Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 28.6.2011 23:14:49
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.7.2011 23:13:32
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 2.7.2011 14:26:57
|
|
|
|
*bubi*
|
Saraya, hodite kaj v park v tem času? Dajmo se kaj zmenit, no. Jaz ti sicer še ne znam povedat, kateri dan bomo tam, ampak bomo šli vedno, ko bo možno. Beri: ko bom imela popoldan otroka doma in bo lepo vreme. Zjutraj sta namreč še v vrtcu. Jutri gremo dopoldan malo pogledat, danes smo tudi bili. Sicer je veliko manj delavnic in tega, je pa zato tudi manj gužve Popoldan bomo verjetno tudi šli. Če bosta pridna, kar pa zna biti zadnje čase kar problem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.7.2011 21:11:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
Bubi... ma kam na ringaraja si objavila Tatjanin link?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.7.2011 21:59:15
|
|
|
|
meta21
|
Hej! Da vas malo pozdravim! Sem bila pridna in sem vas tudi prebrala ... od aprila ... . Sploh sarayini posti so mi šli hitro Drugače pa pri nas nič pretirno novega, ubadamo se s podobnimi stvarmi kot ve, vsaj pri Lovru. V ponedeljek se je odločil, da gre spat brez plenice (prej jo je za spat še imel) in je od takrat brez . Mi je kar fajn met samo enega v plenicah. Bine je pravi mali rekorder v teži in višini, saj pri 5 mesecih tehta okroglih 9 kg in meri 73,5 cm. Lovra prehiteva za dobra 2 meseca. Zdaj smo že v "cvetača" fazi, ki se je začela z besedami sestre pri pediatrinji: Pozabite vse od prvega! Mah, zdrava kmečka logika, pa je! Tolk na hitro! lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.7.2011 23:51:47
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Bubi... ma kam na ringaraja si objavila Tatjanin link? tole misliš? http://www.ringaraja.net/forum/m_5705382/mpage_40/key_/tm.htm#
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.7.2011 23:53:14
|
|
|
|
*bubi*
|
Lepo, da si se javila, Meta Bine pa je veeeelik..... ni sredina nekje 9m=9kg
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.7.2011 12:36:21
|
|
|
|
meta21
|
Je, bubi, je, ampak kaj naj . Saj širina je še nekak odvisna od mene, dolžina pa ne in če raste, mora tud na kilaži dobivat. Drugač sem pa zdele čist hin, ker je bla tukaj lana17, če se je še spomnite, ki ima Jona in ker smo blizu doma pa sodelavki sva pa tamaledva sta 3 dni narazen, sva skoraj vsak dan skupaj. No, midve se čist fino razumeva, tamaledva pa . Vsak dan, oba!!!, že zjutraj začneta, če se bomo kaj vidli in hkrati obljubljata, da se ne bosta kregala potem je pa vedno isto. Kreganje za vse kar jima pade na pamet, vpitje, tožarjenje ... Ampak to samo ko sta skupaj. Če je eden sam ali z drugimi otroki, ni panike. Joj, me to izčrpa. Nič grem mal za šporhet . Mi je zdaj tak fajn kuhat, ko je na vrtu morje zelenjave
< Sporočilo je popravil meta21 -- 4.7.2011 12:37:28 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.7.2011 21:26:35
|
|
|
|
Lara Croft
|
se čist fino razumeva, tamaledva pauser posted image . Vsak dan, oba!!!, že zjutraj začneta, če se bomo kaj vidli in hkrati obljubljata, da se ne bosta kregala potem je pa vedno isto. Kreganje za vse kar jima pade na pamet, vpitje, tožarjenje ... Ampak to samo ko sta skupaj. Če je eden sam ali z drugimi otroki, ni panike. Joj, me to izčrpa. Pozdravi Lano..:) Ko začnejo s kregom, oz,razgrajanjem, ali karkoli,kar me preveč razburja, jaz popokam Laro in grem...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.7.2011 23:00:50
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ko začnejo s kregom, oz,razgrajanjem, ali karkoli,kar me preveč razburja, jaz popokam Laro in grem... ja, ampak meta je imela obisk sicer pa jaz tudi popokam otroka in grem, če pri babici nastane preveč direndaja. Pa če sta samo moja dva ali je še tretji zraven.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.7.2011 8:17:01
|
|
|
|
Lara Croft
|
ja, ampak meta je imela obisk user posted image user posted image user posted image Vsak dan..... hahaha Malo morgen...doma nej bojo..hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.7.2011 10:21:27
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ja, ampak meta je imela obisk user posted image user posted image user posted image Vsak dan..... hahaha Malo morgen...doma nej bojo..hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.7.2011 20:10:02
