|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
28.1.2010 12:49:46   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Je slučajno katera hodila na dekanijske priprave na krst v Trebnje in mi zna povedat koliko časa trajajo?

ja, mi2 sva šla, trajalo še ni celo uro. se župniki ful hecajo in je superca. potem pa dobiš piltek-potrdilo, da si bil na pripravah.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
   [Brisano sporočilo]
28.1.2010 14:02:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2027
28.1.2010 16:05:44   
dolči
Rea hvala!
Itak moram en dan v M,pa bom kupila.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
28.1.2010 16:48:29   
cukr07
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Je slučajno katera hodila na dekanijske priprave na krst v Trebnje in mi zna povedat koliko časa trajajo?

ja, mi2 sva šla, trajalo še ni celo uro. se župniki ful hecajo in je superca. potem pa dobiš piltek-potrdilo, da si bil na pripravah.

Kje ste pa imeli? V župnišču? Ker nama naš župnik ni vedel povedat kje bo.user posted image

< Sporočilo je popravil cukr07 -- 28.1.2010 16:50:58 >

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
28.1.2010 17:35:13   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: dolči

Rea hvala!
Itak moram en dan v M,pa bom kupila.

malenkost..

rea27

(odgovor članu dolči)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
28.1.2010 18:51:11   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: živka

jaknik1 koliko je velik in koliko tehta tvoj Jakob?
Toliko, da vidim malo za primerjavo, kmalu bo sistematski in se moram pripravit...
Naša Taja je velika 100 cm in ima 18 kg. Je med večjimi v vrtcu, težka je tudi dovolj, vendar meni se ne zdi debela.
Težko je to primerjat. Potem pa še pride kakšna bolezen, da otrok bruha dva dni in izgubi skoraj dva kg.

Madona, vaša Taja je pa res orenk puncauser posted image . Jakob je velik 102cm in ima 14kg. No, pol si pa predstavljej našega Jakoba v jaslih med dojenčkiuser posted image .

Čebelca - madonca boš šminkiralauser posted image .

Rea - zelo lepo od tebe, kar se rdečih noskov tičeuser posted image

Pri naši hiši imamo spet bolnikeuser posted image . Jakob je spet na ventulinu in mi doma pije živčke, Aljaža pa je dragi ravno sedaj peljal v ZD. Bom počasi zrela za kak živčni zlomuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2031
28.1.2010 20:31:58   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Čebelca - madonca boš šminkiralauser posted image .

ja sem si morala nekaj kupt , če pa pri nextu ni blo nč user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
29.1.2010 8:36:32   
Mala_princeska
Dobro jutro :-)))

A danes sem pa jst prva user posted image user posted image .
Se pozna da imam opravke user posted image s taveliko šibava v Nm k zobarju.
No lepo se imejte.....

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
29.1.2010 9:21:44   
štrumfek
jutro user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
29.1.2010 12:16:08   
štrumfek
evo midve sva iz sprehoda... mamo tak lep sonček da smo mogle it mal vn....
No za danes sem nardila kar sem mislna.... sem si zjutraj kruh rezala... odrezala sem pa celo blazinco na prstu... tako da mi zdej mal prsta faliuser posted image user posted image to ne moreš verjet kako je kri tekla... komot bi krvavice delal..user posted image user posted image
tko da sem zdej invaliduser posted image
ah štor je štor ne...user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
29.1.2010 12:28:42   
Alex01
Dan

štrumfetka - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoj prstek

čebeli - kak boš fensi user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi2 pa po kosilu mal venuser posted image , ka jutri menda 20-25 cm snega

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
29.1.2010 12:38:07   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

čebeli - kak boš fensi user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem skoz fensi šmensiuser posted image user posted image user posted image .

ja pa kaj še, kaki sneg, dost ga mamuser posted image user posted image .  hočem sončka

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
29.1.2010 12:59:43   
Mala_princeska

Alex01 a ti to o višini snega na kredarici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Boh ne daj da ga tolk namede user posted image user posted image user posted image

Sva od zobarja.

Rea daj mi prosim povej katero zobno pasto naj uporabljam, ker mi močno krvavijo dlesni (ker vem da imaš zobarja v familiji user posted image ) in tud če sam z vodo podrgnem in s krtačko kri, kri, kri user posted image user posted image aja pa mogoče veš zakaj do tega pride

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 29.1.2010 13:00:08 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
29.1.2010 13:08:51   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Sva od zobarja.

Rea daj mi prosim povej katero zobno pasto naj uporabljam, ker mi močno krvavijo dlesni (ker vem da imaš zobarja v familiji user posted image ) in tud če sam z vodo podrgnem in s krtačko kri, kri, kri user posted image user posted image aja pa mogoče veš zakaj do tega pride

nism Rea, odgovorila bom pa vseen.

