|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pomurski dojenčki :)
8.11.2009 13:25:00   
veronikab
TuBoLina_86 muva z malin tuj odiva na plavanje tu v LJ. Pa se njemi fejst vijdi, edino eno san štela povedati - 4. meseci se meni zdij prefriško. No vsaj za našoga je bilo. Smo te kar prestavili za 2 meseca, ker je še nej držal tak fejst stabilno glavico, pa te enih vaj sploj nejsmo mogli delati, pa v of obroč ga sploj nejsmo mogli dati. Je pa v Moravcaj drakše kak v LJ ( tu je samo 105 EUR user posted image  za deset obiskov).

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 151
8.11.2009 13:44:29   
TuBoLina_86
aha... no, tak pijše, ka priporočajo od 4. mejseca dale, te pa valda mamice same vijdijo, kak so mali razvite...

kakše vaje pa delate? pa kak dugo traja eno kopanje? kak prenašajo klor v vodi deca? ali je voda nej klorejrana?

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 152
8.11.2009 13:55:49   
veronikab
Saj, piše vsepovsod od 4. meseca dale, samo smo te prvič bilij 3 pari z decof ka so bila stara 4. mesece, pa smo si vsi po prvon kopanji premislili. Vse vaje so bole v smisli igre z diteton, pa ka ti on zavupa, ka ga tij neboš spusto. No saj če boš šla boš vijdla - ednin je fejst fajn, eni pa fejst jokajo. Npr. poleg našoga maloga je v bazeni bila mamica z enin fantekon, ka je celi čas cvilo, čofotal, bil veseli, bole kak znan vsi ostali skuper, te pa ne ven ka je bilo, je samo ednok začal tak neutolažlijvo jokati, ka se je na kraji v slačilnici že davil, pa sta starša nej znala kak njemi naj pomagata. Naš je pa bil kar zadovolen. Je pa tak, ka smo začali z 25 min te se pa postopno tou podalšuvle do 45 min max.

Klor pa v bazenih seveda je, tak ka našomi je kar malo kožo izsišilo, zdaj se njemi je že malo popravilo, samo saj pravim, odvisno od diteta do diteta.  

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 153
8.11.2009 14:05:56   
TuBoLina_86
mhm... te pa mo pomali začali šparate, ka mo se te marca šli kaupat user posted image user posted image user posted image

ges tuj valda nemo šla prlej, dokeč ne spuni 6 mescof.... vupan ka de naš užival, kak ga zaj glejdan, gdase koplemo, tak opazuvle, brše... gda ga pa vo zemen te pa brečij kak velki... hehe

ka pa mate oblečeno? ove plenice za kaupate? ali neoprenske kopalke?

Neposredna povezava do sporočila: 154
8.11.2009 14:20:17   
veronikab
V Atlantisi mamo pleničke, ka baje bokše zadržijo, ka ne bi kaj vo vujšlo user posted image , seveda pa lejko maš tudi noprenske kopalke samo trbej še izda spodaj meti plavalno pleničko.

Neposredna povezava do sporočila: 155
8.11.2009 15:38:24   
TuBoLina_86
no fajn....

je še kera zainteresejrana? ges mo hodila v moravce, pa vupan, ka se še kera odlauči tu z foruma... no, te pa veselo na delo, ka se do marca spravin  v formo user posted image user posted image user posted image hehe

edijno strije..... jaooo, zadnji mejsec so se mi mogle napravite, pa če glij san se mazala... user posted image tak ka moren enodelne kopalke nositi....

Neposredna povezava do sporočila: 156
9.11.2009 14:23:32   
darjussa
Pozdravlene dikline!

Takši lepi dugočasen pondelek je in ge man puno časa...končno. Moren vas vse lepo pozdravite od prve do zadnje...od tistih ka se me še spomnite s prejšnjoga foruma...pa teh novih. Tude ge san vesela ka ste naredile forum pomurski dojenčki.

No moja mala Kiara, ka je že velka, pridno raste, se smeje, tudi prvi zobki že idejo ven. Stara je 3 mesce pa 2 tedna, duga 63 pa 6500 g.

Tudi ge bi se pridružila kakšoj kavice, če te kaj šle.
TuBoLina_86  ge bi se tude hodila kopat v moravce ka man poleg. Samo malo še nej. S kec pa si ti? Ge san z Filovec.

Neven kak se prilepijo slike se v to sporočilo. Pa san jih nekaj nametala v album.

