|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
22.11.2009 20:46:32   
valentinčica30
Na dolenskem pa kozice razsajajo, mi smo jih HB dali čez, na spa še čaka ena turauser posted image , ko rodimo seveda.

Vsem bolančkanimuser posted image user posted image in hitro okrevanje, s čim manj srbenja.

< Sporočilo je popravil valentinčica30 -- 22.11.2009 20:47:22 >

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 626
22.11.2009 21:02:04   
Mala_princeska
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse kozice user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 627
22.11.2009 21:20:18   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse kozice user posted image user posted image user posted image

Se pridružujemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 628
22.11.2009 22:13:55   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

No, da te potolažim, jaknik, mi imamo od danes tudi vodene koze...kako se kaj drži Jakob? Kaj pa Aljaž? In mami, je fajn utrujena od malih bolnikov? Kaj ti je pa zdravnica rekla, koliko časa trajajo in kdaj gre lahko spet v vrtec?

Joooooj, sm kr utrujena, sam danes ne od malih bolnikov, ampak od beljenja. Sm belila po sobah, ker nisem mogla več gledat vseh tistih odtisov otroških rok user posted image . Sej vem, da bo čez en mesec spet isto, ampak se pa vsaj danes prov fajn počutim, ko po dooooolgem času stene niso flekaste user posted image . Bolnike je mel pa kr ati čez, jst sm sam Aljaža na inhalacije peljala. Pa kosilo je tut skuhal in to čist tapravo nedeljsko ( goveja župca - ta prava, ne iz vrečke, pa tenstan krompir, meso in solata), no štrudla pa ni speku user posted image .

Koze pa zelo različno trajajo. Nik vem da jih je imel v zelo blagi obliki pa zlo mal jih je blo. V slabem tednu so ble zunaj, se posušile in konec. Jakob jih ima pa ogromno, ene so res gromozanske, ene so že posušene nove pa tut še ven lezejo user posted image . Jih ima pa dost po obrazu in lasišču, user posted image pravi, da zgleda kot bi bil mazoljast ko kak pubertetnikuser posted image . Ta teden bomo zihr še cel doma, pol pa v vrtec. Aja, drugače pa ko so suhe niso več kužne in gre takrat komot v vrtec.

Je pa res ogromno koz zdej. Ko sva z Aljažem na inhalacije hodila je bil zmeri kak ,,kozast,, otrok tam. user posted image

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 629
23.11.2009 8:12:41   
Mala_princeska
Jutrooooo.

No, da se pohvalim user posted image angleščina je z 8.ko odfuranaaaaaauser posted image user posted image user posted image jaz user posted image user posted image user posted image

Danes pa greva z user posted image na potep -

v štacuno po kruh, avto malo natankat, pa k sestri (Mančini botrici) na obisk user posted image user posted image user posted image

Vsem želim prijeten ponedeljek kljub dežju in boleznim (kozicam), da čimprej minejooooo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 630
23.11.2009 8:47:29   
Alex01
Jutro

Jaknik - pa ti si "strašna" mama (v pozitivnem smislu, da ne bo pomote) user posted image

princesi - ti si pa tut faca, kar z 8 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Lepo se imejte z manco na potepuuser posted image

Jaz sem pa user posted image volje. Avto imam spet na servisu in sem se odločila, ko pride domov, ga dam direkt na avto.net in adijo!!!!!!!!!!! Avto je bil star 3 leta in KATASTROFA.to naj bi bile vse hibe tega modela, ampak čisto vse ravno na mojem avtu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 631
23.11.2009 9:30:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Jutro

Jaknik - pa ti si "strašna" mama (v pozitivnem smislu, da ne bo pomote) user posted image

princesi - ti si pa tut faca, kar z 8 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Lepo se imejte z manco na potepuuser posted image

Jaz sem pa user posted image volje. Avto imam spet na servisu in sem se odločila, ko pride domov, ga dam direkt na avto.net in adijo!!!!!!!!!!! Avto je bil star 3 leta in KATASTROFA.to naj bi bile vse hibe tega modela, ampak čisto vse ravno na mojem avtu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se strinjam z pobojim alex
pa zanima me, kak je to avto - da ga ne bi slučajno jst kupila user posted image

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 632
23.11.2009 11:30:50   
čebelica01
za vse vaše user posted image , ki so bolni user posted image user posted image user posted image user posted image  naj se čimprej pozdravijo.

za vse tiste , ki pa praznujejo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čestitke .

jaknik- ti si pa itak super mami user posted image user posted image user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 633
23.11.2009 11:31:55   
čebelica01
aja seveda čestitam tudi vsem tistim k so diplomirale ( važičke ) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 634
23.11.2009 11:57:25   
Alex01
Men ni čist nič več jasno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Crknu mi je pomivalni stroj, potem avto, dans pa še likalnik neki štrajka user posted image user posted image .
Zgleda da ma user posted image mladeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 635
23.11.2009 11:59:43   
čebelica01
ja to pa je zakleto user posted image user posted image user posted image

nč danes več pržigat , vse pri meru pustiuser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 636
23.11.2009 12:07:26   
kaminek
danes je spet en čuden dan, da je obup. se mi nič ne dauser posted image .
sm pa gledala fotke iz poročnega potovanja, pa še ko smo bli mladi.....sami skomini....jih bom dala nekaj v album, ker že dolgo nism kej posodobla.

