|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pomurski dojenčki :)
26.4.2010 17:01:02   
naty6
Tak vidiš...svet je mali...vsi se poznamo.
Ges san gnes Aneja oblekla samo body brez rokavov in body dugi rokav...od spodaj pa le hlače in normalne zokenčke ter copate...tak smo  bili na dvorišču in uživali v sončeki....baje de vutro že pa dež user posted image . Zdaj pa spimo drugo rundo...ges pa zdaj letim perilo ka skup zložim, ka san notri prinesla iz štrika......

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
26.4.2010 18:24:25   
TuBoLina_86
ges mojega še malo bole oblačin, pa njemi te slečen če je prevroče user posted image

gnes je mel badi z dolgimi rokavi, pa majčko, spodaj pa štrample, hlačke, pa copateke na glavi pa kapico z šilton... mela pa san s sebo še jaknico pa trak za vuja, za vsak slučaj...

še malo pa njemi spokujpin badije z kratkimi ali brez rokavov, ka de čiduže bole toplo.... saj jih man nekaj, ali še nucan zalogo user posted image user posted image user posted image user posted image

mater, gnes san bijla malo na sunci, že man gobe po rokaj user posted image user posted image user posted image to prvo toplejše sunce je za menej kriza user posted image user posted image

zaj man malo fraj, je mama odišla z malin malo okoli user posted image user posted image user posted image

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
27.4.2010 15:23:58   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

gnes pa mamo sončeka jeli? kak deco oblačite v takšon vremeni za voni? muva sva gnes mela samo body z kratkimi rokavi in pa tenki pulover. pa klubuček na glavici in pa brez štramplic, edino duge zokne san njemi dala, ali on jih non stop dol potegne.

gnes san lejtala po MS, pa san telko zapravila, ka joj.

Je že en čas oblačim body s kratkimi rokavi oz brez rokavov, majčko z dugimi rokavi, hlače in nogavice. Či ma pa oblekico ali pa španarce te ji pa oblečem žabice. Na glavi ma trakec-rutico pa tanjšo jaknico (či je mrzlo bole ali kakšen veter), či je pa vrejme kak je bilou fčera pa samo kapico za sunčeka (je rdečelaska, pa se mi tou sunce ne zdij fajn za njeno glavico) pa brez jaknice.

Tubolina - hehe - zgleda ka si bijla na gostüvanje naše nouve (skoro - nej je še čistak) souside user posted image Svejt je rejsan male. user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
27.4.2010 18:07:30   
TuBoLina_86
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Tubolina - hehe - zgleda ka si bijla na gostüvanje naše nouve (skoro - nej je še čistak) souside user posted image Svejt je rejsan male. user posted image

ja? tij si tan doma, v istoj vejsi? ja, bijla bijla, še gnes me nogej bolijo user posted image user posted image user posted image user posted image gda prijdeš na k, ka kakši kapučino spijeve user posted image user posted image user posted image zaj san še vutro pa lekar pojutre tude tu.... te pa šiban nazaj v G.L. user posted image

naš mali pa ma gnes kršele v rijti.... komaj komaj ladamo z njin user posted image user posted image user posted image user posted image tak je pun energije, pa samo bi se na  nogej postavlo... pa rit zdigavo.... niti krmiti ga nemren normalno, ka samo rit nekan naprej rijvle.... ka, gda de pa še odo.... te se mi pa tak zmejša.... gnes san niti gesti nej mogla, dokeč je mama nej prišla, ka ga je držala.... ajoj ajoj...

vej, ka mate dečke, so vaši tude tak divji?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
29.4.2010 9:52:15   
naty6
Dan.

Mi že dve noči ne spimo skoro nikaj. Anej samo joče oz. tuli, kot naš pravi. Sicer je malo prehlajeni, a po mojem to nemre biti vzrok. Tak pa se celo noč skoro prenosimo. Hja no mo vidli gnes ka deuser posted image ....čez den pa je vse o.k., kak pa zvečer grata pa kot da bi se film  obrnil.
Ge te za 1. maj? Mi mo po vsej verjetnosti doma, mogoče mo šli malo na kres v Soboto ali pa kar v našo vas. Nevem, mo vidli.

lepo bodite....

