|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
3.11.2009 10:19:04   
Anonimen
jutro...ste vidle ta sneg??? user posted image user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
  Neposredna povezava do sporočila: 326
3.11.2009 10:55:10   
Alex01
Dan

Ja, Majch, men se tut čist nič ne dopade user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 327
3.11.2009 11:01:52   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

jutro...ste vidle ta sneg??? user posted image user posted image

Videle, videle.....user posted image user posted image user posted image

Belokranjke oz.Gorjance je čist zamedlo - boge ste, če morate v Nm na kake preglede user posted image - svetujem vlak user posted image oz.če mi treba, se doma grejte.

Kaminek a gori v kaminčku user posted image - ja sej res - boš prišla do Zd, ko imate cepljenje.user posted image da ne bo reakcije.

Moja bubica je zaspala ob zarivanju v povšter, zdaj pa zmigat rit in kaj naredit, sm bla včer lenoba in je dragi čist znoru in me okregal. Je reku, da naj mu danes pico spečem, jaz pa pojma nimam kak se testo naredi, on pa: "če maš cajt non stop na netu viset, lahko tudi tole prebereš, a jo vidiš, tamle je, na sedaj je na mizi" - in mi je dal na mizo ta debelo kuharico user posted image user posted image user posted image Ja, sej vem da se s tem ni za hvalit, pač nisem expert v kuhinji. Nimam veselja, ker me mami ni učila kuhatuser posted image .

Popoldne pa huda ura user posted image govorilne v vrtcu.

Aja bejbe ..... pisnega angleščino sem nekako povprečno zmogla, zdaj pa čakam rok za ustni izpit.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 328
3.11.2009 11:04:04   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

O princesi imamo novo slikcouser posted image user posted image user posted image user posted image

Posledica visenja na netu user posted image

Aja novička zate: od Brigite mali je vpihnil 2.svečko in je menda prava faca user posted image .

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 329
3.11.2009 11:11:42   
Anonimen
mmm...pica...princeska...kar na delo...user posted image ...sicer pa tole ali pa kaj podobnega... http://www.kulinarika.net/recept/ostale_jedi/Bozanska_pica-11055.html

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 330
3.11.2009 11:13:25   
Alex01
Že 2 svečko? Kak gre hitro čas. Sem jih nazadnje videla mislim da lani na obrtnem sejmu, na zdaj pa že drugo svečko. Mašina kako čas letiuser posted image .
Naš Alex že tudi odšteva dneve do rojstnega dneuser posted image . 12.11. bo dopolnil 8 letuser posted image , pa se mi zdi, da je še včeraj bil mali dojenčekuser posted image

Glede kuhanja in sitnarjena user posted image . Jaz se čisto nič ne sekiram. Je toliko moje kot njegovo. Itak pa vse počaka - delo mislim in pospravljanje.

Sva hotela danes z Nejčkom v Krško, pa je vreme za user posted image pa ne greva nikamor. Nejc spi. men se pa čist nič ne da!

Neposredna povezava do sporočila: 331
3.11.2009 11:15:04   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Glede kuhanja in sitnarjena user posted image . Jaz se čisto nič ne sekiram. Je toliko moje kot njegovo. Itak pa vse počaka - delo mislim in pospravljanje.

user posted image user posted image you go girluser posted image

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 332
3.11.2009 11:17:55   
rea27
juhuhuhu..sneg je tu :)

ej, ne vem katera je že spraševala za next..no jaz sem naročilo že naredila, sedaj čakam, da se mi katera pridruži, če hočemo poštnio razdelit..zvečer bom najverjetneje naročila..

papa

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 333
3.11.2009 11:32:11   
Mala_princeska

mmm...pica...princeska...kar na delo...user posted image ...sicer pa tole ali pa kaj podobnega... http://www.kulinarika.net/recept/ostale_jedi/Bozanska_pica-11055.html

Hvala za recept.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 334
3.11.2009 11:38:57   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

juhuhuhu..sneg je tu :)

ej, ne vem katera je že spraševala za next..no jaz sem naročilo že naredila, sedaj čakam, da se mi katera pridruži, če hočemo poštnio razdelit..zvečer bom najverjetneje naročila..

papa

Jaz sem te spraševala.

Rea   user posted image user posted image user posted image Daj mi tvoj mail, da ti pošljem svoje skromno naročilo za žabo in za probo majčke za taveliko, pa napiši mi kje naj se registriram, da bom v bodoče tudi sama kaj več naročala, saj imam MC. Moj mail: branka.nina@gmail.com

Kolk pa je drgač poštnina?

In vprašanje za cifre - konec decembra bo žaba stara 6m in ne bi rada da ji božične stvari, ki jih naročam ne bodo prav - a je bolje da naročim potem številko, ki je do 6m? Ker baje so številke od 6-9 mesecev full velike. Rea maš kaj več izkušenj?

