|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
10.12.2009 22:32:58   
gold fish
...na obe, ki sta zdaj gor na rr sem mislila danes.... kahlo in meta...user posted image

za meto.... sem si mislila, da če mi rata v LJ prit, bi bilo fajn, da se spet vidimouser posted image ..

kahlo ....tebi pa sem hotla povedat to, da ima naš tud sedaj od petka diagnozo elastični gležnjiuser posted image , do sedaj pa o tem nikoli govora......  ..... ampak to ni nič takega.....pač kasneje shodijo.....ampak shodijo  definitivno in preverjenouser posted image .... so pa drugače bolj elastični......in ne tako trdi, kot včasih komu rečejo...ker tisti ta trdi prej shodijo, ampak ne morejo biti baletniki npr.user posted image

....tako da, vidve z Ronjo kar lepo počasi.....se daleč pride..... pa je potem toliko lažje, ker obvadajo zadevo....

....a si jutri zjutraj našihtu? se lahko slišiva?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
10.12.2009 22:34:08   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

tuga ti i jaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

...i jaAaAaAaAaAAAAAAaaaaa... hihi

smo že tri ......user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
10.12.2009 22:35:53   
gold fish
nadja7 - kaj če bi nam ti kdaj kaj napisalauser posted image .....  te večkrat vidim gor, pa samo firbcašuser posted image ...napišeš pa nam nič ne...

daj vsaj en stavek no.......user posted image -... a si tud septembrka?

no, kakor češ....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
10.12.2009 22:38:24   
gold fish
...no, nekaj si nam pa že objavila.....

sorry....user posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 10.12.2009 22:42:54 >

Neposredna povezava do sporočila: 1654
10.12.2009 22:43:16   
KAHLO
fišiiiiiiiiiiiii......jaz sem zdaj doma do 8.3.2010user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako da lahko prideš v lj....če hočeš! sma ble danes na terapiji, in ena nogica se je izboljšala, druga še rabi.....drug teden še greva na pregled v sočo.....doma pa pridno poganja poganjalec, nevem kako se reče tistemu plastičnemu stvoru, k se poriva in pol ronja ob tistem stoji, gre par korakov.....ampak je hitro zmanka, ker nima moči....pa tud hodi k en robot.....ker mali vragec totih kolen ne skrči!!!!!......skratka zdaj na polno vadvima......moj križ pa tudi fino trpiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem ji pa že kupla dres in tisto oblekco za balet.....čaka oprana in zlikana.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1655
10.12.2009 22:48:16   
gold fish

....sem malo za nazaj brala....in našla tole...pri septembrčkih......takrat,ko je bilo objavljeno sem zgleda prešpricala.....   namerno nisem citirala....mislim pa, da se jih večina tistih pogrešanih (z razlogom)  strinja al pa vsaj najde v  tem, kar je tu napisano.....

citiram od sepembrke 2008 ........user posted image

"........  eden izmed razlogov zakaj ne sodelujem več tolk na forumih je tut prav ta, da je vse preveč tega hvaljenja kaj kakšen otrok že zna in kaj še ne. in nekateri to jemljejo čist preveč osebno. vsaka mamica ki se pohvali kaj njen malček že zna, to naredi zato ker je na svojega zakladka ponosna. in hvalabogu da je. ampak potem pa vse prevečkrat pride do tega da starši med sabo tekmujejo čigav otrok bo boljši. "......

..... in verjele ali ne....res se jih ful dosti ne javlja več zaradi tega...... pa jih čisto razumem.....

Škoda, ker smo se včasih fajn imele......

