|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
18.11.2009 8:22:58   
čebelica01
bzzzzz in čebelica se je vsela na cvet .... in bla bla bla ja seveda sem priletela user posted image .

nemorem brez vas user posted image

sej vas redno čitam sem z vsem na tekočem , nč bat user posted image user posted image user posted image

zdle mam mojstre pri hiši mi vrata notranja monterajo pol ob 9 mam frizerja pol grem pa v mb na tekmo . kar pestro mamo pri nas sicer pa hvala bogu .

naša manca bo mela kmalu rd jeeeee in to 7 let že bemti kam hitijo ta leta .
pol pa punce sej veste je miklavž božiček in dedek user posted image user posted image user posted image , kolk daril boste dobile jupiiii

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 576
18.11.2009 8:25:35   
čebelica01
zmajčica sem ti na voljo , grem takoj s tabo rodit sem že zvrzerana tudi za babco . komaj čakam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 577
18.11.2009 8:36:53   
Alex01
čebelica - kar na nogometno tekmo boš šla user posted image user posted image user posted image user posted image in to z novo frizurouser posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 578
18.11.2009 9:07:22   
Mateja4
Jutro

Mi smo pa danes takoo slabooo spali user posted image user posted image user posted image ob 8 je zaspala, kot ponavadi in se mi zbudila ob 12.00 potem pa ne zaspat do pol 3 in tud pol se mi je vsako uro zbujalauser posted image eh bo že boljšeuser posted image

zmajčicauser posted image user posted image user posted image tako kot je alex rekla, vzami kako prijateljico sabo pa bo lažjeuser posted image user posted image pa super da je z pikico vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image
čebelica čestitke za tvojo madamuser posted image user posted image user posted image je že velika puncauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 579
18.11.2009 10:45:57   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: *zmajčica*
čakam, če mi slučajno javi za slabokrvnost, ker sem namreč kar nehala jemat železo-mi je blo po njemu slabo in sem bruhala...tako da če se slučajo izkaže, da sem še vedno slabokrvna...mi bo predpisala raje sirup namesto tablet...upam, da ne bo treba!

Moja prva nosečnost-bruhala po Retaferju in v drugi user posted image dobila sirup proti slabokrvnosti in raven železa se mi tud po sirupu ni dvignila in so mi šopali par infuzij železa direkt v žilo pred porodom - rezultat - super pred porodom, po porodu pa spet na tabletih - med porodom izgubila ogromno krvi. V glavnem še dobro, da sem dobivala železo, ker drugač še rodit ne bi mogla user posted image user posted image .

Tako da vsekakor svetujem jemanje železa v kakršni koli obliki, še bolje pače ga s hrano not dobiš.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 580
18.11.2009 10:48:56   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

čebelica - kar na nogometno tekmo boš šla user posted image user posted image user posted image user posted image in to z novo frizurouser posted image

seveda grem ja . nova frizura hja upam da bo kej pripomogla k zmagi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 581
18.11.2009 10:50:06   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: Mateja4

čebelica čestitke za tvojo madamuser posted image user posted image user posted image je že velika puncauser posted image

hvala hvala ja 5.12 bo 7 let moja princeska stara pol pa miklavž user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 582
18.11.2009 12:16:22   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

IZVIRNO SPOROČILO: Mateja4

hvala hvala ja 5.12 bo 7 let moja princeska stara pol pa miklavž user posted image user posted image user posted image user posted image

potem bi se lahko reklo, da ti jo je prinesel miklavžuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 583
18.11.2009 14:02:36   
čebelica01
ja miklavž nama jo je prnesu ne pa user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 584
18.11.2009 22:07:04   
Anonimen
Na, glih vse napišem, pa me vn vržeuser posted image .