Ja pa Majch bi tudi rada nekaj naročila.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 335
3.11.2009 11:45:11   
Anonimen
jap, majch bi še zmeri tiste škorenjčkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 336
3.11.2009 11:45:43   
Anonimen
rea, povej, kako se lahko uštulimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 337
3.11.2009 12:20:10   
vaney
Vidim, da ste tukaj tudi v nabavi...jaz pa s svojimi januarčicami glih dokončujem naročilo za Next, tokrat sem se vrgla na kape in šale (no, saj jaz bi šeeee in šeeee, ampak bo bančna kartica potem v depresijiuser posted image ). Drugače je pa zadnjič jaknik rekla, da bi naročila pri Nextu, pa ji sporočite za vsak slučaj, če hoče zraven...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 338
3.11.2009 13:45:53   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Triš če maš viška energije jo men mal pošlji sem čisto gotova, pa sej bo baje bolje, vsaj upam.

Snegca ni energija pa je tudi odšlauser posted image user posted image user posted image user posted image

Vaney svetujem ti da tu naročiš,ker Ljubljana bo poslala po pošti in so stroški tudi okrog 5 eur user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 339
3.11.2009 14:28:11   
vaney
joj, triš, pa res, hvala za nasvetuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 340
3.11.2009 14:48:13   
rea27
hoj hoj..eko, če prav razumem: majch, tebi vzamem une roza škorenjce? Sam povej številko..oz, katere ti vzamem od 6 do 9 m?
Princeska, ti meni samo nalimaj povezave do stvari, ki jih želiš, jih bom jst naročila...

Glede registracije princesi: vse maš ful lepo razloženo kar na njihovi strani..tako, da..ti se kar loti, vtipkaj svoje podatke, podatke tvojega mastercarda (začetno leto in mesec ter leto in mesec poteka kartice). Če ti pa kaj ne bo jasno me pa kar rukn...No, upam, da ti uspe do danes zvečer...

Stroški poštnine so pa 5 Eur, tako da ni panike..Bomo že tiste evrčke razdelile :)

No, če se katera še želi pridružit, pejte kr na stran od nexta in mi prilimajte povezave, tako da potem lahko skupaj preverimo kaj in kako...

papa

rea27

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 341
3.11.2009 14:52:38   
rea27
joj joj..majch, mislim, da tvojih škorenjcev več ni..dej preveri..

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 342
3.11.2009 14:58:11   
Anonimen
mislim, da so še...http://www.nextdirectory.eu/page.asp?b=X44&p=778&o=2 od 6 do 9 ja...če pa sem falila stran/državo, pa da jih res ni, pol pa nič. Drugač pa ja, lepo prosim.

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 343
3.11.2009 15:03:33   
Anonimen
no 6-12 je cifra...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 344
3.11.2009 15:04:36   
Mala_princeska

mislim, da so še...http://www.nextdirectory.eu/page.asp?b=X44&p=778&o=2 od 6 do 9 ja...če pa sem falila stran/državo, pa da jih res ni, pol pa nič. Drugač pa ja, lepo prosim.

Ja, tudi mene zanima pod katero državo moram gledat in se potem registrirat, zato me je vse zmedlo user posted image v zvezi s tem super on-line šopingom user posted image .

Evo, do večera bom nalimala kaj želim imeti iz enake strani, kot je Majch gledala (bom za v prvo kar tebi zaupala Rea, že vnaprej hvala user posted image )- zdej pa šibam na govorilne za taveliko frajlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 345
3.11.2009 15:51:42   
rea27
aha, tele si hotela, ne vem zakaj sem jaz ene druge mislila..ja, ja..11 funtov, a ne? Številka pa je od 9 do 12..ok? Preveri in naročim :)

princeska..gledat moraš slovenijo, spodaj so zastavice, klikneš nanjo in vse je ok..sicer so pa mislim, da vse zadeve dobavljive tudi v slo :)

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 346
3.11.2009 16:37:57   
Anonimen
http://www.nextdirectory.eu/page.asp?b=X44&p=740&o=1
Tako, iz tega prvega linka bi dvoje kariraste hlače in puloverčka, ki sta nad hlačami. (samo rdeče hlače in pulover ne).

http://www.nextdirectory.eu/page.asp?b=X44&p=760&o=1
Iz tega linka bi pa puloverje 4-pack.

Sm se pa z Vaney posvetovala, tako da bi vse naročila velikost 2-3 leta. Rea, 100x hvala!!!

Vaney - hvala, ka si se spomnila name user posted image .

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 3.11.2009 16:56:05 >

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 347
3.11.2009 16:45:28   
Anonimen
...user posted image

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 3.11.2009 16:56:38 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 348
3.11.2009 16:48:09   
vaney
jaknik, stvari so precej velike...Anžetu sem naročila hlače 1-2 leti, pa so mu bile malo velike, zdaj so mu prav, majice 2-3 so mu pa še vse prevelike. Velik je pa okrog 90 cm in težek dobrih 14kg. Ne vem, jaz bi raje vzela 3-4, sploh če sušiš v sušilcu, ampak meni se tudi tam ni kaj dosti skrčilo, tako da ne vemuser posted image ampak boljše imet preveliko kot premajhno, ne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 349
3.11.2009 16:50:04   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska
Kaminek a gori v kaminčku user posted image - ja sej res - boš prišla do Zd, ko imate cepljenje.user posted image da ne bo reakcije.

smo od cepljenja, zdej mal spančka. ni skor nč jokala, se je bolj smejala, tko da je zaenkrat vse bp

Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.