Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rea27 dobro jutro hval, hvala vsem za čestitke.. :) zlate ste :) Mi ure letijo mim, in seveda..nič ne postorim po hiši..Je bil moj že parkrat prav razp*****..češ: ja kaj pa delaš cele dneve???? Prvo še od mene čestitke za zobek . Hmmmm....., kar se pa komentarjev od naših dragih tiče...., je mel tut moj enkrat en tak popadek:,, Ja kaj si že cel dan za računalnikom?,, Pa sm mu rekla:,, Ja zakaj pa ne? Sej veš, da imamo pri naši hiši ene take čist mejhne dobre palčke, ki poskrbijo za to, da je južna skuhana, pa cunje oprane, pa zlikane, pa zložene...pa včasih tut mal posesajo in umijejo po tleh..., najraje jih imam, pa ko odpeljejo otroke v šolo in vrtec in nasploh poskrbijo za njih namest mene!,, Je sam neki zamrmral v smislu, da je pač mislu, ker sm bla na comp., ko je odhajal in ko je prišel. Zdej mam pa kr mir . Alex - vse naj, naj še Nejcu za 4m . BBAJA - dobrodošla! Kakanje - , mi tut durh marš kakamo. In verjetn bo tako dokler ne bomo začel z gosto hrano. Sicer pa raj vidm, da kaka, kot pa da ne. Čebelica01 - lej jo, lej jo, je spet mal priletela .
|