|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
7.1.2010 10:12:26   
Alex01
Dan

Ja, ga je kar nametalo - snega

štrumfek - srečno, upam, da so ti že očistili cesto
user posted image

rea - ko bom kaj  mestu, te pokličem in pridem iskat, mogoče že dans. Kolk EUR?

jaknik - ko imajo otroci vročino vedno spijo pri meni. Tudi Alex, pa je že osem let star in je kar gužva potem v posteljiuser posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
7.1.2010 10:13:14   
Alex01
nya - upam, da si brez težav prišla na ciljuser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
7.1.2010 10:34:26   
majch
jutro

uhuuuu kak sneeeg.user posted image Sem vesela, da sem lahko doma. Rea...sem že ok, ni panike. Ti zdaj samo sporoči, kako se zmenimo za jantar.

Nič...ne preveč kidat, da ne bo križ bolel.user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
7.1.2010 10:45:21   
rea27
eko, če sem si prav zapisala, če ne me pa popravite, ok?

ALEX: ZAPESTNICA OTROŠKA 1X - 10 EUR
ZAPESTNICA ODRASLA 1X - 5 EUR
--------------------------------------------
15 EUR

JAKNIK: VERIŽICA OTROŠKA 2X - 2X9 EUR
ZAPESTNICA OTROŠKA 1X - 5 EUR
--------------------------------------------
23 EUR

BBAJA: VERIŽICA OTROŠKA 1X - 9 EUR
-----------------------------------------------
9 EUR

MAJCH: VERIŽICA OTROŠKA 1X - 9 EUR
-------------------------------------------------
9 EUR

PRINCESKA: VERIŽICA OTROŠKA 1X - 9 EUR
-----------------------------------------------------
9 EUR

Tako, spet poslastica za anonimno, kaj pravite...hehehehhe
aja, pa nobenih trrjev, ko pridete, pridete, ok? Princesi, nobenih panik, ti pošljem? vbistvu, ker so take razmere ne rabi nobena, ki ni iz nm hodit sem, ji lahko pošljem, res..

okej..ko pridete pokličite, sem doma z našim boščkom..

rea27

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
7.1.2010 11:30:52   
štrumfek
evo nas

ceste za en drek... če mene prašaš sploh plužli niso... tko da smo šle po polžje (dobr da ni daleč)

cepljenje smo preživeli čisto brez joka... mala se je smejalauser posted image user posted image

težka je 7200 in velika 64 cmuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bubančke in mamice

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
7.1.2010 12:53:25   
BBAJA

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

JANTARČKI SO PRIŠLI!!!!!!!!!

Superuser posted image user posted image user posted image

Jst se že itak cel teden odpravljam v mesto,pa mi nekak ne ratauser posted image ...najbrž čakam na boljše vremensko-prometne razmere.
No,mogoče že jutri...če ne pa zihr v začetku naslednjega tedna pridem,pa takrat prevzamem robo,če ti je to seveda ok?
Madoniš,govorim že kot kakšen hud švercer:):);).
Drgač pa moram povedat,da ima Jurij vzunaj že 6 zobkov(zgornji dvojkici je dobil nekaj dni pred Božičem),pa komaj 8 mesecev je bil zdaj star.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
7.1.2010 13:20:29   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

cepljenje smo preživeli čisto brez joka... mala se je smejalauser posted image user posted image

težka je 7200 in velika 64 cmuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
7.1.2010 13:20:54   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA

Drgač pa moram povedat,da ima Jurij vzunaj že 6 zobkov(zgornji dvojkici je dobil nekaj dni pred Božičem),pa komaj 8 mesecev je bil zdaj star.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
7.1.2010 13:49:27   
majch
uhu, bravo za zobke. Pri nas pa še vedno nobenegauser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
7.1.2010 13:54:21   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: majch

uhu, bravo za zobke. Pri nas pa še vedno nobenegauser posted image

Pri nas 2 že kar velika spodajuser posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
7.1.2010 13:59:40   
jolcica
Živjo vsem Dolenjkam,

sem tudi sma dolenjka pa si nism mogla kaj da ne bi vas pozdravila. mal sem na hitr prebrala sm je tolk tega da če bi hotla vse bi mogla si kar kakšn dan vzet...

kako ste...?

zanima me sigurno je kakšna k letos pričakuje naraščaj. no jst sem med njimi, :)))

bodite lepo :))

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
7.1.2010 14:03:11   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: jolcica

Živjo vsem Dolenjkam,

sem tudi sma dolenjka pa si nism mogla kaj da ne bi vas pozdravila. mal sem na hitr prebrala sm je tolk tega da če bi hotla vse bi mogla si kar kakšn dan vzet...

kako ste...?

zanima me sigurno je kakšna k letos pričakuje naraščaj. no jst sem med njimi, :)))

bodite lepo :))

Dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Čestitke za user posted image . Kdaj je srečni dan?

