|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako odstraniti siamskega dvojčka, če tega no...
13.6.2005 12:41:43   
viv_
Jaz se pa kar pogosto poslužujem "babi" servisa. Z veseljem jo pustim pri mojih starših, Mirna je rada tam, dedi in babi sta pa sploh v nebesih ko jo imata. Sploh če grem v kakšne nakupe. Mož je pa tudi zelo rad sam z njo kakšen dan. Prav uživata skupaj.

Parkrat sem jo mojim staršem pustila tudi čez noč - enkrat, ko sva šla midva na nočno sankanje, tri dni je bila pri naših ko sva oba ležala z virozo na pol mrtva (kaj naredite v takih primerih?:zmeden2:), pa za 1. maj je bila 4 dni pri mojih, ko sva šla midva v Barcelono.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
13.6.2005 12:55:01   
Anonimen
Viv, pri nas v treh letih ni bil nihče tako bolan, da ne bi mogel malčka čuvati oz.it v službo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
13.6.2005 12:56:05   
Magi*
ja, saj jaz tudi tamalo zaupam mojim staršem za par ur (do naslednjega dojenja;)). in tamala je rada tam, pravzaprav sploh ne komplicira pri nikomur. ampak ta vez med nama je pa vedno močnejša. saj to je super in prav, samo ne sme prerasti v navezovanje nase. tega se zavedam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
13.6.2005 12:57:27   
Anonimen
Ne vem Splišni, upam, da se bom naučila, kako bit kak dan ali uro, ko isem v službi, brez nje.

Zaenkrat mi gre že na jok, ker bo šla čez 14 dni z babico sama na morje. Za 10 dni!

Upam, da ne bom cele dneve jokala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
13.6.2005 13:02:31   
karmy
men je blo tud hudo predn sm šla na nizozemsko za en tedn... nism vedla al zna babica poskrbet za tamauga k je tak živ... ona se je pa v 1 letu odkadar je neprestano z mano malo polenila in vsi k so pr njej trenutno doma, delajo kar hočejo in ne rabijo njenega nadzora...

drgač pa k sm pršla na nizozemsko sem se dobesedno počutila svobodno... ma tk svobodno da me je že mau vest pekla... :ups: pa če takooooo paše bit mau sammmmm :love::love:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
13.6.2005 13:18:03   
viv_
Al bina... to pa dobr, midva sva bla k bi naja vlak povozu... Sva žrebala, kdo bo šeu čaj skuhat... Pol se je pa en zvleku do kuhinje, naredu čaj, se prvleku nazaj in bil še eno uro čist izčrpan od tega...

Ni blo druge kot da je bila Mirna pri mojih...

Jaz sem se kar navadila, da jo pustim pa kam grem sama...

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
13.6.2005 13:22:00   
Gina
Jaz se pa zelo strinjam z Meto. :):bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
13.6.2005 13:27:48   
Anonimen
Ja, se spomnim, viv, takrat je razstajala tista res grozna viroza. Pri nas v službi so obležali tisti najbolj žilavi, ki niso bili še nikoli na bolniški. So rekli, da je bilo noro.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
13.6.2005 13:37:57   
SANDY
Tudi sama sem imela težave trino pustiti samo s starši...sam ko sem prebila led, je bilo OK. Sedaj pa mi občasno tudi paše, da je pri starih starših, da sama tudi malo zadiham, pa čeprav tisti čas gledam v luft. Vem pa da ji pri starših ni prav nič hudega!!! Moram, pa sebi in otroki pustiti dihati, da bom, ko bo 1x šla, še znala živeti! :pujs:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
13.6.2005 13:57:26   
L&F&B
Jao, Splišni!:)- Evo še ene, nemoderne mamice! Prilepljena na sineka! Ampak, ta tvoja teorija je res dobra. Luka je star leto in pol, pa ko pride oči, me sedaj sam odrine in hoče iti z očijem. Pa tudi pri babici zahteva, da je sam z njo!:)- Najbrž mu grem že pošteno na živce, ko capljam za njim. Je pa zato zelo samozavesten, saj ima izkušnjo, da njegova mama itak ne more nikamor brez njega, torej sem pri njemu, ko si želi biti z menoj. Me zmeraj trga, ampak njegova neodvisnost mi je zakon. In tako lepo je, ko je sprožena z njegove strani. Ja, tisto teorijo pa si res lepo napisala. Nekaj podobnega mi je razlagala tudi ena psihologinja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
13.6.2005 14:01:40   
india
Moje velike so že kar "velike", pa gredo vsako leto v šolo v naravi in na razne priprave z zborom,..., pa se verjetno spomnite,kako sem v jeseni jamrala,kako jih pogrešam že pol ure po tistem, ko sta odšle. No, danes je ravno šla največja za teden dni v Libeliče. Pred 14 dnevi, je bila "mala" v Čatežu,...da bi pa šle kam k sorodnikom ali komu drugemu na počitnice, ne,to pa ne prakticiramo.
Včasih grem sama ali pa s katero večjo po nakupih, včasih greva z možem na kak drink ali kam po opravkih sama, ap se mi vedno zdi, da je doma ostal del moje roke ali noge. Vedno se mi mudi domov.
Saj ostanejo pri babici in dedku, ni problema, a mene vedno vleče k njim. Ne morem pomagat, ne glede na starost, one so še vedno moje "tamale":love::love::love::love:.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
13.6.2005 14:03:20   
Nia30
Splišni, ne se sekirat. Pri men je blo tud tko. Skoz sem si želela neki časa zase, ko pa je ati pobasal ta malo in šel z njo ven, mi je blo pa dolgčas. Trajalo je 6 let preden sva z mošem šla nekam čisto sama (drugače sva jo skoz zraven vzela). Zdaj je stara neki čez 7 let in doma imamo še enga pobčka. In je čist drugač. Ta velika je ves dan zunaj in se igra, jaz pa se s ta malim ukvarjam. In ko ga ati odpelje na sprehod (sicer bolj poredko) jaz čist odklopim - takrat sem samo jaz - ni otrok, ni moža, ni gospodinjskih opravil, samo me, my self and i :)