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ja, ampak meta je imela obisk user posted image user posted image user posted image Vsak dan..... hahaha Malo morgen...doma nej bojo..hahaha Mah, obema je problem, ker sva obe na porodniški, obe sva šele letos dobili vrtec za Jona oz. Lovra in sva cel dan doma z dvema otrokoma. Nama kar paše malo čveka dopoldne ob kavi. Seveda bi bilo precej lepše, če bi Lovro in Jon uspela sama reševat konflikte . Me prav zanima kolk s bosta razumela čez 20 let
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.7.2011 21:52:06
|
|
|
|
Lara Croft
|
Mah, obema je problem, ker sva obe na porodniški Kaj Lana ima tut fantka?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.7.2011 23:19:40
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Mah, obema je problem, ker sva obe na porodniški Kaj Lana ima tut fantka? Ja, 19. junija je rodila. Nik je. Punce bomo pa menda mogli uvozit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.7.2011 8:07:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Saraya, hodite kaj v park v tem času? Dajmo se kaj zmenit, no. Jaz ti sicer še ne znam povedat, kateri dan bomo tam, ampak bomo šli vedno, ko bo možno. Beri: ko bom imela popoldan otroka doma in bo lepo vreme. Zjutraj sta namreč še v vrtcu. kar veliko ja....večina pa čez dopoldan. Popoldne smo edino med vikendi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.7.2011 8:09:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sicer je veliko manj delavnic in tega, je pa zato tudi manj gužve [/image] nismo šli na delavnice, ustvarjata tak doma skozi nekaj.. gremo večinoma najprej na igrala da se znorita, potem na igrala iz lesa, kak poligon, pa predstava obvezno ali pa igranje na travi Je pa res, da je bilo prejšnji teden več, nekaj so že pospravili. Je pa nasplošno več stojnic kot prejšnja leta
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.7.2011 8:16:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Bubi... ma kam na ringaraja si objavila Tatjanin link? tole misliš? http://www.ringaraja.net/forum/m_5705382/mpage_40/key_/tm.htm#
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.7.2011 20:52:59
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Bubi... ma kam na ringaraja si objavila Tatjanin link? tole misliš? http://www.ringaraja.net/forum/m_5705382/mpage_40/key_/tm.htm# Ti je všeč? Jaz sem navdušena. Prava profesionalka. Komaj čakam CD
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.7.2011 22:04:58
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ti je všeč? user posted image Jaz sem navdušena. Prava profesionalka. Komaj čakam CD user posted image Sej bo hmali no..., Še tukaj je nekaj..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.7.2011 22:24:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ti je všeč? user posted image Jaz sem navdušena. Prava profesionalka. Komaj čakam CD user posted image Sej bo hmali no..., Še tukaj je nekaj.. te so tudi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.7.2011 23:10:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Bubi... ma kam na ringaraja si objavila Tatjanin link? tole misliš? http://www.ringaraja.net/forum/m_5705382/mpage_40/key_/tm.htm# Ti je všeč? Jaz sem navdušena. Prava profesionalka. Komaj čakam CD res zelo lepo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.7.2011 23:11:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ti je všeč? user posted image Jaz sem navdušena. Prava profesionalka. Komaj čakam CD user posted image Sej bo hmali no..., Še tukaj je nekaj.. neverjetno
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.7.2011 13:29:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
SLIKA 1 SLIKA 2 SLIKA 3 Bo treba kak poster naredit.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.7.2011 14:07:17
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft SLIKA 1 SLIKA 2 SLIKA 3 Bo treba kak poster naredit..... slika na platnu
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
čokolafdabibica1kakšno čokolado najraj jeste??????????????'milka (
80%)
gorenjka (
14%)
dorina (
4%)
figaro (
2%)
Število vseh glasov: 207Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!