|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
4.1.2011 20:35:03   
leda
eh punce moje,

jst sem pa tko žalostna. danes je v prometni nesreči umrl moj dober prijatelj in soborec v umetnosti. dve leti mlajši od mene...mu sploh še nisem uspela odgovort na rahlo butasto novoletno voščilo in evo mu ne bom mogla več. se mi že cel popoldne rolajo najini kadri v glavi. kako sva se spoznala v ny, pila pivo in tračala američane. pa se potem spet srečala na drugem (njegovem) koncu sveta. pa naredila razstavo skupaj na mojem koncu. pa potovala skupaj. pa planirala srečanje to poletje, ko sem (končno) spet začela potovat po svetu umetnosti. pa...tako malo jih je. prijateljev po svetu, ko veš, da greš v neznano deželo in bodo tam zate. in njega zdaj ni več.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
4.1.2011 20:42:15   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1
Grem zdej študirat načine kako tamalemu uspešno podturit flašo. Any advice???  I need user posted image

Good luck! Jaz pa se ubadam s tem, kako prepričat tamalo, da bi končno ponoči SPALA! Sem tudi dva dni nazaj uvedla flašo. Dojenje pa poskušam ukinit. Mleka je samo še za vzorec, čez dan ima pa itak dovolj druge jedače, tako da nima nekega smisla.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
4.1.2011 20:44:02   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: leda

eh punce moje,

jst sem pa tko žalostna.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
4.1.2011 20:51:10   
Lara Croft

jst sem pa tko žalostna. danes je v prometni nesreči umrl moj dober prijatelj in soborec v umetnosti.

Ojoj... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
4.1.2011 20:57:42   
*bubi*
leda user posted image

podobno se je zgodilo lani, umrl je dober prijatelj z drugega konca sveta. user posted image  In čeprav se ne slišiš z njim vsak dan, niti vsak mesec ne, veš, da je tam nekje, veseliš se ponovnega snidenja,... potem pa ga naenkrat ni več user posted image   jaz imam zelo lepe spomine na skupna doživetja in potovanja, to so bila nora (študentska) leta user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
4.1.2011 21:01:19   
leda
In čeprav se ne slišiš z njim vsak dan, niti vsak mesec ne, veš, da je tam nekje, veseliš se ponovnega snidenja,... potem pa ga naenkrat ni več

ja. lepo si napisala. otroc so zaspal. jst grem pa na telefon se jokat skupi s kolegico, ki ga je tudi poznala.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
4.1.2011 21:43:54   
Jazzy1
leda user posted image user posted image . Težko je to, ko gredo ljubi in dragi ljudje. In ne glede na to kako se trudiš, ne najdeš smisla v tem. Hudo je, vem, ampak morda sčasoma pomaga če pomisliš da je vse ciklično in da se energije manifestirajo na različne načine, če veš kaj mislim.  Če si sposodim: Glej zemlja si je vzela, kar je njeno. A kar ni njeno, nam ne more vzeti. In to, kar je neskončno dragoceno, je večno in nikdar ne more umreti. (S. Makarovič).

čarli08
- koliko je stara? In je kar sprejela flašo brez problema?

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
4.1.2011 22:21:32   
Čarli08
Joj, spet me je ven vrglo.
Jazzy, 8,5 mesecev. Brez problema, ja. Samo ona je flaše vajena, pije čaj, pa vodo itd. In seveda čez dan je vse obroke.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
4.1.2011 22:26:58   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Joj, spet me je ven vrglo.
Jazzy, 8,5 mesecev. Brez problema, ja. Samo ona je flaše vajena, pije čaj, pa vodo itd. In seveda čez dan je vse obroke.

Če te kdaj ven vrže klikni samo z desno tipko na miški in izberi nazaj, pa se ti vse prikaže (razen smajlov - oz. te ti vidš objavijo se pa ne).

Flaša - jooj blagor teb (da jo je navajena mislim).

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
4.1.2011 22:39:20   
Čarli08
Jazzy, sej bo - počasi, malo po malo, pa bo. Jaz bi jo rada ponoči odvadla. Ker res ne rabi. To mi je jasno povedala danes ob 4.00 zjutraj, ko je začela čvekat, namesto, da bi vlekla user posted image ; pa jo dam nazaj v posteljico - dretje. Se mi je razvadla, ko sem jo ponoči k sebi vzela, potem pa zaspala, ona pa seveda z mano ...