Neposredna povezava do sporočila: 1656
10.12.2009 22:50:00   
gold fish

fišiiiiiiiiiiiii......jaz sem zdaj doma do 8.3.2010user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako da lahko prideš v lj....če hočeš! sma ble danes na terapiji, in ena nogica se je izboljšala, druga še rabi.....drug teden še greva na pregled v sočo.....doma pa pridno poganja poganjalec, nevem kako se reče tistemu plastičnemu stvoru, k se poriva in pol ronja ob tistem stoji, gre par korakov.....ampak je hitro zmanka, ker nima moči....pa tud hodi k en robot.....ker mali vragec totih kolen ne skrči!!!!!......skratka zdaj na polno vadvima......moj križ pa tudi fino trpiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem ji pa že kupla dres in tisto oblekco za balet.....čaka oprana in zlikana.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naš tud tak bolj po robotsko, s stegnjenimi nogamiuser posted image ....ampak saj veš...tako baletniki.....no, počasi pa tud poganjalca ne bo rabila več....

aja, pa saj sem te mislila na gsm poklicat....... al si ga kar v službi pustila?user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
10.12.2009 22:51:00   
gold fish
od kolkih dalje ste pokonci?   ....a že ob 8user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1658
10.12.2009 22:56:26   
gold fish
......jutri je pa petek..................user posted image user posted image user posted image .................user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1659
10.12.2009 22:56:54   
KAHLO
fiši.....to z tekmovalnimi in hvalospevnimi mamicami sem tud že jaz slišala, sicer mene ne ene ne druge ne motijo, mislim da sebe tud v nobeni od teh dveh kategorij ne najdem...skratka me ne motijo.....rečem pa včasih rada tudi kakšno debato ki se vrtijo tud okrog česa drugega in ne otrokuser posted image user posted image user posted image
Drgače pa fiši pokliči malo čez osmouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1660
10.12.2009 23:27:42   
Lara Croft
... in verjele ali ne....res se jih ful dosti ne javlja več zaradi tega...... pa jih čisto razumem.....

Se spomnem, kdo je to napisal... zdej ne razumem nekaaj... a se ne oglašajo tiste, ki so pisale napredek otroka ali one druge, ki jih je to motilo?
Če jaz povem, da je Lara shodila, je to samo novica in nobeno hvalisanje... čeprav ta primer ni pravi, glede na to, koliko časa je rebla... hahaha

Glavno, da je veliko pritoževanja... v temu se ljudje bolj najdejo...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

Neposredna povezava do sporočila: 1661
11.12.2009 7:00:57   
ključek
jutro.......user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
11.12.2009 7:01:03   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

....sem malo za nazaj brala....in našla tole...pri septembrčkih......takrat,ko je bilo objavljeno sem zgleda prešpricala.....   namerno nisem citirala....mislim pa, da se jih večina tistih pogrešanih (z razlogom)  strinja al pa vsaj najde v  tem, kar je tu napisano.....

citiram od sepembrke 2008 ........user posted image

"........  eden izmed razlogov zakaj ne sodelujem več tolk na forumih je tut prav ta, da je vse preveč tega hvaljenja kaj kakšen otrok že zna in kaj še ne. in nekateri to jemljejo čist preveč osebno. vsaka mamica ki se pohvali kaj njen malček že zna, to naredi zato ker je na svojega zakladka ponosna. in hvalabogu da je. ampak potem pa vse prevečkrat pride do tega da starši med sabo tekmujejo čigav otrok bo boljši. "......

..... in verjele ali ne....res se jih ful dosti ne javlja več zaradi tega...... pa jih čisto razumem.....

ampak res....smo počvekale, se nasmejale in meni je bilo ful fajn. okej, zadnje dni se stanje malo popravlja, prej je bilo samo pisanje monologov.

Neposredna povezava do sporočila: 1663
11.12.2009 7:02:17   
ključek

......jutri je pa petek..................user posted image user posted image user posted image .................user posted image

jupi!!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1664
11.12.2009 7:03:08   
ključek

fišiiiiiiiiiiiii......jaz sem zdaj doma do 8.3.2010user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image ..........super!!!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
11.12.2009 7:08:00   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Alenka pozdravi se.

Pridne bodite. Dve minuti sem za kompičem, pa sem že zaspana, grem pod tuš. Nočka.

