|
RE: Dolenjke, 2. del 12.11.2009 23:12:05
|
|
|
|
*zmajčica*
|
Tako torej...ravno včerej se odpravim in namenim napisat kakšno besedico, stavek dva...pa ugotovim....tema zaklenjena, kr malo žalostna bla...ampak danes že vse ok... Torej...pri meni...še mičkeno, čisto mičkeno, pa pride tudi moj dan D...komaj že čakam, ker s tem bušijem enostavno ne zmorem več nič...Ha, ha...pa tudi tulko lepih stvarčič sm kupla da enostavno komaj čakam, da vse izprobamo in damo v uporabo... Drugače mam pa pregled v ponedeljek (UZ+LAB)....držite pesti, da bo tokrat s krvjo vse vredu in da mi ne bo treba še enkrat tiste ogabne cukrane vode pit!! Drugač pa že ceu tedn priklenjena na pojstlo...me je neka viroza dobila in počivam, ker ne morem čisto nič, čeprav je danes že mnogo boljše...v nedeljo sem pa miselna da bom umrla...kosti bolele, vročina, bruhala, nos zamašen, grlo bolelo, kašljala, da je kr premetalo...Res grozno do danes sem bila samo na čajčku...danes pa dobila nek otroški sirup, pa tudi apetit se popravu....jupi Ja kaj še....aha...v torek začnem z materinsko šolo...a katera kej če se je treba kej prijavit prej al samo prideš tam?? Pa še nekej...kdaj je najprimernejše pripravit torbe za odhod?? Bolš prej ko kasnej, a?? In kako ve kej?? Bušiji in vaši malčki?? Rastejo, brcajo?? Nč se še kej slišimo, do takrat pa božajte svoje bušije in tiste ki ste že mamice...razvajejte svoje ...Haha Lp in
|