|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
27.1.2010 10:54:03   
Alex01
Dober danuser posted image

rea - se strinjam z živko - pohvalno dejanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc je dobil pikico, se je jokal ko mala srakica, zdej pa
user posted image

Ima pa 9400g in 74 cm (smo se spustili na zgornjo mejo v tabeli user posted image user posted image user posted image user posted image , od rojstva sva bila visoko nad zgornjo mejo)

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
27.1.2010 11:15:06   
štrumfek
user posted image user posted image user posted image user posted image Nejc user posted image user posted image user posted image user posted image   ja če je pa tko dobro papatuser posted image user posted image user posted image

jst sem pa tko zaspaaanaaa ... smo mel celo noč pestro... no ja... sej bo

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
27.1.2010 11:17:32   
štrumfek
rea ja res vredno pohvaleuser posted image user posted image user posted image

5ra8 tud nosečke so/ste med nami, smo taka pisana druščina

majčica20 bravo za Klarino sedenjeuser posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
27.1.2010 11:34:48   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

user posted image user posted image user posted image user posted image Nejc user posted image user posted image user posted image user posted image   ja če je pa tko dobro papatuser posted image user posted image user posted image

Vam nagajajo zobki? Naš je tudi ob enih tako zakričal, da se mi je kar srce ustavilo, tako sem se ustrašla. Potem se je pa kakšni 2 minuti tako dru, da je še Alex priletel iz svoje sobe. Potem je pa Nejc okrog dveh zaspal nazaj.

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
27.1.2010 11:43:48   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Vam nagajajo zobki? Naš je tudi ob enih tako zakričal, da se mi je kar srce ustavilo, tako sem se ustrašla. Potem se je pa kakšni 2 minuti tako dru, da je še Alex priletel iz svoje sobe. Potem je pa Nejc okrog dveh zaspal nazaj.

naša tud sam ona se je enih 6x sigurno... to je tok kričala.... pa je kakih 5 min tko jokala pol sem ji mal čaja dala (mleka ni marala) se je umirila pa zaspala... in tko 6x....

nevem... možno da so nas zobki začel matrat ja...

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
27.1.2010 11:47:20   
Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

naša tud sam ona se je enih 6x sigurno... to je tok kričala.... pa je kakih 5 min tko jokala pol sem ji mal čaja dala (mleka ni marala) se je umirila pa zaspala... in tko 6x....

nevem... možno da so nas zobki začel matrat ja...

evo, za Tajo in mamico user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
   [Brisano sporočilo]
27.1.2010 11:47:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2007
27.1.2010 11:49:59   
štrumfek
alex hvala user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
27.1.2010 12:00:01   
rea27
uu, bravo Nejc!! Sej je že našo žabo prehitel..je večji in težji od Eve..kak fajn dec bo to!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Živka...mi si vsi (cela družina) umivamo s homeopatsko zobno kremo, ki jo lahko kupiš v muellerju ali pa v Dm-ju. Je pa res, da smo začeli nabavlat tudi saliceo iz Avstrije..to je za moje pojme najboljša - brez peperminta, brez fluorida, brez barvil in parfumov.

rea27

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
27.1.2010 12:07:21   
kaminek

smo ravnokar od zdravnika, ima virozo, za povrh pa ji lahko rastejo zobki-tko je rekla. hmmm, najbrž ima res vse skupi, ker jo je ponoč tolk zavijal, da nismo skor nč spal, smo bli spet tolk bogiuser posted image user posted image user posted image .sicer zdejle panča, ker je čist fertig, jst se bom probala pa tud mal uležt, ker mi tud spanca primanjkuje. ampak ne vemo, od koga je dobila virozo, aml sumim njeno teto, ker dela v vrtcu in je lohk kej domov prnesla. ah, sej ne mormo otročke čist zavarovat in izolirat. žal morjo it tud čez take grde stvari, da jih matra. bo že bolš. aja, pa izpuščaje je včeraj dobila, ampak to je vse posledica viroze. tko, da bomo bol ajčkal

grem se spočit

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
27.1.2010 12:17:01   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