Sva pa bile danes z Lano v prazničnem mestu pri nas v gradu. Je videla vlakec, pa vrtiljak, pa ogromno lučk. Ji je bilo všeč.

mi bomo pa zdaj enkrat šli v mesto......včeraj smo se samo skozi peljali, pa je pikec spal.....

mi smo pri nas že šli, je bila LN ful navdušena. sedaj pa imamo namen v soboto iti v lj (če bo vreme okej), potem pa še en dan v celje - pravljično mesto pogledat.

Neposredna povezava do sporočila: 1666
11.12.2009 7:10:13   
ključek
  • user posted image

Me to you 07:08
    Otrok - Čvekamo o naših otrocih
  • user posted image

Me to you 07:03
  • user posted image

Me to you 07:02
  • user posted image

pupika 07:01
    RE: Zimski čevlji za enoletnika
    Otrok - Otroci
  • user posted image

Me to you 07:01

ojej.........user posted image user posted image user posted image ............mam preveč časa...........

(odgovor članu ključek)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1667
    11.12.2009 7:11:22   
    ključek
    no, upam, da še katera pride na čvek..............user posted image

aja, za dober dan pa........user posted image

(odgovor članu ključek)
    Neposredna povezava do sporočila: 1668
    11.12.2009 8:09:09   
    Čarli08
    ....doma pa pridno poganja poganjalec, nevem kako se reče tistemu plastičnemu stvoru, k se poriva in pol ronja ob tistem stoji, gre par korakov.....ampak je hitro zmanka, ker nima moči....pa tud hodi k en robot.....

Naš pa kot Charlie Chaplin; samo še poganjalec sprehaja po hiši user posted image

(odgovor članu KAHLO)
    Neposredna povezava do sporočila: 1669
    11.12.2009 8:17:07   
    ključek

fišiiiiiiiiiiiii......jaz sem zdaj doma do 8.3.2010user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako da lahko prideš v lj....če hočeš!

KAHLO, jaz bi pa res zdej prišla na obisk. user posted image

(odgovor članu KAHLO)
    Neposredna povezava do sporočila: 1670
    11.12.2009 8:17:28   
    Čarli08
    IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

ampak res....smo počvekale, se nasmejale in meni je bilo ful fajn. okej, zadnje dni se stanje malo popravlja, prej je bilo samo pisanje monologov.

Po mojem tudi konec porodniške malo doprinese, pa mulčki malo več zahtevajo, pa dragega je treba malo pocrkljat ...

(odgovor članu ključek)
    Neposredna povezava do sporočila: 1671
    11.12.2009 8:18:20   
    ključek

sma ble danes na terapiji, in ena nogica se je izboljšala, druga še rabi.....drug teden še greva na pregled v sočo.....doma pa pridno poganja poganjalec, nevem kako se reče tistemu plastičnemu stvoru, k se poriva in pol ronja ob tistem stoji, gre par korakov.....ampak je hitro zmanka, ker nima moči....pa tud hodi k en robot.....ker mali vragec totih kolen ne skrči!!!!!......skratka zdaj na polno vadvima......moj križ pa tudi fino trpiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..........za ronjo........super!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 11.12.2009 8:29:08 >

(odgovor članu KAHLO)
    Neposredna povezava do sporočila: 1672
    11.12.2009 8:19:20   
    ključek
    IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Po mojem tudi konec porodniške malo doprinese, pa mulčki malo več zahtevajo, pa dragega je treba malo pocrkljat ...

ja itak. ni več časa.

(odgovor članu Čarli08)
    Neposredna povezava do sporočila: 1673
    11.12.2009 8:51:07   
    RAČKAPK
    DAN

(odgovor članu ključek)
    Neposredna povezava do sporočila: 1674
    11.12.2009 8:55:08   
    ključek
    IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

DAN

o dopustnica, dober dan!!user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
    Neposredna povezava do sporočila: 1675
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
    Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
    Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
    S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
    пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.