|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
9.12.2009 10:00:18   
majch
jutro

mal smo povoženi od večera pa bo že...sam da bi danes vročina nehala...grrr...grem kaj nardit dokler je živa za silo dobra...popoldne zna bit spet pestro.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 926
9.12.2009 10:06:41   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: majch

jutro

mal smo povoženi od večera pa bo že...sam da bi danes vročina nehala...grrr...grem kaj nardit dokler je živa za silo dobra...popoldne zna bit spet pestro.

majch, verjetn ne greš vozičkat, a? Še niste odbre? Joj, upam, da se vam hitr poštima...Zakaj mam občutek da si skos mal slabe volje al žalostna, je kej narobe?

rea27

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 927
9.12.2009 10:55:56   
majch
ne, vozičkat pa še ne...še ni vročina mimo, zdaj je samo padla, popoldne bo že nazaj...ker vidim malčici na učkah, ji grejo kr solze...čist je boga...sam cartala bi se. Zdaj mam še sebe na sumu, da se mi bo kaj odprlo...grrr...pol bo pa Živa mene cartala.
Žalostna? Ne vem..ne bi rekla...vremeuser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 928
9.12.2009 12:11:51   
rea27
no, medve sva nazaj z enournega vozićkanja po loki..Je bilo pa kar mrzlo, tako, da takoj ko se je Eva zbudila, sva še pomlekcali potem pa wrooom domov. Je imela kar ledene rokice, kljub temu, da je bila pokrita..Nč, drage moje, zima je tu..vsaj po temperaturah sodeč Je tako mrzlo zapihalo,d a me je karpo hrbtu zmrazilo.

No, morda še ta zanimivost, 15.12. imam podelitev diplome - končno!!!! Da bo že z vsem te mir!!!

lepo se imejte, držte se not, ker zuni je mraz!!!!

dijoooo

rea27

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 929
9.12.2009 12:31:19   
majch
u podelitev...user posted image user posted image jaz na svojo nisem šla. Sm dobla pildek po pošti hehe. Je pa fajn filing, ko res dobiš ta cegl v roke.

No, naša malčica spet malo spančka...malo spi, malo jamra, malo je ok...zunaj je pa res bedno že videt. Mam tudi nekaj za peglat, pa mi kar ni...spat bi šla...user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 930
9.12.2009 15:21:00   
*zmajčica*
Živjo...Evo mene spet po dougem času (sej prebiram vas redno, sam tipkat se tako težko spravim haha-lenoba)...Sem vidla da ste ene spraševale po meni...Še vedno sem 2 v 1!! user posted image

Tako poročanje iz včerajšnjega pregleda...user posted image user posted image user posted image Bravo vse kul in ok in tako kot more bit! Železo se popravlo, sm baje zlo pridno jemala tabletke, čeprav sama tega ne bi trdila, ker še to kar sem pojedla, sem zbruhala vn....Haha...Ampak G me je pohvalila in da se je zlo popravlo....Jeeeeeeee. Pa če ona tako reče ji vrjamem.

Srčka smo tudi poslušali, bije 100 na uro...haha user posted image user posted image Trebušček po meri.
Dobila napotnico za P. - za vsak slučaj če kaj prehiti. Zdej pa že počasi pakiram torbo. ..Da če bo treba šibat samo pograbimo in šibamo!! Naslednji pregled in prvi CTG čez 14 dni - 22.12.

Drugače pa nobenih posebnosti...strije (morm potrkat) nism opazla nikjer nobene. Glede zatekanja pa tudi nobenih problemov. Nakit sem šele danes staknila dol...čist preventivno, da se pol ne matram.

user posted image user posted image brca kot nora, tako da bo živahna punca - očitno na atijauser posted image .
Bolečine (ščipanje, zbadanje, bockanje,...) so pa tudi prisotne, tako v trebuhu kot spodaj in hrbtenici. Ampak se da potrpet...Mejčkno me matra k ne morm dougo stat, sedet in ležat in se potem samo premetam!! user posted image user posted image Pa nočne WC akcije, joooooj user posted image Glih ko dobro zaspim, pa lulat, pa pol spet ne morm zaspat, pa igrce igram na FB...Skratka pestro...Dopoldan pa nikakor iz postelje vstat...