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
13.6.2005 14:09:11   
wawa
samo eno vprašanje za vs vse, sicer še nisem mami in me vse to še čaka, ampak vseeno:

Če enkrat nehaš jamat čas zase, pa tudi če samo za 1h, se vam ne zdi da v tistem trenutku postaneš samo mati in nič več drugega, potem pa ko naši ptički odletijo ostaneš sam, in pravzaprav ne veš več kaj si na svetu počel preden si bil mati?????

Ali ne pozabiš biti ustvarjalen, izživeti tudi sebe, in postaneš s tem zamorjen ter tako vzameš svojemu otroku, tisto kar najbolj potrebuje srečno mami?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
13.6.2005 14:27:42   
india
Wawa, ja, se strinjam s teboj, nekako točno to se zgodi, kar je zelo žalostno. A mene je materinstvo tako prevzelo, da sem za nekaj časa kar nehala pogrešati tisti "svoj" čas. Res je zelo "kruto", ko vidiš, da te otork dejansko ne potrebuje tako, kot si ti misliš. Saj te ima rad in je srečen ob tebi, a dihati po svoje tudi mora!:miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
13.6.2005 14:34:34   
Anonimen
Wawa, po moje kakor kdo. Imamo različne potrebe. Če čutiš, da si moraš vzei čas zase, potm je prav, da si ga vzameš. SAeveda goorimo o tisti uri... Bolje tako, pa da potem normalno funkcioniraš.
Meni to ni bilo potrebno. Meni je znekrat biti mati čisto dovolj. Mogoče mi bo po tem, ko bo moj priček odletel iz gnezda, dolgčas, ampak s tem se bom ukvarjala takrat. Zaenkrat se mi zdi, da bom uživala v lenarjenju, ker to res pogrešam.
Pač smo si različni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
13.6.2005 15:32:09   
viv_
wawa - jaz sem pa tipičen primer človeka, ki rabi čas zase. In si ga vedno, ko začutim potrebo, tudi vzamem. Če čutim, da moram biti kaken popoldan ali pa celo kakšen dan sama, mala ostane s svojim očetom (saj onadva tudi potrebujeta nekaj časa skupaj), če pa čutiva z možem da morava biti malo sama, jo pa kadarkoli lahko pustiva v varstvu... Čeprav midva si ponavadi čas zase uzameva ko zaspi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
13.6.2005 18:05:45   
babylove
Jaz ga bom pa dala v varstvo nekomu, ki ga ne poznam (ker ga pač nimam kje drugje pustit) in komaj čakam ta trenutek. Noč in dan čisto sam z otrokom, da se ne moreš niti v miru stuširat, pojest, it na wc - komaj čakam, da malo zadiham! Sploh ne vem, če še znam hodit, brez da bi se za voziček držala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
14.6.2005 9:03:41   
viv_
Jaz sem pa mal razmišljala na to temo - pa mi je res malo čudno in po eni strani tudi ni fer, da ga niti očetu ne bi zaupala za popoldne - a ni fino, da sta tudi otrok in oče malo sama in se sama zabavata kakor vesta in znata.

Kakor sem že enkrat napisala, se mi zdi, da ima včasih kakšna mama občutek, da ima "predpravico" na otroka, da je pred očetom, da bolje zna previt, skopat, nahranit kot oče in mislim, da da očetu marsikatera tudi to vedeti - pa naj bo to zavestno ali podzavestno. Potem so pa na "družina in odnosi" posti, da se oče ne zna in noče ukvarjat z otrokom :zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
14.6.2005 9:06:38   
Anonimen
Ne, viv, pri nas ni fora v tem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
14.6.2005 9:07:53   
viv_
Nisem mislila nobenga direkt, govorim tko na splošno, razmišljam v tej smeri...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
14.6.2005 9:36:03   
Anonimen
Ja, na splošno je pa menda velikokrat tako.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?