|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
26.12.2010 10:57:36   
Čarli08
Tudi pri nas čakamo norice. V vrtcu so konkretno na pohodu.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
26.12.2010 22:50:08   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*
Čeprav je ta praznik letos zame v najslabši možni varianti.... user posted image  Se trudim za otroka, kaj pa naj drugega...  

Ti pošiljamuser posted image  in user posted image  polno volje in poguma.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
26.12.2010 22:51:44   
meta21
Jaz pa zgleda ne bom mogla prit na srečanje, ker sta se svakinja in tašča najavili na nekajdnevni obisk. Sicer jih mam namen pošteno ponucat (nimam še nič pripravljeno za dojenčka) ampak sem res hotla prit. To je pa tako če maš vso žlahto v šoli v službi, ne?

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
27.12.2010 8:36:49   
leda
Čeprav je ta praznik letos zame v najslabši možni varianti....  Se trudim za otroka, kaj pa naj drugega...  

user posted image

bolš bo.

nam je pa taprva zakuhala. za par sekund sem pomislila na eno dm srečanje, eno kosilo, eno smučanje, eno rr druženje, en prednovoletni žur in vsa ostala prijetna opravila, načrtovana za ta teden, ki jih ne bo.

potem sem si na hitro vizualizirala tole:
user posted image

in skomignila z rameni. tko pač je z malimi otroci. še dobro da je dedek mraz kup knigg prinesel. ji grem brat rozin rimski cirkus; "nekoč en trot falot in čebela brez dela veselo sta pela in pila kompot..."

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
29.12.2010 15:14:05   
*bubi*
Ja, pri nas tudi ne bo nič z Ljubljano user posted image  Enostavno ne bo časa.
Se bomo pač doma in bližje domu imeli super user posted image  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
30.12.2010 14:32:58   
lana_22
En lep pozdravček... se že zelo dolgo nisem nič oglasila. Zdaj, ko je ringaraja spet aktualenuser posted image , sem rekla, da grem pokukat kako kaj gre septembrčkom.

Želim vam in vašim najdražjim  srečno in prijazno 2011.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
31.12.2010 8:35:46   
RAČKAPK
Jutro user posted image

(odgovor članu lana_22)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
31.12.2010 12:39:56   
KAHLO
DRAGE moje septembrke!

Jaz vam v prihajajočem letu želim vse naj naj.......skratka to kar si same najbol želite, in veliko veliko zdravjauser posted image

drgače, pr nas nič posebnega, uživamo.....spretno se izogibamo raznim boleznim in vročinam.... (trkam po lesu....) za kar sem najsrečnejša.......v vrtcu uživa, ima tisoč in eno svojo foro, .....skratka super je user posted image , kaj vam čem nakladat!user posted image user posted image

Lepo se imejte..........in se čuvajte!

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
31.12.2010 13:28:04   
leda
evo punce, tale dedek mraz naj vam za drugo leto prinese zdravje. pa še ostalo po (posamičnem) spisku.

user posted image

pavlova torta spečena, košare polne, še otroke in sebe zdrgneva in pražje oblečeva, potem pa na ŽUR.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
31.12.2010 13:38:12   
Lara Croft
Juhuhu.... jst pej dežuram v pisarni, čist sama samcata.... matr, bo več stroškov s kurjavo, ku kej drugega... ma brez veze, no... Tle zgublam cajt... sej drgač bi pa tut jst kej spekla....

No, zgleda, da sem se odločla glede avta... 99%, da bom naslednji teden lastnica tega lepotca:

http://www.kia.si/novi_sportage/

Silvestrski večer bomo mi doma... po polnoči pa jo mahnem s še dvema znankama v Koper na en drink v nek latino klub... pa da mal tut zadensamo...
No, sicer si ne predstavljam, kak bom takrat še budna.. hahaha

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
1.1.2011 17:31:35   
*bubi*
Dober dan user posted image

Hvala vsem za lepe želje. Tudi jaz želim vsem skupaj eno lepo, spomina vredno leto!

Je kateri od septembrčkov slučajno dočakal polnoč - buden seveda? user posted image  Jaz sem bubiko dala kar normalno spat, z bubijem pa sva čakala rakete. Je bilo zdaj pri 5+ letih prvič, da sem mu dovolila ostati buden.

Smo pa šli včeraj popoldan v Slovenske Konjice pogledat Mini Zoo Land, krasna zadeva user posted image  Ta zimski ambient so ful lepo poudarili z ledenimi svečami. Spomladi gremo sigurno spet, takrat pa bo verjetno kaj drugega prišlo bolj do izraza user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
1.1.2011 21:43:31   
Lara Croft

Je kateri od septembrčkov slučajno dočakal polnoč - buden seveda?

