Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 9.4.2011 23:22:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft hja. včeraj je blo na našem vrtu tok toplo, da sta cel dan skakali nagi naokrog. in po vodi. je že itak topla natočena, ampak topla je bla pa par ur. jst sem v poletni oblekci brala kniggo pod senčnikom user posted image uf...jst se do maja meseca ne slečem v kratek rokav pa če je še tko toplo.. zakaj pa to?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.4.2011 15:32:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft hja. včeraj je blo na našem vrtu tok toplo, da sta cel dan skakali nagi naokrog. in po vodi. je že itak topla natočena, ampak topla je bla pa par ur. jst sem v poletni oblekci brala kniggo pod senčnikom user posted image uf...jst se do maja meseca ne slečem v kratek rokav pa če je še tko toplo.. zakaj pa to? Mislim, da ni pametno se prehitro slečt... občutim razliko, če sem v kratih rokavih aprila ali če sem junija... malo zapiha pa sem prehlajena... Enkrat so none pravle, da dokler ima mesec "R"v imenu, se ne smeš usesti na a tla...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.4.2011 10:05:44
|
|
|
|
leda
|
Enkrat so none pravle, da dokler ima mesec "R"v imenu, se ne smeš usesti na a tla.. pa pučas oblečt, pučas slečt tut... sam da je blo to v tistem prejšnem klimatskem obdobju, ko je bla zima, pa pomlad, pa poletje, pa jesen. za trenutne razmere neverjetni le štirje letni časi v enem letu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.4.2011 20:23:47
|
|
|
|
Čarli08
|
sam da je blo to v tistem prejšnem klimatskem obdobju, ko je bla zima, pa pomlad, pa poletje, pa jesen. za trenutne razmere neverjetni le štirje letni časi v enem letu Ha ha, bo treba kar nekaj starih pregovorov "apdejtat"
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.4.2011 23:49:35
|
|
|
|
Lara Croft
|
pa pučas oblečt, pučas slečt tut... sam da je blo to v tistem prejšnem klimatskem obdobju, ko je bla zima, pa pomlad, pa poletje, pa jesen. za trenutne razmere neverjetni le štirje letni časi v enem letu user posted image Ja,ma tudi zdaj je potrebno telo postopoma navadit na vročino in mraz.. No,jaz tako, ostali pa, kot jim paše...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.4.2011 23:07:38
|
|
|
|
meta21
|
Meni tole počasno slačenje žal ne gre, ker mi je nostop vroče. Sem pa čist togotna v tem prehodnem času, ker takoj zašvicam. Sem šla en dan v službo z vozičkom v tanki HM majčki z dolgimi rokavi in vetrovki. Tud slečt se nisem mogla v službi, ker sem imela hrbet čisto moker. In ko začnem švicat se zlepa ne ohladim. Favš vsem, ki vas kdaj pa kdaj zebe. Jaz tega žal ne poznam.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.4.2011 22:00:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Favš vsem, ki vas kdaj pa kdaj zebe. Jaz tega žal ne poznam. jaz sem že taki bolj zmrzljivi tip
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.4.2011 22:06:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Favš vsem, ki vas kdaj pa kdaj zebe. Jaz tega žal ne poznam. jaz sem že taki bolj zmrzljivi tip tudi...me še pri 10 plus zebe
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.4.2011 22:07:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Enkrat so none pravle, da dokler ima mesec "R"v imenu, se ne smeš usesti na a tla.. pa pučas oblečt, pučas slečt tut... sam da je blo to v tistem prejšnem klimatskem obdobju, ko je bla zima, pa pomlad, pa poletje, pa jesen. za trenutne razmere neverjetni le štirje letni časi v enem letu ma vse se je spremenilo...jaz se oblačim po temperaturah....Če je toplo, se pač dam v kratek rokav, pa če je april ali maj
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.4.2011 22:09:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 In ko začnem švicat se zlepa ne ohladim. Favš vsem, ki vas kdaj pa kdaj zebe. Jaz tega žal ne poznam. bi takoj s tabo zamenjala se spomnim poporodnega obdobja...ene 5 mescev, ko so mi hormoni noreli in mi je bilo skozi vroče tud sred zime...Je bilo prav fino
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.4.2011 22:09:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
Je že bil kdo na Kopah/v Kopah? Tam gor v nekih hribih....Ob Šmartnem pri Slovenj gradcu...No, kaj se tam lohk počne?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.4.2011 22:11:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Dve leti in pol smo že ne tem drugem delu.. ma da.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.4.2011 7:02:28
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.4.2011 22:34:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
Si zmagala na jajcih? :)
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.4.2011 23:34:18
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Je že bil kdo na Kopah/v Kopah? Tam gor v nekih hribih....Ob Šmartnem pri Slovenj gradcu...No, kaj se tam lohk počne? Smuča Sem bla ene dvakrat pri kolegici na vikendu. Podobno kot Pohorje ... Strmine, travniki, pašniki, gozdovi ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.4.2011 21:03:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
Smučauser posted image Ma poletiiiiiiiiiiiiii noooo..hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 23.4.2011 8:13:56
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 23.4.2011 8:14:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Smučauser posted image Ma poletiiiiiiiiiiiiii noooo..hahaha ...morda poletno smučanje..... sprehodi.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 25.4.2011 22:39:00
|
|
|
|
arabela*
|
da nas prestavim
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.4.2011 10:03:17
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya da nas prestavim Si nas al nas boš?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 28.4.2011 7:30:10
|
|
|
|
leda
|
evo smo končno že par dni na prvi strani. seveda ker so vse ostale čvekalke na morju, ampak nas pa vsaj ni težko najdet. skratka morske babe, zahtevam natančne reporte od vseh, ki trenutno uživate na počitnicah. da bomo še tisti doma dobil mal filinga. mi brojimo sitno do našga odhoda konec maja. sem si že kak mesec nazaj začela pisat sezname TO DO preden za dva meseca zginemo in sem že kar dost prečrtala, ampak kaj ko tudi dopisujem drgač pa čakamo na vrtec, pa na prvi šolski dan. leto velikih premikov torej. en res velik bo pa ta teden. greva SAMA s frendi za vikend na morje. tega nismo ušpičli že 6 let; pa še takrat sem bla v devetem mescu nosečnosti. sem še tarok karte komaj pobirala z mize.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 28.4.2011 10:07:05
|
|
|
|
Jazzy1
|
A mi lahko prosim pripopa katera link za novi del...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 28.4.2011 10:43:20
|
|
|
|
ključek
|
hej punce, pozdravljene!!!! kako ste?? uživate v frej dnevih ali delate??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 28.4.2011 10:45:00
|
|
|
|
Jazzy1
|
Uuuu leda - tole bo pa super vikend , I'm sure!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 28.4.2011 10:45:06
|
|
|
|
ključek
|
nekaj me zanima.....cepljenje proti klopom...ali ste cepile svoje male škratke ali ne?? mogoče poznate kakšne stranske učinke cepiva?? tiste, ki jih niste cepile, kaj uporabljate za zaščito??
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......