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
4.1.2011 22:56:58   
Jazzy1

Jazzy, sej bo - počasi, malo po malo, pa bo. Jaz bi jo rada ponoči odvadla. Ker res ne rabi. To mi je jasno povedala danes ob 4.00 zjutraj, ko je začela čvekat, namesto, da bi vlekla user posted image ; pa jo dam nazaj v posteljico - dretje. Se mi je razvadla, ko sem jo ponoči k sebi vzela, potem pa zaspala, ona pa seveda z mano ...

Ja vidš - to sm jaz že pri Liji poskušala če je le šlo - da spi v svoji postelji. Le zjutraj sem jo včasih vzela k sebi da mi ni blo treba za dudo vstajat. Pri Tomu zdaj enako prakticiram - spi celo noč v svoji, včasih ga vzamem le po hranjenju okrog 6h iz enakega razloga. No, seveda se gospod zbuja za jest user posted image user posted image , ampak ma še to "pravico" user posted image user posted image . Baje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
5.1.2011 7:31:54   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: leda

eh punce moje,

jst sem pa tko žalostna. danes je v prometni nesreči umrl moj dober prijatelj in soborec v umetnosti. dve leti mlajši od mene...mu sploh še nisem uspela odgovort na rahlo butasto novoletno voščilo in evo mu ne bom mogla več. se mi že cel popoldne rolajo najini kadri v glavi. kako sva se spoznala v ny, pila pivo in tračala američane. pa se potem spet srečala na drugem (njegovem) koncu sveta. pa naredila razstavo skupaj na mojem koncu. pa potovala skupaj. pa planirala srečanje to poletje, ko sem (končno) spet začela potovat po svetu umetnosti. pa...tako malo jih je. prijateljev po svetu, ko veš, da greš v neznano deželo in bodo tam zate. in njega zdaj ni več.

ojejuser posted image  

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
5.1.2011 10:01:18   
*bubi*

Če te kdaj ven vrže klikni samo z desno tipko na miški in izberi nazaj, pa se ti vse prikaže (razen smajlov - oz. te ti vidš objavijo se pa ne).

to res deluje? ko napiše tisti We are sorry...?

Mene obvezno ven vrže, če imam predolgo odprto okno z post.... recimo da še berem sproti in komentiram ali kaj drugega počnem.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
5.1.2011 10:03:11   
*bubi*
Čarli in Jazzy, bolj kot vaju berem, bolj vidim, kako srečo sem imela pri bubiki. Ni hotela bit na rokah, ni hotela spat pri meni, ni hotela joške, samo flašo in dudo...

ko bi le trajalo..... zdaj bi pa spala pri meni, cartljivka mala user posted image  Flaše že dolgo nima več, no, duda pa še traja user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
5.1.2011 11:11:27   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

to res deluje? ko napiše tisti We are sorry...?

Mene obvezno ven vrže, če imam predolgo odprto okno z post.... recimo da še berem sproti in komentiram ali kaj drugega počnem.

Preverjeno deluje! Men se to stokrat zgodi zdej user posted image , pa vedno tako uštimam.Aha, pozabila sem povedat da to besedilo ki se ti potem prikaže morš copy pejstat v novo oknu in še enkrat poslat.

< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 5.1.2011 11:17:52 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
5.1.2011 11:17:13   
Jazzy1

ko bi le trajalo..... zdaj bi pa spala pri meni, cartljivka mala  Flaše že dolgo nima več, no, duda pa še traja

Hja sej smo hecni starši včasih - Liji je blo treba po flaši dodajat (sicer mukoma načrpano moje mleko, ker sem pri njej bla še evforičen zagovornik tega da moj otrok pa MORA moje mleko dobit) in sem se s tem obremenjevala. Tom noče flaše (in bi mu po flaši danes brez problema in rade volje dala tudi AM) pa se zdej glede tega sekiram.... Sej vem....sem rahlo čudna in smotana, ampak kaj čm user posted image user posted image

L dude nima več, ampak hoče pa še mleko zvečer po flaši dobit (in to je uvedla potem, ko je bila že cca 7m brez). Kar naenkrat jo je pičilo in se ni dala - in glede na to da je Alernova njen edini vnos mleka, ji pač dam. Razmišljam pa da bi ji po sippy cup-u začela dajat ker mi je malo smešno da bi pa pri 3 letih flašo vlekla.

< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 5.1.2011 11:18:20 >

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
5.1.2011 13:28:09   
Čarli08
Jazzy, kaj pa, če bi mu zvečer dala po žlici malo riževih kosmičkov? Mogoče bi to bolj "držalo".

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
5.1.2011 14:45:06   
Jazzy1

Jazzy, kaj pa, če bi mu zvečer dala po žlici malo riževih kosmičkov? Mogoče bi to bolj "držalo".

Ja, to nameravava danes probat. Sicer v tem vidim rešitev predvsem kar se tega tiče da bo dovolj sit (in kar je seveda tudi najbolj pomembno). Vendar je moj dolgoročni cilj vseeno ta, da zagrabi flašo, ker ga ne bom dojila ravno do enega leta. Sicer je varjanta da tam okrog 6m probam z lončkom in bo morda slej ko prej tega zagrabil, ampak vseeno bi si želela da nam tudi prej rata flaša. Mah...user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
5.1.2011 18:40:30   
*bubi*

Razmišljam pa da bi ji po sippy cup-u začela dajat ker mi je malo smešno da bi pa pri 3 letih flašo vlekla.

Meni kar malo čudno zgleda, ko smo na gimnastiki in enemu fantku dajo za pit tam iz avent flaše  user posted image  Ko bi mu vsaj tisto športno varianto kupili, ne pa navaden silikonski cucelj.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
5.1.2011 18:59:42   
Jazzy1

Meni kar malo čudno zgleda, ko smo na gimnastiki in enemu fantku dajo za pit tam iz avent flaše  user posted image  Ko bi mu vsaj tisto športno varianto kupili, ne pa navaden silikonski cucelj.

Sej L vodo/sok pije ali s kozarca ali pa direkt z navadne flaše. To flaško ma izključno za mleko. Pred nekja meseci je kar naenkrat nehala jesti kašico z alernove, in potem sem mogla najti en način da ji vseeno dam mleko. Žal je samo ta način "šel čez." Ampak sej pravim...tud to bom sedaj ukinila, sam ta prav način morem najti.

Pišuka, se vid da sem bolna in dost na PC-ju tičim. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
5.1.2011 19:02:33   
Jazzy1
Ma kaj zdaj razsaja pišuka, vsi ki jih poznam so bolni. user posted image

< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 5.1.2011 19:03:25 >

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
5.1.2011 19:46:43   
Čarli08

Vendar je moj dolgoročni cilj vseeno ta, da zagrabi flašo, ker ga ne bom dojila ravno do enega leta.

Daj mu najprej malo čaja za probat (če še niste), potem pa mu ponudi še mleko - ko boste začeli z uvajanje gh, bo tudi malo bolj dovzeten za spremembe, potem pa ni, da ne bi tudi mleka na flaško pil.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
5.1.2011 19:49:55   
Čarli08

Evo, se še pri nas pofočkamo. R na antibiotikih, N smrka.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
5.1.2011 21:24:42   
*bubi*

Evo, se še pri nas pofočkamo. R na antibiotikih, N smrka.

Ne kličite user posted image , mi trije smo zaenkrat še zdravi.

Jaz sicer sumim, da en prehlad prebolevam, ampak mi ne more do živega. Bubika je tudi zgleda že mimo s tem smrkanjem, bubi pa se odlično drži. Letos nista še nič v vrtcu manjkala user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
5.1.2011 21:50:13   
Jazzy1
Letos nista še nič v vrtcu manjkala user posted image

O waw, bravo user posted image user posted image user posted image user posted image To ste pa pomoje edini ki jih poznam, da ste tako zdravi. Recept, bubi, recept user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Prvi zobek
Miška2006

Kdaj je vaš otrok dobil prvi zobek?

do 3 meseca starosti (29%)

(71%)

Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!