Ma neeeeeeeee.. ma zakaj le? Samo zato, da bi ognjemete gledala oz. tisto revščino, ki je bla tle okol blokov... sam kažin in dim pa nič kej dost drugega...
V Portorožu je vsako leto ognjemet na 1.1. ob 18h... tko da smo/nas  danes kar tja peljali..
user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
2.1.2011 10:54:36   
leda
zeh.

mi smo pa plesali. so kolegi naredili v svoji dnevni pravi disko; z disko kuglo in meglo. tko da je šest punčk od dve do sedem let na polno plesalo do 23.00 (najstarejši in edini fantič pa je omagal na kavču). potem smo jim priredili mini ognjemet, jih razdelili po postlah in spalkah po hiši in plesali do jutra.

poudarek večera je jasen, glede na to, da je glagol plesati vsakem stavku. nekak ne morem skrit pa tut tega, da se še počas sestavljam nazaj;)

Neposredna povezava do sporočila: 4388
2.1.2011 21:18:50   
meta21
Hej!

Vse lepo v novem letu tudi z moje strani!

Mi smo že drugo leto zapored otroke dali spat, dočakali polnoči potem pa do 1h mirili in crkljali otroke, ker smo očitno doma sredi bojnega poljauser posted image . Saj zadeva je kar lušna-pač se cela družina stisne na en kup na otrokovi postelji in se crklja. Pa da ne boste mislile, da živimo v kakšni naluknani bajti k se vse notri sliši-v normalnih razmerah tud avta ne slišiš, ki se mimo pelje po cesti. Tako da naš Lovro je na koncu od 00.30 do 2.30 sedel kar pri nas v kuhinji (pomiril se sicer je do 1h, zaspan pa nekako ni bil večuser posted image ), nam vsem prvič v življenju voščil sjecno novo leto, malo piškotkov pomalcal in naslednji dan spal do 10huser posted image . Danes smo že na starem ritmu!

Lara, fju fju! Probna vožnja do Grosuplja?user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
2.1.2011 21:58:20   
*bubi*
Bubika niti mrdnila ni, ko so rakete pokale. V bistvu je bila ena pošiljka kritična, ko je očitno nekdo metal petarde na ploščad med dvema blokoma.... je odmeeeeevalo user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
2.1.2011 22:17:58   
Lara Croft
Lara, fju fju! Probna vožnja do Grosuplja?user posted image

Ma ne boš preveč sitna? user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
3.1.2011 21:56:16   
Jazzy1
Živjo punce!!!!!!!!!!!!! Long time no see user posted image user posted image user posted image . Kako ste kaj?? Happy new year!!  user posted image

Mi smo kar dobro, malo bolani (lija in jaz), fanta pa se zaenkrat herojsko držita. Upam, da bo tud še naslednje dni.

Tom je zdaj star 4m, in je kar priden fant user posted image . No, ponoči nam ga je začel mal biksat in bi jedel na 2 uri, zgleda da ni več tolk mleka da bi mu bilo dovolj. Flaše pa noče sprejet, ne z mojim ne z AM tako da mamo trenutno mal boje s tem. Upam, da nam rata. user posted image .

Kaj je kaj novega??? Leda, vidim da si začela smajle uporabljat user posted image user posted image . Če me spomin ne vara si bila na začetku do njih malce "zadržana" user posted image user posted image

Lara - maš potem nov avto???

Novo leto - no mi smo Liji kar pustili da žura dokler ne omaga - in ni omagala seveda, sta še z eno vrstnico zadnjo uro gledali nodije pol pa ko smo šli domov okrog 2h je pa tako histerijo zagnala ker je hotla pri prijatlci prespat (hehe, se je že začel user posted image ). Normalno, bila je čisto zbita, komaj da je še zase vedla, ampak spat pa ni hotla it. Je čist po fotru user posted image .

Bom zdaj malo bolj redno spremljala naš forum spet. Vas kar malo pogrešam. user posted image
Nočka.

Neposredna povezava do sporočila: 4392
3.1.2011 21:58:49   
Jazzy1
ma spet nekaj narobe tipkam. user posted image

< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 3.1.2011 21:59:15 >

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
3.1.2011 22:33:38   
Čarli08
SREČNO NOVO LETO !!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
3.1.2011 22:45:22   
leda
Leda, vidim da si začela smajle uporabljat

ko sem našla tele bolj zabavne user posted image

sicer pa lepo, da si se spet oglasila.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
3.1.2011 22:52:33   
Čarli08
Eh, sem imela cel roman napisan, pa me je vrglo ven ... lepo spite ...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
3.1.2011 22:54:43   
leda
Eh, sem imela cel roman napisan, pa me je vrglo ven ... lepo spite ...

čaki čaki. debata (skoraj) na vidiku.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
4.1.2011 10:14:12   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: leda

sicer pa lepo, da si se spet oglasila.

user posted image user posted image

Drugače pa dobro jutro. user posted image Pri nas je bila spet pestra noč oz. večer. Tko da sem rahlo user posted image . Na srečo L nima več vročine in upam, da je tudi popoldne spet ne dobi. Grem zdej študirat načine kako tamalemu uspešno podturit flašo. Any advice???  I need user posted image

Meta, kdaj imaš že ti rok??? user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
4.1.2011 11:39:44   
*bubi*
Oooooooooo, Jazzy, si nas našla? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
4.1.2011 18:23:47   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Oooooooooo, Jazzy, si nas našla? user posted image user posted image user posted image user posted image

Was lost but now am found user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.