Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 31.7.2011 20:56:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
zdaj grem pa likat, da se mal segrejem Jah... je pa slaba stran tega vremena, da se ne moreš izgovarjat, na vročino, ko nočeš likat...hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 31.7.2011 21:18:28
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft zdaj grem pa likat, da se mal segrejem Jah... je pa slaba stran tega vremena, da se ne moreš izgovarjat, na vročino, ko nočeš likat...hahaha eh, ni vse tak črno.... cot iz morja mi sploh ni treba likat, ker je zdaj v igri čisto druga garderoba saj vem, da 1x bo treba
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 31.7.2011 22:44:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
eh, ni vse tak črno.... cot iz morja mi sploh ni treba likat, ker je zdaj v igri čisto druga garderoba user posted image user posted image user posted image
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.8.2011 9:06:33
|
|
|
|
leda
|
sem nas ujela na spodnjem robu prve strani predvidevam, da je tkole zatišno, ker vse na polno uživate v jeseni...mi mamo dons rojstnodnevno žurko za našo šestletnico. in močno upamo, da bomo lahko napolnili bazen in nardili pravi poletni-vodno-toboganski-party.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.8.2011 9:13:12
|
|
|
|
*bubi*
|
Veselo praznovanje in vse najboljše tvoji kmalu šolarki
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.8.2011 9:50:47
|
|
|
|
leda
|
Veselo praznovanje in vse najboljše tvoji kmalu šolark hvala hvala. je blo uspešno prvo za familjo in drugo za prjateljčke. tko da smo mel včeri polno hišo punčk in je blo super. Ela je pa tut čist fascinirana, sploh ko smo ji pojasnili, da bo ona pa tut mela rojstnodnevno žurko. wow. ko pa smo glih pri šolarkah: bubi, ti ki vse veš, kjer majo veliko in postpotovalnim denarnicam prijazno izbiro šolskih torbic?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.8.2011 10:11:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda ko pa smo glih pri šolarkah: bubi, ti ki vse veš, kjer majo veliko in postpotovalnim denarnicam prijazno izbiro šolskih torbic? Najbolj ugodne cene ima Leclerc. Prelistaj zadnji katalog, ki velja od včeraj, lahko tudi online. Je pa odvisno, kaj iščete - pravo torbico, šolski nahrbtnik? Samo torbo, vse v kompletu? Če želiš na obroke, pa je varianta DZS in M pika. Jaz sem ful vesela, da sem ujela akcijo v Intersparu in sem za 60€ dobila 5-delni komplet. So imeli tudi za punčke 3 motive. Oz. še imajo, ampak po redni ceni 80€. Je pa varianta, da počakaš na kupon v dnevnem časopisu, ko je -20% na poljuben artikel. Na forumu Od šolarčka do šolarja je nekaj debat na to temo.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.8.2011 10:57:47
|
|
|
|
leda
|
hvala bubi. ma kaj iščemo? jah vse za šolo. sem mislila, da je to šolska torba, pa vidim, da v času neznosne svobode potrošništva ne bo enostavno no, ceglc iz šole z naštetimi vsemi flumastri in vrečkami za copate dobim v pondelk, tko da mam zaenkrat samo zdravodelavske predstave o tem, kaj rabi prvošolka. grem brat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.8.2011 12:33:59
|
|
|
|
*bubi*
|
po pravici povedano so se malo pozno spomnili za seznam. Razen če ste delovne zvezke že v šoli naročili. Pa v ponedeljek je praznik, boš vsaj še do torka čakala. Razen če imajo na internetu tako kot naša šola Jah, rabijo kar nekaj stvari, ja.... se tudi finančno nabere in iz marsičesa se da očitno diplomirat (barvice recimo ). Je pa fajn vedet, kakšna bo torba, ja, da ne nabaviš najprej peresnice, potem pa dobiš not še dve BTW: vrečka za copate mi je daleč najboljša Lumpijeva - poceni, majhna, in ne PVC.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.8.2011 12:37:58
|
|
|
|
*bubi*
|
Saraya, ti si tudi v tem zdaj... boš še ti kakšno dodala? Mi imamo v glavnem vse. Sem še po oglje za risanje v Kopijo-novo hodila, ker za to pa se mi zdi res too much dat 6€ za 5 palčk. Da ne govorim, kak sem se z debelim čopičem na . grrrrrrrrrrrrrr... bi mar takoj šla v Kopijo... samo nisem vedela, da imajo možnost nakupa tudi direktno pri njih v pisarni/papirnici. Ste pa verjetno dobili njihov katalog, ker temeljijo na kataloški prodaji.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.8.2011 13:23:36
|
|
|
|
leda
|
po pravici povedano so se malo pozno spomnili za seznam mah ne, niso oni krivi, če se mi potepamo. so ga dali junija,...bi ga pa lahko na sajt obesli, pa ga niso...skratka v torek dobim kopijo pildka od mame bivše sovrtičkarce in možne sošolke...delovni zvezek rabijo eden, gre ja za take in drugačne malenkosti.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.8.2011 13:27:59