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
2.5.2010 14:45:49   
julieb
Pozdravljene,

eno vprašanje bi imela, če kera ve.

V sredo smo z našim malčkom naročeni na otroškem v ZD MS za pregled kolkov, pa ne vem kam je to točno treba iti.

Zelo bi bla vesela, če mi lehko kera pomaga kam v ZD je treba iti.

Lp in hvala.

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
2.5.2010 16:11:55   
TuBoLina_86
hmmm, sklepam da tja, kjer majo UZ, mogoče tam, kje delajo ginekologi? user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
2.5.2010 16:50:11   
julieb
V bistvu sem hotela samo vedeti kje točno je otroški, glede na to, da vem samo kje je zobna. Malo noro sem vprašalauser posted image

Moja pupa Aura 31.7.2012

Neposredna povezava do sporočila: 1383
2.5.2010 16:51:31   
Serendipity
julie - hm, ne vem. Mi ga nismo imeli. Mogoče kje na otroškem? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1384
2.5.2010 20:52:37   
TuBoLina_86
otroški je pa tam, kak se gre k ginekologom... od zobara greš do konca, v smeri, kak je lekarna, čist prvi vhod... pol pa tam gor piše, kje je kaj...

Neposredna povezava do sporočila: 1385
3.5.2010 9:56:09   
naty6
Kak je že TuBoLina napisala, pregled kolkov se izvršuje na otroškem. Otroški pa je čisto na začetku ZD prvi vhod. Te pa je tan sprejemna, če ni nikogar notri(kot ponavadi) ideš po hodniku vse do konca in na koncu zadnja vrata levo je pregled kolkov. Mislim ka piše na vratih posvetovalnica....pa lepo opravi.

Kak ste vačik ženskice? Kak ste preživeli praznike? Mi smo bili doma in delali smo dečici igrišče. Zdaj samo čakamo ka trava zraste user posted image , pa peskovnik tude mamo in tobogan, samo še gugalnico moramo pripelati in bo...

lepo bodite...

Neposredna povezava do sporočila: 1386
3.5.2010 11:18:14   
detelja
po dugon čase se van javlan...saj na fb vidite ka še živin, dihan:))) nekak san tej rr čist zapistila ka nej glih lepo:(

malo razmislite: z sončnim žarkon sve se neka menile ka bi pripravili piknik za cejlo družino (mami, oči in mali sončki) pa naj zanima ka pravite na to...bi se odeležile??? sicer logično je ka bi trbelo neka plačati, ker samive vseh stroškov nemreve nositi...neka san se z mojin menila ka bi on plac zrihto pri čardi pa ka če bi bil piknik tka ka bi bil fraj bi nan on peko...drugače so poleg igrišča, travnik, pa če saki kakšno igračo prinese sebof majo deca zadosti se za špilati...pa itak lejko pripravimo kakšne družabne igre...mamo muziko pa plešemo...to ne pomeni ka bi bil tej piknik že jutri:) ampak naju malo info. zanima ka pravite na to pa če bi zrihtali če bi se udeležili...znajte tudi to...ka tuj trbej dokaj resen biti..ker če se jih 100 prijavi pride pa 20 je glih nej fer do naj...ker vse pripraviti za 100 je tudi nej samo tak...pa če ste za nama malo napišite kda bi van to bilo fajn, bi van pasalo...maja sve nekak pravili ka nama ne bi šlo skoz....lejko mi tudi pišete na fb...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
3.5.2010 22:16:55   
TuBoLina_86
hej hej ženskice!

ges RR rejdno čitan, samo pijšen bole malo...

piknik - hmmm, nej slaba ideja... čas ziher ka bo, pejnezi valda tude, samo če moj nede slučajno delal... predvidevan, ka bi bilao v soboto.... moren našoga pijtate... evo, naš je pravo, ka če nede delal, pa če mo ges vozila user posted image user posted image user posted image
tak ka.... bole ja, kak nej...za ziher pa vama te javin, gda de tomi čas...

zaj pa man eno pijtanje - in sicer tiste, ka mate negi telko stare user posted image kak je moj, torej okrog 7,5 mesecev....

