|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
23.2.2010 14:59:24   
majch
ojla

dobili smo potrjneno prosto mesto za vrteeeeecuser posted image . Se mi je odvalilo srce od kamna. Nekaj me pa zanima. V vlogi za znižano plačilo je rubrika o premoženju. In moraš napisat vrednostne papirje. Ok, delnice, so mi jasne, kaj pa premoženje v vzajemnih skadih, ki je kao prek življenskega zavarovanja? To tudi zraven paše? Bom na koncu ugotovila, da mam še veliko denarjauser posted image . LOL, vse kar mam ni za v štunf dat, samo ne vem, kako zelo to pol preverjajo na občini, pa bojo pol rekli, da sem fuuuuuuuul bogata. Tam jim vse prav pride, ko je treba kaj dat.user posted image

Drugače pa je bila moja mami na obisku, ker je bla službeno v mestu. In pol je kokoška pustila telefone tu, da sva jih zdaj po pošti poslale.user posted image Uh...se vidi, po kom imam razresene gene. Hvala mamiuser posted image .

Nabavljate spet zelo pridnouser posted image . Lepooo. BTW, a ste vidle, kako raste qlandia v NM? Pismo, res mislijo do poletja zalaufat. Spet bo šopinguser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
23.2.2010 15:04:30   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Sem že včer brala, sam nism mela volje za komentirat.

V glavnem, imam težak vikend za sabo. V soboto smo šli na poroko in na poti v gostilno, imeli nesrečo. Na semaforju nas je enih 50, 60 na uro nagazila ena ženska. Jaz sem sedela zadej pri tamalčku in sem seveda najbolj nasrkala. Sicer v soboto ni blo nič, me pa zato dans kr fajn boli desna rama in vrat. Drgač pa nbenmu ni blo nč hujšega. Tamalček ma najboljši sedež in ni mi žal niti €. Avto je seveda razbit ful, sva ga dala že rihtat, bodo moral cel zadnji konec menjat. Sranje v glavnem.
In jaz sploh nism nameravala k zdravniku, pa so me nekak prepričali. Sm bla na slikanju, nekih poškodb se ne kaže, je pa bil zgleda premik tko velik, pa me je mal zategnilo. V glavnem, mi je blo pa pri zdravniku super. No, pa ne razpredam neki na veliko, si poglejte tole, pa vam bo tkoj jasno.user posted image user posted image user posted image   
Pa da boste vedle, takile delajo v nm.

pol se pa jaz neki prtožujem nad svojimi nesrečami , bom od zdaj naprej kar tihooouser posted image user posted image user posted image .

hvala bogu , da vam nič ni user posted image user posted image user posted image .

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
23.2.2010 15:05:20   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: majch

ojla

dobili smo potrjneno prosto mesto za vrteeeeecuser posted image . Se mi je odvalilo srce od kamna. Nekaj me pa zanima. V vlogi za znižano plačilo je rubrika o premoženju. In moraš napisat vrednostne papirje. Ok, delnice, so mi jasne, kaj pa premoženje v vzajemnih skadih, ki je kao prek življenskega zavarovanja? To tudi zraven paše? Bom na koncu ugotovila, da mam še veliko denarjauser posted image . LOL, vse kar mam ni za v štunf dat, samo ne vem, kako zelo to pol preverjajo na občini, pa bojo pol rekli, da sem fuuuuuuuul bogata. Tam jim vse prav pride, ko je treba kaj dat.user posted image

Drugače pa je bila moja mami na obisku, ker je bla službeno v mestu. In pol je kokoška pustila telefone tu, da sva jih zdaj po pošti poslale.user posted image Uh...se vidi, po kom imam razresene gene. Hvala mamiuser posted image .

Nabavljate spet zelo pridnouser posted image . Lepooo. BTW, a ste vidle, kako raste qlandia v NM? Pismo, res mislijo do poletja zalaufat. Spet bo šopinguser posted image

bravo za vrtec user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
23.2.2010 15:14:19   
Anonimen
čebelica - ma sej men je vsaka nesreča samo sranje - sej veš, rihtat avto, pa eno malo morje papirjev... brez veze - pa na dopustu sem drgač ta teden - sam očitno je že moglo bit tko

(odgovor članu čebelica01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2954
23.2.2010 15:20:49   
Anonimen
čebelica -ti k si že naročala zase tunike - kolk maš pri nas cifro? k jst bi tud, pa da ne bom slučajno ful premajhno al pa ful preveliko

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2955
23.2.2010 15:23:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majch

super za vrtec - jupi

a qulandia bo že poleti?

