![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 9:04:42
|
|
|
|
ključek
|
vedno pozabim.....2 dni nazaj je LN fasala prvi ugriz v vrtcu. od svojega bratranca!!!! joj.........kadar smo skupaj, se takoj scufata za igračke. ker nobeden nobenemu nič ne pusti.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 9:30:29
|
|
|
|
KAHLO
|
mty.....ti se kr oglasiiiii.....evo najin urnik, odsotnosti ti bom napisala jih bo zdaj decembra kr nekaj, ostale dni si dobrodošla od 16. pa do 20. sva odsotni pa pol od 22. pa do 28. možno pa da podaljšava....odvisno kdaj bodo nama spet dali terapije.....drgače pa od januarja naprej sva pa kr doma Lara....mislim da tvoja novica ni hvalisanje......mislim da je fiši mislila tista hvalisanja....ko mulci že zdaj seštevajo, pa berejo, pa debatirajo o svetskih zadevah če je pa to mišljeno hvalisanje, pol pa sem zgleda tud jaz ena izmed teh mamic mam pa jaz tu eno sosedo k ma malo starejšega fatneka.....pa zmeraj ko se srečava, razlaga da mali že vse sam naredi.....po njeniha besedah se tud previje sam , pa najbl brihten in napreden je v svoji skupini.......pravi einstain....tega pa se pol tud meni ne da poslušat, še posebaj da takrat k se srečamo mali ne da nič od sebe......ampak ji enostavno rečem da super da ma tako naprednega fantka, ker punca očitno to rabi slišat......upam samo da ne bo fantka s temi svojimi pričakovanji preveč obremenjevala, ker je prav luštkan poba! .... tak mi smo pa brez vode.......marička.....sej ne moram nič nardit, upam da me ne bo prijelo na skret......er sem pol pečena
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 9:33:09
|
|
|
|
KAHLO
|
mty.....pr nas je isto, z bratrancem se mata full rada...ne morta en brez drugega, ko pa sta skupaj pa je tud vse narobe, oba hočeta met vse isto, še pozornost...... mi se pol kr režimo, večino pa pustimo da se sama zmenita ko pride do krega, edino ko je tik pred eskaliranjem, pol posežemo vmes.....ker sta oba opasna
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 9:56:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you vedno pozabim.....2 dni nazaj je LN fasala prvi ugriz v vrtcu. od svojega bratranca!!!! joj.........kadar smo skupaj, se takoj scufata za igračke. ker nobeden nobenemu nič ne pusti. naša M je sestro tako v trebuh vgriznila,ker ji ni hotela koce posodit,da ima A vse plavo..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 9:57:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish "........ eden izmed razlogov zakaj ne sodelujem več tolk na forumih je tut prav ta, da je vse preveč tega hvaljenja kaj kakšen otrok že zna in kaj še ne. in nekateri to jemljejo čist preveč osebno. vsaka mamica ki se pohvali kaj njen malček že zna, to naredi zato ker je na svojega zakladka ponosna. in hvalabogu da je. ampak potem pa vse prevečkrat pride do tega da starši med sabo tekmujejo čigav otrok bo boljši. "...... ..... in verjele ali ne....res se jih ful dosti ne javlja več zaradi tega...... pa jih čisto razumem..... Škoda, ker smo se včasih fajn imele...... kdo pa je napisal to
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 10:01:12
|
|
|
|
arabela*
|
Dan Mi po starem....M je tak živec,da sekunde ni miru.....ampak čist resno,ne morem niti mrdnit, ko sva same doma ...ko je A doma se vsaj igrata malo skupaj...drugače norišnica Vidim da imate srečanje..... mene oz naju ne bo,pa ne ker ne bi želela,ampak enostavno so za naju take poti predolge( mislim za M).......če ne vidiš,ne verjemeš tako da,žal.... Jaz uživam......doma...edino dela za šolo imam nenormalno dosti,kar pa zraven moje pikice ne morem nič.....včeraj izpit,danes izpit,vsak tedn projektna....ampak bo šlo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 10:31:19
|
|
|
|
Olivija*
|
jutro!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 10:54:22
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* jutro! jutro???? si pa zgodnja......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 11:13:33
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Dan Mi po starem....M je tak živec,da sekunde ni miru.....ampak čist resno,ne morem niti mrdnit, ko sva same doma ...ko je A doma se vsaj igrata malo skupaj...drugače norišnica Vidim da imate srečanje..... mene oz naju ne bo,pa ne ker ne bi želela,ampak enostavno so za naju take poti predolge( mislim za M).......če ne vidiš,ne verjemeš tako da,žal.... Jaz uživam......doma...edino dela za šolo imam nenormalno dosti,kar pa zraven moje pikice ne morem nič.....včeraj izpit,danes izpit,vsak tedn projektna....ampak bo šlo vam pa ni dolgčas!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 11:14:24
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you vedno pozabim.....2 dni nazaj je LN fasala prvi ugriz v vrtcu. od svojega bratranca!!!! joj.........kadar smo skupaj, se takoj scufata za igračke. ker nobeden nobenemu nič ne pusti. naša M je sestro tako v trebuh vgriznila,ker ji ni hotela koce posodit,da ima A vse plavo..
