šipek -> RE: Julijke 2010 (11.11.2009 19:00:34)
|
Lepo pozdravljam vse punce in se pridružujem... Sicer še nisem popolnoma dojela, da sem noseča, ampak vsi 4 testi so tako pokazali. [sm=smiley36.gif] Pa še tega ne bi šla delati, če mi ne bi menstruacija toliko zamujala. Je uspelo hitreje, kot sva pričakovala. Sem že ugotovila, da se trajanje nosečnosti šteje od prvega dne zadnje menstruacije, tako da sem noseča "že" 7 tednov. Ampak kar nemorem verjeti, ker nimam nekih "hudih" znakov. Razen bolečih prsi, občasnih bolečin v spodnjem desnem delu trebuha (nekako kot preden se začne menstruacija) in spahovanje. Sem pa bila zadnjih 14 dni grozno čustvena in razdražljiva. Me pa malo skrbi, ker sploh nisem pričakovala nosečnosti in sem ravno v zadnjih tednih prehranjevala bolj s sendviči in rogljički, ker smo imeli ogromno dela v službi. Seveda je padel tudi kakšen pršut, ki ga ne priporočajo... Niti nisem jemala folne, prej par mesecev ja, sedaj pa kakšen mesec ne. In me sedaj skrbi, ker sem imela slabo prehrano, pa stresno... Pa še nekaj, ali ima katera izcedek - tak belo rumen, se mi zdi da je zjutraj bolj obilen... Pregled imam pa šele 1.12. - joj, ne vem kako bom dočakala. Se mi zdi, da bom šele takrat pomirjena, da je vse uredu in čisto verjela, da mala pikica obstaja...
|
|
|
|