|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
24.1.2010 21:26:32   
Alex01
rea-kako si bila pridnauser posted image . Glede kg, jaz sem jih pri alexu pridelala 22 (pred zanositvijo sem iz svojih 65 shujšala na 60(postopki v lj in posledično kg dol) se pravi iz 60 na 82, pa takoj po porodu 12 dol, potem pa počasi na svojih 65. Pri Nejcu iz 65 na 87, spet 22. Sam prvo nosečnost sem bila skoz doma in resnično nisem čisto nič gibala (ker je bilo rizično, po postopku IVF), drugo nosečnost sem pa ves čas hodila v službo in bila aktivna do poroda, pa isto 22 kg. Spet jih je šlo takoj po porodu dol 12, zdaj počasi še 2-3 kg. Tak da zgleda da je čisto odvisno od ženske do ženske kolk se zredi. Jaz nikol nisem jedla za dva, kg pa kar gor.
Sem pa že julija v čakalnici pri ginekologu videla eno žensko je imela majčko pridem avgusta. Pa jo gledam, pa si pri sebi mislim - a to drugo leto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker se ji je komaj poznalo, jaz pa tik pred rokom (julij) s takim trebuhom, da sem ga že komaj nosilauser posted image

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 24.1.2010 21:28:00 >

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
25.1.2010 10:01:58   
Mala_princeska
Včeraj ravno na obmesečnico 7 mesecev, se je tudi moja M. začela plaziti naprej, pa buši dvigne, pa z rokami drsi po parketu, pa z nogami si pomaga. Upam, da ne bo prehitro začela po kolenih puzat ker pol jo pa res ne ujamem.

O kg pa ravno ne bi user posted image user posted image user posted image

Imejteee se v temmmm snrgu brrrr.....
včer smo bili 2 ure zunaj, pa tavelika je smučala s sestričnama, skratka bilo je lepo user posted image .

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
25.1.2010 10:08:37   
majch
jutro

user posted image spet sneg al kako? user posted image Čbelca, hvala za info. Rea...hahaha, ful duhovito, ja glih zarad golaža smo šli srno lovituser posted image .

V glavnem...danes moram bit malo pridna, tako da...samo lepe pozdravčkeuser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
   [Brisano sporočilo]
25.1.2010 11:18:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1954
25.1.2010 12:43:25   
čebelica01
če maraš osliča , daj raje osliča in solato ali pa morskega psa .
lahko pa tudi postru al pa kerokoli ribo . rio mare ti pa ne priporočam

solato in eno ribo ( lahko tudi tuno , vendar ne v konzervi , speci si na olivnem oljčku )

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
25.1.2010 14:59:37   
rea27
hoj next dela!!!!

Jaknik..tistih hlač ni v tisti velikosti, majčka pa je...

jaz bi kar naročila, če ste za to.. da ne bo spet crknlo v nedogled...?

rea27

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
25.1.2010 15:07:17   
rea27

eko, sem naročila, čakam še za potrditev, in potem pritisnem gumb CHECKOUT!! Smo pa na 310 Eur!!user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
25.1.2010 16:22:42   
Mala_princeska
Ooooo zapravljivke user posted image , no držim pesti da roba čimprej pride :-)))

Pr nas je pa pestro, ker se Manca plazi in jo moram lovit 100 na uro user posted image - je takoj do dvd predvajalnika in raznih poličk in ugotavlja da lahko razmetava user posted image
Hrana - uvedla sem jogurt - prvo sem ji dala en dan pol kupljene jogurtove kašice, drug dan pol, danes pa že pol jogurta 3,2 maščobe navadnega, pa sadje sem not umešala - banano in slivo. Je snedla ko en ta hud lakotnik user posted image user posted image upam da bo tako tud naprej lepo jedla :-)))
Evo je že pod mizo in adijo papirji user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
25.1.2010 16:37:00   
majch
user posted image bravo manca, kar razturaj mami stanovanje hehe.
Joj, midve sma pa obe skupaj zaspale...živika ma še podaljške, jaz pa sem si šla po čaj...se me nekaj loteva...za crknit. Grlo boli, pa vročino mam zgleda...beda. Me bo zdaj mogla živika cartat...valda ne bo še ona zbolela.user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
25.1.2010 16:38:44   
rea27
EJ PA SEJ TO NI RES!!!!!! Vnesem podatke, vse naročim, dat številko mastercarda...in potem ko je treba obračunat on zašteka!!!!!!!!! In zdej ne vem al je potegnilo al ni!!!!?!!?!? MAtr, pa živce mi bo požrlo!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
25.1.2010 16:45:44   
majch
user posted image user posted image user posted image

user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
25.1.2010 16:58:28   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: majch

user posted image user posted image user posted image

user posted image

ZAKON, sam da kladivo najdem!!!!

