šipek -> RE: Julijke 2010 (13.11.2009 18:34:15)
|
Punce, ful ste zlate! Jaz sem trenutno še v službi, imam popoldanski turnus in komaj čakam, da grem domov! Zadeva se je umirila - ni bilo hudo, ni bila sveža kri, bilo je tako rahlo. Ja, vem, kri je kri... No, na srečo sem se spomnila, da poznam med. sestro, ki dela pri ginekologinji in sem jo vprašala kaj naj naredim. Pravi, da naj lepo spremljam kako se bom počutila in ali se bo ustavilo ali ne. Da ne rabim paničarit, če je tako kot sem opisala. Če bodo pa bolečine ali pa sveža kri pa seveda moram na urgenco v primeru, da moja g. ne dela. Vem, da vas (še) ne poznam, pa moram reči, da je krasen občutek, da se lahko na nekoga obrneš, ga povprašaš, še posebej sedaj, ko o n. nisem povedala še skoraj nikomur.[sm=smiley36.gif] Jaz sem tudi za, da se kdaj dobimo, smo pa verjetno iz različnih koncev Slovenije, tako da vsem verjetno ne bo uspelo. Jaz bi tudi še malo počakala z našim srečanjem - vsaj do 1. pregleda, ko bom res prepričana, da [sm=duda.gif] je! [sm=bravo.gif] Vsem želim prijeten vikend, brez kakršnih koli nevšečnosti in skrbi!!!
|
|
|
|