Novo je tude to ka sva se z mojin poročila en dan pre Kiarinin krston, pa nihče nej znal. Te je samo župnik povedal na drugi dan pri maši in vsi so bilo pozitivno presenečeni...te pa še pred cerkvijo šampanjec pa kosilo...pa je bilo tak lepo...kratko pa sladko....še do polnoči smo plesali.

No lepo mi bojte vse...pa zdrave bojte! pa pa

26.7.2009 je prikukala na svet moja mala pikica Kiara!

Neposredna povezava do sporočila: 157
9.11.2009 15:11:01   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: TuBoLina_86

no fajn....

je še kera zainteresejrana? ges mo hodila v moravce, pa vupan, ka se še kera odlauči tu z foruma... no, te pa veselo na delo, ka se do marca spravin  v formo user posted image user posted image user posted image hehe

edijno strije..... jaooo, zadnji mejsec so se mi mogle napravite, pa če glij san se mazala... user posted image tak ka moren enodelne kopalke nositi....

jes san tudi za ....
moren mojemi omejniti kda prijde s službe .... ampak on bo tudi za ....user posted image user posted image user posted image
moran posati mail ....

Neposredna povezava do sporočila: 158
9.11.2009 16:01:17   
TuBoLina_86
IZVIRNO SPOROČILO: darjussa

Tudi ge bi se pridružila kakšoj kavice, če te kaj šle.
TuBoLina_86  ge bi se tude hodila kopat v moravce ka man poleg. Samo malo še nej. S kec pa si ti? Ge san z Filovec.

ges san z Kobilja....

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 159
9.11.2009 16:02:09   
TuBoLina_86
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

jes san tudi za ....
moren mojemi omejniti kda prijde s službe .... ampak on bo tudi za ....user posted image user posted image user posted image
moran posati mail ....

no fajn.... ges mo pijtala v moravce, gda pa kak majo termine....

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 160
9.11.2009 17:41:57   
Nončika
hello!

o, darjussa, lepo te je čitati.

mi smo pa gnes bili pri pediatri in so malomi namazali popek. čakan, čakan, vupan ka te keden dočakan, ka nan popek vkrej spadne.

prinas smo pa prvi den brez atija. je šel nazaj v službo in je kar začal z popoldanskin šihton. zaj je mala šibala malo dol k dediju. san jo mogla že malo krejgati ka non stop na meni visejla.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

Neposredna povezava do sporočila: 161
9.11.2009 21:32:22   
TuBoLina_86
čer!

malo se van še oglasin... mij smo se napapali, zaj pa že eno uro ne spijmo.... včeraj ponoči smo pa spali 8 uruser posted image user posted image če de šlo tak naprej, bomo kmalu prespali noč user posted image user posted image

kak vaši user posted image spijo ponoči? lepo, nemirno,dugo?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 162
9.11.2009 21:37:07   
veronikab
Rajši ne pijtaj. Naš cele nočij nikdar nej prespal, max. v enon falati je spal 6 vor. Na začetki mi je gjo na 3 vore, te je pa pri 2 m. pa 2 t. prešaltal na 1,5 do 2h ritem. Tou se je malo zbokšalo komaj pri 5. meseci.
Zdaj smo stari 6 m. pa še malo, pa se še li zbujamo najmnje 2x na noč (in takšne nočij so super).

Neposredna povezava do sporočila: 163
9.11.2009 21:40:28   
Sončni žarek
Oj!

Nončika- fejn te je brati.....se pa nič ne sekeraj zaradi dojenja- hvalabogi ka obstaja nadomestek user posted image

DArjussa- oglasi se večkrat

Tubolina- glede plavanja....Pri Evi sen štela hoditi, pa neje nigi blo......Zej pa nimam cejta, ka bi z Lukom hodla....Pa nesen glih navdušena nad bazeni in tisto vodo-mogoče malo preveč kompliciranuser posted image

Cepljenje rota virus- nismo dali nobenega cepiti, pa je Eva v vrteci......Razlog pa je ta, da poznam kar nekaj primerov, ka so dali deco cepiti proti vsemu ka obstaja samoplačniško in so glih tak zbetežali.......Sem optimist, ka Eva nede dobila rotavirusa .......

< Sporočilo je popravil Sončni žarek -- 9.11.2009 21:41:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 164
9.11.2009 21:47:41   
Sončni žarek
Spanje- Eva spi od 3 tednov cele noči in od te ponoči neje jela (dobro se zbidi ka dude ne najde-pa ji dam dudo in dale spi).....Tudi ko je betežna, ona fejst dobro spi......no vmes je mela obdobje, ka je včosig pri nama spola) ampak to mislim, ka jo je ne bilo treba nositi kakšnih par vur ponoči...... PA večer jo denemo budno v posteljo in sama zaspi-že od malega.....