Hmmmmm...Razmišljam pa ne vem če ma smisel kako silvestrovanje party rihtat. Smo s sestro in prjatlco nekej razglabljle, da bi tak ožji krog prijatlov (10 +/-) povable. Sicer blizu doma, če bi blo slučajno treba šibat. Pa upam da ne bo, k ne bi rada panike skozi silvestrovanje delala. Upam, da se bo držala dogovorjenega in res prišla na svet 6. 1.

Čeprav od sestre sodelavka je imela rok 3.1.2010 in je v ponedeljek začela s porodniško in celo v ponedeljek že tudi rodila user posted image !! user posted image user posted image

Jst mam stvari že nekej pripravljene ampak vse še po vrečkah in škatlah. Soba je še v izdelavi pa nimam kam zlagat..user posted image user posted image Jooooj upam da tast pohiti z delom, da potem lepo vse zložimo in pripravimo, da ne bo potem kakšnih tekanj in presenečanj!! user posted image

Tako sama sem danes uradno nastopila s porodniško, včerej pa izkoristla še zadnji dan bolniške, tako da več nobenga straha pred komisijo, ki so bili zelo pridni in me niso od junija mesca niti enkrat obiskali!! user posted image user posted image

Tako to bi bilo to, če se pa še kej kasneje spomnem vam pa še pišem...haha

Aja kako je pa s prenosniki v porodnišnici?? Jih dovolijo?? user posted image user posted image user posted image Ja sm odvisnik in ne znam kako bom zdržala!! user posted image

Aja edino to vam lahko še povem, da me je poroda zelo strah, oz. že tega kaj in kako ko pridejo popadki. Sama sem namreč v 1. štuku hiše, tast in tašča pa v pritličju...in če pride....user posted image Razmišljam, da bi kar baby fon naštimala k sebi v sobo in k njim, ker mobitel, pa iskanje po imeniku...da bi pa po štengah dol tekla...jooooj. Sam porod pa user posted image user posted image - pa vbistvu niti ne strah samega poroda-ker kot pravijo, če je šu not naj gre pa še vn!! user posted image user posted image Čeprav not je šu v manjši, lepši in užitkou pouni obliki...haha. Strah me je potem po porodu...BREZ user posted image , ATIJA...Ne bo isto...Res me je strah kako bo in ali bom zmogla. Potem me pa čaka še vse to obtekanje za očetovstvo...Joooooj sej ne vem kje bi začela!!

Nč zdej pa res dost...Se še tipkamo in poročamo. Pridne bodite in pazite na bušije!!

Lp user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem

Ma nekej mi šteka pa mi ni sličic prpopalo...

< Sporočilo je popravil *zmajčica* -- 9.12.2009 15:27:26 >

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 931
9.12.2009 15:34:16   
rea27
drži se zmajčica!!! Navijamo zate!! Vse bo dobro, vse bo super in seveda boš vse lepo zmogla. Malo ti bodo pa vsi pomagali, boš videla, še gužvo boš imela :)
Le pogumno!!

rea27

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 932
9.12.2009 17:03:21   
valentinčica30

**********DECEMBER************

3. METULJ1----------- 30.12.----Nm---

************JANUAR 2010**********

4.  *zmajčica*  ------------06.01.----------

**********FEBRUAR 2010********

5. valentinčica30 -------10.02--- ---

6.   vaney  ----------------20.02----------

7.  *dotika* -----------------26.02------------

**************MAREC 2010*********

8.  lalena -----------------?-----------------

**********APRIL 2010

9.  ljupka -----------24.4--------------

10. lenčy  ------------?------------

***********JUNIJ 2010*********

11. Rea27 -----------06.06.-----------

********** PREGLEDI **********

RODILE

1. RMMAJA********* --DANE IN FRAN
2. INFINITY1******** ----LOVRO
3. SANJA23********* ----TAI
4. ŠKRATKA********* -----LOVRO
5. CEBEICA MAJA***** ----MAKS
6. DOLČI************ --- PIA
7. SRCCKA********** -----MAJ
8.TIA12************* -----TAJ
9. Rea27************* -----EVA LANA
10. misk************* ----VITA
11. matt************* -------VITA
12. majčica20******** --------KLARA
13. Krempeljček****** -------TIMOTEJ JERNEJ
14. Buterffly********* -------ŽAN MARCEL
15. Majch********* *******ŽIVA
16. Fejči********* ********TIAN
17. Kaminek****** ********PATRICIJA

