|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
4.1.2010 12:01:26   
Alex01

kaminek- vse najboljše

user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
4.1.2010 12:23:41   
štrumfek
Kaminek  vse najboljše!!

user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
4.1.2010 13:29:36   
valentinčica30
Kaminek še z moje strani vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
4.1.2010 13:37:40   
Alex01
o valentinčica, nova slikca user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj pa že odštevamo skupaj s tabouser posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
4.1.2010 13:43:29   
štrumfek
hojla babuške...
sej sploh nevem če sem vam že povedala, k se je tok stvari čez te praznike dogajalo da nisem niti veliko pisala... na božično jutro me je moj dragi zaprosil... tako da bom postala gospauser posted image user posted image user posted image user posted image

Drugač pa me smo super... ati nama je danes spet v službo pobegnil.... tko da... spet vse po starem... bi še kak teden podaljšala da bi bili vsi 3 lepo skupaj...

ja Valentinčica zdej si pa ti na vrstiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
4.1.2010 13:59:58   
Alex01
štrumfek bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

KDAJ PA BO??

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 4.1.2010 14:00:26 >

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
4.1.2010 14:04:08   
majch
ooooooooo čestitke.user posted image Spet bo fešta hehehe. Joooj, kak fajn!

user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
4.1.2010 14:04:13   
Alex01
Kje je pa melody? nas je čisto zapustila user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
4.1.2010 14:09:21   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

štrumfek bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KDAJ PA BO??

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Štrumfica user posted image user posted image user posted image user posted image pa te je gospod štrumpf zaprosil user posted image user posted image user posted image user posted image

Veš ene lahko samo sanjamo o beli obleki user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
4.1.2010 14:10:36   
štrumfek
nevem še ker se še odločava al bi bol "na veliko" al bi bolj v družinskem krogu (midva sva bolj za to varjanto tam 50 ljudi, samo po njegovi strani so bolj zamerljive sorte tako da se mal boji da ne bo do kakih hudih zamer pršlo)...tko da ko se odločva vam javimuser posted image user posted image user posted image

pa hvala za čestitkeuser posted image

Melody se pa očitn skos z saro cartauser posted image nekej so bli bolančki, zdej so že zdravi tako da v kratkem planirava kak kofetek... ji moram rečt da se naj kaj pr dolenjkah osglasiuser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
4.1.2010 14:13:06   
Alex01
Pozdarvi jouser posted image

Glede poroke, pa se odločita tako, da bo za vaju prav, saj je to vajin danuser posted image (to je samo moj predlog)

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
4.1.2010 15:18:31   
kaminek

zmajčica-ISKRENE ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image dobila si najlepše novoletno darilouser posted image

user posted image

user posted image

se pridružujem

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
4.1.2010 15:23:24   
kaminek
štrumfek: prisrčne čestitke ob zaroki. zelo lepo je naredu, v večnem spominu.iiiiiii.

mala_princeska: hvala za klic in osebno voščilo. si me zeloooooo presenetilauser posted image , k sm bla glih v navalu gospodinjenja

tudi vsem ostalim hvala za čestitke, tukej pa vam postrežem s tortico.

pa dober tekuser posted image

user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
4.1.2010 15:25:53   
kaminek
pa seveda, da ne pozabim vam voščit eno prelepo, polno zdravja že začeto leto. naj vas ne upognejo - , temveč naj vas opogumijo in spodbujajo. + stvari pa so še kako dobrodošle, tko, da te pa naj kr skoz vas spremljajo in ne zapustijo. to je moje skromno voščilouser posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
4.1.2010 15:59:38   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

pa dober tekuser posted image

user posted image

Ka bi jaz jedla tole tortouser posted image Super zgledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 4.1.2010 16:00:02 >

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
4.1.2010 16:16:37   
Anonimen

Danuser posted image

Mi2 greva verjetn na plavanje. Hlačk še nimava. NYA-kolk kg je mel tvoj Luka oz kakšno velikost oblek je imel takrat? Ker naš Nejc nosi cunje 6-9(bolj malo) oz 9-12 mesecev.

naš je bil star 4 mesece, ko sva začela hodit, pa so mu ble tolk velike, da je mel spodaj še pleničko - jih je pa mel oblečene še 1x na morju, ko je bil star skor eno leto - ker so neopren, se fajn prilegajo :)

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1341
4.1.2010 16:17:06   
Anonimen

kaminek- vse najboljše

user posted image

o še ena slavljenka - vse najboljše tud od mene

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1342
4.1.2010 16:24:41   
Alex01
nya-kaj pa če bi se zmenile, pa bi jih mi probali, pa če bodo prav jih potem tudi kupim.
Si ti iz Nm?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
4.1.2010 16:25:35   
Anonimen

nya-kaj pa če bi se zmenile, pa bi jih mi probali, pa če bodo prav jih potem tudi kupim.
Si ti iz Nm?

iz okolice - sam ni panike, ti lahko pripeljem - sam povej, kam user posted image

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1344
4.1.2010 16:38:04   
rea27
ooo..štrumfova...gospa boš..kako lepoooo :) iskrene čestitke tudi od mene..

kaminek..vse najboljše in super tortica!!! Pa ti si pravi mojster za tele zadeve...Zdej vem koga bom poklicala ko bo imela Evica rojstni dan :) ;)

ej, babuške moje...sem mal preverjala stanje...ogrlice pridejo, samo so bile pošte zdej tako tako...imam tracking number, tako da baje v kratkem pridejo....upam :(

kako ste kaj? Zdrave? Ste dobile lepa darila? Moj bogati mož me je kar obsipal z darili...heheheh user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
4.1.2010 16:44:46   
BBAJA
Pozdravljene!

Srečno,uspešno,mirno...predvsem pa starševskih radosti polno novo leto tudi od mene...upam,da ste ga lepo začele.

Zmajčica,čestitke tebi in seveda tvoji deklici...uživajta in se cartajta do onemoglosti:)

Vsem,ki pa praznujete pa za povrhu še iskrene čestitke!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
4.1.2010 16:56:13   
BBAJA
Ja,zdravje je tko-tko...jst sm malček prehlajena,ampak gre že na bolš,sicer smo pa HB zdravi:).

Glede daril pa..jst sm letos dobila sama lepa,uporabna,skratka super darila..prav vsa so bila zadetek v polno.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
4.1.2010 16:57:18   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Si ti iz Nm?

iz okolice - sam ni panike, ti lahko pripeljem - sam povej, kam user posted image

Ti pošljem ZS

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
4.1.2010 17:02:25   
Alex01
rea - blagor teb, ka mašš tko bogatega možauser posted image

Nejc je v soboto imel malo vročine, z noska mu je teklo, pa s petka na soboto sva spala od 4 do 6.30, pa od 7h do 8.30. Zdaj je že boljeuser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
4.1.2010 17:59:27   
cukr07
Pa imamo spet sneg, škoda ker ga ni bilo čez praznike, bi bilo vzdušje še lepše.

Vsem ki ste praznovale rojstni dan želim VSE NAJBOLJŠE.

Štrumfek, čestitke za zaroko user posted image
(mene je tudi moj zaprosil na ta dan pred štirimi leti, drugo leto sva se pa potem poročila)

Darila so bila pri nas bolj skromna in kar je najpomembnejše uporabna.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.