Pa so vsi pravili-ve drugi de ti to nostri prnesa.....

Luka spi cele noči od 7 tednov......duda v vusta in dale spi.....Zodnič je bila fejst polulani (ves moker) in sem ga šla previla-pa seveda čist prebidila.Pa sen ga mela na rokah, ka bi čimprej zospa. Pa nič in se neke buni, ga denen v postelco in je v par minutah spa..... Pa tudi on gre buden v postelco in son zaspi....
Je meja obdobje, ka se je prebuja vsako vuro-pa sva mu dala dudo v vusta in je bilo OK....

Je paresen, ka oba od prihoda domov iz P spita v svoji sobi.......

Mislim, ka se nimam kej buniti user posted image   sta oba po mami-rada greta hitro spot in zaron hitro stoneta....pa dosta moreta spatiuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Sončni žarek -- 9.11.2009 21:49:52 >

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 165
9.11.2009 22:10:05   
TuBoLina_86
vijdin, ka mate pridne user posted image , naš je tuj priden, neman kaj.... ja, že spij user posted image user posted image san se šla tušejrat, pa je v ton čase zaspo....user posted image user posted image

spij pa zaenkrat pri nama v spalnici, je tast ( mizar ) napravo lepo maličko posteljico, ka po višini paše k francoskoj, pa je primerna za ta do 3 mejsecov, dokeč san nemre stanote... ena stranica se zeme doj, ka ga lepo vijdin, nej mi trbej stanjuvate...

sončni žarek - hmm, klor v bazenaj.... mijslen ka nebi smel bite problem, ker če bi kaj narobe bilau, bi tak nej smele meti toga plavanja.... sicer pa lejko pijtaš pediatra, pa ti on povej, če si nej sigurna... če pa si premijsleš, pa boš mejla vseeno čas ( plavanje je samo 1x v tedne po 1 vuro ), pa je lepo, če se nan pridrujžeš...

ges san njin pijsala mail, pa čakan odgovor, ka van te napijšen kaj več o ton....

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 166
10.11.2009 7:37:24   
cebelica82
dobro jutro...ja, mij tudi spijmo že cejlo noč od drugega meseca dale, je praf fajn... včera smo končno začali z GH, no že v nedelo smo probali, z jabuko, včeraj je redno pol pojejla, cejla navdušena, ta ka idemo gnes dele..vupan, ka de gnes tudi tak navdušena...

plavanje - ja muvi tudi razmišljave, ka bi šle, po moje ve šle po nouvon leti na DIF,....baje je tan najboljše.... v lublani seveda....mo vidli.

Neposredna povezava do sporočila: 167
10.11.2009 11:15:46   
naty6
Ojla.

Mi pa že dva dni ne spimo skoro nič.  Ponoči še spi kar dobro (trkam na les), čez dan pa ga celi čas matrajo vetrovi. Tako....nemam časa za nič....še zdaj mi spi na rokah in čutim kako pušča vetrove.
Te vetrovne kapljice iz koroških lekarn nam nič več ne pomagajo, mislim ka moram po tiste v Avstrijo. Ma...mo vidli...ka itak pravijo da pri ton le čas pomaga
Iden ka ga dan dol v voziček...mogoče bo celo nekaj časa spal.user posted image

(odgovor članu cebelica82)
Neposredna povezava do sporočila: 168
10.11.2009 16:36:00   
TuBoLina_86
našega je tude gnes nekaj začalo šrajfate.... user posted image se napinja, pa cejli rdeči grata... te pa takšo prdne user posted image

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 169
11.11.2009 7:13:25   
darjussa
Hei...

Glede spanja man resan fajn pupiko, ka lejko poven ka pri prvon mesci že začala cele noči prespati (no nekje 6 ur) te pa čiduže bole. Zdaj npr. se je glij nagela pa že dremle, je pa zaspala ob 22:00, pa te do 6:00 ka je moj šau delat. Čez den pa tude rada koli poldneva duže spi, kakše trij vore skup, ovo pa bole po eno voro.

Zanima me kak ste kere kaj začale z drujgo hrano? Pri keron mesci, pa s ken ste začale? Ge man kupleno rižovo pa gresovo mleko. Ali njej že lejko gda proban dati? Pogej mi pa saki obrok 150.

