|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
4.1.2010 20:37:50   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

kaminek..vse najboljše in super tortica!!! Pa ti si pravi mojster za tele zadeve...Zdej vem koga bom poklicala ko bo imela Evica rojstni dan :) ;)

ni problema, sm glih že prvo naročilo dobila. so bli vsi presenečen, da je domača, pa tko okusna. pa da vam povem, je bla "močno" čokoladna, tko da je glih en kos še ostal za jutri. vse so zmazal.user posted image

zdej pa že gruntam, kakšno bom nardila, da jo dam iz roke. hmmm, mal se bom še bolj potrudla, pa upam, da mi uspe, kar si bom zamisnla.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
4.1.2010 20:47:46   
Anonimen
štrumfek - čestitke, čestitke - a bomo smrekce postavljali pri tebi?

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1352
4.1.2010 20:52:52   
valentinčica30
Štrumfek čestitke za zarokouser posted image user posted image user posted image . Sama sem se lani po 15 letih sprehajanja v dvoje poročila in ti svetujem to, zamere pr žlahti gor al dol, zavedaj se da delaš poroka zase in vidva morata biti tista ki na poroki uživata, ne pa da gledata komu bosta ustregla.
Midva sva najinima mamama total zagrenila mesece pred poroko, sta hotele komandirat ampak jima ni rataluser posted image user posted image user posted image . Drugače pa uživaj v pripravah in čim manj stresa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
4.1.2010 21:14:14   
štrumfek
punce vsem najlepša hvala za čestitkeuser posted image kar se pa poroke tiče.. pa ja saj je res tko... zamera gor al pa dol.. to je najin dan....

nya- ja sej že komej čakajo da jih bojo.. me soseda kar naprej sprašujeta kdaj že končno bouser posted image user posted image

kaminek čudovita torticauser posted image user posted image user posted image user posted image

snega mamo za izvozuser posted image user posted image user posted image tko da... še mal pa bomo lako iglu postavliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
5.1.2010 7:24:04   
Anonimen
Jutro.....user posted image

(odgovor članu štrumfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1355
5.1.2010 7:49:57   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Jutro.....user posted image

jutro user posted image

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
5.1.2010 8:24:02   
cukr07
Jutro, kakšen lep zimski dan.....sam še mal sončka manjka.user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
5.1.2010 9:01:53   
Alex01
Jutro user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
5.1.2010 9:09:57   
štrumfek
jutrouser posted image

no ja smo že od 7 pokonc..user posted image

mi smo pa danes stari 5 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej se gremo lahko pa sankaatuser posted image user posted image user posted image user posted image

tamičkena je zdej mal zadremala jaz si grem pa končn kofetka prvoščtuser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
5.1.2010 9:13:32   
BBAJA
Jutro:):)..no,pa mamo zimsko pravljico.Kako ste kaj danes?

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
5.1.2010 9:30:31   
majch
jutro

hmmmm...sneg...eh, saj mora bit, da ne bomo jamrali, da ni blo zime. Živa že maltretira čarobni lonček, al kaj je že, tako da skoz prepeva. Ji dogaja. S tem se zamoti za ful dolgo. Kocke ven pa not pa malo brcat, pa muziko delat pa tako. Sicer ful lepo spimo in vse, samo ne vem, zakaj sem tak zmatrana in povožena. Spet pritisk al pa kaj. Rabim en redbul.

NIč...grem še mal k Živiki, relaksirat. Mejte se.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
5.1.2010 10:21:04   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

mi smo pa danes stari 5 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Čestitke Tajčiki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
5.1.2010 10:23:43   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: majch
samo ne vem, zakaj sem tak zmatrana in povožena. Spet pritisk al pa kaj. Rabim en redbul.

NIč...grem še mal k Živiki, relaksirat. Mejte se.

Majch sončka ni, pa mogoče ti je pritisk padu ali pa železo user posted image user posted image

Le relaksiraj se.

Meni se pa instant-konstant user posted image nič ne daaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa z malo spiva do 9h, zjutraj pa imam "uscanko do vratu"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
5.1.2010 10:26:42   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

je bla "močno" čokoladna, tko da je glih en kos še ostal za jutri. vse so zmazal.user posted image

zdej pa že gruntam, kakšno bom nardila, da jo dam iz roke. hmmm, mal se bom še bolj potrudla, pa upam, da mi uspe, kar si bom zamisnla.

A zame šparaš tisti košček? user posted image user posted image user posted image

Hmmmm Kaminek......gruntaj.....študiraj....gruntaj....kako boš kar slaščičarno odprla, ne pa samo še ene tortice spekla user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja pa da ne pozabim....Manca se je pričela v rikverc(nazaj) plazit, pa na rokah se obrača kot vrtavka na tleh, se kar potrudi in pripleza do željene igračke user posted image

Ja....pa Rea ti kar povej ko bo robauser posted image .