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 7.1.2010 14:13:47 >

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
7.1.2010 14:41:29   
jolcica
srečni dan je 30.5 :) se ga prov veselim :))) na koledarju še odštevam dneve :P :))

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
7.1.2010 14:44:31   
majch
oooo jojcica, dobordošla.user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
7.1.2010 14:44:48   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: jolcica

srečni dan je 30.5 :) se ga prov veselim :))) na koledarju še odštevam dneve :P :))

midve bova pa skupaj.. moj DPD pa je 5.6. hehhe..a si z mesta?

rea27

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
7.1.2010 14:47:44   
rea27
bbaja..seveda velja..hehe..lahko pa tvoji mami oddam v zlatarno heheh...to se boš smejala...Ko me boš vidla..heheh :)
aja, pa bravoooo za zobke :)

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
7.1.2010 15:16:59   
jolcica
rea27 ne sm pa bližini žužemberka :)))

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
7.1.2010 17:18:52   
*zmajčica*
Ooooooooooooooooojla bejbe moje...Evo še mene, da se poštkam, dokler moja gosenica pančka...haha...je res kot ena gosenica...user posted image user posted image Pravi cuker.

Hmmmmm sm hotla prej vse prebrat za nazaj...pa nikakor ne utegnem...že tri dni na obroke berem...haha...res ste prave čveke...

Najprej: ČESTITAM VSEM MAMICAM, ATKOM IN NJIHOVIM VIDIM DA NAS JE VELIKO...IN VEM DA SE PRIDNO CRKLJATE DOMA...TISTE KI PA ŠE PRIDETE NA VRSTO PA VELIKO SREČE, ČIMMANJ BOLEČIN IN FAJN PRITISKAJTE....

Pa da vam še ja povem svojo porodno zgodbico...torej ...jooooj...skos sm govorila da je na silvestrovo najgrše bit v bolnici..in evo ti ga na...haha
31. 12. ob 1.00 začutim rahlošpikanje v spodnjem delu trebuha...ne delam panike...grem na wc...in zaspim nazaj...vendar spanje pouno bolečega špikanja...nekako potrpim do štirih in si govorim sej bo vse ok, to ni nič...minilo bo...ob 4.00 pa nisem več zmogla...po telefonu pokličem taščo...reva je čist raztrešena prtekla gor po štengah, da se je tudi obut pozabla...haha...tast pa vs živčen z solzami v očeh: pokličem rešilca, pokličem rešilca?? Hahaha, pa sploh še ni znal zakaj sem klicala...S taščo se počasi zrihtava in se odpeljeva proti Novemu mestu...za vsak slučaj...Ob 5.00 me sprejmejo v porodno sobo...pregledajo, priklopijo na ctg...Hmmmm...popadki zelo šibki...odprta 2cm, voda odtekla ko me je doktor pregledoval. In ker je bila tist dan polna luna je bila novomeška porodnišnica takoooo polna, da so me poslali na oddelek...Tam pa spet bolečine, špikanje, slabost, glavobol...sploh ne vem kaj vsega ni blo...Ko so bolečine postale neznosne pokličem v sobo sestro, ta pa takoj Dr. Piška...vmes sem tudi bruhala, tako da me je poslal nazaj v porodno in sem vedela...to je to...dobili bomo SILVESTRČKO...user posted image Strah me je blo pa tako, da sem v porodni sobi cel čas bruhala...sploh se ne morem spomnit koliko vrečk mi je babica zamenjala...Dr. mi razlaga naj se ne bojim, da ne boli nč...da ni nč takega...bla, bla, bla...iz sobe zravn mene pa taki kriki, rjovenje...in kaj ja znam kaj še vse...in on meni...sej ne boli! Halo...user posted image user posted image
In ko so popadki prišli na 4minute sm mislila da me bo konec...nisem mogla in sem dobila injekcijo proti bolečinam...res je pomagala bolečine so bile zelo rahle...po dveh urah injekcija popusti in ko mi je ravno hotela drugo dat...babica za vsak slučaj pogleda in....pravi: tako Katja dvakrat močno pritisneš in bo zunaj....Kaj, kako?? Že? In sem pritiskala...močno...15minut mimo in pikico sem mela že v naročju...presredek so malo prerezali, saj je bila Mala Laura vresnici kar velika Laura...Tako da sem tudi nekaj šivov dobila, ki pa zdej bolijo ko user posted image ...tudi na WC ne morem normalno...