Začajo njej pa že zobeki vo rivati. Je možno ka se zaradi toga tude po ušesi drega ?

No fajn mi bojte, zdaj pa iden dale dremat še malo.

26.7.2009 je prikukala na svet moja mala pikica Kiara!

Neposredna povezava do sporočila: 170
11.11.2009 7:22:04   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: darjussa

Hei...

Glede spanja man resan fajn pupiko, ka lejko poven ka pri prvon mesci že začala cele noči prespati (no nekje 6 ur) te pa čiduže bole. Zdaj npr. se je glij nagela pa že dremle, je pa zaspala ob 22:00, pa te do 6:00 ka je moj šau delat. Čez den pa tude rada koli poldneva duže spi, kakše trij vore skup, ovo pa bole po eno voro.

Zanima me kak ste kere kaj začale z drujgo hrano? Pri keron mesci, pa s ken ste začale? Ge man kupleno rižovo pa gresovo mleko. Ali njej že lejko gda proban dati? Pogej mi pa saki obrok 150.

Začajo njej pa že zobeki vo rivati. Je možno ka se zaradi toga tude po ušesi drega ?

No fajn mi bojte, zdaj pa iden dale dremat še malo.

maja je tudi hitro začala spati po cejle noči, ampak pri 4 m kda smo začali dobivati zobej se je vse spremenilo...in zdaj čakamo nove in je užas...jokamo, stokamo, cvilimo, nič se nenan ne vidi....

kelko je staro tvoje dejte??? če je tan 4 mislin ka lejko začaš davati to....ovak pa pravijo ka bi naj pri 5-5,5 začali davati drugo hrano...do 7 moreš paziti ka glutena ne daš (pšenica itd)...no to je na tebi, če daš ali nej...ampak je v porasti bolezen zato je bojlše ka se ne špilamo z ten....po 6 m začajo z meson-puranje, picekovo, zajčka (svinjsko komaj po 1 leti-naša je alergična na sv.meso)...te po 6 m pride tudi v poštev rumenjak...najbolj pa boš sama vidla, če je mala kredi za drugo hrano....če de ti zejla žlico lepo je kredi če pa de z usti vo rivala pa je nej...moja je komaj pri 4,5 mi zejla žlico...samo mi pa dugo nej ščela gesti domače hrani vse je vo zbruhala te pa p pravla ka jo trbej postiti pa kda de ful lačna de že gejla...in tak je tudi bilo...zdaj pa gemo samo doma kujano...pa se mi tak tudi zdi prav...ka pa mo delali v vrtci, če nede doma kujano gejla tan ji nišče nede pasejro....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 171
11.11.2009 7:23:16   
detelja

našega je tude gnes nekaj začalo šrajfate.... user posted image se napinja, pa cejli rdeči grata... te pa takšo prdne user posted image

če ga fejst mantra mu ide kupi v lekarni biogaia..tej kaplice ful pomagajo...pa še prebava se uredi...ali pa v avstriji v lekarni antiflat...naša je tudi tak se mantrala ka se je sprdnila te pa smo kupili tej kaplice pa je prdejla tak ka je vse pokalouser posted image user posted image user posted image user posted image ali pa ga daj trebuščka se leži sprdijo...pa kupček tudi včasih tak leži ide podrejti...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 172
11.11.2009 10:14:28   
cebelica82
ja, GH, no mij smo začali tou nedelo, zaj v soboto de pa stara 6 mesecev. se pravi pri slabih 6 mesecev. je san odlašala zatou, ka se samo dojive, pa je kar fajn napreduvala, je kar mala bajsika. user posted image  rada jej, ka moremo....user posted image . no, smo začali z kuhano jabolko ( tak mi je patronažna v lj priporočala), saj vsaki inači pravi...pa je vredi. prvi den se je malo kislo držala, ka je jabuka domača pa nej preveč sladka ( ka je dobro), samo je šlo. mi fajn žlico zeme, zaj že dva dnij fajn jej, skoro eno vöro pomali jejve, pa se špilave .... mislin, ka bou. zaj pa mo najbrž že vütro dala kuhani korenček kcoj k jabuki ( tak si mi pravli)....pa te pa par dnij tou, te pa  pomali baje krumple pa korenček, pa krumple pa brokoli, pa tak dele...
zaenkrat nemamo problemov, vupan, ka de dele tak.