ka vaši mali že gejo?

torej, moj gej: jabolko ( probamo že surovo ), banano, krompir, bučke, suhe slive ( kuhane v kompotu ), korenček - to gej doma kujano...

vačik kuplene kašice pa gej : breskev z rižon, marelico, hruško, grozdje - tej so pa kupljene...

zaj pa me zanijma - bi njemi že lejko dala kakšo skito, jogurt... pa kakšo žemlico za grickate? ali naj še malo počakan...

san gnes kujpila eno kašico, ka vsebuje gluten, pa mi vijdla kak de preneso, ker san njemi že enkrat dala gluten, pa mi je pikice dobo....

vesejla bi bijla, če mi kera malo napijše, kak pa kaj, ka nebi rada komplicejrala, a nebi niti rada, ka bi njemi kaj takšoga dala, ka de ga mantralo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
3.5.2010 23:08:40   
Serendipity
tubolina - komout lejko. Ide na temo uvajanje gh malo pogledni. Mislim ka je naslov teme jedilnik sedmesečnega dojenčka, nekak tak. Z jej skutke, jogurte, žemljico, kekse, ...
Nama ja P pravla, ka ji po 6. mejseci lejko davleva vse razen meda, oreščkov, kravjega mleka, svinjskega mesa, jagod, kivija, čokolade in citrusov. Tak ka - menje komplicejraš, boukše je user posted image Pač postopoma uvajaš. Pa za kekse ji je dan za v rokou rajše od Mannera, ka se fajn topijo in ne drobijo. Jo pa man te izredno na uče - ka se kaj ne zgodi...

piknik - opa - cool ideja! Muva mava sicer vikende po nouvom nabasane ali so RD-ji (1x 1 leto, 1x4 leta pa 2x30 letnici ;)) ali krsti (kar dva v maje in junje) ali birma (san botra - prosin lipou user posted image ) ali pa moj špila... Tak ka či de prouste datum - we are in! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1389
4.5.2010 17:11:25   
naty6
Ojla.

Piknik hmmm lepo ka se je kdo spomnil user posted image . Sicer je že maj natrpani....od rojstnih dnevov in do birme( ges san tude botra-prosim lepo) ali te pa bi lejko šlo, ka naš itak sobote ne dela...tak ka san ges tude za...

TuBoLina naš Anej že ge dosta vsega(vutro bo imel mimogrede 7.mesecov v riti user posted image ) Zelenjava: korenček, cvetača, špinača, krompir, mešana zelenjava. Te pa sadje: jabolka, hruška gozdni sadeži, slive, breskve-v kompoti. Te pa še frutzverge, skute s sadjem jogurt, testenine, riž kuskus, njoke user posted image , juhe(govejo ima najraje, te pa še mlečno krompireva juha), keksolino fitolino grisolino, kruh, kekse.
Mislim ge ka dobi oz. ka si mamica izmisli. Gnes san njemi npr. dala za gužino jabolko z gozdnimi sadeži ter notri ovsene kosmiče...in je pojedel...
No...lepo se imejte in ne jezite se nad vremenom, ker pravijo, da bo še slabše user posted image  user posted image  user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1390
4.5.2010 21:21:53   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: naty6

....od rojstnih dnevov in do birme( ges san tude botra-prosim lepo) ali te pa bi lejko šlo, ka naš itak sobote ne dela...tak ka san ges tude za... ooooo - ge pa? pa naj v našoj župnije ger? Ka te ve te čas na kavo vujšle kak de meša trajala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
4.5.2010 21:24:38   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: naty6

TuBoLina naš Anej že ge dosta vsega(vutro bo imel mimogrede 7.mesecov v riti user posted image ) Zelenjava: korenček, cvetača, špinača, krompir, mešana zelenjava. Te pa sadje: jabolka, hruška gozdni sadeži, slive, breskve-v kompoti. Te pa še frutzverge, skute s sadjem jogurt, testenine, riž kuskus, njoke user posted image , juhe(govejo ima najraje, te pa še mlečno krompireva juha), keksolino fitolino grisolino, kruh, kekse.
Mislim ge ka dobi oz. ka si mamica izmisli. Gnes san njemi npr. dala za gužino jabolko z gozdnimi sadeži ter notri ovsene kosmiče...in je pojedel...
No...lepo se imejte in ne jezite se nad vremenom, ker pravijo, da bo še slabše user posted image  user posted image  user posted image .

