Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majčica20 in še zobar. je dal roko na usta in nič od njega. sem pa mal jezna na zobarco, je takoj rekla no prov pa pridte čez pol leta, enkrat bo mogu odpret usta. če bi mu samo malo pokazala tiste instrumente, pa kakšnega zajčka pokazala...bi skoraj zagotovo pokazal zobke. če ima kdo kakšno rešitev... LP M To si bla pa ziher v novomeškem zdravstvenem domu pri zobarci . Se spomnim, ko je bil Nik mali in smo mel to sistematiko(mislim, da je bil star 3 al 4 leta) in gremo tut k zobarci, pa prideva not, ona pa mrtvohladno:,, Usedi se na stol, pa odpri usta.,, WTF sm si misnla, še mene je zmrazil, kaj ne bo malega. No, pa ga le nekako prepričam, da gre na stol, mu govorim kolk ma teta zanimive mašince... Pa se baba sklon nad njega, pa spet:,, No, odpri že usta.,, Itak, da je mali začel jokat, pa sm ga s stola dol vzela, pa prleti iz sosednje ordinacije nek mlad zobar pa reče porogljivo:,, Ja kdo se pa to tako grdo dere.,, No, mislim, da ne rabim razlagat, da sm pop.... in sm jim povedala, da jih je lahko vse po vrsti sram svojga obnašanja, pa mi je ženska začela neki pametovat, kako ma pa ona dva sina in da se noben ne boji zobarja, pa sm ji povedala, da škoda da pol ne zna tut z drugimi lepo delat. Pol je bla pa u iber užaljena, tistmu zobarju sm pa tut povedala, da je zgleda bol otročji kot moj Nik, glede na to s kakim komentrjem je priletel v otroško zobno ambulanto . Uh, še danes sm jezna, ko se spomnim. Pol je pa sestra skušala bit prjazna, ker je vidla, da so že itak vso situacijo zaj...., pa je rekla:,, A čmo se zment, da kak mesec sam k nam na obiske hodite, da se otrok navad?,, Japajade, prvo ste mi ga u iber prestrašl, zdej bi pa probal zlepa. Pa sm vzela kartico in sva šla, brez nadaljnega naročanja. No, potem pa sva začela hodit k zobarci v OŠ Center. Ma fenomenalna zobarca . Je bil pa Nik tako prestrašen od takrat, da sva rabila hodit sam na ,,obiske,, k zobarci skor eno leto, predno je usta odpru. Ima pa ta ženska res ful potrpljenje, mu je vse strojčke razkazala, vse ostale pripomočke, ga je s stolom vozila gor in dol... Mislim kapo dol. In je tut ne zamenjam za nič na svetu. Zdej tut Jakob hodi k njej in ju raje iz BK vozim k njej, kot pa da spet na kakega kristusa naletim. Rešitev: menjaj zobarja!!!
|