|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
10.12.2009 16:27:01   
vaney
rea, te ne dobim na telefon...če slučajno še nisi dala na pošto, lahko mami dvigne jutri ob 11.30, če si pa že dala, pa tudi ok...samo za infouser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 951
10.12.2009 17:11:01   
rea27
alex..super za zobke!!! Huraaaa! Ti povem,d a je naša zaspala ob 15:15, trenutno pa je ura 17:10 pa še spi!!!! To mora bit ogrlica, tako da..jutri jo dobiš..
princeska..držim pesti da ne bo hudega!!!
majch..joj, bošček mali, saj bo..tudi za vas pikepoke
vaney..lahko, pokliči me jutri

rea27

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 952
10.12.2009 19:51:14   
Anonimen
Alex - bravo za zobke user posted image user posted image user posted image
Ojoj, in že menstruacijo si dobila?! Upam, da je pri nas še neki časa ne bo, je tako fino brezuser posted image .

Rea - kje se pa nabavi ta ogrlica? Očitno sm neki zamudilauser posted image .

Hja, pa poročanje z današnje kontrole. Koze so se pridno posušile in nismo več kužni, tako da Vaney, kr korajžno na kavo pridiuser posted image . Smo ga pa tut tehtal in ima že 9130g in 70cm. Cepljeni bomo pa, če bo vse ok, 30.12.2009.

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 953
10.12.2009 20:27:10   
Alex01
rea - oglasim se jutri enkrat čez dan. Te prej pokličem. Dans sva bila ravno v mestu z Alexom, zato sem te klicala, pa ni nobene panike, pridem jutri.

Ja, jaknik, zobek smo dobili in od zjutraj do zdaj ga je že več zunaj. Čutim na prstu. Drugi bo pa po moje v dnevu-dveh zunaj. Vidim, da po teži ste nas pa že ujeliuser posted image user posted image user posted image . Nejca še vedno samo dojim, sem pa v soboto mu probala malo cvetače dat, bom prilimala sliko njegove reakcijeuser posted image
In mesntruacijo sem dobila, me je čist šokiralo. Sej ti rečem, da sem jo po prvem porodu dobila po več kot letu dni. Zdej se ji pa user posted image tako mudi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 954
10.12.2009 20:36:20   
Alex01
bom slikco dala ob priliki, stran shrani.si neki štrajka

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 955
10.12.2009 21:24:26   
Anonimen
Jst tut sam dojim, bom še kake 14 dni počakala, pol bom pa probala s kako kašico. Sem pa ravno včeraj nabavila 2 korenčkova soka, 2 zelenjavni in 1 sadno kašico. Mu pa kakor kaže tut od mojga mleka nič ne manjkauser posted image . Edin problem je, ker še zmeri ne zna pit po flaški. Mi je mami svetovala, da naj mu vsak dan ponudim mal čaja po flaški, tako da se je navadi, ker ko bo enkrat začel z GH bo zihr tut kej žeje. Pa noče, ni šans, neki jo grize, pa se zraven smeje, vleče pa ne ničuser posted image . Če mu dam pa po žlički, pol pa pijeuser posted image .

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 956
10.12.2009 21:28:03   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Jst tut sam dojim, bom še kake 14 dni počakala, pol bom pa probala s kako kašico. Sem pa ravno včeraj nabavila 2 korenčkova soka, 2 zelenjavni in 1 sadno kašico. Mu pa kakor kaže tut od mojga mleka nič ne manjkauser posted image . Edin problem je, ker še zmeri ne zna pit po flaški. Mi je mami svetovala, da naj mu vsak dan ponudim mal čaja po flaški, tako da se je navadi, ker ko bo enkrat začel z GH bo zihr tut kej žeje. Pa noče, ni šans, neki jo grize, pa se zraven smeje, vleče pa ne ničuser posted image . Če mu dam pa po žlički, pol pa pijeuser posted image .

Hvala enako. Smo mu mi tut dali čaj in navadno vodo pa ni bil nič navdušen. Razen en dan, ko sem imela nek opravek, sem si stisnila mleko, pa pustila v flaši je pa pil. Pa mu sedaj vsak dan pripravim čaj al pa vodo pa mu kar nekajkrat ponudim. Pa kakor kdaj, včasih mu rata pa potegne. Alex nikoli ni pil iz flaške. Je potem ka je začel jesti , pil tudi iz kozarčka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 957
10.12.2009 21:35:23   
Anonimen
Ja, sej je tut men mami rekla, da naj se probam počasi tut pripravit na to misel, da bo morda pil sam iz kozarčka. Sam men je to ful čudno, ker je bil Nik ,,dudar,, in ,,flašar,, do petega leta, Jakob je tut še zmeri na dudi in na flaški, Aljaž je pa največji frajeruser posted image , on pa sam ziza pa pika.