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 2956
23.2.2010 15:34:11   
majch
nya, đizus, samo da ste ok. Pismo, takle, te pa vrže s tira. user posted image za papirologijo in vse, kar morate zrihtat zdaj. Je prav grozno, vem.

Ja, qlandia naj bi bla že letos...sej veš..šoping centri so hitro, avtoceste pa take reči grejo bolj počasi.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
23.2.2010 16:14:13   
višnjica
čao
po dolgem času se spet javljam, upam, da mi spet ne crkne računalnik, predno pošljem sporočilo

Z Aljo sva šle v Bršljin ob Krki na sprehoda in sem čisto crknjena in umazana. Če bi vedla da je tako, bi šla normalno turo čez Košenice. Sproti sva pa še Tajo pobrale v vrtcu. Kosilo se še kuha, čakamo ata, da pride domov.

A katera ve za dobrega maserja, ki ni tako drag. Lahko je tudi iz okolice Nm. Me že nekaj časa križ boli, tako, da bi mi ena masaža prav pasala.

Komaj čakam tale nov šoping center. Pa upam, da bo kakšna pametna trgovina not.

nya - dobro da ste celi, pločevino se že zrihta.

rea - mi smo bili z Aljo na morju septembra, ko je bila stara slaba 2 meseca. Šli smo pa na Pag tako, da nismo sploh vedeli ali se bomo lahko vrnili, ker je pihalo, pa je bil most odprt samo za os. vozila, mi smo pa kombi imeli.

majch - super za vrtec, kje ste dobili

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
23.2.2010 16:19:20   
čebelica01
tuniko sem vzela št 40 in je super, bom se pofotkala pa prlimala user posted image user posted image user posted image

višnjica- maser david grabič je odličen iz nm

(odgovor članu višnjica)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
23.2.2010 16:20:30   
čebelica01
evo link maserja

http://www.masazni-salon.si/

Neposredna povezava do sporočila: 2960
23.2.2010 16:44:34   
čebelica01
evo jaz grem v soboto še v ljubljano  shoppingerat , ko bo pa tle center bom pa tle user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2961
23.2.2010 17:11:20   
čebelica01
rea j.e.b.e.m.t.i.š zdle nekaj po fb-ju štrfnarim in lejga zlomka se od nekje tvoj brat pojavi . mater mate lepotne gene , vauuuuu tole pa je lepotec in pol 

Neposredna povezava do sporočila: 2962
23.2.2010 17:28:02   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

rea j.e.b.e.m.t.i.š zdle nekaj po fb-ju štrfnarim in lejga zlomka se od nekje tvoj brat pojavi . mater mate lepotne gene , vauuuuu tole pa je lepotec in pol 

jp jp..je ne? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je pa moj malibratec..in seveda - priden stric!!user posted image user posted image

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 2963
23.2.2010 17:39:12   
rea27
a bi katera naročila kaj pri victoria's secret? So zdej ful lepe majice in tunike ful lepo znižane..sam tle je vic, da je carina visoka..tako da se nam splača skupaj naročit. Nya..ti se zanimaš za tunike ne? Čebeli ti tut prečekiraj...
Jaz sem si naročila že lani ful pižam..ma so kraaaasne in udobneeee!! Res, nič ne hecam. Pa copatke sem si tut ubodla v istih barvah kot so pižame hehehhheuser posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
23.2.2010 18:48:15   
Anonimen
rea - jp, jst bi, a daš link al bom našla?user posted image

pa nbena ni mojga zdravnika komentirala user posted image

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2965
23.2.2010 19:00:44   
čebelica01
ha ha ha to pa zato ker mam jaz doma enga medicinca in sem pri nas že vse vidla pa vem da ni nobenega tko fajjjnnn.

