|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
11.12.2009 20:03:37   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Lara....mislim da tvoja novica ni hvalisanje......mislim da je fiši mislila tista hvalisanja....ko mulci že zdaj seštevajo, pa berejo, pa debatirajo o svetskih zadevahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če je pa to  mišljeno hvalisanje, pol pa sem zgleda tud jaz ena izmed teh mamicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mam pa jaz tu eno sosedo k ma malo starejšega fatneka.....pa zmeraj ko se srečava, razlaga da mali že vse sam naredi.....po njeniha besedah se tud previje samuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa najbl brihten in napreden je v svoji skupini.......pravi einstain....tega pa se pol tud meni ne da poslušat, še posebaj da takrat k se srečamo mali ne da nič od sebe......ampak ji enostavno rečem da super da ma tako naprednega fantka, ker punca očitno to rabi slišat......upam samo da ne bo fantka s temi svojimi pričakovanji preveč obremenjevala, ker je prav luštkan poba!user posted image ....

tak mi smo pa brez vode.......marička.....sej ne moram nič nardit, upam da me ne bo prijelo na skret......er sem pol pečenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kahlo ti si carica. Kake strelaš. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
11.12.2009 20:05:24   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Danuser posted image

Mi po starem....M je tak živec,da sekunde ni miru.....ampak čist resno,ne morem niti mrdnit, ko sva same domauser posted image ...ko je A doma se vsaj igrata malo skupaj...drugače norišnicauser posted image

Vidim da imate srečanje.....

mene oz naju ne bo,pa ne ker ne bi želela,ampak enostavno so za naju take poti predolge( mislim za M).......če ne vidiš,ne verjemešuser posted image user posted image tako da,žal....

Jaz uživam......doma...edino dela za šolo imam nenormalno dosti,kar pa zraven moje pikice ne morem nič.....včeraj izpit,danes izpit,vsak tedn projektna....ampak bo šlouser posted image

Še imaš dosti dela za šolo? To leto še prihajajoče  ali več?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
11.12.2009 20:07:10   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Naš se je včeraj z glavo v vrata zaletel, ker je pozabil naprej gledat user posted image ... sej ne veš, če bi se režal ali ga k sebi stisnil

Neugodna situacija, tudi Lana dirka ne da bi gledala kam. Bimbo mali. user posted image Ampak HB brez posledic zaenkrat.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
11.12.2009 20:08:15   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Lara....mislim da tvoja novica ni hvalisanje......mislim da je fiši mislila tista hvalisanja....ko mulci že zdaj seštevajo, pa berejo, pa debatirajo o svetskih zadevahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

......nekak tak ja.....

...pa da ne bo pomote....mene tako hvalisanje ne gane....

..vem iz prakse kaj user posted image  može in kaj ne može v nekem obdobju...normalno pa, da odstopanja so......

A dej, dej, katera je kej takega pisala.... vedno smo napisale,sam napredek otroka... eni so prej skobacali, drugi pa pili s kozarčka.... ma če zaradi tega kdo ne pride več, ker mu je nerodno se malo pohvalit in posledično tudi ne sprejema pohvale drugega, pa se mi zdi čist brez veze...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
11.12.2009 20:09:47   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Nam pa ga peč za centralno neki štrajka... kr kuri in kuri...... pridem domov pa 25 stopinj... đizus, sploh se ne ugasne... smo jo mogli prow izklopit... zdej bo verjetno tako do pomladi.... no, morda bom prej poklicala majstre...

Pri vrabcu, tole je pa zanimiva situacija. Bolje da kuri do fula in izklopiš, kot pa da je mrzlo kot pri eskimih.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
11.12.2009 20:09:59   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

po moje je kar fajn, da je bila bolj počasna in previdna, ker sploh ne pada dosti. do sedaj je fasala samo 2 buški - tok tok, že trkam. pa še to je enkrat res padla iz mizice, enkrat se je pa v vrata zaletela user posted image

...to je bistvo vsega......... če pa že pade, pa zna past....

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
11.12.2009 20:13:24   
Lara Croft

....tvoj primer ...kot si napisala ni pravi.....bom te dregnila ob kakem pravem user posted image

TO: Lara zna reči adijo... pa tudi še kaj drugega se lahko z njo zmeniš.... user posted image Če je nekaj ob pravem času ali malenkost prezgodaj, je hvala, če pa je kasneje, kot Larina hoja, potem pa ni... Jao, jao...

Neposredna povezava do sporočila: 1707
11.12.2009 20:13:41   
pf
Jaz pa rada mojo Lano pohvalim, ker sem ponosna nanjo in mi je lepo, če tudi druge pohvalite svoje. En je sam z žlico, drugi hodi, tretji sam spleza iz kavča, četrti vse to skupaj, peti pa je to že obvladal pred meseci. Kakor kdo, glavno je da so zdravi otročki, pa četudi si res ene mamice s svojimi nagovori, pa s tem ne mislim septemberčkov,  zaslužijo kot pravi Kahlo nobelovo za einstein baby.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
11.12.2009 20:13:48   
gold fish

tak mi smo pa brez vode....