Tako da je naša Laura prijokala na svet 31. 12. 2009 ob 16,28uri z manekenskimi merami 4040g težka (sm vrjetni Tinncyki poslala napačn podatek...ups) in 54cm velika...Po porodu sem se počutila res ok...sploh nisem bila utrujena...Lahko bi kar zaplesala tam po porodnišnici...če ne bi mela tistih šivov...haha.

Drugače pa nimamo nobenih problemov...laura pridna-spi, papa, kaka in lula...in zelo malo joka...pridna res.
je pa bol lačne sorte..haha. je nikakor ne morem nahranit...tako da ponoči kar dodajam...eno stekleničko na noč, ker ne zmorem. Bradevice me bolijo ful...user posted image

Nč zdej pa dost, pa se še slišimo in tipkamo, ko le utegnem.

Pridne bodite...tiste ki mate še bušije...jih pridno božajte...tiste ki mate pa svoje user posted image že pri sebi jih pa pridno cartajte. Vse tiste, ki ste v Porodnišnici v nizkem štartu pa....saj veste...naj mine čimhitreje...

Lp, *zmajčica* in mala/velika Laura

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
7.1.2010 18:37:20   
Alex01
*zmajčica* - BRAVO MAMIuser posted image user posted image user posted image user posted image in ČESTITKE še enkrat za tvojo veliko LAUROuser posted image . Želim vama neskončno lepih trenutkov in prespanih nočiuser posted image . Da bolčina čimprej mine.
Kakšen cukr je Laurauser posted image

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 7.1.2010 18:40:33 >

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
7.1.2010 21:33:17   
štrumfek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZMAJČICAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo se crklajte , ti pa pridno počivajuser posted image user posted image user posted image prava lepotička je Laurikauser posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
8.1.2010 7:57:15   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZMAJČICAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo se crklajte , ti pa pridno počivajuser posted image user posted image user posted image prava lepotička je Laurikauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zmajčica, heee heee Silvestrčko imaš user posted image user posted image , saj veš kaj pravijo, s tem ko se zafrkavaš, si potem zadevico prikličeš user posted image user posted image user posted image , veš - mi smo se pri nas velikokrat zafrkavali, da bo user posted image atija počakala - njegov RD in da bo porod spet zamudu in glej ga zlomka - res je bilo tako, tko da skup praznujeta rojstni dan. No lepo se cartajte :-)))

Štrumfek user posted image za mere, je pa res že prava babnica ta vaša Taja :-)))

user posted image user posted image user posted image vsem za nove zobke

user posted image za vse nove, ki ste se pridružile, vidim da bosta Rea in Jolcica skupaj dihali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za junijčke user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image do konca.

Pri nas imamo pa malo "teroristko" user posted image včeraj zvečer smo se uspavali od 20. ure, pa do 23. ure in več in ponoči tudi zbujanje na fulllll. No, zdajle zjutraj se je pa fino polulala, pokakala in sedaj spi naprej, upam da bo 2 uri mir user posted image . Sumim zgornje zobke ali pa lakoto user posted image samo je včeraj skoz kupčke podirala, pa vroče ji je bilo, sem ji šla tud panično 2 x vročino merit in je bila temperatura okoli 37.

Grem si kapučino naredit, potem pa poskusit kakšno stvar premaknit kot vedno, nazaj pa ne grem spat ker sem prava zaspanka in me je kr sram.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
8.1.2010 10:50:14   
Alex01
Dan

Kako? V sredo sem bila na sestanku v Dol. Toplicah, za plavanje in nas je kar veliko, tako, da sta dve skupini ali ob 15h ali ob 16h.

Zdej pa kej naredit po hišiuser posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
8.1.2010 10:53:09   
majch
jutro

jaz sem pa že pri dohodniniuser posted image . Vzdrževani člani in podobno. Komu kaj jasno? Namen imam poslat un obrazec na davčno. Kalkulirali bomo pa drugič.user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
8.1.2010 11:41:32   
cukr07
Zmajčica čestitke za Lauro user posted image

Majch tudi jaz se ukvarjam s tole dohodnino, sem se že čist zakalkulirala.user posted image

Pri nas pa spet sneži in to na vso moč, kr krpe padajo z neba. Je tko fajn ko mi ni treba nikamor it in z Lenartom skozi okno opazujeva tole zimsko idilo.user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
8.1.2010 12:00:07   
cukr07
...ko smo že pri dohodnini. Mogoče katera ve pod katero rubriko se za izračun vpiše božičnica?

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.