekam na izletek da joj...  tako da me čudežno ne bo na forumu skoraj dva dniuser posted image ... haha... no ni rečeno da ne bom zjutri še goruser posted image ... kakorkoli, za jutri napovedujejo super vroč dan in mislim da bomo kar vse kje na sončku tako da ne bom preveč zamudilauser posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
29.4.2010 14:48:15   
DanijelaNeli
UUuuu,zdej pa bomo vse imele fišermanke!? user posted image
Se zmenimo,da pridemo na srečanje vse v njih oblečene...user posted image user posted image

Pa vse z otečenimi nogami,a?! user posted image
Martinčka...takoj naročit!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3522
29.4.2010 15:07:13   
Martinčka
DanijelaNeli mene še vedno niso prepričaleuser posted image   vsekakor ni moj stil ta dolžinauser posted image ... jaz bi jih imela samo za okoli hiše pa še to bi se mi vsi moji smejali:) že zdaj ko imam te široke hlače iz Mane gor mi pravijo da sem kot ciganka... kaj čmouser posted image ...

jaz bom zdaj bolj oblekice nosila ker se naajboljše počutim v njih... zdaj ko mi je še čudno biti brez nogavic pa imam kakšne pisane samostoječe nogavičke gor pa se prav fino počutim:) hihi.. pa še sexy se zraven počutim kljub trebuhuuser posted image  haha no zgledam ne čist nič sexy.. bi si mogla na čelo napisati da imam gor samostoječe nogaviceuser posted image

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
29.4.2010 15:42:43   
arruba
Micla: no, jaz pa vem za en primer, ko je bila težava s priimki, in sicer mama s punčko, ki ima primek po očiju, ni mogla sama čez mejo na morje. Je potem morala dobit notarsko overjeno partnerjevo soglasje - kao da ne bi šlo za ugrabitev otroka. Jaz pa tudi ne bi dala dveh priimkov, ker kaj pa če se bi ta otrok hotel poročiti tako, da ima potem priimek po možu/ženi - treh priimkov pa ne smeš imet..

Nagaja28: jaz sem tudi bolj "plemenite" sorte in se že pridno mažem s sončno kremo, da ne bi dobila kakih pigmentnih lis, me je tudi G opozorila, da naj se pazim pa kak slamnik nataknem na glavo, ko bo tahudo sonce

Tinca10: uhh, čestitke za kilažo, jaz sem bila na + 4,5 že zdavnaj, zdaj sem pa že v dvomestnih številkah.. pa tahudo šele pride user posted image

LJ srečanje: mene kar prištejte zraven, se bom potrudila, da pridem, pa čeprav na megaotečenih gležnjih (sem si morala kupit številko večje balerinke, da lahko še kaj obujem, še dobro, da mi ni več treba bit zrihtana v službi..). Meni sicer torek in četrtek ne pašeta najbolj, ker imam do 19.30 jezikovni tečaj, ampak bom pač malo zamudila, če si boste izbrale katerega od teh dveh dni. A lokacija bo ista - Zvezda BTC? Meni se zdi ful fajn, ker ni problemov s parkingom pa še res dobre user posted image .. pa sladoled..sva bila ravn ta teden en dan tam in sem se komajda premagala, da sem samo 2 kepici user posted image

: a boste šle na vsa predavanja - meni kolegice razlagajo, da jih je od vseh skupaj res vredno poslušat le nekaj

Neposredna povezava do sporočila: 3524
29.4.2010 16:32:35   
Martinčka
arruba jaz bom šla na MŠ samo na prvo predavanje ter na porod... potem bom pa vidla če se mi bo lublo it še na druga dva... mi imamo samo štiri predvanja no, ne vem kako je drugje!? bom pa vsekakor šla še na priprave na porod kjer se učiš dihanja...

arruba ali pa si preprosto dodaš otroka še v svoj potni list pa je stvar rešena!?

no tiste ki imate doma te kratke hlače kakšna je dolžina... meni do kolen res ne paše!

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.