![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.12.2009 22:32:58
|
|
|
|
gold fish
|
...na obe, ki sta zdaj gor na rr sem mislila danes.... kahlo in meta... za meto.... sem si mislila, da če mi rata v LJ prit, bi bilo fajn, da se spet vidimo .. kahlo ....tebi pa sem hotla povedat to, da ima naš tud sedaj od petka diagnozo elastični gležnji , do sedaj pa o tem nikoli govora...... ..... ampak to ni nič takega.....pač kasneje shodijo.....ampak shodijo definitivno in preverjeno .... so pa drugače bolj elastični......in ne tako trdi, kot včasih komu rečejo...ker tisti ta trdi prej shodijo, ampak ne morejo biti baletniki npr. ....tako da, vidve z Ronjo kar lepo počasi.....se daleč pride..... pa je potem toliko lažje, ker obvadajo zadevo.... ....a si jutri zjutraj našihtu? se lahko slišiva?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.12.2009 22:34:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO tuga ti i jaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...i jaAaAaAaAaAAAAAAaaaaa... hihi smo že tri ......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.12.2009 22:35:53
|
|
|
|
gold fish
|
nadja7 - kaj če bi nam ti kdaj kaj napisala ..... te večkrat vidim gor, pa samo firbcaš ...napišeš pa nam nič ne... daj vsaj en stavek no....... -... a si tud septembrka? no, kakor češ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.12.2009 22:38:24
|
|
|
|
gold fish
|
...no, nekaj si nam pa že objavila..... sorry....
< Sporočilo je popravil gold fish -- 10.12.2009 22:42:54 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.12.2009 22:43:16
|
|
|
|
KAHLO
|
fišiiiiiiiiiiiii......jaz sem zdaj doma do 8.3.2010 tako da lahko prideš v lj....če hočeš! sma ble danes na terapiji, in ena nogica se je izboljšala, druga še rabi.....drug teden še greva na pregled v sočo.....doma pa pridno poganja poganjalec, nevem kako se reče tistemu plastičnemu stvoru, k se poriva in pol ronja ob tistem stoji, gre par korakov.....ampak je hitro zmanka, ker nima moči....pa tud hodi k en robot.....ker mali vragec totih kolen ne skrči!!!!!......skratka zdaj na polno vadvima......moj križ pa tudi fino trpi sem ji pa že kupla dres in tisto oblekco za balet.....čaka oprana in zlikana.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.12.2009 22:48:16
|
|
|
|
gold fish
|
....sem malo za nazaj brala....in našla tole...pri septembrčkih......takrat,ko je bilo objavljeno sem zgleda prešpricala..... namerno nisem citirala....mislim pa, da se jih večina tistih pogrešanih (z razlogom) strinja al pa vsaj najde v tem, kar je tu napisano..... citiram od sepembrke 2008 ........ "........ eden izmed razlogov zakaj ne sodelujem več tolk na forumih je tut prav ta, da je vse preveč tega hvaljenja kaj kakšen otrok že zna in kaj še ne. in nekateri to jemljejo čist preveč osebno. vsaka mamica ki se pohvali kaj njen malček že zna, to naredi zato ker je na svojega zakladka ponosna. in hvalabogu da je. ampak potem pa vse prevečkrat pride do tega da starši med sabo tekmujejo čigav otrok bo boljši. "...... ..... in verjele ali ne....res se jih ful dosti ne javlja več zaradi tega...... pa jih čisto razumem..... Škoda, ker smo se včasih fajn imele......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.12.2009 22:50:00
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO fišiiiiiiiiiiiii......jaz sem zdaj doma do 8.3.2010 tako da lahko prideš v lj....če hočeš! sma ble danes na terapiji, in ena nogica se je izboljšala, druga še rabi.....drug teden še greva na pregled v sočo.....doma pa pridno poganja poganjalec, nevem kako se reče tistemu plastičnemu stvoru, k se poriva in pol ronja ob tistem stoji, gre par korakov.....ampak je hitro zmanka, ker nima moči....pa tud hodi k en robot.....ker mali vragec totih kolen ne skrči!!!!!......skratka zdaj na polno vadvima......moj križ pa tudi fino trpi sem ji pa že kupla dres in tisto oblekco za balet.....čaka oprana in zlikana..... naš tud tak bolj po robotsko, s stegnjenimi nogami ....ampak saj veš...tako baletniki.....no, počasi pa tud poganjalca ne bo rabila več.... aja, pa saj sem te mislila na gsm poklicat....... al si ga kar v službi pustila?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.12.2009 22:51:00
|
|
|
|
gold fish
|
od kolkih dalje ste pokonci? ....a že ob 8
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.12.2009 22:56:26
|
|
|
|
gold fish
|
......jutri je pa petek.................. .................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.12.2009 22:56:54
|
|
|
|
KAHLO
|
fiši.....to z tekmovalnimi in hvalospevnimi mamicami sem tud že jaz slišala, sicer mene ne ene ne druge ne motijo, mislim da sebe tud v nobeni od teh dveh kategorij ne najdem...skratka me ne motijo.....rečem pa včasih rada tudi kakšno debato ki se vrtijo tud okrog česa drugega in ne otrok Drgače pa fiši pokliči malo čez osmo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.12.2009 23:27:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