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 958
10.12.2009 21:37:03   
Alex01

Aljaž je pa največji frajeruser posted image , on pa sam ziza pa pika.

Ka ni to fajn?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 959
10.12.2009 21:48:33   
Anonimen
Ja, sej je fajn, sploh pa ponoči, ko dam sam zizo ven, pa ni treba vstajat. Mi še zmeri ponoči 1x je.

Hja, drage moje, kaj pa kile? Men so tako lepo polzele dol, zdej pa stop in goruser posted image . Sicer res, da pridno papam, ampak da bo šlo pa gor pa res nisem pričakovala, vsaj zdej ko dojim ne.

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 960
10.12.2009 21:59:06   
Alex01
Naš mali gre spat okrog osmih - ponavadi, pa se zbudi nekje ob treh ali štirih, ga vzamem iz posteljice, podojim, podreva kupček in nazaj v posteljico, pa spi nekje do 7.30, takrat ponavadi je, potem pa nazaj spat nekje do 9h. mama pa tutuser posted image .

Kile? Od 21 - tih pridobljenih mi jih je ostalo še 7 user posted image . Nič ne hujšam, jem pa čisto normalno. Bo prišel čas, ko bom te kile "preganjala" stran, ampak dokler samo dojim, se ne bom "spravila" nad kile user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 961
11.12.2009 7:28:03   
Anonimen
Jutro user posted image

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 962
11.12.2009 9:27:02   
Mala_princeska

Jutro user posted image

jutro user posted image user posted image user posted image

sem v fazi pripravljanja zajtrka zame in za taveliko princeso - je ponoči prišla k meni, da jo boli glava. No že včeraj je jamrala, da jo grlo boli. Hb vročine nima, ima pa najboljše zdravilo - risanke user posted image user posted image user posted image .

Menstruacija - jaz jo hb še nimam - Alex te je pa fejst prehitela user posted image , sem se ravno spomnila da moram gin. poklicat, da vzame bris po porodu, je rekla da je bolje malo počakat, ker takoj po porodu se lahko pojavi čuden nerealen izid. Sem pa čist pozabila nanjo sem se zadnjič spomnila da mi nekaj manjka user posted image user posted image

Zobki - jaz ga tud fejst začutim in je že viden pri nas, ni pa še čist zrasel. user posted image user posted image user posted image Alex za vse nove zobke.

Jaknik - flaška - saj je po eni strani bolje da otročki nimajo šaše(tko je Nina govorila flaški user posted image ), ga boš pa direkt iz kozarčka in po slamici navadila pit. No Manca sploh noče pit če ni sladkano user posted image user posted image - sem ji pa do sedaj čajček dajala - komarček, kamilice, pa češpljev nesladkan kompot. Spije pa tud ne velikouser posted image , pa se mi zdi da se potem na prebavi pozna, če pije saj več kaka. Res pa da papa GH zdraven. Na srečo full rada je, zaenkrat samo 1 x na dan v času kosila.

Rea kje si pa naročila ogrlico? Ker na netu so tam okoli 17 Eur cene dalje? Lohk mi na zs napišeš.

No gremo zajtrkovat user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 963
11.12.2009 9:38:43   
rea27
jaknik1 in princeska..te jantarjeve ogrlice pa jaz dobim po vezah iz ...bom tako rekla, ne ravno Rusije, ampak iz Obbaltških držav. Imam eno prijateljico, no mami jo ima..in mi jih pošlje po super ceni, kot sem že Alex povedala. Je pa res, da bom sedaj naročila še za naju z dragim, ker stara vraža pravi, da naj bi vsak človek imel pri sebi nekaj iz jantarja. Karkoli pač že. Je pa res, sem pa se mal spravlana internet, da so baltški jantarji najboljši oz. najboljkvalitetni.
Pomagajo zlasti otročkom pri izraščanju zob.