nič, lepo se mejte

Neposredna povezava do sporočila: 637
23.11.2009 12:13:22   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

ja to pa je zakleto user posted image user posted image user posted image

nč danes več pržigat , vse pri meru pustiuser posted image

To se mi dogaja že par dniuser posted image

Maš pravuser posted image -dans tut štedilnika ne bom vklopla user posted image user posted image user posted image user posted image al pa če ga, pa naj gre še on

Neposredna povezava do sporočila: 638
23.11.2009 12:14:41   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

danes je spet en čuden dan, da je obup. se mi nič ne dauser posted image .
sm pa gledala fotke iz poročnega potovanja, pa še ko smo bli mladi.....sami skomini....jih bom dala nekaj v album, ker že dolgo nism kej posodobla.

nič, lepo se mejte

Pa komaj leto in pol je minilo, se pravi da si se samo toliko postaralauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 639
23.11.2009 12:18:22   
Alex01
pa vse naj naj Patricijiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 640
23.11.2009 12:47:56   
Alex01
Kaminek - vau user posted image user posted image user posted image kje sta pa to bla? Sigurn je blo nebeškouser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 641
23.11.2009 13:07:24   
kaminek
bla sva v dominikanski republiki, v Punta Cani. res je bilo nebeško znotraj hotelskega kompleksa. izven pa revščina takšna, da je v slo ni nikjeruser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 642
23.11.2009 13:08:26   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

pa vse naj naj Patricijiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala alexuser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 643
23.11.2009 13:09:23   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

No, da se pohvalim user posted image angleščina je z 8.ko odfuranaaaaaauser posted image user posted image user posted image jaz user posted image user posted image user posted image

bravo princesi, to mi deliuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 644
23.11.2009 21:59:03   
Alex01
Oj

Mateja4 - kje pa si ti?Je vse uredu, ste zdravi?

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 645
24.11.2009 15:57:06   
Mala_princeska
Kaj je zdej to, spet mrk na naši temi?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, da se pohvalim - danes je Manca dopolnila 5.mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 646
24.11.2009 16:53:29   
majčica20
pri nas smo tako bolni da se ne vidim več ven iz posmrkanih robcev, so malemu celo bris vzeli, bomo jutri zvedli če mamo pujsiko doma.

letin naprej fiziološko špricat pa nos brisat.
Lp vsem zdravim in bolnim
M

Neposredna povezava do sporočila: 647
24.11.2009 19:00:52   
rea27
čer še tu..

samo, da zaželim Manci vse naj naj :) potem se pa takoj pohvalim, da smo danes prejeli še drugi biserček v ustkih :) Ma je bila Eva Lana tako boooogaaaa, še moja mami je prišla, da sva jo skupaj tolažili, pa nič in nič...In tako skoraj debelo uro!!! No, potem pa sva obupali, prišli nazaj v hišo, jo slekli, medtem je še oči prišel..in...vse je bilo v najlepšem redu..hmmm..Sem takoj posumila na zobke..In res, moj lubi poskusi s prstom po njeni dlesni spodaj...in evo, druga žagica je tu..!!!!!

Sedaj bošček mali spi, po moje jo je takooo zmatrallo vse skupaj, samo upam, da bo dobro spala..

držite pesti

vsem boščkom, ki ste bolni in vašim malim črvičkom pa želim čimprejšnje okrevanje!!!

čaubau

< Sporočilo je popravil rea27 -- 24.11.2009 19:01:37 >

rea27

(odgovor članu majčica20)
Neposredna povezava do sporočila: 648
24.11.2009 19:41:21   
Mateja4
ojla..
ma pr nas je vse natrpano... ne vem več kje se me glava drži

alex
hvala bogu zdravi smo in upam da se nam bo v petek ratalo cepit, v petek mi pa ni zneslo.. je nekej nepričakovanega vmes pršlo tako da nisem mogla na kavico prituser posted image

manca
vse naj najuser posted image user posted image user posted image , princesi teb pa user posted image user posted image user posted image za izpit

rea user posted image user posted image user posted image za 2 zobek

majčica in vse ki imate bolne oziroma z kozicam posute user posted image bebije en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravite

majčica user posted image čestitke za diplomo

kaminek ja čudovite slikice, gotovo je moralo bit sanjsko

čebeli fino si navijalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 649
24.11.2009 20:16:22   
Alex01
mateja4 - samo da je vse ok in da ste zdravi. Sem v petek ves čas gledala na telefon, kdaj boš sporočila, da pridete. Povabilo ostajo, tako, da lepo vabljeni.Sem hotela pogledat v ZS, če sem ti pravo telefonsko napisala, pa mi nekaj ZS ne dela. Kar nek logotip ringaraja imam čez prejeta sporočila, tako, da jih sploh kliknit ne morem, ker če kliknem se mi odpre začetna stran ringaraje. Še komu nagajauser posted image .
V petek imate prvo cepljenje? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da boste zdravi ostali.
Mi imamo jutri drugo cepljenje.

rea - user posted image user posted image user posted image za 2.zobek.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bi Lana čim lažje "prenesla". Našega Nejca tudi matrajo zobki, je kar božček.

princesi - ČESTITKE Manciuser posted image user posted image user posted image user posted image

majčica - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoje bolnike

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Dojenje
пеперутка16

Prvi mesec-dva sem:

dojila dojenčka, ko je želel_a (90%)

dojila vsake 3 ure (10%)

Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!