Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.5.2011 22:21:01
|
|
|
|
Lara Croft
|
jao, kak sem rahlo spala... skoz na preži, če si bodo privoščili kakšne lumparije Ma dej, dej, pusti mlade, da uživajo... haha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.5.2011 7:26:15
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft jao, kak sem rahlo spala... skoz na preži, če si bodo privoščili kakšne lumparije Ma dej, dej, pusti mlade, da uživajo... haha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.5.2011 7:02:23
|
|
|
|
leda
|
juhuhu, dobil smo vrtec! juhuhuhuhuhu, enoto pet minut peš od doma. la vita e bella.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.5.2011 9:23:47
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda juhuhu, dobil smo vrtec! juhuhuhuhuhu, enoto pet minut peš od doma. la vita e bella. Kako pa je na splošno letos v vaši občini z vrtcem? V naši so baje sprejeti vsi otroci, so odprli še nekaj oddelkov Verjetno res ne dobi vsak mesta v želeni enoti, ampak boljše dat v drugo enoto kot ostat brez
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.5.2011 10:47:17
|
|
|
|
leda
|
Kako pa je na splošno letos v vaši občini z vrtcem? V naši so baje sprejeti vsi otroci, so odprli še nekaj oddelkov user posted image Verjetno res ne dobi vsak mesta v želeni enoti, ampak boljše dat v drugo enoto kot ostat brez user posted image v ljubljani so sprejeti vsi za drugo starostno skupino, polovica prve pa je ostala zunaj (so lani spet spremenili točke v korist ljubljančanov, tko da to so v glavnem tisti, ki nimajo vsaj dve leti stalnega bivališča tu). problem(ček) v naši enoti je, da imajo le dve mesti za elino generacijo. mi smo prvi v vrsti; skratka, če en izpade bo med svojimi, če pa ne, pa med starejšimi. meni je pomembno, da je v tej enoti. malo zaradi logistike (je na poti do šole), predvsem pa zato, ker je edina enota, ki spada pod našo šolo. glede zoje se je izkazalo, da se je v teh dveh letih fajn vklopla in ma v soseski kup sovrtičkarjev, ki se skupaj popoldne igrajo malo tu in malo tam. starši jih izmenjajo vozimo naokoli (sem večrat pobrala v vrtcu čredico punčk in jih peljala čez reko na plesne, drug starš pa jih je dostavil nazaj), skratka izoblikavala se je luštna lokalna skupnost, ki je meni (bivši vozačici) zelo všeč. in (skoraj) vsi grejo zdaj v isto šolo. prava mala kompa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.5.2011 20:16:05
|
|
|
|
Lara Croft
|
A vam rečejo tamali.... "Mami, rad/a te imam"?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 16.5.2011 22:17:53
|
|
|
|
Lara Croft
|
Iščemo 4 kinder čokoladke... one riževe... hahaha Je Lara včeraj odprla cel paket, pojedla eno, ostale 4 pa spravila...ma se ne ve kam... povsod, kamor lahko sama doseže, jih ni... Sumim, da jih je po nesreči vrgla v smeti...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.5.2011 7:04:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft A vam rečejo tamali.... "Mami, rad/a te imam"? M najraje reče mamica ti si moja najljubša, ,mamica moja zlata rada te imam ali pa najrajši te imam..ona take besede full podarja
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.5.2011 7:05:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IščemoSumim, da jih je po nesreči vrgla v smeti...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.5.2011 7:05:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda skratka izoblikavala se je luštna lokalna skupnost, ki je meni (bivši vozačici) zelo všeč. in (skoraj) vsi grejo zdaj v isto šolo. prava mala kompa super
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.5.2011 9:04:19
|
|
|
|
arabela*
|
M je tudi dobila vrtec, gre septembra....tak da bo uživala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.5.2011 14:37:37
|
|
|
|
*bubi*
|
to se pa lepo bere, leda. In ravno ta krog prijateljčkov je meni bil argument, da sem ga dala na drugo šolo kot sodimo. ali pač eden od argumentov.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.5.2011 14:38:11
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sumim, da jih je po nesreči vrgla v smeti...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.5.2011 14:40:39
|
|
|
|
*bubi*
|
tudi za M, itak da bo uživala v vrtcu. Jaz še ne vem, kako bodo oblikovali skupine za drugo leto. Bom malo povprašala danes na pogovornih urah. Največji čudež, ki se lahko zgodi, je da gresta vzgojiteljici z njimi naprej
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.5.2011 21:26:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* . Največji čudež, ki se lahko zgodi, je da gresta vzgojiteljici z njimi naprej to je super varjanta ja...v enoti, kjer je bila A lani so imeli to varjanto...od začetka do šole iste vzgojiteljice.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.5.2011 9:29:52