Če želita, mi povejta, nekje jutri , pojutrišnjem bom napisala mejl Iveti, tako, da lahko zraven da še vajini otroški..če želita. Je pa ena otroška 9 EUR + poštnina, ki si jo pač razdelimo.

tako..aja, pa dobro jutro..samo za info, zbudile sva se pred 6 min :) :)

rea27

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 964
11.12.2009 10:19:11   
Anonimen
Rea - pa pomaga sam pri izraščanju zobk al blaži tudi kake druge težave pri otrocih? Me zanima tudi zaradi večjih dveh.user posted image

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 965
11.12.2009 10:20:07   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

tako..aja, pa dobro jutro..samo za info, zbudile sva se pred 6 min :) :)

Važička user posted image

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 966
11.12.2009 10:35:42   
majch
jutro

naša malčica vročine nima več....kvečjemo manj kot več...tečka pa je še zmeraj...bi se nosila pa zvečer ne bi spala. Hm...a se da razvadit v 3 dneh??

A za jantar se lahko še jaz uštulim zraven? Malo sumim tudi zobke, da bi ji lahko nagajali....kaj pa vem... crknjena sem...nič se mi na da...ko ena zblojena kura hodim okol. Low batery.

That's all folks.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 967
11.12.2009 11:24:41   
rea27
jaknik, kolikor sem prečitala, naj bi bil jantar blagodejen nasploh za organizem, zato ga je treba nosit pri sebi. Ravno zato bom tudi zase in za moža naročila dve verižici ali zapestnicni..ne vem še, se še nisem odločila, nekaj pa sigurno, pa da vidimo kak špas je to. Glede na to koliko pa pomaga, sem se pa včeraj razpisala in považila z Evinim spanjem :) :) Res, je kot prerojena..Sem se pa tudi z enim očkom zadnjič v Tušu pogovarjala, ki mi je rekel isto: naš otrok sploh ne joka več, spi kot angleček. Torej, je nakaj na tem..

Majch, ni problem, jutri bom po vsej verjetnosti naročila, tako da tudi zate eno teething necklace :) Pa držim pesti, da se ti "low battery" kmalu obrne na zeleno!!! :)user posted image

rea27

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 968
11.12.2009 11:37:16   
BBAJA
Dan:)

Rea,tale jantarjeva ogrlica je moje zadnje upanje:):):)...lepo prosim,če jo lahko naročiš še za Jurija.
Sicer pa kaj naj rečem...za mano je še ena neprespana noč..zdaj pa pečem pecivo za dedijev rojstni dan.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 969
11.12.2009 11:45:44   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA

Rea,tale jantarjeva ogrlica je moje zadnje upanje:):):)...lepo prosim,če jo lahko naročiš še za Jurija.
Sicer pa kaj naj rečem...za mano je še ena neprespana noč..zdaj pa pečem pecivo za dedijev rojstni dan.

naročim!! :) Brez problema, pride pa čez kak teden..ok?

rea27

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 970
11.12.2009 12:09:33   
BBAJA
Odlično!..komaj čakam:)

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 971
11.12.2009 12:39:29   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA

naročim!! :) Brez problema, pride pa čez kak teden..ok?

Še zame oz. za našo Manco Rea, lepo prosim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Majch tudi jaz ti želim, da bo baterija kmalu na zeleno prišla :-)

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 972
11.12.2009 13:00:51   
Anonimen
Kakšna je pa cena zapestnice? Ker bi za Nika skor raje zapestnico, ker je že velik fantuser posted image .

Pa zvečer pol javim kaj bi jst naročila, ok? Sej menda še ne bo prepozno?!

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 11.12.2009 13:03:27 >

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 973
11.12.2009 13:05:22   
Anonimen
Aja, pa še to, a spat jo daš tut z verižico, al daš verižico... naprimer po povšter?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 974
11.12.2009 15:32:58   
rea27

Aja, pa še to, a spat jo daš tut z verižico, al daš verižico... naprimer po povšter?

Eva ima verižico skos gor..glede zapestnic - tako majhnih..hmm..nisem sigurna, bom preverila. Mislim, da so standard velikosti, torej za odrasle, kar mu bo po vsej verjetnosti preveliko, ker praviš da je drobižek.
No, lej, javi mi, jaz pa danes zvečer naročim, ko vas je toliko. Lej ogrlica je 9 EUR + poštni stroški, ki znašajo tam malo čez 4 EUR..Tako, da..stroške pošte bi si tako ali tako delile, kar znese na vsako (bbaja, princeska, majch, jaz) 1 EUR, če boš pa še ti je pa to še manj =0,80 EUR :) :)

ok, decide and let me know.

Ostale pa, moja in od Alex verižica sta prišle v cca enem tednu, lahko kak dan več, ok?

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......