smo ravnokar od zdravnika, ima virozo, za povrh pa ji lahko rastejo zobki-tko je rekla. hmmm, najbrž ima res vse skupi, ker jo je ponoč tolk zavijal, da nismo skor nč spal, smo bli spet tolk bogiuser posted image user posted image user posted image .sicer zdejle panča, ker je čist fertig, jst se bom probala pa tud mal uležt, ker mi tud spanca primanjkuje. ampak ne vemo, od koga je dobila virozo, aml sumim njeno teto, ker dela v vrtcu in je lohk kej domov prnesla. ah, sej ne mormo otročke čist zavarovat in izolirat. žal morjo it tud čez take grde stvari, da jih matra. bo že bolš. aja, pa izpuščaje je včeraj dobila, ampak to je vse posledica viroze. tko, da bomo bol ajčkal

grem se spočit

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da si mali škratek čimprej opomore :) pa mami seveda tudi

rea27

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
27.1.2010 12:48:14   
Alex01
kaminek-še za vaju ena user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
27.1.2010 14:38:44   
Mala_princeska

user posted image

za vse, ki jo rabite (Alex sem si jo sposodla, brez zamere user posted image user posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image vsem vašim malčkom za napredke pogumni Evi, korenjaku Nejcu in vsem ostalim.

Rea a veš, da bi tud mi rabli čelado user posted image je Manca nabrita in navita, da pleza glih ravno tam kjer ni potrebe, pa danes mi je s postelje dol padla user posted image user posted image user posted image vem, da se s tem ni za hvalit - sem se presekirala 100 na uro in se še zdej user posted image user posted image , ker sem samo pulover hotla z omare dobit, da bi jo oblekla za ven in sem jo z roko sicer za ritko držala, pa se je na hitrco obrnila in štrbunknila user posted image , sem se malo pomirila na vozičkanju po snegu,  mala je malo spala (kar tud vem da po padcu ravno ni dobr), jst pa kosilo do konca pacam (pazi to sama kuham, ker je to najboljš za vse; edino če bo tašča kdaj kako večjo količino kakšne posebne hrane kuhala - recimo sarm bo še za nas).

Uživajte pa upam da tud v vaših koncih sije sonce.

Ja vse nove - tukaj smo malo mešano.
Zobki - zaenkrat, ko ima samo dva ji samo s pleničko podrgnem, pa občasno samo s krtačko in vodo malo podrgnemo.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
27.1.2010 14:46:07   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

user posted image

za vse, ki jo rabite (Alex sem si jo sposodla, brez zamere user posted image user posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image vsem vašim malčkom za napredke pogumni Evi, korenjaku Nejcu in vsem ostalim.

Rea a veš, da bi tud mi rabli čelado user posted image je Manca nabrita in navita, da pleza glih ravno tam kjer ni potrebe, pa danes mi je s postelje dol padla user posted image user posted image user posted image vem, da se s tem ni za hvalit - sem se presekirala 100 na uro in se še zdej user posted image user posted image , ker sem samo pulover hotla z omare dobit, da bi jo oblekla za ven in sem jo z roko sicer za ritko držala, pa se je na hitrco obrnila in štrbunknila user posted image , sem se malo pomirila na vozičkanju po snegu,  mala je malo spala (kar tud vem da po padcu ravno ni dobr), jst pa kosilo do konca pacam (pazi to sama kuham, ker je to najboljš za vse; edino če bo tašča kdaj kako večjo količino kakšne posebne hrane kuhala - recimo sarm bo še za nas).

Uživajte pa upam da tud v vaših koncih sije sonce.

Ja vse nove - tukaj smo malo mešano.
Zobki - zaenkrat, ko ima samo dva ji samo s pleničko podrgnem, pa občasno samo s krtačko in vodo malo podrgnemo.

hehe, princesi..mi je rekel pediater, ker je tja prišla z veliko buško, ki je počasi ratvala že rumenkasta..aha, vidim, da se že učiš..user posted image user posted image user posted image
nič skrbet, naši nagajivčki bodo še fino potolčeni, sicer pa, saj imaš še eno malo starejš frkolino, pa se samo spomni..Verjetno je bilo tudi pri njej hudo, a?
LE pogumno, mama mora pokazat otroku, da to ni nič hudega..potem tudi bejbi misli,d a to ni nič hudega. Če pa vsa prestaršena priletiš zraven in po možnosti še jokaš..ja..pol pa bo dretja za izvoz heheheh

rea27

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
27.1.2010 14:49:43   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

