|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pomurski dojenčki :)
7.7.2010 14:28:04   
TuBoLina_86
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

Turbolina, ges vidin kak furajo našoga soseda z ten vozekon. je vredi stvar, samo ne ven, či je gli za 10m staro dejte.

saj glih zato me malo bremza nakup, kak de mali notri... saj za ene se dajo nabaviti prav sedež, kak nekša lupinica, ka se notri dene.... ka lepše sidij... saj gda mo šli glejdat, pa če mo lejko, ga denen not, pa bom vidla, kak de sedo not. de pa to v roke 1 tedna... moremo prlej nabaviti kak me pa vola za biciklejrate mijne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
7.7.2010 20:30:00   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: TuBoLina_86

IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

Turbolina, ges vidin kak furajo našoga soseda z ten vozekon. je vredi stvar, samo ne ven, či je gli za 10m staro dejte.

saj glih zato me malo bremza nakup, kak de mali notri... saj za ene se dajo nabaviti prav sedež, kak nekša lupinica, ka se notri dene.... ka lepše sidij... saj gda mo šli glejdat, pa če mo lejko, ga denen not, pa bom vidla, kak de sedo not. de pa to v roke 1 tedna... moremo prlej nabaviti kak me pa vola za biciklejrate mijne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, kolegica ma tuj 10 mejsecof staro dejtece, pa je fajn prikapčeni pa fajn čiča, samo ona ma še poulek dvej teli staroga bebija, ka skup čičata in se vozičkata user posted image

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
7.7.2010 20:31:42   
sonček33
Ma Se*, sem se zdejle nasmejala tem tvojim besedam... ma face vi, Prekmurci.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
7.7.2010 21:58:17   
TuBoLina_86
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity
No, kolegica ma tuj 10 mejsecof staro dejtece, pa je fajn prikapčeni pa fajn čiča, samo ona ma še poulek dvej teli staroga bebija, ka skup čičata in se vozičkata user posted image

nej problem, ges zemen sousidovoga sebof, ali pa sosido, samo je mala že 4 lejta stara user posted image user posted image našemi nede dugi čas samomi, ker de dosti zanimivoga mijmo šibalo.... pa nede časa za dolgočasenje user posted image user posted image user posted image

torej ženske, pravite, ka nemo mijmo vdarila z nakupon tej prikolice? naslednji teden te idemo v nabavo....

Neposredna povezava do sporočila: 1554
7.7.2010 21:58:56   
TuBoLina_86
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
ma face vi, Prekmurci.

hehe, a ne da? kaj šele ob kavici user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
7.7.2010 22:00:23   
sonček33
hehe, a ne da? kaj šele ob kavici

jaaaaaaaaa, sem spoznala to včeraj!!! tabol ste

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 1556
7.7.2010 22:29:23   
naty6
Večer.

Serendipity poslala san ti podatke na FB.

Vutro mamo posvetovalnico, te pa idem na kavico z TuBoLino( saj vupan, ka še drži user posted image )...če što šče se nan lejko pridruži. Kak je pravila TuBoLina kraj: Pomaranča pri Hoferji; čas: ob 11.uri...več de nas boljše de....( vupan ka nejsi TuBoLina čemerna, ka san dala vabilo brez tvojega dovoljenja user posted image ...in vupan ka mo uspela tude sama priti user posted image )

Tak...iden spat, ka je žmeten den za menov...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
7.7.2010 22:53:30   
TuBoLina_86
IZVIRNO SPOROČILO: naty6

Večer.

Vutro mamo posvetovalnico, te pa idem na kavico z TuBoLino( saj vupan, ka še drži user posted image )...če što šče se nan lejko pridruži. Kak je pravila TuBoLina kraj: Pomaranča pri Hoferji; čas: ob 11.uri...več de nas boljše de....( vupan ka nejsi TuBoLina čemerna, ka san dala vabilo brez tvojega dovoljenja user posted image ...in vupan ka mo uspela tude sama priti user posted image )

čemerna, čemerna kak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ges bučka pa san se nej spomnila, ka bi povejdala za kavico... user posted image user posted image user posted image ja, emšo me daje user posted image user posted image user posted image

ges man zajtra pregled pri G, vupan ka nede gužve, pa ka uspen prijti user posted image če nej, pa malo zamidin user posted image user posted image

kak bi rekla ena z foruma septemberčkov: GREM V MIŽALE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
8.7.2010 20:38:43   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: TuBoLina_86

Večer.

