|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
5.5.2011 22:21:01   
Lara Croft
jao, kak sem rahlo spala... skoz na preži, če si bodo privoščili kakšne lumparije

Ma dej, dej, pusti mlade, da uživajo... hahauser posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
6.5.2011 7:26:15   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

jao, kak sem rahlo spala... skoz na preži, če si bodo privoščili kakšne lumparije

Ma dej, dej, pusti mlade, da uživajo... hahauser posted image

user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
11.5.2011 7:02:23   
leda
juhuhu, dobil smo vrtec!

juhuhuhuhuhu, enoto pet minut peš od doma.

la vita e bella.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
11.5.2011 9:23:47   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: leda

juhuhu, dobil smo vrtec!

juhuhuhuhuhu, enoto pet minut peš od doma.

la vita e bella.

Kako pa je na splošno letos v vaši občini z vrtcem? V naši so baje sprejeti vsi otroci, so odprli še nekaj oddelkov user posted image  Verjetno res ne dobi vsak mesta v želeni enoti, ampak boljše dat v drugo enoto kot ostat brez user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
11.5.2011 10:47:17   
leda
Kako pa je na splošno letos v vaši občini z vrtcem? V naši so baje sprejeti vsi otroci, so odprli še nekaj oddelkov user posted image Verjetno res ne dobi vsak mesta v želeni enoti, ampak boljše dat v drugo enoto kot ostat brez user posted image

v ljubljani so sprejeti vsi za drugo starostno skupino, polovica prve pa je ostala zunaj (so lani spet spremenili točke v korist ljubljančanov, tko da to so v glavnem tisti, ki nimajo vsaj dve leti stalnega bivališča tu). problem(ček) v naši enoti je, da imajo le dve mesti za elino generacijo. mi smo prvi v vrsti; skratka, če en izpade bo med svojimi, če pa ne, pa med starejšimi.

meni je pomembno, da je v tej enoti. malo zaradi logistike (je na poti do šole), predvsem pa zato, ker je edina enota, ki spada pod našo šolo. glede zoje se je izkazalo, da se je v teh dveh letih fajn vklopla in ma v soseski kup sovrtičkarjev, ki se skupaj popoldne igrajo malo tu in malo tam. starši jih izmenjajo vozimo naokoli (sem večrat pobrala v vrtcu čredico punčk in jih peljala čez reko na plesne, drug starš pa jih je dostavil nazaj), skratka izoblikavala se je luštna lokalna skupnost, ki je meni (bivši vozačici) zelo všeč. in (skoraj) vsi grejo zdaj v isto šolo. prava mala kompa user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
11.5.2011 20:16:05   
Lara Croft
A vam rečejo tamali.... "Mami, rad/a te imam"?

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
16.5.2011 22:17:53   
Lara Croft
Iščemo 4 kinder čokoladke... one riževe... hahaha

Je Lara včeraj odprla cel paket, pojedla eno, ostale 4 pa spravila...ma se ne ve kam... povsod, kamor lahko sama doseže, jih ni... Sumim, da jih je po nesreči vrgla v smeti...

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4782
17.5.2011 7:04:32   
arabela*

A vam rečejo tamali.... "Mami, rad/a te imam"?

user posted image

M najraje reče mamica ti si moja najljubša, ,mamica moja zlata rada te imam ali pa najrajši te imam..ona take besede full podarjauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 4783
17.5.2011 7:05:01   
arabela*

IščemoSumim, da jih je po nesreči vrgla v smeti...

user posted image

user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 4784
17.5.2011 7:05:28   
arabela*

skratka izoblikavala se je luštna lokalna skupnost, ki je meni (bivši vozačici) zelo všeč. in (skoraj) vsi grejo zdaj v isto šolo. prava mala kompa user posted image

superuser posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
17.5.2011 9:04:19   
arabela*
M je tudi dobila vrtec, gre septembra....tak da bo uživalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4786
17.5.2011 14:37:37   
*bubi*
to se pa lepo bere, leda.

In ravno ta krog prijateljčkov je meni bil argument, da sem ga dala na drugo šolo kot sodimo. ali pač eden od argumentov.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
17.5.2011 14:38:11   
*bubi*

Sumim, da jih je po nesreči vrgla v smeti... 

Neposredna povezava do sporočila: 4788
17.5.2011 14:40:39   
*bubi*
user posted image  tudi za M, itak da bo uživala v vrtcu.

Jaz še ne vem, kako bodo oblikovali skupine za drugo leto. Bom malo povprašala danes na pogovornih urah. Največji čudež, ki se lahko zgodi, je da gresta vzgojiteljici z njimi naprej user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
17.5.2011 21:26:56   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*
. Največji čudež, ki se lahko zgodi, je da gresta vzgojiteljici z njimi naprej user posted image

to je super varjanta ja...v enoti, kjer je bila A lani so imeli to varjanto...od začetka do šole iste vzgojiteljice.user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
18.5.2011 9:29:52   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

. Največji čudež, ki se lahko zgodi, je da gresta vzgojiteljici z njimi naprej user posted image

to je super varjanta ja...v enoti, kjer je bila A lani so imeli to varjanto...od začetka do šole iste vzgojiteljice.user posted image

ja, odvisno kako gledaš. Pri nas sicer ni te navade, bubi je imel vsako leto drugi dve vzg. Je mogoče fajn, da se otrok ne navadi preveč, da malo menja režim (če se grdo izrazim). Ja, je bolj kruto do otroka, ampak jaz nisem pristaš zavijanja v vato.