18. Mala_princeska******* ******* MANCA

19. Zaspančka********** ********TJAŠ
20. Nemka ************* *********LINDA NEJA
21. PETRA2008************ **********NINA
22. JAKNIK01
************* *********ALJAŽ

23. ALEX01*************** *************NEJC
24. MATEJA4************ **********TAJA
25. nya ************ ******** LUKA PATRIK
26. cukr07************ ********** LENART
27. _melody ************ ************* SARA

16   : 12

N A V I J A Č I C E :

Čebelica01    

Jaknik            

Mal seznama, da se bo vidlo kak bomo kapljale iz njega in se vpisvale v klub dolenjskih mamic.
user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 933
9.12.2009 19:21:19   
majch
zmajčica...samo brez panike...user posted image med popadki boš mela še dovolj časa, da boš kaj nardila, če le ne boš ena tistih srečnic, ki jim beba kar ven pade.user posted image Gre vse lepo počasi in se nič ne mudi ko v filmih. Tako da...relax. Ne bit strah, ker gre vse lepo postopno, da maš čas lepo se navajat na zadeve. Pa na ti hitro mine, ko bo akcija.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 934
9.12.2009 19:55:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *zmajčica*

Aja kako je pa s prenosniki v porodnišnici?? Jih dovolijo?? user posted image user posted image user posted image Ja sm odvisnik in ne znam kako bom zdržala!! user posted image

tud pomislila ne boš, verjemi user posted image

(odgovor članu *zmajčica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 935
10.12.2009 8:25:33   
vaney
rea, a bi lahko tvoj dragi danes okrog 13.20 pred pošto prinesel paket? Mami jutri tudi ne more, tako da edino danes lahko rešimo, pa mu da denar in imaš mir pred mano...bi šlo? Tam okrog bankomata pred pošto bi ga počakala...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 936
10.12.2009 8:26:13   
rea27
alex..jantarjeva ogrlica je danes prisela. Kot rečeno stane 9 EUR, ker pa sem ti pozabila omeniti še stroške pošiljanja, jih bom nosila pač jaz :)
My mistake...
No, ko boš lahko prišla po ogrlico me pokliči :)

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 937
10.12.2009 9:23:28   
Alex01
Jutro

Rea - prosim stroške pošiljanja razdeli, če si naročila še zase, oziroma če si samo zame, potem mi jih OBVEZNO prištej! Ti sporočim, ker sva ravnokar vstalauser posted image .

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 938
10.12.2009 9:42:48   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Jutro

Rea - prosim stroške pošiljanja razdeli, če si naročila še zase, oziroma če si samo zame, potem mi jih OBVEZNO prištej! Ti sporočim, ker sva ravnokar vstalauser posted image .

lej, tako se zmeniva..za ogrlico mi daš 10 EUR (str. poš. so 4 EUR) in niti centa več. Se bom drugič že naučila in pravilno povedala heheeh..Ni panik. Mi smo jo že nataknili in sedaj močno stiskamo pesti, da pomaga :) Je pa lepa, kratka in lahka..Eva sploh ne pogrunta da jo ima gor tako da je tudi ne vleče ali kaj podobnega. Super..Pri naslednjem bomo tudi naročili

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 939
10.12.2009 9:45:14   
Mala_princeska
Super za Jantarjeve ogrlice, stiskamo pesti da bodo pomagale in čim manj bolečin vašim sončkom ob izraščanju zobkov user posted image user posted image user posted image ,

a še kako drugače pomaga sončkom? Proti bolezni? user posted image user posted image

Nč dns imam pa na tone cot za pospravt user posted image

Fajn bodite, izkoristite sončka user posted image user posted image user posted image

Mi dve greva kasneje zihr ven, ker je zrak najboljša preventiva boleznim - sva ble 3 dni not in gotov je to še slabš user posted image user posted image .

Hvala bogu je naš nosi boljš - se smrkelj že suši.