... in verjele ali ne....res se jih ful dosti ne javlja več zaradi tega...... pa jih čisto razumem..... Se spomnem, kdo je to napisal... zdej ne razumem nekaaj... a se ne oglašajo tiste, ki so pisale napredek otroka ali one druge, ki jih je to motilo? Če jaz povem, da je Lara shodila, je to samo novica in nobeno hvalisanje... čeprav ta primer ni pravi, glede na to, koliko časa je rebla... hahaha Glavno, da je veliko pritoževanja... v temu se ljudje bolj najdejo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 7:00:57
|
|
|
|
ključek
|
jutro.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 7:01:03
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....sem malo za nazaj brala....in našla tole...pri septembrčkih......takrat,ko je bilo objavljeno sem zgleda prešpricala..... namerno nisem citirala....mislim pa, da se jih večina tistih pogrešanih (z razlogom) strinja al pa vsaj najde v tem, kar je tu napisano..... citiram od sepembrke 2008 ........ "........ eden izmed razlogov zakaj ne sodelujem več tolk na forumih je tut prav ta, da je vse preveč tega hvaljenja kaj kakšen otrok že zna in kaj še ne. in nekateri to jemljejo čist preveč osebno. vsaka mamica ki se pohvali kaj njen malček že zna, to naredi zato ker je na svojega zakladka ponosna. in hvalabogu da je. ampak potem pa vse prevečkrat pride do tega da starši med sabo tekmujejo čigav otrok bo boljši. "...... ..... in verjele ali ne....res se jih ful dosti ne javlja več zaradi tega...... pa jih čisto razumem..... Škoda, ker smo se včasih fajn imele...... ampak res....smo počvekale, se nasmejale in meni je bilo ful fajn. okej, zadnje dni se stanje malo popravlja, prej je bilo samo pisanje monologov.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 7:02:17
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ......jutri je pa petek.................. ................. jupi!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 7:03:08
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO fišiiiiiiiiiiiii......jaz sem zdaj doma do 8.3.2010 ..........super!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 7:08:00
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf Alenka pozdravi se. Pridne bodite. Dve minuti sem za kompičem, pa sem že zaspana, grem pod tuš. Nočka. Sva pa bile danes z Lano v prazničnem mestu pri nas v gradu. Je videla vlakec, pa vrtiljak, pa ogromno lučk. Ji je bilo všeč. mi bomo pa zdaj enkrat šli v mesto......včeraj smo se samo skozi peljali, pa je pikec spal..... mi smo pri nas že šli, je bila LN ful navdušena. sedaj pa imamo namen v soboto iti v lj (če bo vreme okej), potem pa še en dan v celje - pravljično mesto pogledat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 7:11:22
|
|
|
|
ključek
|
no, upam, da še katera pride na čvek.............. aja, za dober dan pa........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 8:09:09
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO ....doma pa pridno poganja poganjalec, nevem kako se reče tistemu plastičnemu stvoru, k se poriva in pol ronja ob tistem stoji, gre par korakov.....ampak je hitro zmanka, ker nima moči....pa tud hodi k en robot..... Naš pa kot Charlie Chaplin; samo še poganjalec sprehaja po hiši
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 8:17:07
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO fišiiiiiiiiiiiii......jaz sem zdaj doma do 8.3.2010 tako da lahko prideš v lj....če hočeš! KAHLO, jaz bi pa res zdej prišla na obisk.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 8:17:28
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Škoda, ker smo se včasih fajn imele...... ampak res....smo počvekale, se nasmejale in meni je bilo ful fajn. okej, zadnje dni se stanje malo popravlja, prej je bilo samo pisanje monologov. Po mojem tudi konec porodniške malo doprinese, pa mulčki malo več zahtevajo, pa dragega je treba malo pocrkljat ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 8:18:20
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO sma ble danes na terapiji, in ena nogica se je izboljšala, druga še rabi.....drug teden še greva na pregled v sočo.....doma pa pridno poganja poganjalec, nevem kako se reče tistemu plastičnemu stvoru, k se poriva in pol ronja ob tistem stoji, gre par korakov.....ampak je hitro zmanka, ker nima moči....pa tud hodi k en robot.....ker mali vragec totih kolen ne skrči!!!!!......skratka zdaj na polno vadvima......moj križ pa tudi fino trpi sem ji pa že kupla dres in tisto oblekco za balet.....čaka oprana in zlikana..... ..........za ronjo........super!!!!!!!!!!
< Sporočilo je popravil Me to you -- 11.12.2009 8:29:08 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 8:19:20
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Po mojem tudi konec porodniške malo doprinese, pa mulčki malo več zahtevajo, pa dragega je treba malo pocrkljat ... ja itak. ni več časa.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 8:51:07
|
|
|
|
RAČKAPK
|
DAN
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 8:55:08
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK DAN o dopustnica, dober dan!!
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.