čemerna, čemerna kak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ges bučka pa san se nej spomnila, ka bi povejdala za kavico... user posted image user posted image user posted image ja, emšo me daje user posted image user posted image user posted image

ges man zajtra pregled pri G, vupan ka nede gužve, pa ka uspen prijti user posted image če nej, pa malo zamidin user posted image user posted image

kak bi rekla ena z foruma septemberčkov: GREM V MIŽALE user posted image user posted image user posted image

Ooo, san nej prle vijdla toga user posted image Pa je san bijla z našo piko na kavici tan na ploščadi.. NO, samo je bilou do pol enajste . pa te bi ešče malo pokofetkala, či bi prle vijdla tau...  user posted image

naty - kak ste opravili?

Neposredna povezava do sporočila: 1559
8.7.2010 20:40:42   
Serendipity

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hehe, a ne da? kaj šele ob kavici

jaaaaaaaaa, sem spoznala to včeraj!!! tabol ste

Jao, je san se pa trujdila pa lepo govorila s teof! he he he - naslednjič se bon pogučavala, pa malo trenejrala tvoj čut za narečja user posted image user posted image user posted image user posted image

ps: predlagam, da si nabaviš Slovar Beltinskega govora (Vilko Novak) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
9.7.2010 8:47:36   
naty6
Ojla.

Serendipity opravili smo dobro....tude ges nejsan uspela na kavico, ka mi je že bilo prepozno. Včeraj smo hodili čopkati v Vivat....mojiva sta uživala....user posted image ...ges pa tude, ko vidiš nasmejani otroški obraz user posted image .

TuBoLina vupan ka je bilo fajn na kavici....

Neposredna povezava do sporočila: 1561
9.7.2010 8:59:46   
TuBoLina_86
no, evo me....

se* - nikaj si nej zamidijla, san nej mogla na kavico, ka san 2 (!!!!) vori čakala pri G, ka san prišla na vrsto, te pa gda san bijla gotova, prijden po maloga... ona pa je spal... in tak san nej mogla na kavico, naty se je šla kaupat, še ena septemberka pa je te šla domov.... user posted image user posted image

bomo pa drujgič nadoknadile kavico, pa še kakši sladoled spadne user posted image

no, mij že spijmo drujgo rundo, tečni smo kak drijska, kero tude mamo zaradi zobekov... user posted image user posted image nikaj njemi ne paše, za vsako stvar se razpi*di, čemerij se že rejdno user posted image user posted image pravi živček je mali gratal... ali moja je vseeno zadnja user posted image user posted image tak ka razvajenost nemre bite... mogoče malo...

gnes iden k dr po svečke.... ka nan je svalilo če nas kaj zgrabe čez vikend...

jah, naslednji keden pa po prikolico, te pa na teren user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1562
10.7.2010 21:01:24   
naty6
Večer ženkice.

Kak ste mi kaj?
Mi smo pa gnes Aneja ošišali; mislim moja sestra ga je(ka je frizerka). TuBoLina zdaj sta z Tinon istiva glede lasekov :)))

Vačik pa nika novoga, samo to ka me pa grlo boli, pa ne pijem nika mrzloga( mogoče pa je to krivo user posted image )...včasih san lejko spila vsega i svašta, mrzlo in ledeno, zdaj pa vidim ka me zača emšo zajuser posted image  ti.

Nončika ka ste mi pa vij? Dugo san te nej čula. Še imate obroke ponoči?

Iden, ka bi rada bar gnes prle prišla v posteljo user posted image .

Nočko vsem....

Neposredna povezava do sporočila: 1563
10.7.2010 22:33:07   
TuBoLina_86

Večer ženkice.

Kak ste mi kaj?
Mi smo pa gnes Aneja ošišali; mislim moja sestra ga je(ka je frizerka). TuBoLina zdaj sta z Tinon istiva glede lasekov :)))

iii, te pa ma lejpo frizuro user posted image user posted image user posted image našemi pa samo pri vujaj rastejo v dolžino, vseposedi indri pa se njemi lepo gostijo, samo so tak svetli, pa se ne jih ne vijdi user posted image user posted image user posted image

no, tu v G.L. pa je gasilska fešta, sva ščela ite z našin, pa je babica pravila ka nedo dugo, kakšo voro.... to je pravla ob 20:00 user posted image user posted image pa jih še vedno nega ( za maloga ka bi pazila ).... tak ka nejdeva nikan zaj več... vse do nas se čuje muzika, tak ka mi sploj nej trbej ta ite... user posted image

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
10.7.2010 22:45:48   
Nej@
Dečica majo vsi nove frizure, Taja je tude odila prvič k pravomi frizeri (prej sva jo muva sama šišala) in zdaj zgleda kak kakši divji fantek user posted image eh dobra je mala,kda smo se odili kaupat jo je sunce prijalo in je pravo cigonjšče user posted image

v stajici se je začala sama na noge postavlati brez opore - tude stoji že tak, koraka oz. hodi pa samo še v stajici ka se tan verjetno gvušno počuti.user posted image

de pa v torek 9 mesecov stara!user posted image

naty - neka krepkoga spij pa de grlo preci baukše user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1565
11.7.2010 20:29:58   
naty6
Ojla.