|
|
|
|
leda
|
Kopijo-novo sem poguglala in super! gremo v torek po torbo, pol pa tule opravim še vse ostalo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.8.2011 22:09:32
|
|
|
|
*bubi*
|
Mogoče pa bi že kaj prej v Interspar zavila.... imajo takojšen 30% popust na vse zvzeke, barvice, flumastre... Kopiram iz maila: Izjemna ponudba samo za imetnike SPAR plus kartice! Počasi se nam približuje konec počitnic, tako da je tokrat naša ponudba prilagojena tudi šolarjem - od četrtka do nedelje nudimo imetnikom kartice izjemen popust na vse zvezke, barvice in flomastre.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.8.2011 22:10:55
|
|
|
|
*bubi*
|
Aja, pa še nalepke za lego kocke lahko mimogrede začneš zbirat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.8.2011 13:53:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Saraya, ti si tudi v tem zdaj... boš še ti kakšno dodala? mi imamo samo torbo že. Tisto s koleščki itak, srednja velikost, da jo komot tud nese, ker ni pretežka. Motiv helo kitty, kupili smo pa jo v merkatorju po zelo ugodnoi ceni. Ostale stvrai bomo nabavili drug teden, pa še delovne zvezke
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.8.2011 13:54:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Mogoče pa bi že kaj prej v Interspar zavila.... imajo takojšen 30% popust na vse zvzeke, barvice, flumastre... eh škoda da kartice nimamo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.8.2011 13:16:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Mi imamo v glavnem vse. Sem še po oglje za risanje v Kopijo-novo hodila, ker za to pa se mi zdi res too much dat 6€ za 5 palčk. mi nimamo tega na seznamu
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.8.2011 13:17:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* BTW: vrečka za copate mi je daleč najboljša Lumpijeva - poceni, majhna, in ne PVC. o hvala za info, meni je tud všeč
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.8.2011 13:19:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Razen če ste delovne zvezke že v šoli naročili. kak v šoli...Mi jih pri kupimo, učbenike pa kao lahko v šoli dobimo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.8.2011 21:57:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
NO, še dobro, da imate prvošolčke, je vsaj kej za čitat... Mi2 z Lariko pa sva bli v hribih danes... no, na sosednjem hribčku... hahaha...,ma kr nekaj pa je bilo za hodit, za tko malo punčko in mamo brez kondicije in s 10 pridobljenimi kilogrami... ohoo.. pa dopust me še čaka... no, sicer ne gremo prow nikamor...... meni se ne da.. se mi ne da in pika..ne pakirat, ne se prilagajat, ne bit v premalih in premalo prostorih...pa še tko porejena... Edino obraz in joške so super... Larika bi sicer šla rada ma lv bazen, ma kaj čmo... meni se ne gre.. morda drugo leto, zdej sem se namreč lotla hujšat...en teden skoraj, ko sem "pridna" Bova lepo doma, glih fajn bo, ker bo zadnji teden uvajanje in verjetno cel kažin...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.8.2011 9:47:06
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jaz pa sedežke gledam.... sicer bo še kr lep cajt v tem zdeaj aktualnemu, ampak vseeno... in ta se mi najbolj dopade... RODI ali pa ta, samo barve ni prave... SIBEX
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.8.2011 10:10:01
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Razen če ste delovne zvezke že v šoli naročili. kak v šoli...Mi jih pri kupimo, učbenike pa kao lahko v šoli dobimo Ja, učbenik (pri nas eden) je iz sklada - sposoja. Šole pa nudijo tudi možnost, da oddaš njim naročilnico za DZ in tudi ostale potrebščine in prevzameš vse skupaj potem v šoli. Kataloška prodaja.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.8.2011 10:15:10
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Mi imamo v glavnem vse. Sem še po oglje za risanje v Kopijo-novo hodila, ker za to pa se mi zdi res too much dat 6€ za 5 palčk. mi nimamo tega na seznamu ja, čisto možno.... so ful različni seznamčki od šole do šole... in 2x letno, ko bodo to rabili, bi res lahko šola šenkala. Bo pa ta škatlica za 9 let . BTW: bubi je z ogljem risal že v vrtcu in to kar precej.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Ali ste praznovali otrokov 1.rojstni dan na veliko ali samo bliznji? kokos4 RRPraznovanjeNa veliko (
9%)
Samo bliznji (
91%)
Število vseh glasov: 32Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!