detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: cebelica82 ja, GH, no mij smo začali tou nedelo, zaj v soboto de pa stara 6 mesecev. se pravi pri slabih 6 mesecev. je san odlašala zatou, ka se samo dojive, pa je kar fajn napreduvala, je kar mala bajsika. rada jej, ka moremo.... . no, smo začali z kuhano jabolko ( tak mi je patronažna v lj priporočala), saj vsaki inači pravi...pa je vredi. prvi den se je malo kislo držala, ka je jabuka domača pa nej preveč sladka ( ka je dobro), samo je šlo. mi fajn žlico zeme, zaj že dva dnij fajn jej, skoro eno vöro pomali jejve, pa se špilave .... mislin, ka bou. zaj pa mo najbrž že vütro dala kuhani korenček kcoj k jabuki ( tak si mi pravli)....pa te pa par dnij tou, te pa pomali baje krumple pa korenček, pa krumple pa brokoli, pa tak dele... zaenkrat nemamo problemov, vupan, ka de dele tak. našo zobje mučijo že trij mejsece, vsaj meni se tak zdij, slini se, vse v usta znese pa zgrize pa čemerij se....ali spij pa vseeno, že tri mesece sigurno od ome večer pa skoraj do šeste....zobekov še nema, ampak po moje do pomali vö prišli....san kupila eno kremico ( calgel ali nekak ), ji zaj dva dnij malo dlesni mažen, s prston ali pa kar na dudo namažen, pa se mi zdij, ka je malo boukše...podnevi malo duže spij, ka ponavadi spij podnevi vkuper največ pol ure ali eno max, pa tou povprečno dva do trikrat na den, ostalo je auf, zaj pa spij ziher eno ali cilou dvej vöri.... ja, tak je tou, ...vsaki ma svoje probleme....no, fajn bojte... nas tudi mučijo zobeki že od 1 m dale...samo te pri 4,5 m je bilo hudo...zdaj pa je katastrofalno...samo se deremo, cvilimo, z ust tečej slina nej samo ka se slinimo...kda ge na buščeki leži je pod njo kak da bi kaj razlejo...ja, če de pa 6m stara te pa še en mesec pa de vse gejla razen kr.mleka, beljaka, sv.mesa...oz to je od vaj odvisno...zdaj ji že tak lejko skoraj vse davaš...naša tudi ful rada gej...samo moremo paziti ka se nede preveč redila ker de te mogla na dieto...to pa je hudo...poznan eno ka je na dieti ka ponoči ful gejla še pri 1 leti zda jpa je kriza sploj ne spijo....
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|