od reje bratca poglej oz naj ti sliko pokaže to je lepotec

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
23.2.2010 19:01:15   
rea27

victoria's secret v googla pa je :)

Kar se pa dohtarja tiče: ga poznam, je uvožen (lj) pa hudooo samovšečen..vsaj tako sem slišala..
Je pa ..kako čm rečt..kr lep! Ni dobr al pa hud ampak lep...user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
23.2.2010 19:09:13   
čebelica01
user posted image user posted image ooo že gledam nice - če sem prav zračunala je 0.74€ 1 $ nisem še šla na pretvornik valut , bom pa šla da preverim , če sem si od zadnič kaj zapomnila
. ker če sem prov zračunala je to vse džabe

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
23.2.2010 19:16:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

ha ha ha to pa zato ker mam jaz doma enga medicinca in sem pri nas že vse vidla pa vem da ni nobenega tko fajjjnnn.

od reje bratca poglej oz naj ti sliko pokaže to je lepotec

hahahahahaha - od ree bratca sm oa jst tud že v živo vidla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2969
23.2.2010 19:21:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

Kar se pa dohtarja tiče: ga poznam, je uvožen (lj) pa hudooo samovšečen..vsaj tako sem slišala..
Je pa ..kako čm rečt..kr lep! Ni dobr al pa hud ampak lep...user posted image user posted image

sej nism rekla, da bi ga mela za domov user posted image  - mogoč tko za v vitrino, sam to je sam delo pol, k morš prah dol brisat user posted image user posted image user posted image  

Sam morm pa rečt, da je ful prijazen tko do vseh - sta ble pred mano dve starejši gospe, pa je res tko se vidlo, da ne hod tja sam zarad dnarja - no, upam, da tko tud ostane. Pa vem, da je iz LJ oziroma iz Velenja, ker je od moje kolegice bil sošolc na faksu. In še ful fajn, da je bil glih on, k je tud plastik, k mi bo nardil en poseg (odstranitev lepotične pike) na vratu. Je rekla ta moja kolegica, da super, da mi bo on to nardil, k se mi bo res ful mal vidlo.

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2970
23.2.2010 19:23:05   
čebelica01
no pol pa sploh . sicer sem ga jaz že vidla ampak že par let nazaj , zdej pa še ne .

sicer bom pa nehala misl na to , ker ne smem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
23.2.2010 19:27:46   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

sej nism rekla, da bi ga mela za domov user posted image  - mogoč tko za v vitrino, sam to je sam delo pol, k morš prah dol brisat user posted image user posted image user posted image  

Sam morm pa rečt, da je ful prijazen tko do vseh - sta ble pred mano dve starejši gospe, pa je res tko se vidlo, da ne hod tja sam zarad dnarja - no, upam, da tko tud ostane. Pa vem, da je iz LJ oziroma iz Velenja, ker je od moje kolegice bil sošolc na faksu. In še ful fajn, da je bil glih on, k je tud plastik, k mi bo nardil en poseg (odstranitev lepotične pike) na vratu. Je rekla ta moja kolegica, da super, da mi bo on to nardil, k se mi bo res ful mal vidlo.

misla sm da je iz kliničnega prišel...heheh,,kr se pa plastike tiče sem pa jst za Tejo Jedlovčnik, a ne Čebeli?

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
23.2.2010 19:31:43   
čebelica01
ja ja sej je bil on na moji operaciji, teja je pa prpelala  cel regiment teh mladičev, jaz pa tam v evini obleki in te mladiči se na men učijouser posted image user posted image user posted image .

mat kurja sam je bil ta zlo prjazen , sam kaj mi nuca takrat , ko sem v šok sobi ležala .

TEJA JE PA ITAK ZAKON "MESARKA" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
23.2.2010 19:32:20   
Anonimen
Kdo pa je to? Sej sm mislila že dve let nazaj to dat stran, pa sm bla nosečka, pa ni šlo. Zdej je pa skrajni čas in če mi ne bi nič rekel, verjetno še neki časa ne bi šla.

čebeli - user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2974
23.2.2010 19:33:46   
čebelica01
NO JAZ PRISEGAM SAMO NA TEJO , res pa je ,da bom počasi tudi njim kaki glas dala, ker jih teja uči  user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.