Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 26.12.2010 10:57:36
|
|
|
|
Čarli08
|
Tudi pri nas čakamo norice. V vrtcu so konkretno na pohodu.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 26.12.2010 22:50:08
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Čeprav je ta praznik letos zame v najslabši možni varianti.... Se trudim za otroka, kaj pa naj drugega... Ti pošiljam in polno volje in poguma.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 26.12.2010 22:51:44
|
|
|
|
meta21
|
Jaz pa zgleda ne bom mogla prit na srečanje, ker sta se svakinja in tašča najavili na nekajdnevni obisk. Sicer jih mam namen pošteno ponucat (nimam še nič pripravljeno za dojenčka) ampak sem res hotla prit. To je pa tako če maš vso žlahto v šoli v službi, ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.12.2010 8:36:49
|
|
|
|
leda
|
Čeprav je ta praznik letos zame v najslabši možni varianti.... Se trudim za otroka, kaj pa naj drugega... bolš bo. nam je pa taprva zakuhala. za par sekund sem pomislila na eno dm srečanje, eno kosilo, eno smučanje, eno rr druženje, en prednovoletni žur in vsa ostala prijetna opravila, načrtovana za ta teden, ki jih ne bo. potem sem si na hitro vizualizirala tole: in skomignila z rameni. tko pač je z malimi otroci. še dobro da je dedek mraz kup knigg prinesel. ji grem brat rozin rimski cirkus; "nekoč en trot falot in čebela brez dela veselo sta pela in pila kompot..."
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.12.2010 15:14:05
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja, pri nas tudi ne bo nič z Ljubljano Enostavno ne bo časa. Se bomo pač doma in bližje domu imeli super
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.12.2010 14:32:58
|
|
|
|
lana_22
|
En lep pozdravček... se že zelo dolgo nisem nič oglasila. Zdaj, ko je ringaraja spet aktualen , sem rekla, da grem pokukat kako kaj gre septembrčkom. Želim vam in vašim najdražjim srečno in prijazno 2011.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 31.12.2010 8:35:46
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 31.12.2010 12:39:56
|
|
|
|
KAHLO
|
DRAGE moje septembrke! Jaz vam v prihajajočem letu želim vse naj naj.......skratka to kar si same najbol želite, in veliko veliko zdravja drgače, pr nas nič posebnega, uživamo.....spretno se izogibamo raznim boleznim in vročinam.... (trkam po lesu....) za kar sem najsrečnejša.......v vrtcu uživa, ima tisoč in eno svojo foro, .....skratka super je , kaj vam čem nakladat! Lepo se imejte..........in se čuvajte!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 31.12.2010 13:28:04
|
|
|
|
leda
|
evo punce, tale dedek mraz naj vam za drugo leto prinese zdravje. pa še ostalo po (posamičnem) spisku. pavlova torta spečena, košare polne, še otroke in sebe zdrgneva in pražje oblečeva, potem pa na ŽUR.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 31.12.2010 13:38:12
|
|
|
|
Lara Croft
|
Juhuhu.... jst pej dežuram v pisarni, čist sama samcata.... matr, bo več stroškov s kurjavo, ku kej drugega... ma brez veze, no... Tle zgublam cajt... sej drgač bi pa tut jst kej spekla.... No, zgleda, da sem se odločla glede avta... 99%, da bom naslednji teden lastnica tega lepotca: http://www.kia.si/novi_sportage/ Silvestrski večer bomo mi doma... po polnoči pa jo mahnem s še dvema znankama v Koper na en drink v nek latino klub... pa da mal tut zadensamo... No, sicer si ne predstavljam, kak bom takrat še budna.. hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.1.2011 17:31:35
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober dan Hvala vsem za lepe želje. Tudi jaz želim vsem skupaj eno lepo, spomina vredno leto! Je kateri od septembrčkov slučajno dočakal polnoč - buden seveda? Jaz sem bubiko dala kar normalno spat, z bubijem pa sva čakala rakete. Je bilo zdaj pri 5+ letih prvič, da sem mu dovolila ostati buden. Smo pa šli včeraj popoldan v Slovenske Konjice pogledat Mini Zoo Land, krasna zadeva Ta zimski ambient so ful lepo poudarili z ledenimi svečami. Spomladi gremo sigurno spet, takrat pa bo verjetno kaj drugega prišlo bolj do izraza
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.1.2011 21:43:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
Je kateri od septembrčkov slučajno dočakal polnoč - buden seveda? Ma neeeeeeeee.. ma zakaj le? Samo zato, da bi ognjemete gledala oz. tisto revščino, ki je bla tle okol blokov... sam kažin in dim pa nič kej dost drugega... V Portorožu je vsako leto ognjemet na 1.1. ob 18h... tko da smo/nas danes kar tja peljali..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 2.1.2011 10:54:36