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 12:17:50
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....sem malo za nazaj brala....in našla tole...pri septembrčkih......takrat,ko je bilo objavljeno sem zgleda prešpricala..... namerno nisem citirala....mislim pa, da se jih večina tistih pogrešanih (z razlogom) strinja al pa vsaj najde v tem, kar je tu napisano..... citiram od sepembrke 2008 ........ "........ eden izmed razlogov zakaj ne sodelujem več tolk na forumih je tut prav ta, da je vse preveč tega hvaljenja kaj kakšen otrok že zna in kaj še ne. in nekateri to jemljejo čist preveč osebno. vsaka mamica ki se pohvali kaj njen malček že zna, to naredi zato ker je na svojega zakladka ponosna. in hvalabogu da je. ampak potem pa vse prevečkrat pride do tega da starši med sabo tekmujejo čigav otrok bo boljši. "...... ..... in verjele ali ne....res se jih ful dosti ne javlja več zaradi tega...... pa jih čisto razumem..... Škoda, ker smo se včasih fajn imele...... jaz pa tega ne razumem tako, kot da se drugi hvalijo in da bi se morala jaz kaj manjvredno počutit, če moj otrok tega še ne počne. meni je všeč, da vidim, kaj so naši malčki pri tej starosti sposobni in potem tudi ani to pokažem. predvsem bubika nam je bila vedno za motivacijo, vedno en korak pred nami to smo pa tak že predebarirale, da eni prej osvojijo motoriko, drugi verbalno napredujejo...pa da ima vsak svoje zaporedje in hitrost...tut Ani bojo nekoč zrastli laski
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 12:20:53
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO upam da me ne bo prijelo na skret......er sem pol pečena Ronjino plenico gor, pa bo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 12:23:40
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* tut Ani bojo nekoč zrastli laski jih lahko mi nekaj posodimo v zameno za motivacijo za hojo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 12:24:02
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* jutro! jutro???? si pa zgodnja...... takrat sem šele uspela prvič rr odpret. zdaj sem pa še vedno v fazi branja..še nism prišla do konca spet ste prave čveke ratale!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 12:24:48
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you vam pa ni dolgčas!!! MTY, hitro LN sestrico naroči, pa bo pri vas tudi tako
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 12:25:37
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Ronjino plenico gor, pa bo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 12:28:29
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* tut Ani bojo nekoč zrastli laski jih lahko mi nekaj posodimo v zameno za motivacijo za hojo saj je tudi pri hoji bila bolj med počasnimi. ampak potem, ko enkrat osvojijo to, sploh nočejo več na kolena. prej je imela na vseh hlačah kolenčke čisto zdelane, zdaj ima pa lepe hlače po moje je kar fajn, da je bila bolj počasna in previdna, ker sploh ne pada dosti. do sedaj je fasala samo 2 buški - tok tok, že trkam. pa še to je enkrat res padla iz mizice, enkrat se je pa v vrata zaletela
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 12:29:12
|
|
|
|
Olivija*
|
a bom kr monologe imela? čarli, račka, ilegalke??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 12:39:46
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* po moje je kar fajn, da je bila bolj počasna in previdna, ker sploh ne pada dosti. do sedaj je fasala samo 2 buški - tok tok, že trkam. pa še to je enkrat res padla iz mizice, enkrat se je pa v vrata zaletela Naš se je včeraj z glavo v vrata zaletel, ker je pozabil naprej gledat ... sej ne veš, če bi se režal ali ga k sebi stisnil
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 12:43:44
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* a bom kr monologe imela? čarli, račka, ilegalke?? jaz bom še malo sodelovala, potem pa me ni. Grem po R v vrtec, danes bo četrti teden, odkar je neprekinjeno v vrtcu , popedenam moška v bajti in odhitim na večerjo (popoldansko kosilo?) s kolegico; se že veselim čveka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 13:14:38
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Naš se je včeraj z glavo v vrata zaletel, ker je pozabil naprej gledat ... sej ne veš, če bi se režal ali ga k sebi stisnil ja, res je
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 19:44:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ... in verjele ali ne....res se jih ful dosti ne javlja več zaradi tega...... pa jih čisto razumem..... Se spomnem, kdo je to napisal... zdej ne razumem nekaaj... a se ne oglašajo tiste, ki so pisale napredek otroka ali one druge, ki jih je to motilo? Če jaz povem, da je Lara shodila, je to samo novica in nobeno hvalisanje... čeprav ta primer ni pravi, glede na to, koliko časa je rebla... hahaha Glavno, da je veliko pritoževanja... v temu se ljudje bolj najdejo... mislim, da kar obe strani .... ....tvoj primer ...kot si napisala ni pravi.....bom te dregnila ob kakem pravem ...ma nije bitno.... sem čist slučajno včeraj vidla in gor pripopala....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 19:54:51
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Lara....mislim da tvoja novica ni hvalisanje......mislim da je fiši mislila tista hvalisanja....ko mulci že zdaj seštevajo, pa berejo, pa debatirajo o svetskih zadevah ......nekak tak ja..... ...pa da ne bo pomote....mene tako hvalisanje ne gane.... ..vem iz prakse kaj može in kaj ne može v nekem obdobju...normalno pa, da odstopanja so......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 19:55:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish "........ eden izmed razlogov zakaj ne sodelujem več tolk na forumih je tut prav ta, da je vse preveč tega hvaljenja kaj kakšen otrok že zna in kaj še ne. in nekateri to jemljejo čist preveč osebno. vsaka mamica ki se pohvali kaj njen malček že zna, to naredi zato ker je na svojega zakladka ponosna. in hvalabogu da je. ampak potem pa vse prevečkrat pride do tega da starši med sabo tekmujejo čigav otrok bo boljši. "...... ..... in verjele ali ne....res se jih ful dosti ne javlja več zaradi tega...... pa jih čisto razumem..... Škoda, ker smo se včasih fajn imele...... kdo pa je napisal to nije bitno...... bitna je vsebina
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 20:03:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
tak mi smo pa brez vode.... Nam pa ga peč za centralno neki štrajka... kr kuri in kuri...... pridem domov pa 25 stopinj... đizus, sploh se ne ugasne... smo jo mogli prow izklopit... zdej bo verjetno tako do pomladi.... no, morda bom prej poklicala majstre...
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.