|
RE: Dolenjke, 2. del 27.1.2010 14:46:07
|
|
|
|
rea27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska za vse, ki jo rabite (Alex sem si jo sposodla, brez zamere ) vsem vašim malčkom za napredke pogumni Evi, korenjaku Nejcu in vsem ostalim. Rea a veš, da bi tud mi rabli čelado je Manca nabrita in navita, da pleza glih ravno tam kjer ni potrebe, pa danes mi je s postelje dol padla vem, da se s tem ni za hvalit - sem se presekirala 100 na uro in se še zdej , ker sem samo pulover hotla z omare dobit, da bi jo oblekla za ven in sem jo z roko sicer za ritko držala, pa se je na hitrco obrnila in štrbunknila , sem se malo pomirila na vozičkanju po snegu, mala je malo spala (kar tud vem da po padcu ravno ni dobr), jst pa kosilo do konca pacam (pazi to sama kuham, ker je to najboljš za vse; edino če bo tašča kdaj kako večjo količino kakšne posebne hrane kuhala - recimo sarm bo še za nas). Uživajte pa upam da tud v vaših koncih sije sonce. Ja vse nove - tukaj smo malo mešano. Zobki - zaenkrat, ko ima samo dva ji samo s pleničko podrgnem, pa občasno samo s krtačko in vodo malo podrgnemo. hehe, princesi..mi je rekel pediater, ker je tja prišla z veliko buško, ki je počasi ratvala že rumenkasta..aha, vidim, da se že učiš.. nič skrbet, naši nagajivčki bodo še fino potolčeni, sicer pa, saj imaš še eno malo starejš frkolino, pa se samo spomni..Verjetno je bilo tudi pri njej hudo, a? LE pogumno, mama mora pokazat otroku, da to ni nič hudega..potem tudi bejbi misli,d a to ni nič hudega. Če pa vsa prestaršena priletiš zraven in po možnosti še jokaš..ja..pol pa bo dretja za izvoz heheheh
|