|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
4.11.2009 10:48:20   
Anonimen
hehe...ja ampak tudi po celem paketu mleka gre hitro s to igračko...

tule je link do zadeve, samo mi smo jo nabavili v hoferju, menda pa ma tudi merkur

http://www.trgovina.krek.si/Porcelan/Gospodinjstvo/Caffe/VRCEK-ZA-PENJENJE-MLEKA-ZA-3-SKODELICE.html

skozi pokrov je palčka na kateri je mrežica/cedilo in potem to gor pa dol vlečeš pa dobiš zelo fajn peno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 376
4.11.2009 10:50:00   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

pa za na seznam:

4.mesec: 7850g, 69 cm

naslednji pregled 12.12.2009

user posted image user posted image user posted image Patricija, uuuu kaka babnica - a ni rečeno da so otroci pri 6.mesecih veliki šele 68 cm? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi imamo pa jutri puljenje mlečnih zobkov, ker nočta sama ven user posted image user posted image user posted image pri Nini seveda

in 2.dozo cepljenja pri Manci.

ja, je kr babnca in pol. pri nextu sm pri zadnjem naročilu naročila vse stvari od 6-9 m, pa so ji ravno prav, tko da je naša nadstandardnih mer. pa tud tko je, če so velike stvari še vedno pridejo prav, če so pa bolj na knap pa ni glih kej za velikrat za oblečt.

morm pa rečt, da smo včeri po cepljenju šle še na hitrco v kik in sm misnla, da bi dobila bodije s kratkimi (kot spodnja majica) rokavi, pa ni blo nč. tud pliškote niso mel velikosti 80. user posted image . sm ji pa vzela 2 spalni vreči, ene žametke, sp. del trenirkice, pajkice in to je to. bo treba spet mal v lj zavit, sam bo treba prej gume zamenjat.

user posted image za manco in nino, da se vse steče, tko kot mora.

pri naši do zdej ni nobenih reakcij. zdej glih spančka na kavču, jst pa tle gor šetamuser posted image

pa v kaminu ful gori, je tko prijetno toplouser posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 377
4.11.2009 10:51:06   
Anonimen
Še dobro, da je skor 30 eur, pa da se mi zdi predrago, ker drugače bi spet zapravljala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 378
4.11.2009 10:51:19   
kaminek
tud jst mam tak vrček, nardi dobro penco. sam zdej kr na aparatu za kavo nardim penco, tko da je slasten kapušin. mnjami. sm ga že skor posrkalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 379
4.11.2009 10:52:22   
kaminek
drugače pa stvari od nexta pridejo v roku enega tedna oz. 5 delovnih dni. edin, če nimajo na zalogi, kot se je men nardil pri pasu, potem se mal dlje zavleče, drgač pa je kr korektno kupovat pr njihuser posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 380
4.11.2009 10:56:16   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

drugače pa stvari od nexta pridejo v roku enega tedna oz. 5 delovnih dni. edin, če nimajo na zalogi, kot se je men nardil pri pasu, potem se mal dlje zavleče, drgač pa je kr korektno kupovat pr njihuser posted image

ne vem kje si dobila 5 delovnih dni, ker na njihovi strani piše 10 working days pa tudi ko sprintaš račun na veliko piše: delivery in 10 working days..hmm..?!?
Če pa pride v petih dneh je pa to suuuuper!!

rea27

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 381
4.11.2009 10:57:19   
Alex01
kaminek - sem pozabla pohvalt vašo puco. Prava punca je žeuser posted image user posted image user posted image . Jaz Nejca tudi oblačim v cunje od 6-9mesecev. Včeraj ga je user posted image meril in je nameril 69 cm, ker so mu na pregledu za drugi in treji mesec obakrat izmerili 64,5. 

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 382
4.11.2009 10:59:05   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

kaminek - sem pozabla pohvalt vašo puco. Prava punca je žeuser posted image user posted image user posted image . Jaz Nejca tudi oblačim v cunje od 6-9mesecev. Včeraj ga je user posted image meril in je nameril 69 cm, ker so mu na pregledu za drugi in treji mesec obakrat izmerili 64,5. 

No, pol nism edina, ki se ji zdi, da tam otroke tako mal ,,na hitr,, zmerjo. Evo, grem še jst našga zmertuser posted image .

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 383
4.11.2009 10:59:43   
Anonimen
vrček je bil dobrih 10 eur, pa je precej kvaliteten, tak da ta za 30 je čist predrag...

next...ja in 10 days mogoče pomeni skrajni rok (če glih pošta ne štrajka)...ker sem čula da so punce dobile robo že zelo zelo hitro. Pač...kako srečo maš.

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 384
4.11.2009 11:03:14   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

vrček je bil dobrih 10 eur, pa je precej kvaliteten, tak da ta za 30 je čist predrag...

Oh ne, a si mogla povedat. Zdej ga bom pa pod mus hotla met, moj user posted image bo pa pop...

Alex, a velja, če ga zmerim s šivilskim metrom? Kako ste ga vi merli?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 385
4.11.2009 11:07:04   
Anonimen
soriiiiiiiiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 386
4.11.2009 11:07:53   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Oh ne, a si mogla povedat. Zdej ga bom pa pod mus hotla met, moj user posted image bo pa pop...