hehe, princesi..mi je rekel pediater, ker je tja prišla z veliko buško, ki je počasi ratvala že rumenkasta..aha, vidim, da se že učiš..user posted image user posted image user posted image
nič skrbet, naši nagajivčki bodo še fino potolčeni, sicer pa, saj imaš še eno malo starejš frkolino, pa se samo spomni..Verjetno je bilo tudi pri njej hudo, a?
LE pogumno, mama mora pokazat otroku, da to ni nič hudega..potem tudi bejbi misli,d a to ni nič hudega. Če pa vsa prestaršena priletiš zraven in po možnosti še jokaš..ja..pol pa bo dretja za izvoz heheheh

lepo si tole napisala.
aja pa še tole sem pozabila user posted image user posted image user posted image za dejanje glede rdečih noskov.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
27.1.2010 16:37:03   
rea27

lepo si tole napisala.
aja pa še tole sem pozabila user posted image user posted image user posted image za dejanje glede rdečih noskov.

user posted image user posted image user posted image

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 2016
27.1.2010 17:34:45   
kaminek
sm potegnila 3 ure, skupek s patricijo. tko, da smo vsaj mal k seb pršle. upam, da kmal mine, da bomo lohk šle vn, ker notr že gnijemuser posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
27.1.2010 20:19:28   
dolči
Dober večer!

Sem videla,da je bila debata o zobnih pastah. Rea ti si neko homeopatsko omenila in da se jo dobi tud pri nas. A mi lahko napišeš kako se imenuje,če lahko.
Sama vedno kupujem enkrat eno enkrat drugo in ne vem katera bi bila res dobra. Na koncu pa pristanem na Aquafresh-tista,ki ima tak pokrovček,da ga ni treba odšraufat user posted image user posted image ,ker potem tist pokrovček vedno ostane na lijaku-hihi.
Mali princeski,ki pa ima 4 zobke pa ji podrgnemo s tisto silikonsko,ki je za na prst nataknit.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
28.1.2010 8:17:37   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: dolči

Dober večer!

Sem videla,da je bila debata o zobnih pastah. Rea ti si neko homeopatsko omenila in da se jo dobi tud pri nas. A mi lahko napišeš kako se imenuje,če lahko.
Sama vedno kupujem enkrat eno enkrat drugo in ne vem katera bi bila res dobra. Na koncu pa pristanem na Aquafresh-tista,ki ima tak pokrovček,da ga ni treba odšraufat user posted image user posted image ,ker potem tist pokrovček vedno ostane na lijaku-hihi.
Mali princeski,ki pa ima 4 zobke pa ji podrgnemo s tisto silikonsko,ki je za na prst nataknit.

elmex, oranžna. Ne kupuj zelene, ker zelena ni homeopatska..

rea27

(odgovor članu dolči)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
28.1.2010 8:41:07   
cukr07
Jutro user posted image

Brrrrr, danes je pa mrzlo, še dobro da sem lahko na toplem in mi ni treba nikamor it.

Včeraj je imel naš Lenart drugo cepljenje, ki ga je junaško prestal in ni niti malo jokal.user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
28.1.2010 9:08:20   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Včeraj je imel naš Lenart drugo cepljenje, ki ga je junaško prestal in ni niti malo jokal.user posted image

user posted image user posted image user posted image Lenart.

Ja res je mraz....brrrr....najrajš bi bla kr pod koutrom, pa je treba mau migat, če ne drugega pa Manco lovit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
28.1.2010 10:35:57   
štrumfek
user posted image user posted image user posted image Lenart

no mi smo pa končno malo bolj spaliuser posted image user posted image tako da sem prišla "k sebi"
zdej pa kuhat... dans bo jota na menijuuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2022
28.1.2010 11:01:54   
cukr07
Je slučajno katera hodila na dekanijske priprave na krst v Trebnje in mi zna povedat koliko časa trajajo?

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
28.1.2010 12:09:26   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Je slučajno katera hodila na dekanijske priprave na krst v Trebnje in mi zna povedat koliko časa trajajo?

Žal ne vem, ker smo mi vedno pred krstom imeli samo 1 x srečanje (starši in botri) in smo se malo pogovarjali kako in kaj, krstili pa smo v Mirni Peči.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
28.1.2010 12:38:38   
čebelica01
evo namesto tistega pri nextu sem si pa tole nabavla

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Life is to short for the wrong decision

Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.