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse :-)

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 10.12.2009 9:46:42 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 940
10.12.2009 10:12:12   
Alex01
rea - dobiš 11 EUR user posted image

Evo, naš prvi zobek je pokukal na danuser posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 941
10.12.2009 10:25:31   
Alex01
Zmajčica - mene je bilo tudi strah it rodit, prvič in drugič, ampak ti iz izkušenj povem, ko se porod začne, pozabiš na ves strah.Sigurnouser posted image . In zmogla bošuser posted image user posted image user posted image . Bomo vse dihale s tabo user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 942
10.12.2009 10:32:25   
Alex01
Samo da gre otročkom na bolje (prehlad)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 943
10.12.2009 11:43:46   
majch
jutro

no smo po dokaj lepem dnevu meli malo manj lep večer, ko se je naša malčica kuhala in ni mogla nič...samo nosit sem jo morala, da je blo za zdržat...pa je mela samo do 37.5...uh...roke in hrbet me še zdaj bolijo. Valda bo danes kaj boljše...

nič...mejte se...

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 944
10.12.2009 11:46:50   
Anonimen
zmajčica - user posted image user posted image , nč bat, da ni težko, ti ne bomo lagale, ampak na koncu pa dobiš najlepšo nagrado user posted image user posted image

vsi bolni bebiji pa - user posted image user posted image user posted image , bo jutri že bolje

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 945
10.12.2009 13:50:23   
Mala_princeska
Slaba novica user posted image user posted image user posted image

V vrtcu pri Nini že razsaja nova gripa user posted image

Zdej pa ne vem kaj je bolje - jo prebolet, če jo dobimo slučajno ali otroka doma tiščat in paniko zganjat user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 946
10.12.2009 14:39:32   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Slaba novica user posted image user posted image user posted image

V vrtcu pri Nini že razsaja nova gripa user posted image

Zdej pa ne vem kaj je bolje - jo prebolet, če jo dobimo slučajno ali otroka doma tiščat in paniko zganjat user posted image user posted image user posted image

Mi je sestra povedala že v ponedeljekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 947
10.12.2009 14:46:38   
rea27

hojla

očitno pri nas tale verižica pomaga...Sva bile z Evico na sprehodu dopoldan in mi je zaspala v vozičku (beri: prej dretje in protestiranje) in je spala kar debeli dve uri”!!!!! Me je že tako rit bolela, da o kolkih sploh ne govorim! Nisem več vedela, kam naj še grem vozičkat :)
Tako,d a...upam, upam, upam, da je to od tele naše magične verižice.

Alex- zmenjeni sva za 10!!!!!! :) :) Ti sam povej, kdaj boš privozičkala mimo!!!

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 948
10.12.2009 14:52:54   
BBAJA
Dan:)

Evo,še mal glaska od mene:).
Naš Jurij je ratal prav zgovoren zadnje dni...kar naprej nekaj čeblja....mi kar pri srčku zapoje,ko spušča iz sebe te lepe glaske:).
No,danes zjutraj,ko sem ga oblačila mi je govoril ajde,ajde,ajde,...:):):)...no,takole me zdaj preganja ta naš mali škrateljček:).
Drgač pa spimo še kar bolj slabo...če je dobra noč,se zbujamo samo na tri ure:(...sem šla že v akcijo in včeraj začela brat knjigo Otroško spanje-brez joka v sanje...upam,da zvem kaj uporabnega:).

Zmajčica;porod je najlepša izkušnja,ki mi je oplemenitila življenje.Upam in vem,da bo tudi pri tebi tako:)

Vsi bolančki,tole je pa za vas:user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 949
10.12.2009 14:54:37   
Alex01
Pridem pop, ka moram it še v Muller, pa Alexu zimske čevlje kupit. Te prej pokličem, po moje enkrat po četrti uri, če ti je prav?
Sm misla, da bova šla z vozičkom proti mestu, pa sem včeraj dobila prvo menstruacijo po porodu user posted image pa "lije" kot iz škafauser posted image user posted image user posted image . Po prvem porodu sem jo dobila, ko je bil Alex star že eno leto in par mesecev.

Še to sm pozabila, zgleda, da bomo dobili 2 zobka, en je že prišel na plan, drugi je pa čisto pri vrhu

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 10.12.2009 14:58:57 >

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.