Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.11.2009 20:24:25
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.11.2009 20:30:16
|
|
|
|
ključek
|
o Saraya, živijo!! kako si? A in M? ste zdrave?? kako šola?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.11.2009 22:23:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you o Saraya, živijo!! kako si? A in M? ste zdrave?? kako šola? Vredu,hvala............... šola super,ravno danes imela izpit iz GPo in glede na to da se nisem učila,mi je kar vredu šlo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.11.2009 22:23:47
|
|
|
|
arabela*
|
A štrajkate danes tu?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.11.2009 22:53:40
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.11.2009 22:54:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* punce, ali so vnete učke nalezljive? če je konjunkitivitis ja........je treba ful pazit, pa brisače svoje imet, ker se ful prenaša..... Smo enkrat v službi imeli
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.11.2009 22:55:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Kolk enih fensi stvari - jaz pa sem imela v mislih ene kmečke voščenke al pa barvice ko bi ti videla, kakšna pride včasih bubika iz vrtca.... vsa barva za nohti, pa še marsikje drugje Že v vrtcu so prstne barve "in". LN je nekaj časa nazaj prišla domov z rumenimi lasmi.............. ..........da ne omenjam prstkov..........kajti vedno, ko ima umazane roke, se mora malo po laseh pobožati........... naš pa ima ponavadi kar majčko pobarvano al pa hlače.... majčka je bila živo zelena, hlače pa rdeče....delajo pa kar dosti s prstnimi barvami....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.11.2009 22:58:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pravkar sem izvedela, da pri nas v vrtcu razsaja ena viroza-ful ima drisko. in zdej kr čakam, da me pokličejo. pri nas pa neki virusni kašelj .......no in rezutat tega je , da je tud naš pikec prvič bolan.... Pa ful je bronhitisov....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.11.2009 23:00:56
|
|
|
|
gold fish
|
no, štemplala sem se....kdaj pridem spet pa ne vem.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.11.2009 23:06:53
|
|
|
|
Lara Croft
|
Zakaj na forum ne pridejo več Bark, AinB, Jazzy, Marsi, Morango.... in še cela garda drugih? Ne verjamem, da zaradi pomanjkanja časa... Haloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.11.2009 23:07:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish no, štemplala sem se....kdaj pridem spet pa ne vem..... Kaku ne veš? Jutri ne?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.11.2009 23:09:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish no, štemplala sem se....kdaj pridem spet pa ne vem..... Kaku ne veš? Jutri ne? ne vem še, če bom utegnila ...... zdaj je pri nas samo mama, mama....ma nimam mira do zdaj....grem spat... nočka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.11.2009 23:10:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Zakaj na forum ne pridejo več Bark, AinB, Jazzy, Marsi, Morango.... in še cela garda drugih? Ne verjamem, da zaradi pomanjkanja časa... Haloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo... ...enkrat smo že o tem kako rekle.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 8:09:48
|
|
|
|
Olivija*
|
dobro jutro! mi smo pa včeraj doživeli prvo pravo buško še dobro, da spremljam ta forum in da sem že imela pripravljeno margarino (ker drugače pri nas margarine ne uporabljamo, razen kadar kaj pečem...za mazanje na kruh in kuhanje imamo samo puter...pa še tega čim manj) pa še to vam moram povedat, da sem ful vesela, da so mi vse hlače prevelike, juhuuu!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 8:14:28
|
|
|
|
Olivija*
|
naša A pa že dva dni govori samo Pistjaaan, Pistjaaan Le koga misli s tem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 8:31:15
|
|
|
|
ključek
|
Jutro................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 10:56:27
|
|
|
|
Olivija*
|
MTY, pozdravljena!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 11:11:19
|
|
|
|
ključek
|
midve sva danes preventivno ostali doma, ker je ful otrok v vrtcu, v vseh skupinah, bolanih. vzgojiteljica mi je povedala, da naj bi virus dobili tudi 3 mesece stari v našem kraju.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 11:13:23
|
|
|
|
ključek
|
drugače pa bubi..........paket iz pikapolnice je prišel danes. zanimiva je tista podlaga za risanje, edino kar me je zmotilo (predvsem na ceno) je to, da je priloženo samo eno pisalo. seveda jih lahko kupiš. posebej.
< Sporočilo je popravil Me to you -- 6.11.2009 11:14:30 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 11:14:18
|
|
|
|
ključek
|
ker LN spi, grem na hitro pripraviti za kosilo, tko da se verjetno tipkamo zvečer. če bo sploh katera tukaj........nas je čedalje manj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 12:07:41
|
|
|
|
Olivija*
|
jaz sem tudi že doma KAHLO, kdo je ta shiva, ki mi FB ponuja za prijatelja, pa enako slikco ima kot je tvoj avatar??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 12:54:18
|
|
|
|
KAHLO
|
Oli....to je moja najbolša prijateljica (sorodna duša).....k zdaj živi v nemčiji že več kot 10 let, sama ne mora zanosit oz. ma težave zanosit, je pa full nora na bebije .......kot lahko opaziš še posebaj na mojo pupo ........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 13:08:26
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you drugače pa bubi..........paket iz pikapolnice je prišel danes. zanimiva je tista podlaga za risanje, edino kar me je zmotilo (predvsem na ceno) je to, da je priloženo samo eno pisalo. seveda jih lahko kupiš. posebej. eh, saj ne rabiš teh pisal. Vzami navadno gobico, čopič,... pač nekaj, kar v vodo namočiš. Otroci pa bodo itak kar poslinili in razmazali Mi še nismo nabavili, bo dedek Mraz o tem razmislil
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 13:39:01
|
|
|
|
arabela*
|
Tak.........nakofetkali smo se.........tud dežek nas je fajn namočil............sedaj pa lepo na toplem doma
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.11.2009 14:44:17
|
|
|
|
Olivija*
|
MTY, a pikapolonica ima tudi spletno trgovino? Jaz sem do zdaj samo iz BC naročila.... sicer pa lahko grem sama pogledat, namesto da tebe tukaj zaslišujem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.