Uglavnem, mi imamo vodene koze. No, Jakob jih ima, itak. Sva pa z mojim že včeraj zvečer opazila, da ima en kao mozoljček med obrvmi, pa sva mislila, da se mu je kaka dlakica vrastla. In ga danes še korajžno peljemo v vrtec, pa tut tam ni nihče nič opazu, pol smo se pa šli okol 19.00 tuširat in glej ga zlomka, že kr neki konkretnih kozic na trebuščku in okoli jajčk (so se skrileuser posted image ). No, zdej so se začele pa tut okol lasišča delat, so se udale v usodo, ker smo jih glih najdliuser posted image . Upam, sam da ni preveč otrok danes okužil v vrtcu, ampak res si niti v sanjah nism mislila, da je tisto kozauser posted image . Pa ravno med obrvi se je mogla spravt, da je bla nerazpoznavna.user posted image

Čebelica - zihr zdej skače od veselja, ka so naši gol dal.user posted image

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 18.11.2009 22:09:43 >

Neposredna povezava do sporočila: 585
18.11.2009 22:38:40   
Alex01
jaknik - za Jakoba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se mi zdi, da je samo čebelice slišat na stadionu user posted image user posted image user posted image user posted image (mal heca). Dans še jaz gledam, ka sm čist antitalent za fuzbal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 586
18.11.2009 22:41:33   
Alex01
JJJJEEEEEEEEEEE!!!!!! PA GREMO V JUŽNO AFRIKO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebeli - dobr si navijalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 587
18.11.2009 22:54:42   
Mateja4
Ja dans sem celo jst gledala pa živčna bla zravnuser posted image user posted image k sm glih tko kot ti alex antitalent za fuzbaluser posted image user posted image

ampak se je splačaluser posted image BRAVO NAŠIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čebelica je dobr navijalaaauser posted image user posted image user posted image

Jaknik
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 588
18.11.2009 22:58:49   
Alex01
Jaz sem si tut skor nohte pogrizlauser posted image user posted image user posted image user posted image . Bo čebelica poročala kako je blo to vse skupaj v živo videtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 589
18.11.2009 23:09:22   
Mateja4
user posted image user posted image user posted image pr men so bli kar celi prsti v nevarnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 590
19.11.2009 8:47:58   
Mala_princeska
Ja user posted image user posted image user posted image našiii jeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image Svaka jim čast.

Jaknik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Jakoba. Se spomnim, da je Nina imela kozice ravno čez božično-novoletne praznike pred leti. Bolje je, da jih otroci prej prebolijo, samo Jaknik pri teb je nevarnost, da jih še ostali člani dobijo. Se spomnim, da so pred kratkim razsajale v Beli Krajini. Pri eni naši junijki sta jih imela tavelik sinček in 4m hčerkica. Pa je do vas prišlo user posted image .

Jaz imam pa vnet uč, je zjutraj Nina rekla:"Mami, ti si ku Kitajc"user posted image user posted image Zvečer je bil samo precej rdeč, zjutraj pa skor čist zliman, boli me veka user posted image user posted image , danes ob 16.30 pa ustni izpit iz angleščine user posted image user posted image user posted image - držte pesti (upam da se me bo predavateljica kaj usmilila, ko me bo s takim učem vidlauser posted image )

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 591
19.11.2009 8:57:28   
Alex01
Dan user posted image

Princesi za tvoj "uček" in za ustni izpituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 592
19.11.2009 9:22:43   
rea27
hoj hoj

heheh, khm..si je mami nohte namazala pa tipka kot kaka fiina tajnica user posted image user posted image user posted image user posted image
No, jaknik držim pesti, da čimprej minejo in to v čim milejši obliki..user posted image
Kar pa se tiče koz..sem bila pisana ko ris..smo bili pri omi na obisku in seveda je tam kot ponavadi in zelo pogosto tudi moj nečak..Sicer se ni ravno preveč v Evo spuščal, a je vseeno kazal ža kar rahlo zaskrbljujoče znake ljubosumja..s katerimi se bodo ukvarali njegovi starši, jaz bom pa samo čez rit dosegla, če bo zadeva prekaotična..in kaj izvem: da ima moj nečak koze!!!
Super, da mi jih pa zdele Eva dobi, me pa kap. Že tako se utrujena ko hudič, spimo na obroke, zobki nas fino matrajo, da bi bile pa še koze..to me pa res dotolče..In kako naj bi jaz 7 mesečnemu (bytheway, jutri praznujemo) otročku dopovedala, da se naj ne praska po teh izpuščajčkih?!?!?! Vem, da je super, če jih preboliš kot majhen, tudi jaz in moj mož sva jih..a vseeno, ne pri 7 mesecih..ne bi, no..

