|
RE: Dolenjke, 2. del 19.11.2009 9:22:43
|
|
|
|
rea27
|
hoj hoj heheh, khm..si je mami nohte namazala pa tipka kot kaka fiina tajnica No, jaknik držim pesti, da čimprej minejo in to v čim milejši obliki.. Kar pa se tiče koz..sem bila pisana ko ris..smo bili pri omi na obisku in seveda je tam kot ponavadi in zelo pogosto tudi moj nečak..Sicer se ni ravno preveč v Evo spuščal, a je vseeno kazal ža kar rahlo zaskrbljujoče znake ljubosumja..s katerimi se bodo ukvarali njegovi starši, jaz bom pa samo čez rit dosegla, če bo zadeva prekaotična..in kaj izvem: da ima moj nečak koze!!! Super, da mi jih pa zdele Eva dobi, me pa kap. Že tako se utrujena ko hudič, spimo na obroke, zobki nas fino matrajo, da bi bile pa še koze..to me pa res dotolče..In kako naj bi jaz 7 mesečnemu (bytheway, jutri praznujemo) otročku dopovedala, da se naj ne praska po teh izpuščajčkih?!?!?! Vem, da je super, če jih preboliš kot majhen, tudi jaz in moj mož sva jih..a vseeno, ne pri 7 mesecih..ne bi, no.. Tako, mal sm se razdihala, upam, da nam bo v pomoč... Drugače pa sem bila včeraj na vozičkanju z Majch, ja pa se je res skenslala, ker kot je povedla že nya, je blo prehudo..sicer nas pa mogoče pride še kaj pogledat..ni pa nič huda ali kaj podobnega :) Danes imam 2. pregled v lj, tako da držite pesti, upam na najboljše in da je vse v najlepšem redu :) vsem en velik pozdrav in čaos
< Sporočilo je popravil rea27 -- 19.11.2009 9:24:48 >
|