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
5.1.2010 10:34:19   
Alex01
Čestitke Taji user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
5.1.2010 10:51:14   
Anonimen
Čestitke Taji(za obmesečnicouser posted image ) in Manci (za rikverc plazenjeuser posted image ). Naš Aljaž pa že ene tri dni ful je kašice. Je kar mu daš, mu sploh ni važno. Sicer ga tut še skos dojim in to na polno, sam ko vidi, da kdo je, pa hoče še on maluser posted image . Je pa ponoči živa ludnica, doji se mi na 2-3 ure. Sploh ne vem kaj naj naredim. Sm že probala flaško naštimat(AM in riževi kosmiči), pa revček še skos ne zna po flaški pituser posted image . Upa, da je to sam ,,obdobje,,.user posted image

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1366
5.1.2010 10:54:59   
Alex01

Je pa ponoči živa ludnica, doji se mi na 2-3 ure. Sploh ne vem kaj naj naredim

Pri nas istouser posted image . Danes sicer je spal od 22.30 pa do 5h, ponavadi se pa dojiva ša tam nekje ob 1h oz 1.30h.
Pa je prespal že skoraj celo noč. K sreči se samo podojiva, pa gre nazaj v posteljico in spi, jaz pa tut v trenutku padem v "komo". Mi2 sva takrat mal za foro probala 1x cvetačo, potem pa nič več. Se še vedno samo dojiva. Ampak bova počasi začela ta teden z uvajanjem GH. Kakšne kašice to daješ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
5.1.2010 11:19:37   
lenčy
živjo, me že dolgo ni bilo tu...

me pa neki zlo zanima...rada bi začela hodit v materinsko šolo, pa ne vem, če morm prej kej poklicat pa se najavt...se mi pa nihče ne oglasi. a mogoče katera ve, kako je s tem v nm porodnišnici?

pa srečno in zdravo v novem letu seveda!!

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
5.1.2010 12:26:12   
majch
lenčy, v porodnišnici se pozanimaj, kdaj začnejo, potem se pa za prvič zberejo vsi v avli in to je to. Ni treba nič posebej prijavljat.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
5.1.2010 12:42:50   
Mala_princeska

Čestitke Taji(za obmesečnicouser posted image ) in Manci (za rikverc plazenjeuser posted image ). Naš Aljaž pa že ene tri dni ful je kašice. Je kar mu daš, mu sploh ni važno. Sicer ga tut še skos dojim in to na polno, sam ko vidi, da kdo je, pa hoče še on maluser posted image . Je pa ponoči živa ludnica, doji se mi na 2-3 ure. Sploh ne vem kaj naj naredim. Sm že probala flaško naštimat(AM in riževi kosmiči), pa revček še skos ne zna po flaški pituser posted image . Upa, da je to sam ,,obdobje,,.user posted image

Manca je nora na žlico user posted image user posted image user posted image boh ne daj, da mi za mizo jemo in ji nič ne damo, princeza misli da je vsaka žlica in skleda za njo user posted image
Je v nedeljo, ko smo prišli s toplic cel mali Frutek okus hruško, jabolko in banano zmazala user posted image .
Včeraj za kosilo pa tudi ni imela dna, ko sem ji bučko, koren in krompir s paličnim zmučkala.
Kašice pri nas tud ne grejo po flaški, po žlici pa njami, sem ugotovila da ko začne tamala:"ema, ema, ama, ama, am, am, ema, ema" da je lačna ali pa zaspana user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
5.1.2010 19:06:53   
Anonimen

nya- ja sej že komej čakajo da jih bojo.. me soseda kar naprej sprašujeta kdaj že končno bouser posted image user posted image

aja, pol jst ne morm bit zraven user posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1371
5.1.2010 19:06:56   
Anonimen

Sicer ful lepo spimo in vse, samo ne vem, zakaj sem tak zmatrana in povožena. Spet pritisk al pa kaj. Rabim en redbul.

moja kolegica je bla tud tko utrujena - in zdej bodo mel še eno bebo user posted image

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 1372
5.1.2010 19:22:53   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Sicer ful lepo spimo in vse, samo ne vem, zakaj sem tak zmatrana in povožena. Spet pritisk al pa kaj. Rabim en redbul.

moja kolegica je bla tud tko utrujena - in zdej bodo mel še eno bebo user posted image

Majch, a kaj skrivaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
5.1.2010 21:39:19   
štrumfek

aja, pol jst ne morm bit zraven user posted image user posted image

ja zakaj pa ne user posted image user posted image seveda si / boš lahkouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
5.1.2010 21:39:49   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Majch, a kaj skrivaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to se zdele tud jst sprašujemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.