rea27

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
25.1.2010 19:40:03   
čebelica01
hja tale next nas ne mara kaj prevečuser posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
25.1.2010 20:06:02   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

ej ,neki jih zaj*****!!!! Vse naredim pravilno, vse vnesem..potem pa ...we appologize!!!!!!!!!!!!!!!
Madona..pa še kličem jih gor, porabm ne vem kolk dnarja, da mi pove, da mam cookije vkloplene, ki jih sploh nimam res...grem iz Firefoxa na Safari in ravnotako naročim..in ko pridem skoraj do konca.last step...we appologize!!!! MAdooooonaaaaaa!!!!! Ne vem, sem jim napisala, da kaj hudiča delajo da ne dela že en teden!?!?!? Pa nobenga odgovora..
Ko se bodo stvari poštimale vam sporočim, zaenkrat pa ni nič..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
25.1.2010 20:07:45   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

ej ,neki jih zaj*****!!!! Vse naredim pravilno, vse vnesem..potem pa ...we appologize!!!!!!!!!!!!!!!
Madona..pa še kličem jih gor, porabm ne vem kolk dnarja, da mi pove, da mam cookije vkloplene, ki jih sploh nimam res...grem iz Firefoxa na Safari in ravnotako naročim..in ko pridem skoraj do konca.last step...we appologize!!!! MAdooooonaaaaaa!!!!! Ne vem, sem jim napisala, da kaj hudiča delajo da ne dela že en teden!?!?!? Pa nobenga odgovora..
Ko se bodo stvari poštimale vam sporočim, zaenkrat pa ni nič..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo ne obremenjuj se preveč s tem, misli nase in na bebijauser posted image user posted image user posted image
Boš videla, če bo šlo bo šlo, če pa ne pa ne user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
25.1.2010 20:08:44   
Alex01
princesiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Mancino plazenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

majch - en koš user posted image za tvoje zdravje

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
25.1.2010 20:08:44   
rea27
okej, da me ne bo razgnalo...Danes smo bili pri pediatru in je Evo fuuul pohvalu. Da prehiteva..se že postavlja na noge, vsak čas bo shodila..vse prijema s picentengiefom, kar ga je zelo razveselilo...
Imamo pa 72 cm in 9300 g..torej smo konkretni :)
PA danes smo prvič dali kri in ni niti pisnila..Na koncu je že začela malo nabirat, ker je nekaj mencal, a mi jo je uspelo zamotit, tako da je bila res prava herojka!!

Tako, da ne bom sam morila...tole so pa lepe novičke, a?

Lepo mi bodite, pa pejte uno fino komedijo gledat..fockers...kaj je že..njegovi tastari :)

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
25.1.2010 20:09:33   
Alex01
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Evo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
25.1.2010 20:18:52   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Evo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

heheh, tnx Alex! Ja, če bo šlo bo, če ne pa res ne ... kaj čmo

MAjch..vse dobro..

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
25.1.2010 22:27:43   
Anonimen
Rea - ne se no tolk živcirat in hudovat. Kot je Alex rekla, če bo šlo bo šlo, če ne pa drugič. Nobena katastrofa, sej so sam cunje. user posted image

Princeska - madonca, ja čestitke za plazenje user posted image . Pri nas še nič ne kaže v tej smeri user posted image .

Alex - dej ti meni povej, če ima Nejc že kak popolnoma zamenjan obrok, al se še zmeri uglavnem doji. Naš Aljaž sicer poje par žličk (1-5 žličk) okol 12.00, pa kako žličko zvečer (pa ne vsak večer, edin en večer je pojedu en deci GH), to je pa tut vse. Seveda se pol tut podoji, ostalo se pa itak sam doji. Pa ponoči je živa katastrofa, non stop mi je na zizi. Pa ne da bi jedu, ampak spi z zizkom v ustihuser posted image . In ko mu ga ven uzamem, se zbudi in zaspi sam če mu ga dam nazaj. Dude pa niti pod razno noče (se začne dret ko jesihar). Tako hudo sm si želela čim dlje dojit, ker sem prva dva sam kratek čas, zdej mi bo pa ta nadoknadu tut za ona dvauser posted image . Me je pa strah ga odstavit, ker sploh ne zna flaške zagrabit. Pije pa itak sam iz kozarčkauser posted image .

Evo ga, že jamra tam v postelji, je skapiral da me ni......čau....

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1970
26.1.2010 8:41:49   
Alex01
jaknik - Nejc ima po dopoldanskem spanju tam nekje okrog 12-13h "kosilo". Poje kakšne pol do 3/4 skodelice za čaj zmiksane zelenjave.  Ampak se potem še vedno doji. Dva dni dopoldan pa je jedel tudi kuhano jabolko, pa se je potem še dojil. Doji se še 1 x na noč, ponavadi tam nekje med 3-4 uro. Spat hodi okrog 22h, pa se doji med 3-4 uro, pa potem spi nekje do 8-8.30h. Prej sem ga zvečer podojila, dala v posteljico in je zaspal. Potem sem pa 1x šla z njim v našo posteljo, ker nikakor ni mogle zaspat. Pa mi je potem zaspal na zizi in od takrat je to postal najin "večerni obred". K sreči sam spusti zizouser posted image

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 26.1.2010 8:43:13 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
26.1.2010 9:28:39   
majch
jutro

user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
26.1.2010 9:52:30   
5ra8
evo majch, da boš lažje funkcionirala user posted image

user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
   [Brisano sporočilo]
26.1.2010 11:11:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 5ra8)
  Neposredna povezava do sporočila: 1974
26.1.2010 11:18:26   
Anonimen
Ja, naš Jakob je star 2leti in 7m user posted image

Aja, imamo pa še Nika, ki je star 9 let, pa Aljaža, ki je star 6m. Big mama semuser posted image

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 26.1.2010 11:19:35 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.