Zdaj pa je spet odvisno: če sta vzg. res ful ok, potem si želiš, da gresta naprej.... če pa nista tako zelo ok, pa si vesel, da je mimo user posted image

No, pri bubiki se je lani/letos prvič zgodilo, da sta šli vzg. z njimi, ker imajo v skupini eno naglušno punčko in so strokovnjaki tako svetovali (v ozadju je tudi ustrezno usposabljanje osebja). Za letos pa res ne vem, ker grejo v vrtec (sosednja stavba).... ti dve vzg. sta že skoz pri 1. starostnem.... zato sem v dvomih.

No, glede na to, da sta obe res fuuuuuul v redu, si pač po tihem želim, čeprav menim, da je mala verjetnost.

Večino vzg. v vrtcu je že bubi dal skoz in so vse dokaj ok. Sicer pa bo že - otrok se mora znat prilagodit, bubika baje itak nima problemov, ker se vedno sili v ospredje user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
19.5.2011 7:46:21   
leda
to se pa lepo bere, leda.

a ne?

sicer pa adieu-farawell-auf wiedersehen-goodbye

user posted image

mi gremo jutri še zadnjič v službo, potem pa vozi miško! večina opravil s TO DO liste je prečrtana, sam še spakirat je treba in stišat vso prtljago v avto. se mi zdi, da bo tole zadnje še največji zalogaj user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
19.5.2011 9:29:00   
Jazzy1
Leda - SUPER SE IMEJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poročaj kdaj vmes kako se imate, važi?

No, mi smo nazaj iz England - bilo je super, Lija se je sicer malo pritoževala, ker ni bilo ravno po njeno (ogledi, hoja, vožnje), Tom pa skoraj tako kot da ga ni - super priden fant user posted image

Vmes mi je mami tudi sporočila, da smo dobili vrtec in to za oba - jeeeeee! user posted image user posted image user posted image

Zdej pa morm mal flat v red spravit. Najbrž ni treba posebej poudarjati kolk perila in ostalih prčkarij je za narest, ne? user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
19.5.2011 11:23:48   
leda
Lija se je sicer malo pritoževala

a že???? jst zoje več ne spravim v galerijo al muzej, ki diši po sodobni umetnosti. elo, jah pri eli pa ponavad skušam preprečit škodo na področju sodobne umetnosti...

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
19.5.2011 11:25:23   
leda
Vmes mi je mami tudi sporočila, da smo dobili vrtec in to za oba - jeeeeee!

user posted image

upam, da tut ista enota. mene ta komfort čaka šele čez 4 leta. ko bosta obe 4 leta v isti bajti. prvič.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
19.5.2011 21:22:36   
*bubi*
Leda, uživajte!!!! user posted image

Jazzy, super za vrtec user posted image user posted image user posted image  Sicer si malo pozna zdaj drugi ne bo več zastonj user posted image  
Tak dobro kot sem jaz z vrtcem skoz prišla.... ne bi moglo bit boljše. Vsega skupaj bosta 7 let v vrtcu, pa nikoli za nobenega nisem plačevala 1. starostnega user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
19.5.2011 21:25:15   
*bubi*

mene ta komfort čaka šele čez 4 leta. ko bosta obe 4 leta v isti bajti. prvič.

S tem misliš na šolo? Ne gre mi skupaj.... naši septembrčki grejo že čez 3 leta v šolo.... in 6 let bosta oba/obe hodila/hodili v isto šolo. Al ni tak? user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
19.5.2011 21:37:18   
Lara Croft
Lija se je sicer malo pritoževala, ker ni bilo ravno po njeno (ogledi, hoja, vožnje),

Dej mi povej.... kak ste to speljali? Lija je kr hodila? Meni se meša, ker še do igrišča rabimo skoraj eno uro...

user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
19.5.2011 21:40:25   
Lara Croft
že čez 3 leta v šolo....

ŽE?

Ne moreš verjet,kok gre ta cajt hitr...user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
19.5.2011 21:56:26   
Jazzy1

Jazzy, super za vrtec user posted image user posted image user posted image  Sicer si malo pozna zdaj drugi ne bo več zastonj user posted image  
Tak dobro kot sem jaz z vrtcem skoz prišla.... ne bi moglo bit boljše. Vsega skupaj bosta 7 let v vrtcu, pa nikoli za nobenega nisem plačevala 1. starostnega user posted image

Meni je frendica ki dela na MŠ rekla, da naj bi prvi otrok postal cenejši, drugega naj bi nekaj plačal in naj bi prišlo bolj ali manj isto... user posted image To pa naj bi naredili predvsem zato ker naj bi veliko staršev imelo 2. otroka vpisano, pa je bil bolj malo v vrtcu in je dejansko "kradel" prostor drugim. Ampak nisem pa nič updejtana o stvari, tako da se je lahko že vmes kaj novega skuhalo.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......