šipek -> RE: Julijke 2010 (16.11.2009 19:59:14)
|
Pilotina - saj vem, da si že bila pri g. zaradi rdeče sluzi, pokliči jo še enkrat, če se ti bo ponavljalo. Je pa meni isto rekla, da je treba biti bolj pozoren, če je sveža kri. Pa še to - lahko, da gre za kakšno vnetje in je sluz zato. Pazi nase. Vidim, da nekatere celo na veliko delajo - Hančika -, ustavi konje in počivaj! [sm=smiley36.gif] Kiwa -ja, to olje tee trea naj bi bilo super za marsikaj, samo danes sem še malo brskala po netu in nekateri pišejo, da se ga pa odsvetuje uporabljati v nosečnosti. Meni je to ful zoprno, ker nekje piše tako, drugje pa čisto nasprotno. Sploh več ne vem kaj naj. Imam veliko opravka z ljudmi in iščem variante, da se izognem raznim virusom in bakterijam, pa ne vem več kaj je sprejemljivo v nosečnosti. Pa nobena se ne javi s svojimi izkušnjami... Punce, povejte no! [sm=smiley1.gif] Niky -kako je s tvojim grlom? Si kaj bolje? Tix -ja, tudi jaz sem že razmišljala o tem... Nisem se še odločila. Sem že slišala, da je kazalo na nuhalni slabo, pa je bilo potem z otročkom vse v najlepšem redu, starši so se pa sekirali še pa še. Pa tudi, če človek ve, da ne bo naredil splava... Enkrat sem pa tudi prebrala, da vsak ultrazvok vznemiri otročka in da zato velikokrat krilijo z rokicami ali nogicami, ko ga gledamo na UZ... Jaz komaj čakam prvi pregled, potem se bom pa prepustila kako naprej...
|
|
|
|