našo zobje mučijo že trij mejsece, vsaj meni se tak zdij, slini se, vse v usta znese pa zgrize pa čemerij se....ali spij pa vseeno, že tri mesece sigurno od ome večer pa skoraj do šeste....zobekov še nema, ampak po moje do pomali vö prišli....san kupila eno kremico ( calgel ali nekak ), ji zaj dva dnij malo dlesni mažen, s prston ali pa kar na dudo namažen, pa se mi zdij, ka je malo boukše...podnevi malo duže spij, ka ponavadi spij podnevi vkuper največ pol ure ali eno max, pa tou povprečno dva do trikrat na den, ostalo je auf, zaj pa spij ziher eno ali cilou dvej vöri....

ja, tak je tou, ...vsaki ma svoje probleme....no, fajn bojte...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 173
11.11.2009 12:38:55   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: cebelica82

ja, GH, no mij smo začali tou nedelo, zaj v soboto de pa stara 6 mesecev. se pravi pri slabih 6 mesecev. je san odlašala zatou, ka se samo dojive, pa je kar fajn napreduvala, je kar mala bajsika. user posted image  rada jej, ka moremo....user posted image . no, smo začali z kuhano jabolko ( tak mi je patronažna v lj priporočala), saj vsaki inači pravi...pa je vredi. prvi den se je malo kislo držala, ka je jabuka domača pa nej preveč sladka ( ka je dobro), samo je šlo. mi fajn žlico zeme, zaj že dva dnij fajn jej, skoro eno vöro pomali jejve, pa se špilave .... mislin, ka bou. zaj pa mo najbrž že vütro dala kuhani korenček kcoj k jabuki ( tak si mi pravli)....pa te pa par dnij tou, te pa  pomali baje krumple pa korenček, pa krumple pa brokoli, pa tak dele...
zaenkrat nemamo problemov, vupan, ka de dele tak.

našo zobje mučijo že trij mejsece, vsaj meni se tak zdij, slini se, vse v usta znese pa zgrize pa čemerij se....ali spij pa vseeno, že tri mesece sigurno od ome večer pa skoraj do šeste....zobekov še nema, ampak po moje do pomali vö prišli....san kupila eno kremico ( calgel ali nekak ), ji zaj dva dnij malo dlesni mažen, s prston ali pa kar na dudo namažen, pa se mi zdij, ka je malo boukše...podnevi malo duže spij, ka ponavadi spij podnevi vkuper največ pol ure ali eno max, pa tou povprečno dva do trikrat na den, ostalo je auf, zaj pa spij ziher eno ali cilou dvej vöri....

ja, tak je tou, ...vsaki ma svoje probleme....no, fajn bojte...

nas tudi mučijo zobeki že od 1 m dale...samo te pri 4,5 m je bilo hudo...zdaj pa je katastrofalno...samo se deremo, cvilimo, z ust tečej slina nej samo ka se slinimo...kda ge na buščeki leži je pod njo kak da bi kaj razlejo...ja, če de pa 6m stara te pa še en mesec pa de vse gejla razen kr.mleka, beljaka, sv.mesa...oz to je od vaj odvisno...zdaj ji že tak lejko skoraj vse davaš...naša tudi ful rada gej...samo moremo paziti ka se nede preveč redila ker de te mogla na dieto...to pa je hudo...poznan eno ka je na dieti ka ponoči ful gejla še pri 1 leti zda jpa je kriza sploj ne spijo....

(odgovor članu cebelica82)
Neposredna povezava do sporočila: 174
11.11.2009 13:31:00   
Sončni žarek

sončni žarek - hmm, klor v bazenaj.... mijslen ka nebi smel bite problem, ker če bi kaj narobe bilau, bi tak nej smele meti toga plavanja.... sicer pa lejko pijtaš pediatra, pa ti on povej, če si nej sigurna... če pa si premijsleš, pa boš mejla vseeno čas ( plavanje je samo 1x v tedne po 1 vuro ), pa je lepo, če se nan pridrujžeš...
ges san njin pijsala mail, pa čakan odgovor, ka van te napijšen kaj več o ton....

Glede kopanje- si ziher nebom premislila. To je pač moje osebno mnenje...... Pediatri pa si pri marsičem niso enotni (poznam primere, kjer P do 1 leta ne priporoča uporabe bazenov-predvsem v termalnih bazenih-kak so prinas...glede uvajanja GH........glede cepljenja)......
Se mi zdi, ka je plavanje grotala "modna muha"... Pa glede nato, ka de tvoj sin star kume 2mesca, bon jaz že nazaj v službi gda te ve šle na plavanje.....Pa potlan bi eš mela slabo vest, ka Eva nebi mogla iti -z obema pa je to misija nemogoče user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?