Nej@...ja super za vašo deklino...tako naprej...user posted image .
To z mojim grlom rejsan nevem ka dogaja user posted image ...moram rejsan kaj krepkoga user posted image  user posted image  user posted image  spiti.

Gnes je bila v Soboti nova meša in smo bilij povableni na kosilo oz. na pravo gostuvanje...ges san sicer ob petih odšla domov z Anejem, ka je že folgalo od zajtra tan biti...zdaj že spi, ka ga je vse skuper izmučilo. Naš in Damjan pa sta kar ostala tan in ni na vidiku, ka bi se še nekaj časa prikazala, saj pravita ka se lepo imata, ka imajo zdaj večerjo in muzika se je začala user posted image ...hja ka zdaj naj povem na to....user posted image .

Iden...čao

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
12.7.2010 9:01:15   
naty6
Jutro.

Anej že spi drugo rundo....zadnje čase se mi prebuja ob 6.00 zajtra. 

Prilimam še en link...malo si preberte http://www.radio1.si/strani/Reg_Novice.aspx?RN=5433

zdaj pa iden nekja delat user posted image ...

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
12.7.2010 21:52:35   
TuBoLina_86

Jutro.

Anej že spi drugo rundo....zadnje čase se mi prebuja ob 6.00 zajtra. 

Prilimam še en link...malo si preberte http://www.radio1.si/strani/Reg_Novice.aspx?RN=5433

zdaj pa iden nekja delat user posted image ...

pa ka je to zadnje čase z tejm kašicami?? najprej dm-ove, zdaj frutek.... sicer niti ene ne kipuvlen, pa vseeno... doma man še eno par hippovih, če slučajno neman časa kujate, ali pa sva terenskiva.... vačik njemi rajši sveže sadje kujpin, pa doma napraven kašico....

gnes san njemi dala domačo breskev, tak se je žmajo, ka je saftna bijla user posted image user posted image user posted image user posted image

kera prijde kaj na kavico? naty? se*? nej@? nončika?

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
12.7.2010 22:01:02   
naty6
Večer.

Ja Anej se je gnes tude žmajal z breskvo...mislim on se itak žmaja z vsem, ka njemi človek da user posted image .

Gnes pa je bilo vroče, a?

Nočko vsem....

Neposredna povezava do sporočila: 1569
12.7.2010 22:03:25   
TuBoLina_86
baje ka je bilo največ stopinj do zdaj user posted image user posted image muva sva cejli den v kuči, popodnejve ideva malo vo....

naty - te se šli kaupat kaj v lendavo?

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
12.7.2010 22:08:33   
naty6
Zaednoug še nemam v plane iti se kopat v Lendavo, če se pa zgučimo, pa je možno. Ti  si kaj hodila? Samo mi itak ne idemo prle vo, kak po 16. uri, ali pa še pozneje.
Vidiš dobra ideja...namesto kavice, bi se mamice lejko zmenile za kopanje z našimi malčki in malčicami. Što je za? Za premislek.

Neposredna povezava do sporočila: 1571
12.7.2010 22:12:05   
TuBoLina_86
ja, muva va se šla, zaj te teden ednauk... san mijsla tan od 16 pa so 19, 20..... te je več nej tak vroče....

če si za, povej keri den, ka ide še ena kolegica z meno, pa si zgučijmo...

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
12.7.2010 22:18:40   
naty6
Te keden mam že puno...rojstni den, neka predstavitev in je že keden gotov...drugi keden pa se lejko zgučimo....ti pa do tistoga časa lepo uživaj z Tinon in z kolegico...

Neposredna povezava do sporočila: 1573
12.7.2010 22:43:06   
TuBoLina_86
oukej, te pa naslednji keden.... fajn boj, lupčeka damjane, pa aneje...

se tipkamo...

nočiko, iden v mižale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
14.7.2010 21:46:08   
Nončika

sonček, pa veš da smo. ni nam para. hehe. user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.