Tako, mal sm se razdihala, upam, da nam bo v pomoč...

Drugače pa sem bila včeraj na vozičkanju z Majch, ja pa se je res skenslala, ker kot je povedla že nya, je blo prehudo..sicer nas pa mogoče pride še kaj pogledat..ni pa nič huda ali kaj podobnega :)

Danes imam 2. pregled v lj, tako da držite pesti, upam na najboljše in da je vse v najlepšem redu :)

vsem en velik pozdrav in čaos

< Sporočilo je popravil rea27 -- 19.11.2009 9:24:48 >

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 593
19.11.2009 9:43:27   
Alex01
rea - ČESTITKE EVI LANI user posted image user posted image user posted image user posted image . Držimo pesti, da bo vse user posted image na pregleduuser posted image user posted image user posted image ,pa da Eva ne bi dobila kozicuser posted image user posted image user posted image .
Pozdravi Majch, ko se bosta spet kaj videliuser posted image
Čebelica - ČESTITKE tudi tvoji MANCI ob prihajajočem praznikuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, sonček je pregnal meglouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in naredil se je krasen dan. Ko se malček zbudi in naje, pa gas venuser posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 594
19.11.2009 9:47:44   
Mateja4
Jutrouser posted image

mi smo se pa danes naspaaaali. je spala od 21.00 do 5.00h se najedla in spala do 9.00user posted image user posted image user posted image

Princesi
user posted image user posted image user posted image za ustni izpituser posted image pa da se uček čimprej pozdravuser posted image user posted image user posted image

Rea upam da se vas kozice izognejouser posted image user posted image user posted image pa držim pesti za pregleduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 595
19.11.2009 13:02:25   
kaminek
kot vidm, se že nekatere user posted image  lotevajo kozice. želim, da jih čimprej preženeteuser posted image

ah, dons mamo slikanje kolkov s user posted image  v nm, tko da bomo šle mal na potem in tud upam, da bomo ob uri na vrsti, ker mi ni za čakat v bolnici med maso ljudi.

u glavnem se vozičkamo in kengurujčkamo, ker so tako lepi dnevi.

mala_princeska: user posted image user posted image za tvoj uček, naj se hitro pozdravi. pa držim pestke za današnji izpit.

rea: lepo opravi pregled v ljuser posted image

vsem ostalim pa lepe sončne pozdravčke iz hribov prelestne dolenjskeuser posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 596
19.11.2009 13:32:53   
čebelica01
evo dolenjkice reporter poroča

bilo je fenomenalno ostala sem brez glasu , solze sreče so nam tekle v potokih noreli in bodrili naše fante smo še pozno v noč oz kar do jutra , sem prišla ob 5 danes domov . res nekaj nepozabnega , res je da sem bla tud v romuniji takrat , ko smo potem šli na svetovno prvenstvo v korejo , vendar ta opčutek zmage ( tako pomenbne , te zmeraj na novo gane , kot da je prvič ).

hvala punce , ker ste navijale vam pa jutri kako slikco prilimam

zdaj pa na sončka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 597
19.11.2009 14:10:02   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

heeeej, mi imamo 1. zobek!!!!! juuhuhuuu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejček čestitke za 4meseceuser posted image

BBAJA dobrodošlauser posted image

rea držim pesti,čeprav je že mimouser posted image ,kako pa da hodiš v LJ.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 598
19.11.2009 18:25:49   
rea27

rea držim pesti,čeprav je že mimouser posted image ,kako pa da hodiš v LJ.

..ker v lj dela moja teta :)

rea27

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 599
19.11.2009 22:18:23   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Nejček čestitke za 4meseceuser posted image

HVALAuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?