|
RE: Dolenjke, 2. del 23.2.2010 10:30:32
|
|
|
|
rea27
|
IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA Dobro jutro Živka..mmmmmmmmm..morje ,jst ga obožujem! se podpišem!!!! Morje, verjetno, letos ne!! Imam rok 6.6., tako da po vsej verjetnosti bom jaz kar doma, bosta pa verjetno očka in Eva šla :) Mi imamo na morju apartma, tako da gremo kar vsako leto tja. Je pa res da moji razmišljajo o širitvi, tako da morda pa tudi kaj zamenjamo lokacijo. Jaz že od rojstva hodim v Selce pri Crikvenici in mi je fenomenalno! Ne bi zamenjala. Poznam vsak kotiček, lušno, majhno, lepe plaže, dobra izbira (mivka, kamenje, stopnice, divje plaže..) Sicer pa če ne želimo gledalcev se zapeljemo z očetovo barko kar na divjo plažo - pa nismo fkkjevci :) Druga varianta, ki letos in verjetno še naslednje leto ne bo prišla v poštev je Cres, kjer imamo tadrugo lokacijo..Je pa ena nevšečnost - otok je! In vse kar je odmaknjeno od kopnega in bolnišnic ali podobnih inštitucij je za nas sedaj malo off... Pa tudi..nekako sva se že najedla Cresa...Morje je super čisto, zaradi tokov, ki se krasno zmešajo a vseeno.. Če bo pa še kdaj kej dinarčkov bova pa kar na Korziko še enkrat mahnila..kjer nama je bilo PREČUDOVITO. Moj bi že kar drugo leto šel tja..a jaz sem vseen bolj ziheraš..Imamo superduper prijatelje iz Francije, ki imajo hišo..khm..hiše!!!! In kadarkoli smo dobrodošli, tako da to tudi ni probelm..Problem je le dolga vožnja do Livorna pa potem trajekt, pa 4 ure do Korzike, pa še 4 ure do Ajjacio-ja tako, da..a-a drug let še ne..Bodo kr Selce dobre.. Aja, pa obvezno pred ali po glavni sezoni...Je bilo lani prehudo. Nismo zaradi glasnih sosedov ama nič spali!! Tako, da..morda konec maja, ko se šola še ne konča in pa potem septembra, ki je po mojem mnenju najlepši mesec za dopust :) eko, a se vid da sem res nora na poletje--sploh ne morem nehat.. Mi je kar grozno, ko pomislim, da ga letos ne bom užila.....ah.. Bo že..
< Sporočilo je popravil rea27 -- 23.2.2010 10:32:18 >
|