Kiwa -> RE: Julijke 2010 (13.11.2009 8:51:11)
|
Pozdravljene nosečke in čestitke vsem novim! Ne vem zakaj vas samo berem in nič ne napišem... Se ukvarjam z reševanjem finančnega stanja :S Sem bila na razgovoru in po vsej verjetnosti me januarja čaka služba. Ampak nisem povedala za nosečnost, nisem mogla, ker se mi je zdelo, da tudi razgovor ne bo tak, kot bi bil sicer. Decembra se še enkrat vidimo in takrat bom povedala, ne bom skrivala, četudi to pomeni, da službe ne dobim. Do takrat bom pa vse misli usmerila v to, da je ta tako želena služba moja! Berem, da imate vse po vrsti takšne in drugačne znake. Tudi jaz, slabo mi je skozi cel dan, ampak tako čudno slabo, ne za bruhat, utrujena pa niti nisem, edino kar je, grem zvečer prej spat. Pilotina čestitam za enega srčka, je verjetno moralo biti tako, bodimo hvaležni za tisto, kar dobimo, kajne! Jaz imam pregled 14.12., ker se tisti pregled, ki sem ga imela, ko sem šla k G zaradi izcedkov šteje kot prvi pregled. To mi sicer ni kaj preveč všeč, ker srčka še nisem videla, takrat bom pa že 11t. Ampak, bom že potrpela in upam, da je srček na svojem mestu in veselo bije! Lep dan vsem, izkoristite petek in sonček!
|
|
|
|