Mamo pa podoben jedilnik! Pri nas tüj goveja župa pa krumplova hara! Tisto jej tak, ka kumaj folga požerate, te se pa že buni, či nema že nouve zaloge kredik...

Mimogrede user posted image  user posted image   - čestitke za sedmico! user posted image user posted image user posted image user posted image (bi dala torto kcoj, pa je ne najdem med smeškami)

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
4.5.2010 21:38:29   
julieb
Dikline, fala klepa za info.

Upan, ka dobro zrihtamo jutri na UZ, btw mamo jutri 12t.user posted image

Moja pupa Aura 31.7.2012

Neposredna povezava do sporočila: 1393
5.5.2010 16:41:12   
darjussa
Ojla ženske!

Tak lep deževen dan je gnes...resno. Mi je fajn včasih gda dež ide. Bole mirno, zaspano...

detelja - JAZ SEM ZA (mi 3-je pridemo, če bo) Pa še mogoče moja kolegica... tudi 3-je.

Lepo mi bojte...pa vsem lepe pozdravčke!

26.7.2009 je prikukala na svet moja mala pikica Kiara!

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
5.5.2010 20:36:01   
Nončika
alo!

Naty, čestitke za 7ko. bravo!

Seki, ka ti ges namesto Naty odgovorin. una de botra v našoj župniji. hihi, nede nika z vajine kavice. hehe. moji sestrični v drugon koleni de botra.

Turbolina, mi tuj bole menje papamo skoro vse. podobno kak je napisala Naty. najrajši ma pa jabuko in pa krumple. pire mi gej kak mali bager. mlejko pa bljek. moj je mlajši kak tvoj pa že veselo papava skute, jogurte, fruhtswerger,...

Piknik, je nika ne obečan, moj ma tak nori delavnik ka tou je nej za zdržati. sama pa z dvema nemo ladala. moja mala se je nekan preveč razpasala. joj, joj. o ton gda drugič. za vsakšo figo se dere, či joj ka ne paše šče bole. eh.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
5.5.2010 20:37:15   
Nončika
aja, pozabila san. maj je prinas tak natrpani ka groza. RD, te poroka, prvo obhajilo, gostuvanje pri kolegici,....aja, tou je že junija.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
5.5.2010 20:40:55   
detelja
čer ženskice...glejte to ne pomeni ka de glih vutro piknik...lejko se zmenimo pa de komaj septembra konc avgusta...lejko pa se zmenimo pa ga ženske z deco same mamo...sicer pa če nas kar nekaj pride pa deco zaposlimo pa de se dogajalo itak nedo tak tečni:))) znan ka so poletni vikendi bole natrpani...ampak sončnin žarkon naju zanimo odziv...pa kak je pravla ena kda de tak daleč itak ljeko povejte kolegican pa naj pridejo ...samo bole bi to bilo za tiste ka majo tudi deco...bi bil tak družinski piknik:)...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
6.5.2010 9:11:11   
naty6
Ojla

Ja prav maš Nončika, ge mo pa botra v vaši župniji user posted image .

Eh...moram že iti, ka se Anej zbudil...čao....se beremo kasneje....

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
6.5.2010 14:04:20   
protina
hej!

Ka se van še jes malo pridružin.
Smo stari 11 tednov taka julieb malo menje kak vij.

uz kolkov sve pa mele samo v bolnici,po 1 meseci pa konec povijanja pa niti enga uz-ja kolkov.

San pa iz markoskoga prišla na goričkouser posted image .

no zaj pa malo previjat ka nekaj smrdij....

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
6.5.2010 14:34:56   
*nivea
živjo

ka se van še jaz pridružin na ton čveki

mamo doma 5-mesečno Tajo (no, vutro de telko stara)

san pa z istoga kraja kak Nončika

mejte se

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.