Paradontax se uporablja za krvaveče dlesni. Baje ma pa ful zanič okus. user posted image

drgač pa sneeeg, juhu....obožujem ga user posted image user posted image  naj ga zapade 2m user posted image user posted image user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

Neposredna povezava do sporočila: 2039
29.1.2010 13:15:58   
Alex01

Alex01 a ti to o višini snega na kredarici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Boh ne daj da ga tolk namede user posted image user posted image user posted image

Pri nas, tako pravijo na radio Krkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2040
29.1.2010 13:17:06   
Alex01
5ra8-si šla kaj mimo mene?na vidmarjevi, tista hiša, ki ima zaprto dvoriščeuser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
29.1.2010 13:22:16   
rea27

Lubica draga..prvo menjaj nujno zobno krtačko, za ultra sensitive, potem si nabavi vodno prho - resno mislim!!! Naj ti bo to investicija vase (sicer pa nine vem kak dnar, sam nam je vsem za zobe težko dat, a ne) Potem pa si nabavi homeopatsko pasto, al pa to saliceo probaj, ki jo jst prinesem iz Avstrije..Silicij je not in je za tele zadeve blagodejen.. Če ti pa nič od naštetega ni...potem pa tako kot je petra rekla..parodontax...samo.. ah..moja alternativa, ne..No če nisi za praveč homeopatsko in naravno pa pojdi v lekarno, ti bodo dali Curaprox..baje je tudi okej...A zapomni si, da dlesni krvavijo zaradi nekega točno določenega razloga..Ponavadi je to pretrda zobna ščetka in neprava prehrana..a ne bom sedaj o tem...to se bova enkrat na kofet pogovarjale, če ne me majo vsi za pametno in..kako že..da vn sekam user posted image user posted image user posted image

upam, da pomaga...

< Sporočilo je popravil rea27 -- 29.1.2010 13:27:59 >

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 2042
29.1.2010 13:41:37   
5ra8
Curaprox zobno ščetko mam tud jst tisto k ma okol 5640 ščetin (ne vem točno) in je res dobra.

nasploh pa nism za trde, mam raj mehke, (matr kako se to sliš)user posted image user posted image user posted image user posted image  - ščetke seveda.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
29.1.2010 13:42:58   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

nasploh pa nism za trde, mam raj mehke, (matr kako se to sliš)user posted image user posted image user posted image user posted image  - ščetke seveda.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image eeeeeheheheheh, kako sem se pa zdej nasmejala...ščetke, ja..hehehehehheuser posted image

rea27

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
29.1.2010 13:43:49   
5ra8

5ra8-si šla kaj mimo mene?na vidmarjevi, tista hiša, ki ima zaprto dvoriščeuser posted image

uh, nism bla pozorna nič. bom danes bolj user posted image

bo kakšen pes skoču čez ograjo? user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
29.1.2010 13:49:29   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

uh, nism bla pozorna nič. bom danes bolj user posted image

bo kakšen pes skoču čez ograjo? user posted image user posted image

Brez skrbi, ne bo. Nimamo psauser posted image .

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
29.1.2010 19:11:51   
višnjica
Pozdravljene!
Javlja se še ena dolenjka, upam, da me sprejmete med se. Sem mamica 2 punc. Alja je rojena 17.7., starejša pa je stara 3 leta.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
29.1.2010 19:16:08   
višnjica

Naša Taja je velika 100 cm in ima 18 kg. Je med večjimi v vrtcu, težka je tudi dovolj, vendar meni se ne zdi debela.

Mi imamo tudi Tajouser posted image Ima pa 6 cm več, vendar isto kil.Koliko je pa vaša stara?

Neposredna povezava do sporočila: 2048
29.1.2010 19:22:32   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: višnjica

Pozdravljene!
Javlja se še ena dolenjka, upam, da me sprejmete med se. Sem mamica 2 punc. Alja je rojena 17.7., starejša pa je stara 3 leta.

DOBRODOŠLAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , seveda te sprejmemo, smo vesele vsake, ki se nam pridružiuser posted image user posted image user posted image

17.7.2009? Naš Nejc je rojen 17.7.2009user posted image

(odgovor članu višnjica)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
29.1.2010 19:28:20   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: višnjica

Mi imamo tudi Tajouser posted image Ima pa 6 cm več, vendar isto kil.Koliko je pa vaša stara?

dobrodošlauser posted image user posted image

mi mamo tud Tajo user posted image user posted image samo naša bo drug mesec pol leta starauser posted image

(odgovor članu višnjica)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.