|
|
|
|
leda
|
zeh. mi smo pa plesali. so kolegi naredili v svoji dnevni pravi disko; z disko kuglo in meglo. tko da je šest punčk od dve do sedem let na polno plesalo do 23.00 (najstarejši in edini fantič pa je omagal na kavču). potem smo jim priredili mini ognjemet, jih razdelili po postlah in spalkah po hiši in plesali do jutra. poudarek večera je jasen, glede na to, da je glagol plesati vsakem stavku. nekak ne morem skrit pa tut tega, da se še počas sestavljam nazaj;)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 2.1.2011 21:18:50
|
|
|
|
meta21
|
Hej! Vse lepo v novem letu tudi z moje strani! Mi smo že drugo leto zapored otroke dali spat, dočakali polnoči potem pa do 1h mirili in crkljali otroke, ker smo očitno doma sredi bojnega polja . Saj zadeva je kar lušna-pač se cela družina stisne na en kup na otrokovi postelji in se crklja. Pa da ne boste mislile, da živimo v kakšni naluknani bajti k se vse notri sliši-v normalnih razmerah tud avta ne slišiš, ki se mimo pelje po cesti. Tako da naš Lovro je na koncu od 00.30 do 2.30 sedel kar pri nas v kuhinji (pomiril se sicer je do 1h, zaspan pa nekako ni bil več ), nam vsem prvič v življenju voščil sjecno novo leto, malo piškotkov pomalcal in naslednji dan spal do 10h . Danes smo že na starem ritmu! Lara, fju fju! Probna vožnja do Grosuplja?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 2.1.2011 21:58:20
|
|
|
|
*bubi*
|
Bubika niti mrdnila ni, ko so rakete pokale. V bistvu je bila ena pošiljka kritična, ko je očitno nekdo metal petarde na ploščad med dvema blokoma.... je odmeeeeevalo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 2.1.2011 22:17:58
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara, fju fju! Probna vožnja do Grosuplja?user posted image Ma ne boš preveč sitna?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.1.2011 21:56:16
|
|
|
|
Jazzy1
|
Živjo punce!!!!!!!!!!!!! Long time no see . Kako ste kaj?? Happy new year!! Mi smo kar dobro, malo bolani (lija in jaz), fanta pa se zaenkrat herojsko držita. Upam, da bo tud še naslednje dni. Tom je zdaj star 4m, in je kar priden fant . No, ponoči nam ga je začel mal biksat in bi jedel na 2 uri, zgleda da ni več tolk mleka da bi mu bilo dovolj. Flaše pa noče sprejet, ne z mojim ne z AM tako da mamo trenutno mal boje s tem. Upam, da nam rata. . Kaj je kaj novega??? Leda, vidim da si začela smajle uporabljat . Če me spomin ne vara si bila na začetku do njih malce "zadržana" Lara - maš potem nov avto??? Novo leto - no mi smo Liji kar pustili da žura dokler ne omaga - in ni omagala seveda, sta še z eno vrstnico zadnjo uro gledali nodije pol pa ko smo šli domov okrog 2h je pa tako histerijo zagnala ker je hotla pri prijatlci prespat (hehe, se je že začel ). Normalno, bila je čisto zbita, komaj da je še zase vedla, ampak spat pa ni hotla it. Je čist po fotru . Bom zdaj malo bolj redno spremljala naš forum spet. Vas kar malo pogrešam. Nočka.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.1.2011 21:58:49
|
|
|
|
Jazzy1
|
ma spet nekaj narobe tipkam.
< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 3.1.2011 21:59:15 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.1.2011 22:33:38
|
|
|
|
Čarli08
|
SREČNO NOVO LETO !!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.1.2011 22:45:22
|
|
|
|
leda
|
Leda, vidim da si začela smajle uporabljat ko sem našla tele bolj zabavne sicer pa lepo, da si se spet oglasila.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.1.2011 22:52:33
|
|
|
|
Čarli08
|
Eh, sem imela cel roman napisan, pa me je vrglo ven ... lepo spite ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.1.2011 22:54:43
|
|
|
|
leda
|
Eh, sem imela cel roman napisan, pa me je vrglo ven ... lepo spite ... čaki čaki. debata (skoraj) na vidiku.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.1.2011 10:14:12
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda sicer pa lepo, da si se spet oglasila. Drugače pa dobro jutro. Pri nas je bila spet pestra noč oz. večer. Tko da sem rahlo . Na srečo L nima več vročine in upam, da je tudi popoldne spet ne dobi. Grem zdej študirat načine kako tamalemu uspešno podturit flašo. Any advice??? I need Meta, kdaj imaš že ti rok???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.1.2011 11:39:44
|
|
|
|
*bubi*
|
Oooooooooo, Jazzy, si nas našla?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.1.2011 18:23:47
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Oooooooooo, Jazzy, si nas našla? Was lost but now am found
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.