Nam pa ga peč za centralno neki štrajka... kr kuri in kuri...... pridem domov pa 25 stopinj... đizus, sploh se ne ugasne... smo jo mogli prow izklopit... zdej bo verjetno tako do pomladi.... no, morda bom prej poklicala majstre...

a mate tisto fino elektroniko.....če ja, pol se ji je zmešalo tako kot naši...je danes tudi tako kurilo, da smo najprej vse odprli, ker je bilo za znoret...

...si zračuna povrečje in pol kuri ne glede na temperaturo....  so boljše tiste stare, ko si termostat obrnil in je blo...

Neposredna povezava do sporočila: 1709
11.12.2009 20:15:31   
gold fish

A dej, dej, katera je kej takega pisala....

o ja, bi se našla katera še poleg muciceuser posted image

...pa daj nehajte že zdaj s tem....

Neposredna povezava do sporočila: 1710
11.12.2009 20:16:21   
pf
Kak je fajn, da je vikend. Juhu.
Punce a še dolgo delate, ali imate kaj letnega še planiranega za letos?

Lara imaš v kratkem še drugi del razgovora za službo?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
11.12.2009 20:16:28   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Pri vrabcu, tole je pa zanimiva situacija. Bolje da kuri do fula in izklopiš, kot pa da je mrzlo kot pri eskimih.

in ta izklop spet zmrda elektroniko - rač. in pol spet enkrat kuri ko zmešan, drugič pa sploh ne....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
11.12.2009 20:17:00   
gold fish

....tvoj primer ...kot si napisala ni pravi.....bom te dregnila ob kakem pravem user posted image

TO: Lara zna reči adijo... pa tudi še kaj drugega se lahko z njo zmeniš.... user posted image Če je nekaj ob pravem času ali malenkost prezgodaj, je hvala, če pa je kasneje, kot Larina hoja, potem pa ni... Jao, jao...

user posted image user posted image user posted image ....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1713
11.12.2009 20:17:50   
pf

...si zračuna povrečje in pol kuri ne glede na temperaturo....  so boljše tiste stare, ko si termostat obrnil in je blo...

To še ni nič. Moj novi klinčev pralni stroj si sam preračuna kak je zamazano perilo in je sposoben prati tudi pet ur. Pa nismo neki nemarjaki, da bi bile cote poflekane. Me je imelo zadnjič, da bi poračunala z njim.

Neposredna povezava do sporočila: 1714
11.12.2009 20:18:00   
Lara Croft
ede na temperaturo.... so boljše tiste stare, ko si termostat obrnil in je blo...

Ma ne, je stara.... dela na podlagi termostata, ki je pač nastavljen na neko temperaturo... ma je ni brigalo.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1715
11.12.2009 20:19:32   
Lara Croft

Lara imaš v kratkem še drugi del razgovora za službo?

V petek ob 10.30.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
11.12.2009 20:20:03   
pf
Jaz pa imam nov mobitel. Ni neka mašina ravno, pač Nokia.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
11.12.2009 20:20:36   
Lara Croft

To še ni nič. Moj novi klinčev pralni stroj si sam preračuna kak je zamazano perilo in je sposoben prati tudi pet ur.

Haloooooooooooooo?! O tristo kosmatih.... Kaj klasiko še prodajajo? Ki bomo mogli v kratkem kupit novega...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
11.12.2009 20:20:39   
pf

Vso srečo.

Neposredna povezava do sporočila: 1719
11.12.2009 20:21:22   
Lara Croft

Važička... sej veš, da ni zaželjeno... user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
11.12.2009 20:21:57   
Lara Croft

Vso srečo.

Tnx.... user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
11.12.2009 20:22:18   
Lara Croft
Grem si farmo porihtat... user posted image Ciaoooooo

Neposredna povezava do sporočila: 1722
11.12.2009 20:22:33   
pf

Haloooooooooooooo?! O tristo kosmatih.... Kaj klasiko še prodajajo? Ki bomo mogli v kratkem kupit novega...

Samo preveč elektronike ne izbirati. Če še dobiš kje hangetrip (to je po slovensko ročno nastavljanje programov  user posted image ) si tega kupi, ker tale elektronika je adijo. Prej sem imela isto candy, ampak ročno nastavljanje programov, sedaj pa je vse elektronsko in je kar nekaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1723
11.12.2009 20:23:15   
arabela*

nije bitno......   bitna je vsebina

mislim no...kak odgovoruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1724
11.12.2009 20:23:26   
pf

Važička... sej veš, da ni zaželjeno... user posted image

To še ni nič. Imam tudi nov avto. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.