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* . Največji čudež, ki se lahko zgodi, je da gresta vzgojiteljici z njimi naprej to je super varjanta ja...v enoti, kjer je bila A lani so imeli to varjanto...od začetka do šole iste vzgojiteljice. ja, odvisno kako gledaš. Pri nas sicer ni te navade, bubi je imel vsako leto drugi dve vzg. Je mogoče fajn, da se otrok ne navadi preveč, da malo menja režim (če se grdo izrazim). Ja, je bolj kruto do otroka, ampak jaz nisem pristaš zavijanja v vato. Zdaj pa je spet odvisno: če sta vzg. res ful ok, potem si želiš, da gresta naprej.... če pa nista tako zelo ok, pa si vesel, da je mimo No, pri bubiki se je lani/letos prvič zgodilo, da sta šli vzg. z njimi, ker imajo v skupini eno naglušno punčko in so strokovnjaki tako svetovali (v ozadju je tudi ustrezno usposabljanje osebja). Za letos pa res ne vem, ker grejo v vrtec (sosednja stavba).... ti dve vzg. sta že skoz pri 1. starostnem.... zato sem v dvomih. No, glede na to, da sta obe res fuuuuuul v redu, si pač po tihem želim, čeprav menim, da je mala verjetnost. Večino vzg. v vrtcu je že bubi dal skoz in so vse dokaj ok. Sicer pa bo že - otrok se mora znat prilagodit, bubika baje itak nima problemov, ker se vedno sili v ospredje
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.5.2011 7:46:21
|
|
|
|
leda
|
to se pa lepo bere, leda. a ne? sicer pa adieu-farawell-auf wiedersehen-goodbye mi gremo jutri še zadnjič v službo, potem pa vozi miško! večina opravil s TO DO liste je prečrtana, sam še spakirat je treba in stišat vso prtljago v avto. se mi zdi, da bo tole zadnje še največji zalogaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.5.2011 9:29:00
|
|
|
|
Jazzy1
|
Leda - SUPER SE IMEJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poročaj kdaj vmes kako se imate, važi? No, mi smo nazaj iz England - bilo je super, Lija se je sicer malo pritoževala, ker ni bilo ravno po njeno (ogledi, hoja, vožnje), Tom pa skoraj tako kot da ga ni - super priden fant Vmes mi je mami tudi sporočila, da smo dobili vrtec in to za oba - jeeeeee! Zdej pa morm mal flat v red spravit. Najbrž ni treba posebej poudarjati kolk perila in ostalih prčkarij je za narest, ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.5.2011 11:23:48
|
|
|
|
leda
|
Lija se je sicer malo pritoževala a že???? jst zoje več ne spravim v galerijo al muzej, ki diši po sodobni umetnosti. elo, jah pri eli pa ponavad skušam preprečit škodo na področju sodobne umetnosti...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.5.2011 11:25:23
|
|
|
|
leda
|
Vmes mi je mami tudi sporočila, da smo dobili vrtec in to za oba - jeeeeee! upam, da tut ista enota. mene ta komfort čaka šele čez 4 leta. ko bosta obe 4 leta v isti bajti. prvič.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.5.2011 21:22:36
|
|
|
|
*bubi*
|
Leda, uživajte!!!! Jazzy, super za vrtec Sicer si malo pozna zdaj drugi ne bo več zastonj Tak dobro kot sem jaz z vrtcem skoz prišla.... ne bi moglo bit boljše. Vsega skupaj bosta 7 let v vrtcu, pa nikoli za nobenega nisem plačevala 1. starostnega
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.5.2011 21:25:15
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda mene ta komfort čaka šele čez 4 leta. ko bosta obe 4 leta v isti bajti. prvič. S tem misliš na šolo? Ne gre mi skupaj.... naši septembrčki grejo že čez 3 leta v šolo.... in 6 let bosta oba/obe hodila/hodili v isto šolo. Al ni tak?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.5.2011 21:37:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lija se je sicer malo pritoževala, ker ni bilo ravno po njeno (ogledi, hoja, vožnje), Dej mi povej.... kak ste to speljali? Lija je kr hodila? Meni se meša, ker še do igrišča rabimo skoraj eno uro...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.5.2011 21:40:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
že čez 3 leta v šolo.... ŽE? Ne moreš verjet,kok gre ta cajt hitr...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.5.2011 21:56:26
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jazzy, super za vrtec Sicer si malo pozna zdaj drugi ne bo več zastonj Tak dobro kot sem jaz z vrtcem skoz prišla.... ne bi moglo bit boljše. Vsega skupaj bosta 7 let v vrtcu, pa nikoli za nobenega nisem plačevala 1. starostnega Meni je frendica ki dela na MŠ rekla, da naj bi prvi otrok postal cenejši, drugega naj bi nekaj plačal in naj bi prišlo bolj ali manj isto... To pa naj bi naredili predvsem zato ker naj bi veliko staršev imelo 2. otroka vpisano, pa je bil bolj malo v vrtcu in je dejansko "kradel" prostor drugim. Ampak nisem pa nič updejtana o stvari, tako da se je lahko že vmes kaj novega skuhalo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......