TuBoLina_86
|
hej hej ženskice! ges RR rejdno čitan, samo pijšen bole malo... piknik - hmmm, nej slaba ideja... čas ziher ka bo, pejnezi valda tude, samo če moj nede slučajno delal... predvidevan, ka bi bilao v soboto.... moren našoga pijtate... evo, naš je pravo, ka če nede delal, pa če mo ges vozila tak ka.... bole ja, kak nej...za ziher pa vama te javin, gda de tomi čas... zaj pa man eno pijtanje - in sicer tiste, ka mate negi telko stare kak je moj, torej okrog 7,5 mesecev.... ka vaši mali že gejo? torej, moj gej: jabolko ( probamo že surovo ), banano, krompir, bučke, suhe slive ( kuhane v kompotu ), korenček - to gej doma kujano... vačik kuplene kašice pa gej : breskev z rižon, marelico, hruško, grozdje - tej so pa kupljene... zaj pa me zanijma - bi njemi že lejko dala kakšo skito, jogurt... pa kakšo žemlico za grickate? ali naj še malo počakan... san gnes kujpila eno kašico, ka vsebuje gluten, pa mi vijdla kak de preneso, ker san njemi že enkrat dala gluten, pa mi je pikice dobo.... vesejla bi bijla, če mi kera malo napijše, kak pa kaj, ka nebi rada komplicejrala, a nebi niti rada, ka bi njemi kaj takšoga dala, ka de ga mantralo...
17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm 1 leto : 10,5 kg, 77 cm
|