Alex, a velja, če ga zmerim s šivilskim metrom? Kako ste ga vi merli?

S šiviljski metrom

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 387
4.11.2009 11:13:22   
Anonimen
Evo, mal je čudno gledal, kaj mami dela, je pa 69cm. No, sej men se zdi ok, da je naš tako velik, ker sva oba velike sorte, ampak Alex, s čim ga pa vi hrante, da tako raste?user posted image

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 388
4.11.2009 11:23:38   
rea27

Evo, mal je čudno gledal, kaj mami dela, je pa 69cm. No, sej men se zdi ok, da je naš tako velik, ker sva oba velike sorte, ampak Alex, s čim ga pa vi hrante, da tako raste?user posted image

tudi jaz sem našo Evico merila in namerila 69 cm..sestra pri pediatru pa 66cm...in potem kupim premajhne hlačke...grrr..to nam je naredila že drugič!!!

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 389
4.11.2009 11:28:23   
Alex01

Mamino mleko user posted image user posted image user posted image

Nam so 2 meseca za povrstjo namerili 64,5 cm, pa vidim po cunjah, kako hitro raste.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 390
4.11.2009 11:36:51   
Anonimen
Torej smo trenutno Dolenjke nekje na istemuser posted image . Mormo kr isto cifro cunj nabaljatuser posted image . Madona smo dobr naštimale te naše otročke, a ne?!user posted image

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 391
4.11.2009 11:38:05   
Anonimen

user posted image user posted image , mi smo tut še vedno le na maminem mlekuuser posted image . Sm tako vesela, ker sm prvič in drugič dojila le kratek čas.

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 392
4.11.2009 11:41:38   
Anonimen

Torej smo trenutno Dolenjke nekje na istemuser posted image . Mormo kr isto cifro cunj nabaljatuser posted image . Madona smo dobr naštimale te naše otročke, a ne?!user posted image

dolenjski luftuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 393
4.11.2009 11:46:13   
Alex01

dolenjski luftuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 394
4.11.2009 11:47:04   
Alex01

user posted image user posted image , mi smo tut še vedno le na maminem mlekuuser posted image . Sm tako vesela, ker sm prvič in drugič dojila le kratek čas.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš Alex se je crkljal na mamini zizi do 4.let.Mleka je bilo pa za izvozuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 395
4.11.2009 11:54:00   
Anonimen

Naš Alex se je crkljal na mamini zizi do 4.let.Mleka je bilo pa za izvozuser posted image

No, tak optimist glih nismuser posted image , bi bla pa vesela, da mi rata dojit še vsaj dva meseca.

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 396
4.11.2009 12:02:14   
Anonimen
nič...gremo kaj koristnega nardit...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 397
4.11.2009 13:23:40   
*zmajčica*
OJLA! Evo še mene malo po dolgem času...tulko vsega na kupu...pa ta 1.november me je spet čist zvilo...vse tiste lepe male bele svečice, rožice...

Drugače pa se veselo pripravljamo na prihod user posted image ...babice pridno kupujejo stvarčice...wiiiii...tast rihta kopalnico in wc...da bo vse pripravljeno za prighod najmanjšega člana! Bodočega strica pa še čaka preureditev in premikanje pohištva v moji sobi, da bo vse stalo notr!! Haha...

Pregled mam 16. 11. z materinsko šolo pa začnem 17.11...tako da bo spet pestro.
Danes uredila papirje za porodniško....

Nč pridne bodite, pa se slišimo..

Papa

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 398
4.11.2009 13:24:31   
vaney
jaknik, hvala za kavico in družbouser posted image Aljaž je pa taaaak srček, sem še zdaj čisto razneženauser posted image No, meni je šel pa možek prej avto preobut v zimske čeveljčke, jaz grem pa zdaj po sineta v vrtec, pa grem sproti še sebe obut v škorenjčkeuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 399
4.11.2009 13:28:45   
cukr07
Dan

Midva sva pravkar s sprehoda, malemu je tako pasalo da je celo pot prespal. Sem bla sicer mal skeptična al se it potepat al ne, ker je čudno vreme, pa sem ga zadekala in vzela dežno pregrinjalo s seboj za vsak slučaj, a ga nisva rabila.

Vidim da ste vse v nabavi cunj. Jaz sem tudi včeraj obnovila garderobo za našega, ker so mu stvari počasi že začele premajhne postajat. Sem se kar v Kik odpravla in dobila ful lepih stvari zanj. Moj user posted image je reku, da bo mali že sedaj pravi frajer, kaj šele ko odraste.user posted image

Smo pa danes stari točno 2 meseca. V ponedeljek imamo tehtanje in že komaj čakam, da vidim koliko smo pridobili na kilaži in dolžini. Se mi zdi da se je ful potegnil v drugem mesecu. Sama sem ga namerila nekje 56-57 cm, pa da vidim koliko sem zgrešila.user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Kako pogosto
qloq

Kako pogosto spremljate odajajo Big Brother?

vsaki dan ( od pon-ned) (28%)

ne spremljam(nikoli) (26%)

občasno( ko se dogaja kaj pametega) (11%)

me ne zanima ( dolgčasna odaja) (35%)

Število vseh glasov: 160

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!